BlueHost: Er det et godt valg til WordPress Hosting?

Bluehost wordpress hosting anmeldelse


Så du planlægger at oprette et websted med WordPress, og vil vide, om BlueHost ville være et godt valg eller ej. I denne artikel vil jeg vise dig fordele og ulemper ved at være vært for din hjemmeside hos BlueHost, og hvis du skulle vælge og stole på dette firma til at være vært for dit WordPress-sted.

BlueHost tilbyder nem installation af WordPress på deres delte planer, og udover dette har de også specielle planer bygget til WordPress-websteder. Men hvilken plan skal du vælge? Hvilken plan tilbyder den bedste værdi for dine penge? Skal du endda have noget ved hosting af dit websted med BlueHost? Du finder alle svarene nedenfor, mens jeg gennemgår BlueHost’s WordPress-hostingplaner.

Hurtigt overblik over BlueHost

oversigt gennemgang bluehost wordpress værtBlueHost er en af ​​de mest populære hosting-udbydere. Deres servere har mere end 2 millioner websteder. Virksomheden har været i forretning i 20 år. De har et meget godt omdømme takket være deres fremragende service og fremragende support. For en mere detaljeret oversigt kan du læse vores dybdegående BlueHost-gennemgang.

BlueHost tilbyder en bred vifte af hostingplaner: flere delte planer (disse er store til små og mellemstore trafikwebsteder), administreret WordPress-hosting (ideel til websteder, der er bygget med denne cms), VPS-hosting (til e-handel og højtrafikwebsteder) og dedikerede planer (for virksomheder), og for nylig er cloud-hosting også tilgængelig. For mere om den tilgængelige plan skal du tjekke BlueHosts officielle hjemmeside.

Kom godt i gang med BlueHost og WordPress

For et par dage siden har jeg offentliggjort en tutorial om, hvordan man opretter en blog på 15 minutter. Jeg brugte som eksempel BlueHost, bare fordi jeg har fundet det meget let at tilmelde mig og oprette et WordPress-websted.

wordpress vælg domæneblog

Med BlueHost kan du nemt installere WordPress med bare et par klik: find og klik på WordPress-logoet i hosting-kontrolpanelet, dette fører dig til MojoMarketplace (det værktøj, der automatisk installerer WordPress på din BlueHost-konto), valgte at installere softwaren, vælg det domæne, du vil have systemopsætningen til, indstil titel og admin-logininfo til dit websted og bekræft installationen.

Det er meget let at komme i gang med WordPress, hvis du vælger BlueHost som hostingudbyder. Det er begyndervenligt og ligetil.

Hvilken hostingplan skal du vælge?

Hvis du opretter WordPress for første gang, og lige er startet, skal du vælge en delt plan. Jeg anbefaler altid at bruge “plus” -planen, fordi dette giver dig mulighed for at være vært for så mange websteder, du kan lide. “Start” -planen tillader kun et websted. Du bør ikke gå efter “business pro” -planen, fordi det ikke er værd at de ekstra omkostninger.

bluehost delte wordpress hosting planer

I stedet for, hvis du har brug for yderligere funktioner, skal du se på BlueHosts administrerede WordPress-hostingplaner. Her vil du være i stand til at vælge mellem 4 planer.

Hvis du har en travl blog, der modtager færre end 100 millioner sidevisninger om måneden, vil “blogger” -planen være nok. Denne plan giver dig mulighed for at være vært for op til 5 WordPress-websteder og inkluderer 1 dedikeret IP, CDN, 2 GB RAM, 30 GB opbevaring og sikkerhedskopier også.

bluehost administreret wordpress hosting anmeldelse

Hvis du vælger at købe en administreret WordPress-plan, vil et dedikeret team af WordPress-eksperter tage sig af dit websted.

Så for at opsummere, hvis du er nybegynder, skal du vælge en delt plan (og let opgradere senere, efterhånden som din blog / hjemmeside vokser); hvis du leder efter en pålidelig administreret hostingtjeneste, giver BluHost’s WordPress-optimerede planer dig den bedste ydelse og support.

BlueHost er forpligtet til WordPress

bluehost anbefalet af bluehost siden 2005Hvis du ikke er sikker på at vælge BlueHost til at være vært for dit WordPress-sted, ville du sandsynligvis have mere tillid, hvis du ville vide, at WordPress.org har anbefalet BlueHost som den bedste WordPress-hosting-udbyder siden 2005.

Desuden har BlueHost over en million WordPress-websteder, der er vært på deres tjeneste. Virksomheden støtter WordPress-projektet ved at bidrage til kerneudvikling og sponsorering af WordCamps-begivenheder. De er meget engagerede i WordPress-hosting.

Virksomhedens blog (bluehost.com/blog) drives også af WordPress.

WordPress-websteder, der er vært hos BlueHost

Jeg har tilfældigt valgt 10 WordPress-websteder, der er vært hos BlueHost, og har udført adskillige tests med Pingdoms webstedshastighedstest. Jeg har testet responstiden på hvert websted ved hjælp af forskellige serverplaceringer. Her er resultaterne eller gennemsnitlig belastningstid:

 • USA – 655 ms
 • EU – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

Som du kan se, i USA (hvor BlueHost’s servere er placeret) er forbindelsen meget hurtig, mens den gennemsnitlige indlæsningstid fra Europa og Australien er cirka 2 sekunder. Disse resultater er meget lovende, mens et websted skal indlæses under 3 sekunder for at give en god brugeroplevelse.

Konklusion – Er BlueHost god til WordPress?

BlueHost er fantastisk til at være vært for personlige såvel som forretningswebsteder. Deres forskellige hostingplaner giver brugerne mulighed for at finde en passende hostingpakke og let opgradere (eller nedgradere), efterhånden som trafikken på websitet vokser og har brug for flere serverressourcer. Fra personlig erfaring ved jeg, at BlueHost er godt for WordPress, fordi jeg har været vært hos dem 2 små blogs siden 2011. Har aldrig haft problemer med dem.

Derfor jeg anbefaler BlueHost til hosting af alle typer WordPress-websteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map