WebHosting.uk.com áttekintés

A WebHosting.uk.com egy teljes körű szolgáltatást nyújtó brit alapú tárhely-szolgáltató, amely kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínálja, ideértve a domain regisztrációt, az e-mail tárolást, a weboldal kiépítését és az internetes biztonsági megoldásokat. A WHUK elismeri az Egyesült Királyság webtárhely-piacán alacsony árait, ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatásait, alkalmazás-specifikus tárhely-terveit és 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Nézzük meg ebben a Webhosting.uk.com oldalon azt, hogy érdemes-e megtenni a WHUK tárhelyszolgáltatásait.


WebHosting.uk.com áttekintés

A Webhosting.uk.com 2001-ben alakult, így majdnem két évtizednyi létezésével megközelítette. Ez egy lenyűgöző futás egy iparágban, amely folyamatosan változik és fejlődik. A WHUK a Hyperslice csoport része, amely felhőalapú és alkalmazásszolgáltató megoldásokat szállít világszerte több mint 35 000 ügyfélkörre.

WebHosting.uk.com tervek & Árazás

A WHUK számos cPanel felhő tárhelyet, Windows felhő tárhelyet, WordPress felhő tárhelyet és Magento felhő tárhely terveket kínál. Az összes felhőtárhely-terv 24 órás támogatást, SSD-tárolást, nem mért sávszélességet, ingyenes domaint éves szerződésekkel, napi helyszíni biztonsági másolatokkal, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát, egy kattintással elérhető automatikus telepítőt, a cPanel vagy a Plesk vezérlőpaneljét, a legújabb nyílt forráskódú és a Microsoft technológiáját ( IIS 8, MS SQL, ASP.NET 4.x, MVC Framework, Ajax, ADO.NET, ODBC) stb..

webhosting uk com tervezi az árakat

A cPanel felhő-tárhely-tervei havonta 2,49 GBP-től kezdődnek (hozzáadottérték-adó nélkül), amely magában foglalja az 5 GB-os SSD tárolást, nem mért sávszélességet, 2 webhely tárhelyét, korlátlan e-mail tárolást, korlátlan adatbázisokat és ingyenes domain nevet. Ebben a kategóriában a legdrágább terv a Cloud cPanel Developer, amely 40 GB tárhelyet tartalmaz, és korlátlan webhelyek üzemeltetését teszi lehetővé. Ennek költségei havonta 6,99 £.

A Windows felhő-tárhely-tervek ugyanabban az árkategóriában és erőforrás-konfigurációban érhetők el, mint a cPanel felhő-tárhely-tervek.

A WordPress felhőtárhely-tervei ingyenes napi biztonsági másolatokkal, szakértői támogatással, fejlett hackelésgátló technológiával, ingyenes előre telepített témákkal és előre telepített bővítményekkel érkeznek. Az árak 0,99 font / hónap-tól kezdődnek a WordPress Lite csomaghoz, amely lehetővé teszi egyetlen WordPress-webhely üzemeltetését, 1 GB-os SSD tárolást és korlátlan sávszélességet. Ebben a kategóriában a legmagasabb szintű terv, a WordPress Advanced lehetővé teszi 15 WP-webhely üzemeltetését, és 20 GB-os SSD tárolást tartalmaz. Ez a terv 7,49 fontba kerül / hó.

A Magento tárhely-tervei azok számára alkalmasak, akik e-kereskedelmi webhelyet szeretnének elindítani. Ezek a tervek PCI-megfelelőséget, magas rendelkezésre állást és opcionálisan terheléselosztott kiszolgálókat, választható webes alkalmazás-tűzfalat, választható cPanel vagy Plesk Onyx-t, opcionális hardver tűzfalat, valamint méretezhető és testreszabható tárhelyi környezetet kínálnak. Az ügyfelek a Magento Optimalizált VPS-kiszolgálók, a Cloud Servers és a Dedicated Server közül választhatnak. A szállások árai 12,99 £ között változnak / hónap a Linux VPS Basic tervhez és 409,99 £ / pm áfa nélkül a WHUK E5 Enterprise ST tervhez.

A WHUK lenyűgöző választékban kínál Linux és Windows alapú virtuális magánszervereket akár 120 GB SSD tárolással, akár 4 vCPU maggal, akár 6 GB DDR4 memóriával, 1 ingyenes IP címmel és korlátlan sávszélességgel. A VPS árai 12,99 £ között változnak / hónap és 39,99 £ / hónap áfa nélkül. Ebben a kategóriában a Windows VPS tervek árai kissé magasabbak.

A WHUK nagyszerű tárhelyszolgáltatásainak egyike az Enterprise Cloud Servers, amelyek a kezelőpanel (cPanel WHM, Plesk vagy egy sem), az operációs rendszer (CentOS 7, Debian, Ubuntu 14.04, CloudLinux, Server 2012 R2), CPU (fel) konfigurálhatók. 12 vCPU-mag nagy teljesítményű Xeon processzorokon), memória (legfeljebb 32 GB), SSD tárolás (legfeljebb 1 TB tároló SSD meghajtónként), biztonsági mentés (legfeljebb 1000 GB) és adatátvitel (legfeljebb 10 000 GB).

A WHUK dedikált szerverek HDD vagy SSD tárolóval választhatók, és a CPU modell alapján kategorizálhatók – Intel Xeon E3, Intel Xeon E5 vagy Intel Xeon E5 ST. Mindegyik kategóriát 3 konfigurálható terv képviseli. A szállások árai 69.99 £ / pm, ÁFA nélkül, és 439.99 £ / pm között vannak, ÁFA. Az összes dedikált szerverterv 1 Gbit-es kapcsolatot tartalmaz külön költség nélkül. Ezeket a terveket teljesen kezeli, és választhat a Linux vagy a Windows operációs rendszer között.

A viszonteladói tárhely a WHUK tárhelyszolgáltatásai között szerepel, a választott Windows és Linux white label viszonteladói tervekkel. Az árak 9,99 £ -tól kezdődnek / hónap kivéve áfa.

WebHosting.uk.com tárhelyszolgáltatások & Jellemzők

A WHUK több tárhely-tervet kínál különböző tárhelykategóriákban. A WHUK tárhely a következő tulajdonságokra figyelemre méltó:

 • Alkalmazásra optimalizált tárhelytervek;
 • Linux és Windows hostolási lehetőségek egyaránt;
 • A cPanel és a Plesk vezérlőpanelek választása;
 • 95% uptime SLA;
 • 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia;
 • 24 × 7 brit ügyfélszolgálat;
 • Korlátlan webhelytárhely, korlátlan sávszélesség, korlátlan adatbázisok, korlátlan e-mail tárhely néhány tervvel;
 • SSD és HDD tárolás;
 • 1 kattintással az alkalmazás telepítője;
 • Napi mentések;
 • Proaktív szerverfigyelés és távoli újraindítás néhány tervvel;
 • Ingyenes domain éves szerződésekkel;
 • Alapvető menedzsment a VPS-vel és a dedikált tárhely-tervekkel;
 • Ingyenes Plesk Onyx minden VPS tervhez;
 • Ingyenes migrációs szolgáltatás;
 • Ingyenes egyoldalas weboldal készítő;
 • Kiegészítő szolgáltatások (például a Fortigate tűzfal, amely behatolás-megelőzéssel, Web App Security, DDoS védelem, anti-vírus, malware védelem) választható.

WebHosting.uk.com Ügyfélszolgálat

A Webhosting.uk.com ügyfélszolgálata 24 órás és hét minden napján elérhető csevegésen keresztül. Az Egyesült Királyságban ingyenesen hívható telefonszám is elérhető a WHUK ügyfelek számára, vagy kapcsolatba léphet a WHUK-val a támogatási oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. A támogatási csoport tagjai különféle tanúsításokkal rendelkeznek a Microsoft és a Red Hat révén. Technikai támogatási fórum érhető el azok számára is, akik értékesítés előtti kérdéseik vannak, vagy technikai segítségre van szükségük.

Előnyök & A WebHosting.uk.com hátrányai

A WHUK ötcsillagos web hosting szolgáltató, kiváló tárhely lehetőségekkel és megfizethető tervekkel. Nézzük meg, hogy a WHUK hogyan játszik viteldíjat összehasonlítva az előnyeit és hátrányait.

Előnyök

 • Kiváló választás a tárhely-tervekről;
 • Nincs minimális szerződéses időszak, nincs szállítói bekapcsolási probléma;
 • Egyesült Királyságbeli ügyfélszolgálat;
 • Számos alkalmazás-specifikus tárolási lehetőség (WordPress tárhely, Magento tárhely);
 • 24/7 élő chat;
 • PCI megfelelés a Magento tárhelyének;
 • Ingyenes migráció.

Hátrányok

 • Néhány szolgáltatás csak kiegészítő szolgáltatásokként érhető el;
 • A támogatási oldal el van helyezve a váltó oldali menübe.

A WebHosting.uk.com áttekinti a következtetést

A WHUK legnagyobb erőssége az átláthatóan és olcsón megfizethető tárhely-tervek széles választéka. Ez a házigazda jó választás mindazok számára, akik webhelyüket szeretnék egy brit szolgáltatóval üzemeltetni, amely brit-alapú ügyfélszolgálatot kínál.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map