StableHost Review Ausztrália

Ausztrália Ázsia alatt található, a bolygó viszonylag magányos területén. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ennek a kontinens méretű országnak gyenge adatkapcsolatai vannak a világ többi részével. A tengeralattjáró adatkábelei drágák; ezek új telepítése kábelenként néhány száz millió dollárba kerül.


Vannak más adatátviteli módszerek is, beleértve a világ minden tájáról származó műholdakat. Sajnos a műholdak szignifikánsan gyengébben teljesítik a kábelt, mint az adattovábbítás. A műholdak csak kis részét használja a rádiófrekvenciát, és ez korlátozza az átvitt adatmennyiséget egy adott időkereten belül. A kábelek optikai szálból készülnek, és sokkal több adatkapacitással rendelkeznek. Számban: a műholdas másodpercenként egy vagy néhány gigabájt adatot továbbíthat, míg a kábel ezer alkalommal több, terabájt / másodperc adatátvitelt képes továbbítani.

tengeralattjáró kábelek-Ausztrália

Forrás: submarinecablemap.com

A késés szintén valódi probléma, amikor műholdas adatok továbbításáról beszélünk. A műholdas hálózat néhány tízezer kilométer magas űrben van elhelyezve, és az adatok a Föld és közöttük továbbadódnak. Ehhez némi időre van szükség, és késleltetést okoz a valós idejű adatfeldolgozás. Ezzel szemben a tengeralattjáró kábeleinek nincs halasztása. Hogy őszinte legyek, egyetlen kábel képes majdnem ugyanolyan adatmennyiséget továbbítani, mint az összes kereskedelmi műholdas összességében.

Tehát, ha Ausztráliában él, akkor vigyáznia kell a nemzetközi látogatókra, és találjon egy jó megoldást, hogy jobban kiszolgálja őket. Az Ausztráliába helyezett szerver lassabb lehet a gyengébb adatkapcsolatok miatt, és egy nemzetközi szerver jobban szolgálhatja az ügyfeleket.

Javasoljuk a StableHost alkalmazást, mivel ázsiai adatközponttal rendelkezik, amely képes a nemzetközi ügyfelek kiszolgálására.

Miért választják az ausztrál ügyfelek a StableHost szolgáltatást??

 • Sokoldalú termékválaszték: A StableHost sokoldalú termékpalettával rendelkezik, amely mindenféle vevői igényt kielégít. A megosztott tárhely mellett a Viszonteladói tárhely, a VPS tárhely és a dedikált tárhely is megtalálható.
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség-használat: Még a legkisebb belépő szintű csomagban is korlátlan számú tárhelyet és korlátlan sávszélességet használhat.
 • DDoS védelem: Az egyik leginkább bosszantó támadó típus az elosztott szolgáltatásmegtagadás (DDoS), mivel webhelye drámai módon lecsökkenthető e miatt. Ha webhelyét a StableHost-on tárolja, ingyenes DDoS védelmet fog kapni, és az Ön webhelye soha nem lesz lefelé.
 • Nagyszerű szerver rendelkezésre állás: A vállalat garantálja a szerver 99,9% -os rendelkezésre állását (ez napi legfeljebb 1 perc 26 másodperc leállást jelent) az olcsóbb megosztott tárhelycsomagok számára, a nagyobb csomagok esetében pedig 99,99% -ot. Ez utóbbi napi legfeljebb 8,6 másodperces leállást jelent, amely meghaladja az ipari szabványt.
 • Építkezés: Az összes csomag tartalmaz egy ingyenes webhely-készítőt, amellyel a drag and drop építő segítségével felépítheti webhelyét. Használatával létrehozhat modern és rugalmas webhelyet programozó felvétele nélkül.
 • 7/24 támogatás: A StableHost támogatási központ e-mailen vagy élő chat-en elérhető a hét minden napján. A dedikált ügyfélcsoport segítséget nyújt a hostolás és a weboldalakkal kapcsolatos egyéb feladatok egyszerű megoldásában. A vállalat átlagos válaszideje 20 perc alatt van, ami ismét jobb, mint az iparág átlaga.
 • Korszerű hardver: A StableHost modern szerverekkel rendelkezik, kettős processzorral, nagy mennyiségű memóriával és SSD meghajtókkal. A hálózat 200 GB / s sebességgel csatlakozik a világ többi részéhez.
 • Korlátozott felhasználói fiókok minden kiszolgálón: Más webtárhely szolgáltatókkal ellentétben a StableHost korlátozta a megosztott tárhelyű ügyfelek számát az egyes szervereknél. Kisebb csomagokban a webhelyet egy kiszolgálóra helyezik, ahol maximum 500 felhasználó van. Ha a legnagyobb megosztott tárhely csomagot választja, akkor a kiszolgálón a maximális vevőszám 50.
 • SSD-fürt: A StableHost tárolórendszere egy SSD meghajtók által létrehozott fürt. Az SSD technológia gyorsabban teszi a fürtöt, mint a klasszikus merevlemezek használata, míg az adat allokáció biztosítja a hibatűrő teljesítményt. A meghajtókat percenként figyeljük, és ha hibás SSD van, a hálózat többi tagja cseréljük le anélkül, hogy az Ön weboldala elérhető lenne..
 • Domain regisztráció: Saját domainjét regisztrálhatja a StableHoston, mind a klasszikus TLD, mint a .com, mind az új stílusú TLD, például a .club elérhető. Az összes domain regisztrációhoz ingyenes Whois-védelem tartozik, így személyazonosságát egy proxy mögött rejtik el.

A StableHost felkerült a legjobb ausztrál WordPress tárhely-szolgáltatók listájára.

StableHost tárhely-tervek

A StableHost sokoldalú hosting szolgáltatást kínál, beleértve a megosztott tárhelyet, a viszonteladói tárhelyet, a VPS tárolást és a dedikált szerver tárhelyet. A Shared Hosting szolgáltatást Webtárhelynek hívják, és 3 csomaggal érhető el:

 • Indító: Egyetlen webhelyet adhat hozzá ehhez a csomaghoz, legfeljebb 250 000 fájllal. Egy CPU mag szolgálja az Ön webhelyét, és 25 MySQL kapcsolat engedélyezve van egyidejűleg. A 99,9% -os szerver rendelkezésre állás garantálva van a havi 3,50 USD kezdőárra.
 • Pro: Ugyanazokat az erőforrásokat fogja kapni ebben a csomagban, mint a Starterben, de a hozzárendelt webhelyek száma nem korlátozott. Kiindulási ára 7,50 USD / hónap.
 • Platina: A legnagyobb csomag több szerver erőforrást biztosít Önnek, és szemben a korábbi csomagok 500 kliensével / szerverével, csak 50 ügyfél kap egy teljes szervert. 2 CPU-magot rendel hozzá a tárhelyhez, és akár 500 000 fájlt és 50 MySQL-kapcsolatot is használhat egyszerre. A kikiáltási ár havi 28,50 USD.

Viszonteladói tárhely 3 csomagkal is érkezik, amelyeket 10, 50 és 100 ügyfél számára terveztek. A legkisebb 20 GB-os tárhelyet biztosít, amelyet akár 10 ügyfelére feloszthat. Havonta 9,12 dolláron kezdődik.

VPS tárhely úgy hozták létre, hogy kiszolgálja a nagyobb forgalmú webhelyeket, és 5 verzióban érhető el. A belépő szintű VPS-t VZ 1 GB-nak hívják, és 1 GB RAM-ot, 1 CPU-magot és 40 GB-os tárhelyet biztosítanak. A 2 TB sávszélesség-használat egy 1 Gbit-es hálózaton is szerepel. Csak havi 9,12 dollárba kerül.

A legnagyobb VPS csomag már tartalmaz 16 GB memóriát, 8 CPU magokat, 300 GB tárolót és 16 TB átvitelt. Ez havonta 109,95 dollárral kezdődik.

A termékcsalád legerősebb terméke a Dedikált szerver tárhely, 3 változatban kapható. A legkisebb dedikált szervercsomag havonta 145,00 dollártól indul, és Intel Pentium 3.4 GHz processzorral, 4 GB RAM-mal, kétszer 300 GB tárolóval, 2 TB sávszélesség-felhasználással és RAID 0 vagy RAID 1 adatok tükrözésével érkezik..

A legnagyobb csomag már használ egy Intel Xeon E5 processzort, és 16 GB RAM-ot és 4 TB sávszélességet biztosít a havi 245,00 USD kiindulási áron..

Következtetés

Ausztrália-tárhely

A StableHost ideális az ausztráliak számára? A válasz igen. Ausztrália melletti adatközpontja, a sokoldalú termékválaszték és a megbízható cég a legfontosabb ok, amiért a StableHost választása jó ötlet. Egy jó tárhely-csomag megvásárlásával hatékonyan kiszolgálhatja mind hazai, mind nemzetközi ügyfeleit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map