Pressable.com áttekintés

Az olyan hosting cégek, mint a Pressable.com, egy termékkel kezelt WordPress tárhely kínálására szakosodtak. Ez a fajta tárhely alkalmas a WordPress webhelytulajdonosok számára, akik nem akarnak beleragadni a teljesítményproblémák, a frissítések, a skálázhatóság vagy a WordPress biztonsági kérdéseibe..


A kezelt WordPress tárhely-terv lehetővé teszi a host szolgáltatójának, hogy a WordPress webhelyének karbantartásával foglalkozzon, miközben a tartalom létrehozására és közzétételére, a marketingre és az üzleti vállalkozás növekedésére koncentrál, tudva, hogy a színfalak mögött a WordPress szakértői azon dolgoznak, hogy minden zavartalanul működjön te.

Ebben a Pressable.com áttekintésben rávilágítunk az egyes Pressable.com csomagokhoz tartozó tárhely-szolgáltatásokra, és arra, hogy a Pressable jó választás lehet-e azoknak, akik az osztályban legjobban kezelt WordPress-tárhelyet keresnek.

Pressable Company Áttekintés

A Pressable-t 2010-ben alapította Vid Luther, és először ZippyKid néven indították. Néhány évvel később Pressable néven indították újra, ami szerencsébb márkaválasztéknak bizonyult, mivel a korábbi név némi zavart okozott az ügyfelek körében.

Ma a San Antonio (Texas, USA) székhelyű vállalkozása otthont biztosít induló vállalkozásoknak, közepes méretű vállalatoknak és nagyvállalatoknak. Néhány figyelemre méltó ügyfelük a Whirlpool, az Estee Lauder, a Hibbs Lupus Trust stb..

A Pressable adatközpontjait és a hálózati infrastruktúrát a Rackspace, a világ egyik legnagyobb hosting szolgáltatója biztosítja. A Pressable befektetői között szerepel néhány, a Rackspace eredeti alapítója is.

Nyomható tervek & Árazás

Úgy tűnik, hogy egyes webhelyek, amelyek kezelt WordPress-tárhelyet kínálnak, az oldalmegtekintés vagy a látogatói alapú árazás az előnyben részesített árazási rendszer, és a Pressable sem kivétel.

A Pressable magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozásoknak megfelelő terveket kínál, valamint az ügyfél egyedi igényeihez igazodó vállalati szintű terveket is kínál. Ezért a következő 5 terv közül választhat az Ön számára megfelelő erőforrásokkal és árazási ponttal:

Az alapterv havonta 20,83 USD-tól indul, éves számlázással, amely 2 hónapos árengedményt hoz, ha úgy dönt, hogy egy évre vállalkozik. A havi tervek 25 dollár / hónap áron adnak el, ami viszonylag drága, mivel csak öt WordPress telepítést és 60 000 oldalmegtekintést támogat az összes üzemeltetett webhelyen.

A legnépszerűbb Pressable csomag 37,50 USD / hónap (vagy 45 USD havonta) ára, és támogatja akár 10 WordPress webhelyet és 200 000 megosztott oldalmegtekintést..

Ebben a kategóriában a legmagasabb szintű terv 20 WordPress-helyet képes elfogadni, és akár 400 000 megosztott oldalmegtekintést is támogat.

Azok, akik több mint 20 WordPress-webhelyet üzemeltetnek, kapcsolatba léphetnek a Pressable-lal egyéni tervért, vagy választhatnak a szervezetek számára tervezett két terv közül (Ügynökség & VIP), amelyek 30 vagy több webhelyet szeretnének üzemeltetni, és nagy forgalomra számítanak.

Az ügynökség terv ára 135 USD / hónap, magában foglalja a 30+ webhely tárolását és 600 000 + oldalmegtekintés kezelésére van beállítva. A VIP terv havi 750 dollárba kerül, és magában foglalja a 100 + webhely tárolását, és 5 000 000 oldalmegtekintést képes kezelni.

A webtárhelyről az ingyenes próbaverziók ritkaság, mivel a legtöbb webtárhely pénz-visszafizetési garanciát kínál. A Pressable egy másik megközelítést alkalmaz, 15 napos próbaverziót kínálva, és nincs pénz-visszafizetési garancia.

Most, hogy tudta, hol áll a Pressable az árképzés és a tervek területén, nézzük meg, milyen egyéb funkciókat várhatunk el ezekkel a tervekkel.

Nyomható szolgáltatások & Érték

Az összes Pressable hosting terv a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A MaxCDN tartalomszolgáltatási hálózat ingyen elérhető, amely biztosítja a gyors oldalbetöltést, függetlenül attól, hogy a látogatók hol helyezkednek el a világon;
 • Ingyenes SSL tanúsítvány a Let’s Encrypt használatával;
 • Gyorsítótárazás a tartalom gyors kiszolgálására a látogatók számára (a batcache-t használja oldal-gyorsítótárként, és tárolja azt a memcache-ben);
 • Átmeneti helyek és egy kattintással történő klónozó eszköz egy olyan tesztkörnyezet létrehozásához, amely lehetővé teszi a változások egyszerű bevezetését az élő webhelyen, vagy pedig a teljes klónozott helyet;
 • Szerveroldali optimalizálás: a szervereket úgy optimalizálták, hogy javítsák a WordPress-webhelyek teljesítményét;
 • Webhelyhez való hozzáférés és feltöltés az SFTP-n keresztül;
 • Bejelentkezési fiókok létrehozásának lehetősége a webhely munkatársai számára (például webtervezők vagy fejlesztők). Amikor az együttműködés véget ér, visszavonhatja ezeket a hitelesítő adatokat, és többé nem lesznek képesek változtatásokat végrehajtani;
 • Ingyenes webhely-migráció akár 5 webhelyre;
 • Napi biztonsági másolat: ha valami rosszra fordul, ingyenesen visszaállíthatja webhelyét a biztonsági mentésből. A Pressable két héten keresztül biztonsági másolatot készít az adatbázisáról és az elmúlt két nap tartalmáról;
 • Kezelt frissítések: A Pressable gondoskodik a WordPress magjának minden frissítéséről, és a biztonsági javításokat a kiadástól számított egy órán belül alkalmazzák;
 • Rosszindulatú programok beolvasása és eltávolítása: A Pressable éjszakai beolvasást és eltávolítást, valamint egy webalkalmazás tűzfalat végez, biztosítva webhelyének biztonságát;
 • Védelem a brutális erőszakos támadások ellen: A nyomható behatolásjelző rendszereket alkalmaz a behatolási kísérletek figyelésére és blokkolására;
 • Dedikált WordPress támogatás: A kezelt WordPress tárhely egyik előnye a szakértő WordPress támogatás;
 • Egyedi nyomható vezérlőpult.

Ezek a szolgáltatások többé-kevésbé jellemzőek a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokra. Más kezelt WP-tárhely-szolgáltatókhoz (például a WP Engine vagy a Pressidiumhoz) hasonlóan a Pressable nem értékesít domainjeket és nem kínál e-mail tárolást. Ehelyett a teljes körű, menedzselt tárhely élményére összpontosítanak. Ha a teljes csomagot (domain, e-mail tárolás és WordPress optimalizált szerverek) szeretné, javasoljuk, hogy válassza az InMotion Hosting vagy a BlueHost szolgáltatásait..

A Pressable.com tárhely-tervei számos előre telepített bővítménnyel érkeznek, például az Akismet, a Jetpack, a VaultPress, a Batcache, a Gauge.es és a Pressable saját házon belüli bővítményei..

Mint minden más kezelt WordPress-tárhelynél, vannak olyan plug-inek, amelyeket a Pressable korlátoz, és ezek általában olyan plug-ineket tartalmaznak, amelyek már be vannak építve a hostolási infrastruktúrába, vagy amelyek egyszerűen nem játszanak jól a Pressable rendszerén sem az ismétlődő funkcionalitás, sem az interferencia miatt. Például az olyan gyorsítótárazó bővítmények, mint a W3 teljes gyorsítótár, a WP rakéta vagy a WP Super gyorsítótár nem engedélyezettek a Pressable-on. Ezek a bővítmények zavarhatják a Pressable saját gyorsítótár-rendszerét, és a webhely lelassulásához vezethetnek.

A Pressable-en nem engedélyezett bővítmények teljes listáját a Pressable Tudásbázisában található GYIK szakaszban találja..

A Pressable szolgáltatásainak néhány szempontja, amelyről még nem számolnak be, nevezetesen a szerver műszaki adatai és az üzemidő garanciái. Sajnos a 15 napos próbaidőszak rövid az oldal működésének tesztelésére, és a Pressidium és a WP Engine által nyújtott 60 napos pénz-visszafizetési garancia, vagy még ennél is jobbnak tűnik, az InMotion Hosting által nyújtott 90 napos pénz-visszatérítési garancia mint a jobb alternatívák.

Nyomható ügyfélszolgálat

A Pressable rendelkezik egy külön WordPress támogatási csoporttal, amely telefonon elérhető az értékesítés előtti kérdésekhez, közvetlenül e-mailben a [email protected] e-mailben, vagy támogatási jegy benyújtásával a MyPressable vezérlőpultjáról, ahol nyomon követheti jegyének állapotát..

A Pressable nem kínál 24 órás támogatást, támogató csoportjuk hétfőtől péntekig, 8 és 22 óra között érhető el. Támogatás más órákban és hétvégén is rendelkezésre áll rendszerszintű vészhelyzet esetén, azonban nem olyan erős, mint hétköznapokon..

Böngészhet a Pressble tudásbázisán is, hogy megismerkedjen az oktatóanyagokkal, GYIK-oldalakkal és a Pressable-nál elérhető egyéb hasznos információkkal a kezelt hostolási tervekről..

A Pressable ügyfélszolgálati csoportja vegyes értékeléseket kapott néhány ügyféllel, néhány ügyféllel panaszkodott a hiányos és nem reagáló támogatás iránt, míg mások dicsérték őket segítőkészségükért és szakértelemért. Mivel a Pressable 15 napos ingyenes próbaverziót kínál, javasoljuk, hogy tegye ki magának az ügyfélszolgálatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e velük..

Előnyök & A Pressable.com hátrányai

A Pressable készen áll a főidejére, vagy még mindig meg kell emelni a játékot? Itt van, ahol a Pressable ragyog, és ahol még fejlesztéseket kell végrehajtaniuk:

Előnyök

 • Prémium CDN az összes tervvel együtt;
 • Automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése és eltávolítása;
 • Hasznos helymeghatározási szolgáltatás;
 • Együttműködő hozzáférés-ellenőrzés;
 • 2 hónapos szünet az éves számlázással;
 • Automatikus biztonsági mentések és frissítések;
 • Akár 5 ingyenes webhely-migráció.

Hátrányok

 • Csak 15 napos ingyenes próbaverzió, nincs pénz-visszatérítési garancia;
 • Nincs rendelkezésre állási garancia;
 • Nincs élő támogatás vagy 24 órás támogatás.

A Pressable megszerezte a kezelt WordPress tárhely alapvető elemeit, és néhány, a teljesítményhez kapcsolódó eszközt és biztonsági biztosítékot tartalmaz a WordPress webhelyeire. Különböző igényekre és különféle árpontokra is terveket készít, azonban úgy gondoljuk, hogy a Pressable nem halad túl sok mérföldet más kezelt tárhelyszolgáltatókhoz és még a megosztott tárhelyszolgáltatókhoz képest, amelyek a WordPress optimalizált tárhelyét is kínálják.

Pressable.com áttekintés következtetése

A Pressable által kezelt WordPress tárhelymegoldások jól alkalmazhatók azoknak a weboldal-tulajdonosoknak, akiknek sok WordPress-webhelyet kell üzemeltetniük, de nem akarják, hogy karbantartásuk és menedzsmentjeik bekötjenek velük, és ne feledje, hogy ez a kényelem extra ár. Sajnos a Pressable bizonyos területeken hiányzik (a támogathatóság elérhetősége és az uptime átláthatóság), ami megakadályozza, hogy szilárd versenyzővé váljon a sorban legjobban kezelt WordPress tárhely számára.

Mind a WP Engine, mind a Pressidium.com 60 napos pénz-visszatérítési garanciája, az SLA támogatja az uptime-t és az éjjel-nappal működő ügyfélszolgálatot egyszerűen elhanyagolja a Pressable kínálatát a kezelt WordPress tárhely területén..

Azok számára, akik a WordPress számára optimalizált, megfizethető megosztott tárhelyet keresnek, amely tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan forgalmat, korlátlan tárhelyet, valamint a Pressable által kínálthoz hasonló korlátlan e-mail tárhelyet és tárhely szolgáltatásokat, tanácsos ellenőrizni az InMotion Hosting vagy a BlueHost WordPress optimalizált terveit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map