Netfirms.com áttekintés

A Netfirms.com olyan webtárhely-szolgáltató, amely a domain név regisztrációval, weboldalak készítésével, e-mail marketingével és e-kereskedelem szolgáltatásaival is foglalkozik, de elsődleges szolgáltatásuk a megosztott tárhely és a VPS tárhely nyújtására összpontosít. A dedikált tárhely-tervek nem szerepelnek a Netfirm tárhelykatalógusában, ami azt jelzi, hogy a vállalat szolgálatait elsősorban a kis- és középvállalkozásoknak szenteli..


Olvassa tovább a Netfirms áttekintést, amely naprakész információkkal szolgál a Netfirms webhelyén elérhető tárhely-szolgáltatásokról és tárhely-tervekről.

Netfirms.com áttekintés

Lehet, hogy korábban nem hallottál a Netfirms-ről, ám 1998 óta jelen vannak a webtárhely-iparban. 2011-ben a társaságot az Endurance International Group felvásárolta, így a világ egyik legnagyobb hosting társaságának részévé vált. A Netfirms világszerte több mint 1,2 millió webhelyet birtokol, ám működésük nagy része az Egyesült Államokban található, és egy amerikai ügyfélkört céloz meg..

tervek & Árazás

A Netfirms a megosztott tárhely-tervek tiszteletre méltó sorozatát kínálja korlátlan lemezterülettel és méretezhető sávszélességgel. A VPS terveket a Netfirms.com kínálja az SPRY-vel közösen, a VPS tárolásra szakosodott fogadó társasággal együttműködve. Lássuk, hogyan konfiguráljuk ezeket a hostolási lehetőségeket, és mennyit számíthat ezekért a fizetésekre.

Közös tárhely

A megosztott tárhely-terveket 3 pluszra (4,95 dollár / hónap éves számlázással), előnyt (9,99 USD / hó éves számlázással) és üzleti (14,99 USD / hó éves számlázással) fel kell osztani. Noha a Plusz tervet a legalacsonyabb árat választják ki – akár 3,49 dollár havonta, ha a 3 éves számlázási lehetőséget választja -, ez a terv a legkevesebb funkcióval is.

Az Advantage terv havi 7,99 dollárba kerül 3 éves számlázással, és az alábbiak szerint van konfigurálva: korlátlan lemezterület, méretezhető havi sávszélesség, 2 ingyenes domain, több webhely tárolása, e-kereskedelemre kész, 1 kattintásos alkalmazások, ingyenes Google AdWords jóváírás és Bing jóváírás (mindegyik 100 USD), korlátlan e-mail, 200 MySQL 5+ adatbázis, megosztott SSL tanúsítványok, webes vezérlőpanel, 24/7 e-mail, chat & ingyenes támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az üzleti terv a legdrágább megosztott tárhely-terv, havi 10,99 dollárba kerül, 3 éves számlázással, és a Plusz és az Advantage csomagokkal ellentétben egy dedikált SSL tanúsítvánnyal, korlátlan MySQL 5+ adatbázisokkal és prémium támogatással rendelkezik.

VPS tárhely

A VPS hostolási tervei szintén 3 tervre oszlanak. A belépő szintű terv 33 USD / hónapba kerül, és 512 MB RAM-ot, 1000 GB sávszélességet, 20 GB lemezterületet, 2 dedikált IP-t, Linux operációs rendszert és OpenVZ Platformot tartalmaz. A második Netfirms VPS terv 66 dollár / hónap áron, megduplázza a RAM-ot és a lemezterületet, és 1500 GB sávszélességgel jár. A VPS-terv a legnagyobb ütéssel 100 dollár / hónap, és 2048 MB RAM-ot, 2000 GB-os sávszélességet, 60 GB-os lemezterületet és 2 dedikált IP-t tartalmaz..

Noha a VPS-tervek havonta fizethetők, addig a megosztott tárhely opcióinak nincs havi-számlázási lehetősége, a legrövidebb szerződéses idő 1 év. Az ügyfeleknek 30 napos pénz-visszatérítési garancia van, de ez lemarad az iparágban nyújtott nagylelkűbb pénz-visszatérítési garanciáktól, amelyek 90 napot felfelé tehetnek..

Az e-kereskedelem tárolása a Netfirms által kínált szolgáltatások között is. Az e-kereskedelem tervei havi 12,99 USD-tól kezdődnek egy 2 éves terv alapján, és tartalmazzák a Shopsite-t, 5 ingyenes domaint, korlátlan lemezterületet, méretezhető sávszélességet és számos e-kereskedelem funkciót, például többnyelvű támogatás, több fizetési módszer, termékkategória, szállítás és fizetés menedzsment, testreszabható sablonok és különféle ügyfélmegtartó eszközök.

Tulajdonságok

Noha a VPS-tervek szerepelnek a Netfirms által kínált tárhelyszolgáltatások között, ezeket az SPRY-vel, a VPS-üzemeltető társasággal folytatott partnerség útján kínálják fel. Úgy tűnik, hogy ez a módja annak, hogy a Netfirms megtartsa a megosztott tárhely-terveit kibővítő ügyfeleket, vagy módja annak, hogy ne távolítsa el a megosztott tárhelyű ügyfeleket, akik frissítési lehetőségeket kereső webhelyet keresnek. Világos azonban, hogy a Netfirms elsősorban megosztott tárhely szolgáltató. Ennek ellenére a megosztott tárhely-tervek legfontosabb jellemzői itt vannak:

 • Korlátlan lemezterület és méretezhető sávszélesség;
 • Legfeljebb 5 ingyenes domain név;
 • Személyes és üzleti használatra kész webhelysablonok;
 • E-mail, csevegés és telefonos támogatás 24 órán keresztül elérhető;
 • Ingyenes marketing jóváírások (Google, Bing, yellowpages);
 • Korlátlan e-mail tárhely, spamszűrés és víruskeresés;
 • Teljes DNS-kezelés;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, MySQL támogatás;
 • WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla támogatás;
 • osCommerce és a Shopsite e-kereskedelem szolgáltatásai;
 • A fórum funkciói (bbPress, phpBB), fotógaléria funkciói;
 • Biztonsági szolgáltatások (jelszóval védett, .htaccess, megosztott és dedikált SSL tanúsítványok, biztonságos FTP hozzáférés);
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia;
 • Web alapú kezelőpanel.

Sajnos a Netfirms nem kínálja az iparági szabványos cPanel vezérlőpanelt, ehelyett a kevésbé népszerű vDeck vezérlőpanelt kínálja, amelyet az iPower tárhely kínál. A Netfirms weboldal kialakítása szintén elavult a mai szabványok szerint.

Vevőszolgálat

Annak ellenére, hogy számos módon elérhető a Netfirms ügyfélszolgálata – e-mail, csevegés, ingyenes telefon -, sok panasz érkezik a szolgáltatás minőségével kapcsolatban. Rendelkezésre állnak egy kulcsszóval kereshető tudásbázis és felhasználói útmutatók, bár ezek nem túl jól karbantartottak.

A Netfirms-szal kapcsolatos panaszok nem korlátozódnak az ügyfélszolgálatra, de az automatikus megújítás és az uptimes visszavonásának problémái is szerepelnek a Netfirms.com-hoz kapcsolódó panaszok listájában. Webhelyük nem rendelkezik rendelkezésre állási garanciával, ami nagy mínusz, figyelembe véve, hogy sok más host szolgáltató ugyanabban az árkategóriában nyújt SLA által támogatott rendelkezésre állás garanciákat.

Előnyök & Hátrányai Netfirms

Ami a Netfirms.com előnyeit és hátrányait illeti, íme, mit gondolunk:

Előnyök

 • Legfeljebb 5 ingyenes domain
 • Ingyenes online marketing kreditek
 • Ingyenes készenléti webhelyek
 • e-kereskedelemre optimalizált tárhely
 • Dedikált SSL tanúsítvány üzleti tervvel

Hátrányok

 • Nincs havi számlázási lehetőség (csak 30 napos pénz-visszatérítési garancia)
 • Nincs külön tárhelyi lehetőség
 • A VPS terveket harmadik fél által biztosított tárhelyen keresztül kínálják fel
 • Elavult webhely
 • Nincs cPanel
 • Nincs rendelkezésre állási garancia
 • Szörnyű ügyfélszolgálat

Netfirms.com áttekinti a következtetést

A Netfirms.com beszállítói bekapcsolódási problémái, az rendelkezésre állási garanciák hiánya és az alacsony pénz-visszatérítési garanciaidőszak sok gazdagép mögött tartja őket ugyanabban az árszínvonalban. A hosszú távú ügyfélszámlák és a meglévő vásárlói vélemények alapján úgy tűnik, hogy a Netfirms.com szolgáltatásai romlottak az elmúlt néhány évben. Mindent összevetve, van egy csomó pozitív vélemény és pozitív jelentés a kínált szolgáltatásokról, különösen a régóta ügyfelektől.

Ha megbízható tárhelyet keres, vegye fontolóra az InMotion alkalmazást, amely az egyik legjobb üzleti tárhely-szolgáltató.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map