KnownHost áttekintés

A KnownHost egy magántulajdonban lévő hosting cég, amely az Egyesült Államokban található. A KnownHost tárhelyszolgáltatásainak elsősorban a menedzselt VPS-tárhely, de WordPress-tárhelyet és dedikált tárhelyi lehetőségeket kínálnak a különféle tárolási igények kielégítésére. A Knownhost áttekintésünk ki fogja értékelni a Knownhost tárhely szolgáltatásait és jelenleg elérhető tárhely-terveit.


KnownHost áttekintés

A 2005-ben alapított KnownHost négy adatközponttal rendelkezik, amelyek közül három székhelye az Egyesült Államokban található, és amely az Egyesült Államok keleti partján, a nyugati partján és a Közép-Amerikában (Texas) található, míg egy adatközpont Amszterdamban található. A Knownhost egy sor kezelt tárhely-megoldást és vállalati szintű hardvert kínál a Dual Hex-Core Xeons alapú RAID 10 tárolótömböt használva, mindent a kiváló rendelkezésre álló SLA támogatva, garantálva a szolgáltatás megbízhatóságát.

ismerthosthost hálózati helyek

KnownHost tervek & Árazás

Noha a KnownHost dedikált és a WordPressre optimalizált tárhely-terveket is kínál, elkezdjük a kezelt VPS-tervek elemzését, amelyek valóban a KnownHost kenyere és vaja.

Virtuális magánszerverek

A KnownHost által kezelt virtuális magánszerverek 24 órás, teljes mértékben kezelt támogatással, 99,9% -os SLA-val, ingyenes biztonsági mentésekkel és ingyenes migrációkkal, valamint kiegészítő DDoS-védelemmel érkeznek..

Ebben a kategóriában 7 VPS csomag van, havonta 25 USD áron, 1280 MB RAM, 30 GB RAID-10 lemezterület és 3000 GB prémium sávszélesség mellett. Negyedéves és éves számlázás is rendelkezésre áll, és az ügyfelek, akik ezeket a számlázási lehetőségeket választják, kedvezményes árakat élvezhetnek.

Ebben a kategóriában a legdrágább VPS tervek havonta 120 dollárba kerülnek, és tartalmaznak 8,25 GB RAM-ot, 190 GB-os RAID-10 lemezterületet, 17 000 GB sávszélességet..

Minden IP-címhez 2 IP-cím, teljes root hozzáférés, korlátlan domain tárhely és ingyenes biztonsági mentések tartoznak.

ismerthost által kezelt vps-tárhely-tervek

SSD virtuális magánszerverek

A Knownhost 6 különféle SSD-alapú VPS-tárhely-csomaggal rendelkezik, 25 havonta. A tervek egyenlő részarányú 8+ CPU-magot és 24+ CPU-magot tartalmaznak, 1,25 GB-os garantált RAM-ot 7,25 GB-os garantált RAM-ig, 20 GB-tól 115 GB-ig RAID-10 SSD tárolót, és 4000 GB-tól 13 000 GB-ig terjedő prémium sávszélességet.

Az összes SSD-alapú VPS-terv tartalmaz korlátlan domain tárolást, ingyenes biztonsági mentéseket, teljes root hozzáférést, 99,9% -os SLA-t, 2 IP-címet ingyen, és kiegészítő DDoS-védelmet.

Dedikált szerverek

A KnownHost dedikált szerverei Linux alapúak, és a cPanel vezérlőpulthoz vannak csomagolva. Az összes kiszolgáló egyedi tervezésű és biztonságos.

A teljesen kezelt dedikált szerverek árai havi 179 USD-tól kezdődnek egy csomag esetében, amely a következő konfigurációval rendelkezik: i7-4770 (4 × 3,4 GHz 8MB) CPU, 16 GB DDR3 RAM (32 GB DDR3 maximális RAM), 11 000 GB sávszélesség, 750 GB SATA-II HDD-1, 750 GB SATA-II HDD-2, 100 Mbps portsebesség, cPanel & Softaculous központ. A tervért 49 USD alapítási díjat számítanak fel.

A KnownHost 4 dedikált szerverkonfigurációt kínál, amelyek közül a legdrágább havi 379 dollár + 129 dolláros beállítási díj. Ez a terv Dual Xeon E5-2620v3 CPU-val, 32 GB DDR4 RAM-mal, 26 000 GB sávszélességgel, 120 GB SSD-vel, 1 TB SATA-II HDD 2, cPanel-rel és Softaculous-nal büszkélkedhet..

Teljes root hozzáférés, korlátlan domain tárhely, 1 kattintásos telepítő és 24/7 támogatás elérhető minden tervvel.

A WordPress optimalizált tárhelycsomagjait erőteljesen kezelt VPS-kiszolgálókra kínálják, hogy mind a nagy, mind a nagy forgalmú WordPress-helyeket elférjenek.

KnownHost tárhely szolgáltatások

Függetlenül attól, hogy VPS-t vagy dedikált szervereket keres, a KnownHost tárhelycsomagok a következő tárhelyfunkciókkal rendelkeznek:

 • Korlátlan domain tárhely;
 • SSD-alapú VPS-tárolási csomagok;
 • Ingyenes teljes biztonsági mentés és DDoS védelem;
 • Root hozzáférés / SSH;
 • CentOS operációs rendszer;
 • Teljesen menedzselt 24/7 támogatás;
 • Lehetőség adatközpont kiválasztására (Texas, Kalifornia és New Jersey);
 • CPanel / WHM vagy DirectAdmin választása (havonta további 5 USD);
 • Erőforrás-frissítések (extra RAM, tárolás, sávszélesség és IP-címek) és szoftverfrissítések (sitebuilder, számlázószoftver);
 • Fehér címkével ellátott VPS-szabvány a saját VPS-csomag márkanevéhez;
 • Ingyenes migrációs szolgáltatás;
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia;
 • 9% uptime SLA;
 • Egy kattintással telepítők;
 • Egyenlő részarányú CPU;
 • Zökkenőmentes VPS-VPS frissítések;
 • 2 dedikált IP cím;
 • Magán névszerverek stb.

A kezelt VPS-csomagok a KnownHost szolgáltatások középpontjában állnak. A VPS-kiszolgálók azonnal üzembe helyezhetők, és rengeteg erőteljes konfigurációban elérhetők. Azok, akik megosztott tárhely lehetőségeket keresnek, nem fognak olyanokat találni, mivel a KnownHost csak a VPS és a dedikált tárhely nyújtására specializálódott.

KnownHost ügyfélszolgálat

ismerthost küldje el a jegy támogatásátA KnownHost ügyfélszolgálati lehetőségei között szerepel a 24 órás e-mail és az ügyfélszolgálat. Az élő csevegés funkció csak értékesítési célokra érhető el. Az Egyesült Államok díjmentes száma is megtalálható a KnownHost kapcsolattartási oldalán, de ez is az értékesítési kérdések kezelésére korlátozódik.

A KnownHost által fenntartott közösségi fórum egy másik lehetséges út a támogatást keresők számára. Ezen kívül a KnownHost rendelkezik egy nyilvános Wiki oldallal és bloggal, amely tárhelyről, e-kereskedelemről, online marketingről és az iparág egyéb híreiről tartalmaz információkat..

Előnyök & Hátrányai KnownHost

A KnownHost-ról alkotott vélemények túlnyomórészt pozitívak, csak kevés negatív vélemény szól a korlátozott ügyfél-támogatási lehetőségekről. A teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából a Knownhost a legtöbb felhasználói értékelésben és a független tárhely-értékelési oldalakon magas rangot képvisel. Mivel egyetlen hosting áttekintése sem teljes, anélkül, hogy felsorolnánk a szóban forgó hosting szolgáltató előnyeit, az alábbiakban bemutatjuk a Knownhost jó és rossz tulajdonságait:

Előnyök

 • Kedvező árú, felügyelt VPS és SSD-alapú VPS csomagok;
 • WordPress optimalizált tervek a VPS szervereknél;
 • Hasznos freebies (biztonsági mentések és DDoS védelem);
 • Jó üzemidő SLA;
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Hátrányok

 • Nincs megosztott tárhely lehetőség;
 • Beépítési díj dedikált szerverek számára;
 • Külön díjat számít a cPanel vagy a DirectAdmin számára VPS tervekkel.

A megosztott tárhely-tervek a Knownhost szolgáltatásai között szerepeltek, ám ezek írása idején már nem állnak rendelkezésre. Míg a megosztott tárhely jó módszer az ügyfelek vonzására, a Knownhost egy másik utat választott az ügyfelek vonzására, és arra összpontosított, hogy más ügyfélkörbe vonuljon. A Knownhost még megosztott tárhely nélkül is rengeteg VPS lehetőséget kínál a legtöbb költségvetés és igény kielégítésére.

KnownHost felülvizsgálati következtetés

Ha a teljesen kezelt virtuális magánszerverek vagy dedikált szerverek piacán tartózkodik, akkor a Knownhost helyesen áll a sikátorban. Ez a magántulajdonban lévő szolgáltató 4 világszínvonalú adatközpontban tárol prémium hardver technológiákat, 24 órás támogatást és megbízható tárhely-infrastruktúrát. Szolgáltatásain keresztül a Knownhost nem célozza a kezdőket vagy az egyszerű megosztott tárhely lehetőséget keresőket, ezért úgy tervezték, hogy megfeleljenek a robusztusabb erőforrásigényű webhelyek igényeinek..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map