SiteGround Review Австралия

Австралия е голяма страна и поради нейното специално географско местоположение е трудно да се обслужват международни посетители с данни от там. В сравнение с други области на Земята, Австралия има слаба връзка с данни към други страни, така че местните уеб хостинг доставчици са полезни главно за домашни уебсайтове. Най-голямата причина, поради която тази страна не е добре свързана с други области, е липсата на подводни кабели за данни.


Защо подводните кабели са толкова важни:

 • по-голямата част от препращането на данни се извършва от подводни кабели
 • те са много по-бързи (TerraBytes / секунда) от сателитите (GigaBytes / секунда)
 • кабел е много устойчив на повреди
 • и има по-малка закъснение на данните в кабелите от сателитите

подводница кабели и Австралия

Източник: submarinecablemap.com

Тези предимства показват защо подводни кабели се използват навсякъде и защо препращането на данни се основава на тях. Причината, поради която не ги използваме навсякъде е, че свързването на две различни физически места помежду си с помощта на кабели струва стотици милиони долари.

Ако живеете в Австралия и планирате да създадете уебсайт за международни посетители, струва си да намерите добър доставчик на хостинг услуги от други страни. Хиляди евтини хостове са достъпни по целия свят, но се препоръчва да се използват само онези, които са достатъчно надеждни.

Препоръчваме SiteGround. Има центрове за данни на 3 континента; най-близкият до Австралия се намира в Сингапур и е идеален и за вашите международни клиенти. В тази статия ще прегледаме тази компания, за да можете да изберете най-доброто решение за вашия уебсайт.

Защо клиентите на Австралия избират SiteGround?

 • Универсална продуктова гама: SiteGround има много решения за уеб хостинг и предлага споделени хостинг услуги на входно ниво и разширен специален хостинг сървър.
 • SSD устройства: За разлика от други хостинг компании, SiteGround използва само SSD дискове като хранилища. Можете да забравите много по-бавните класически твърди дискове и да работите с много по-бързите съвременни твърди дискове.
 • Най-новите технологии: Компанията използва най-модерните технологии и скриптове, включително PHP 7, NGINX, Python, Perl и безплатни CDN услуги.
 • Безплатен SSL: SiteGround предоставя безплатен SS-сертификат за шифроване на Let Letter за всички хостинг пакети. Това означава https за вашия сайт и по-голямо доверие от посетители и търсачки.
 • 7/24 поддръжка: Специализираният екип за поддръжка е на разположение денонощно и можете да стигнете до тях по телефона, чата или системата за билети на място. Компанията е известна с високо достъпната и професионална поддръжка на сайтове, така че ще получите реална подкрепа с квалифицирани хора.
 • Надежден и голям: SiteGround стартира през 2004 г. и в наши дни има над 400 служители и хоства повече от 1 700 000 имена на домейни. Това е един от най-големите уеб хостинг услуги на индустрията, така че вашите данни ще бъдат в безопасност при надежден доставчик.
 • Невероятно ъптайм и скорост: Времето на SiteGround има 99,99% време, което означава максимум 8,6 секунди недостъпност на ден и тази стойност е над средната за отрасъла. Времето за зареждане на фирмените сървъри е около 700 милисекунди, което е много по-добро от средното. И още един важен факт, че сървърите на SiteGround нямат бавно зареждане, те работят надеждно и в дългосрочен план.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите: Фирмата ви предоставя 30 дни след активиране на поръчаната услуга за тестване на хостинг опит. Ако не сте доволни от резултатите, можете да си върнете парите. Гаранцията не е валидна за облачни и специални хостинг услуги.
 • Неограничен брой имейл акаунти: Можете да добавите толкова имейл акаунти с крайния домейн, колкото искате. Дори по-евтиният споделен хостинг план може да се използва за създаване на неограничен брой имейл акаунти и можете свободно да настроите автоматични отговори и препращащи също. Интерфейсът cPanel може да се използва за управление на пощенските акаунти само с няколко кликвания.
 • Изтегляне и пускане на уебсайт: Ако нямате знания за кодиране, ще използвате конструктора на уебсайтове за влачене и пускане много. С него можете да изградите сайтовете си, като плъзнете и пуснете желаните елементи на уебсайта на определеното им място, можете да добавяте изображения, видеоклипове, текстове и да създавате приятни оформления.
 • Лесен процес на регистрация и локализирани версии на уебсайтове: Можете да се регистрирате в SiteGround, като завършите лесен процес на регистрация, въведете данните си в интерфейс на една страница. В долната част на сайта можете да изберете своя географски район, включително Свят, Великобритания, Испания, САЩ, Европа, Италия, LATAM или Австралия. Показаните цени, валутите и езика на уебсайта следват вашия избор. Можете да платите вашия хостинг с Visa, MasterCard и American Express.

SiteGround е нашият номер 1, препоръчан хост на WordPress за Австралия.

SiteGround хостинг планове

Споделената хостинг услуга на входното ниво на компанията се нарича Уеб хостинг и се предлага в 3 версии:

 • Стартиране: Най-евтиният пакет е подходящ за един сайт, до 10 000 посетители месечно. Включено е 10 GB пространство и можете да добавите неограничен брой имейл акаунти и бази данни. Системата за архивиране прави архивиране на вашия сайт всеки ден и CDN може да се използва безплатно. Започва от $ 3.95 / месец (редовна цена $ 11.95 / месец).
 • GrowBig: Този пакет вече ви позволява да добавяте няколко уебсайта и осигурява 20 GB хранилище. Той може да бъде добър за до 25 000 посетители на месец и няколко допълнителни услуги, включително безплатни резервни копия, приоритетна поддръжка, супер кеш и трансфер на сайтове също се добавят заедно към екстрите на StartUp. Започва от $ 5.95 / месец (редовна цена $ 19.95 / месец).
 • GoGeek: Това е отвратителният пакет на SiteGround и е подходящ за до 100 000 общи месечни посетители. Съхранението е голямо 30 GB и до споменатите по-горе екстри ще получите страховити екстри, включително GIT repo, безплатни архиви при поискване, WordPress и Joomla стадиране и други. Започва от $ 11.95 / месец (редовна цена $ 34.95 / месец).

WordPress хостинг е тип хостинг, специално създаден за собственици на уебсайтове на WordPress. Можете да получите безплатно инсталиране на WordPress или безплатна миграция на вече съществуващия WP сайт към новото ви хранилище във всеки от пакетите за WordPress хостинг. Автоматичните актуализации на софтуера и WP CLI & SSH поддръжката също е включена във всички пакети.

Този тип хостинг започва от $ 3,95 / месец (редовна цена $ 11,95 / месец). За тези пари можете да стартирате уебсайт на WordPress на вашето хранилище и да използвате до 10 GB дисково пространство, за да съхранявате вашите файлове.

Има и а WooCommerce хостинг услуга в SiteGround, предлагайки 3 специални пакета WooCommerce. Заедно с хостинг частта ще получите допълнителни функции, включително предварително инсталирани WooCommerce и StoreFront, ежедневно архивиране и автоматично актуализиране.

Най-евтиният пакет WooCommerce започва от $ 3,95 / месец (редовна цена $ 11,95 / месец). Той беше определен да обслужва до 10 000 посетители месечно и ще получите 10 GB хранилище за него.

Облачен хостинг ви дава повече сървърни ресурси и предимството на облачната платформа. Можете да избирате от напълно управляваните пакети и да се възползвате от един от общодостъпните 4 центъра за данни. Едно от най-големите предимства е наличието на автоматично мащабируеми ресурси. Това означава, че можете да добавите все повече сървърни ресурси към вашия пакет с едно щракване или да го настроите да следва автоматично натоварването на сървъра и трафика.

Офертата се предлага от $ 80 / месец. За тази сума ще получите 2 ядра на процесора, 4 GB памет, 40 GB съхранение и 5 TB данни.

Хостинг на реселлери е налична и в SiteGround, трябва да закупите поне 5 кредита за риселър, за да започнете с него. Всеки кредит означава една година хостинг за един от вашите клиенти, колкото повече кредити купите, толкова по-добри цени ще получите. Вашите клиенти ще получат cPanel и ще имат същите предимства като потребителите на уеб хостинг. Реселърски кредити се предлагат за 49 долара / цена на кредита, ако закупите поне 10 от тях, тогава цената му става 42 долара / кредит.

Хостинг за предприятия не предоставя пакети, тъй като ви предлага напълно персонализирано решение за уеб хостинг. Избирайки го, ще Ви бъде предоставен мениджър на акаунти, който ще Ви помогне да преминете през процеса на оценка. В края на това, вашата компания ще получи хостинг решение с най-добрата цена и надеждни сървърни инструменти.

Специален хостинг на сървър е наличен в 3 различни локации на данни в САЩ, Европа и Азия. Тъй като се интересувате от най-близкото място до Австралия, препоръчително е да използвате Азиатско-Тихоокеанския център за данни. Налични са 3 различни сървърни пакета, използващи процесори Intel Xeon, SSD устройства и DDR3 памет.

Най-малкият пакет ви дава 4 процесорни ядра и 8 нишки процесор Intel Xeon E3-1230, 16 GB памет, 480 GB съхранение и 10 TB честотна лента. Най-големият пакет осигурява и огледален инструмент за данни от RAID1. Пакетите за специален хостинг сървър започват от $ 329 / месец.

заключение

Австралия хостинг

Добър ли е SiteGround за австралийците? Отговорът определено е ДА. Разнообразната продуктова гама, високомащабните пакети за всеки тип хостинг, невероятните времена за работа и зареждане, квалифицирана поддръжка на клиенти и близо до центъра за данни в Сингапур са основните факти, поради които препоръчваме SiteGround за австралийски клиенти.

Ако сте австралиец, можете да сте сигурни, че уебсайтът ви ще бъде в добри ръце и вашите международни клиенти ще бъдат обслужвани от вашия сайт бързо и надеждно. Просто изберете подходящия хостинг пакет и започнете работа на вашия уеб сайт днес!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map