Преглед на WebHostingPad

Поддръжката на джобния споделен хостинг е основният фокус на WebHostingPad, но компанията не ограничава услугите си само до споделен хостинг – за тези с различни хостинг нужди са налични множество VPS и WordPress оптимизирани хостинг опции. Освен уеб хостинг, хостингът по имейл и регистрацията на домейни също се предлагат като допълнителни услуги, предлагани от WebHostingPad.


Преглед на WebHostingPad

Компанията е основана през 2005 г. от сезонни ветерани от уеб хостинг индустрията. Те са най-известни с достъпния си и приятелски хостинг за начинаещи, който включва безплатно име на домейн и много неограничени функции като хостинг на домейни и уеб пространство.

Техните WordPress планове също са на достъпната страна на хостинга, предлагайки вградена мрежа за доставка на съдържание и автоматично премахване на зловреден софтуер. За потребители, които се нуждаят от специализирани ресурси, WebHostingPad предлага шест VPS планове, които може да не са най-евтините на пазара, но те имат някои страхотни характеристики и функции.

WebHostingPad планове & Ценообразуване

В WebHostingPad споделеният хостинг може да струва едва 1,99 долара / месец, но ето и уловката – само ако се регистрирате за 48 месеца, тоест 4 години. Нямате възможност да плащате месечно за споделени хостинг планове, тъй като най-краткият период на ангажименти е 12 месеца, който излиза на 3,99 долара на месец. Този план е Power план, който предлага неограничено уеб пространство и честотна лента и безплатен домейн.

уебхостинг плазмени цени

Планът Power Plus струва $ 7,99 / месец при едногодишния план или $ 4,99 / месец при 4-годишния план. Както плановете Power, така и Power Plus разполагат с неограничен хостинг на уебсайтове, неограничено съхранение, неограничена честотна лента, неограничена база данни на MySQL, неограничен акаунт за електронна поща и т.н. Безплатен конструктор на уебсайтове Weebly, контролен панел на cPanel и няколко други безплатни инструменти са включени в двата плана.

Това, което отличава плана Power Plus от плана за захранване е, че последният включва разширен филтър за спам, безплатен SSL сертификат, усъвършенствана уеб статистика, съхранение на база данни на SSD, повече изчислителна мощност, автоматичен скенер за злонамерен софтуер и карантина, услуга за първоначално архивиране и SSH достъп.

Тези, които търсят хостинг план за своя блог или уебсайт за WordPress, могат да избират от 3 оптимизирани за WordPress хостинг планове – WP Basic при $ 2,99 / месец с 3-годишен план или $ 4,99 / месец с 12-месечен план; WP Pro на $ 3,99 / месец при 3-годишния план или $ 5,99 / месец с 1-годишния план; и WP Premium на $ 5.99 / месец с 3-годишен план или $ 7.99 / месец с 1-годишен план. Всички планове, оптимизирани за WordPress, се предлагат с вграден CDN, неограничени имейл акаунти и място за съхранение, както и автоматично сканиране и премахване на зловреден софтуер. Някои планове включват премия за резервно копие, експертна WP помощ, безплатен SSL сертификат.

VPS хостингът на WebHostingPad предлага най-много планове – общо 6 VPS хостинг планове, захранвани от VPSDepot.com. Всички планове включват cPanel и WHMCS. В тази категория са налични месечни, тримесечни и шестмесечни планове. Планът за входно ниво струва $ 29,95 на месец (въз основа на шестмесечен ангажимент), докато най-усъвършенстваният план в тази категория е на цена $ 99.95 / месец и има следните спецификации: 300 GB дисково пространство, 3 TB честотна лента, 3 CPU ядра, 8 GB RAM и 3 IP адреса.

Има и няколко неограничени функции с тези планове, като например броя на базите данни, имейл акаунти, домейни, cPanel акаунти и FTP акаунти, които можете да създадете и хоствате в един акаунт.

Услугата за хостинг по електронна поща на WebHostingPad, PadMail, започва от $ 40 на година.

Функции за хостинг на WebHostingPad

функции за уебхостингпад

Въпреки липсващите специални сървърни опции в предлагането на продукти на WebHostingPad, техните споделени планове за WordPress и VPS предлагат голямо разнообразие от опции и ресурси. В плановете & Раздел за ценообразуването на този преглед на WebHostingPad обсъдихме някои от наличните ресурси и функции за всяка категория хостинг. Ето преглед на най-добрите хостинг функции на WebHostingPad:

 • Cpanel / WHM включени във всички планове;
 • Безплатно име на домейн със споделени хостинг акаунти;
 • Вграден глобален CDN с WordPress планове;
 • Автоматично сканиране и премахване на зловреден софтуер;
 • Скрипт с 1 щракване се инсталира чрез Softaculous;
 • Неограничени хостинг функции (домейни, бази данни, честотна лента, дисково пространство и др.);
 • 24/7 поддръжка;
 • 30-дневно връщане на парите;
 • 99% продължителност;
 • SSD съхранение в някои планове;
 • Премиум услуга за архивиране с някои планове;
 • Безплатен трансфер на сайт;
 • Безплатен акаунт на дистрибутор с планове VPS;
 • Няколко опции за добавка (Спам защитна стена, SSL сертификат, Wildcard SSL, Печат за защита от злонамерен трафик, Премиум резервно копие, Еднократно възстановяване на резервно копие и т.н.).

Можете да добавите тези допълнителни услуги при напускане, но въпреки че могат да се окажат полезни за някои, те могат да увеличат разходите на месечния Ви план.

Поддръжка за клиенти на WebHostingPad

Поддръжката на клиенти на WebHostingPad е лесно достъпна чрез чат на живо или подаване на билети. База от знания, организирана в различни категории, и раздел с видео уроци могат да ви ускорят с основните неща на хостинг услугите на WebHostingPad. Въпреки че има някои оплаквания относно умението на поддръжката на клиенти на WebHostingPad, положителни отзиви за техния екип за поддръжка също съществуват.

уебхостингпад подкрепя гаранция за връщане на пари

Професионалисти & Минуси на WebHostingPad

Сега за плюсовете и минусите на WebHostingPad:

Професионалисти

 • Атрактивни споделени хостинг пакети;
 • Неограничени хостинг функции (домейн, имейли, съхранение, честотна лента);
 • 24/7 чат на живо;
 • Удобен за потребителя строител на уебсайтове Weebly;
 • WordPress оптимизирани хостинг пакети;
 • cPanel контролен панел;
 • Безплатно име на домейн с споделен хостинг.

Против

 • Дълго време за ангажиране, за да се насладите на по-ниски цени (4 години);
 • Няма месечни планове за споделяне на хостинг;
 • Без специални хостинг пакети;
 • Проблеми с времето за работа;
 • Много продажби.

За съжаление WebHostingPad не блести, когато става дума за ъптайм. Те обещават 99% продължаване, обаче оплакванията за надеждността на тяхната услуга доказват противното. Въпреки че те обещават по-ниска продължителност на работа, отколкото другите хостинг доставчици на хостинг услуги (повечето обещават 99,99% ъптайм), WebHostingPad изостава от тяхното обещание.

Заключение за преглед на WebHostingPad

Слоганът на „ненадминатите цени“ на WebHostingPad наистина е подкрепен от атрактивни цени, но все пак е необходимо да се ангажирате сериозно дълго време с техните услуги, за да се възползвате от ниските цени. Освен бюджетни споделени хостинг планове, те предлагат и широк спектър от VPS хостинг планове в сътрудничество с VPSDepot.com, обаче, тези планове вече не попадат в категорията на хостинг-удобния хостинг.

Ако високата достъпност и възможността за надграждане до специализиран сървър са важни за вас, WebHostingPad може да не е подходящият уеб хост за вас. Ако търсите удобен за начинаещи споделен хостинг за достъпни цени и дългосрочните ангажименти не са проблем за вас, тогава можете да разчитате на споделените хостинг планове на WebHostingPad, за да предоставите всичко необходимо за онлайн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map