Преглед на WebHosting.uk.com

WebHosting.uk.com е пълнофункционален хостинг доставчик, базиран във Великобритания, който предлага широка гама от допълнителни услуги, включително регистрация на домейни, хостинг по имейл, изграждане на уебсайтове и решения за уеб сигурност. WHUK са признати на уеб хостинг пазара на Обединеното кралство заради ниските си цени, безплатни услуги за миграция на уебсайтове, специфични хостинг планове и безсрочна 30-дневна гаранция за връщане на парите. Нека да видим в този преглед на Webhosting.uk.com дали хостинг услугите на WHUK си заслужават.


WebHosting.uk.com Преглед

Webhosting.uk.com е създаден през 2001 г., като по този начин наближава почти две десетилетия на съществуване. Това е впечатляващ ход в индустрия, която непрекъснато се променя и развива. WHUK е част от групата Hyperslice, която доставя облачни хостинг и хостинг решения за приложения на клиентска база от над 35 000 по целия свят.

WebHosting.uk.com Планове & Ценообразуване

WHUK предлага няколко cPanel облачен хостинг, облачен хостинг на Windows, облачен хостинг на WordPress и облачен хостинг планове Magento. Всички планове за хостинг на облак разполагат с 24/7 поддръжка, SSD съхранение, нерегламентирана честотна лента, безплатен домейн с годишни договори, ежедневни резервни копия на външни сайтове, 99,9% гаранция за продължаване на времето, автоматично инсталиране с 1 щракване, cPanel или Plesk контролен панел, най-новите отворени източници и технологии на Microsoft ( IIS 8, MS SQL, ASP.NET 4.x, MVC Framework, Ajax, ADO.NET, ODBC) и т.н..

уебхостинг uk com планира цени

cPanel облачните хостинг планове започват от £ 2.49 / месец (без ДДС), което включва 5 GB SSD съхранение, нерегламентирана честотна лента, хостинг за 2 уебсайта, неограничен хостинг на имейли, неограничен брой бази данни и безплатно име на домейн. Най-скъпият план в тази категория е Cloud cPanel Developer, който разполага с 40 GB хранилище и ви позволява да хоствате неограничени уеб сайтове. Разходите му започват от £ 6,99 / месец.

Плановете за хостинг на облак на Windows се предлагат в същия ценови диапазон и конфигурация на ресурсите като cPanel облачни хостинг планове.

Плановете за облачен хостинг на WordPress се предлагат с безплатни ежедневни резервни копия, експертна поддръжка, усъвършенствана анти-хакерска технология, безплатни предварително инсталирани теми и предварително инсталирани приставки. Цените започват от £ 0,99 / мес за плана на WordPress Lite, който ви позволява да хоствате един сайт в WordPress, разполага с 1 GB SSD съхранение и неограничена честотна лента. Планът с най-високо ниво в тази категория, WordPress Advanced, ви позволява да хоствате 15 WP уебсайтове и включва 20 GB SSD съхранение. Този план струва £ 7,49 / мес.

Плановете за хостинг на Magento са подходящи за тези, които искат да стартират сайт за електронна търговия. Тези планове предлагат PCI съответствие, висока наличност и опционално балансирани натоварвания сървъри, незадължителна защитна стена на уеб приложение, избор на cPanel или Plesk Onyx, опционална хардуерна защитна стена и мащабируема и приспособима хостинг среда. Клиентите могат да избират от редица Magento оптимизирани VPS сървъри, облачни сървъри и специален сървър. Цените варират между £ 12.99 / mo за Основен план за Linux VPS и £ 409.99 / pm без ДДС за плана WHUK E5 Enterprise ST.

WHUK предлага впечатляващ избор от базирани на Linux и Windows виртуални частни сървъри с до 120 GB SSD хранилище, до 4 vCPU ядра, до 6 GB DDR4 памет, 1 безплатен IP адрес и неограничена честотна лента. Цените за VPS варират между £ 12.99 / месец и £ 39.99 / без ДДС. В тази категория цените на плановете за VPS за Windows са малко по-високи.

Друга от големите хостинг услуги на WHUK включва Enterprise Cloud сървъри, които са конфигурируеми по отношение на контролния панел (cPanel WHM, Plesk или няма), операционна система (CentOS 7, Debian, Ubuntu 14.04, CloudLinux, Server 2012 R2), процесор (нагоре до 12 vCPU ядра на високоефективни Xeon процесори), памет (до 32 GB), SSD съхранение (до 1 TB съхранение на SSD устройство), архивиране (до 1000 GB) и трансфер на данни (до 10 000 GB).

Специализирани сървъри WHUK могат да се избират с HDD или SSD съхранение и се категоризират въз основа на процесорния модел – Intel Xeon E3, Intel Xeon E5 или Intel Xeon E5 ST. Всяка категория е представена от 3 конфигурируеми плана. Цените варират между £ 69.99 / pm без ДДС и £ 439.99 / pm без ДДС ДДС. Всички специални планове за сървър включват 1Gbit връзка без допълнителни разходи. Тези планове се управляват напълно и можете да избирате между Linux или Windows OS.

Хостинг на дистрибутори също се предлага сред хостинг услугите на WHUK с избора на планове за дистрибутори на бели етикети на Windows и Linux. Цените започват от £ 9,99 / не изключвам ДДС.

Уеб хостинг услуги & Характеристика

WHUK предлага множество хостинг планове в множество категории хостинг. WHUK хостингът се отличава със следните функции:

 • Хостинг планове, оптимизирани за приложения;
 • Опции за хостинг на Linux и Windows;
 • Избор на cPanel и Plesk контролни панели;
 • 95% продължителност на SLA;
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари без дебит;
 • 24 × 7 клиентска поддръжка, базирана във Великобритания;
 • Неограничен хостинг на уебсайтове, неограничена честотна лента, неограничена база данни, неограничен хостинг на имейли с някои планове;
 • SSD и HDD съхранение;
 • Инсталиране на приложение с едно щракване;
 • Ежедневно архивиране;
 • Проактивен мониторинг на сървъра и отдалечено рестартиране с някои планове;
 • Безплатен домейн с годишни договори;
 • Стандартно управление с VPS и специални хостинг планове;
 • Безплатен Plesk Onyx, включен във всеки VPS план;
 • Безплатна миграционна услуга;
 • Безплатно създаване на уебстраници с една страница;
 • Избор на допълнителни услуги (напр. Fortigate защитна стена с функция за предотвратяване на проникване, сигурност на уеб приложенията, защита на DDoS, антивирусна защита, защита от зловреден софтуер).

WebHosting.uk.com Поддръжка на клиенти

Потребителската поддръжка на Webhosting.uk.com е на разположение 24/7 за всички планове чрез чат на живо. Безплатен номер за Обединеното кралство също е на разположение за клиенти на WHUK или можете да се свържете с WHUK, като използвате формата за контакт на страницата за поддръжка. Членовете на екипа за поддръжка притежават различни сертификати чрез Microsoft и Red Hat. Наличен е и форум за техническа поддръжка за онези, които имат въпроси за предварителни продажби или се нуждаят от техническа помощ.

Професионалисти & Минуси на WebHosting.uk.com

WHUK е 5-звезден доставчик на уеб хостинг услуги с чудесни хостинг опции и достъпни планове. Нека да видим как WHUK оценява по отношение на сравнителните плюсове и минуси.

Професионалисти

 • Отличен избор на хостинг планове;
 • Няма минимални срокове на договора, няма проблеми с блокирането на доставчика;
 • Поддръжка на клиенти, базирана във Великобритания;
 • Няколко специфични за хостинга опции (хостинг на WordPress, хостинг на Magento);
 • 24/7 чат на живо;
 • PCI съответствие с Magento хостинг;
 • Безплатна миграция.

Против

 • Някои функции са достъпни само като допълнителни услуги;
 • Страницата за поддръжка е скрита в странично меню.

WebHosting.uk.com Заключение за преглед

Най-голямата сила на WHUK се състои в голямото разнообразие от прозрачни и достъпни хостинг планове. Този хост е добър избор за всеки, който иска да хоства своя сайт с доставчик от Обединеното кралство, който предлага клиентска поддръжка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map