Отзиви на DreamHost

DreamHost е един от по-старите там и е създаден от четирима студенти в колежа през 1997 г. Те искаха да разработят нещо първокласно, което помага на хората и бизнеса да изграждат онлайн присъствие, докато се придържат само към софтуер с отворен код. Тъй като екипът се премести в Сан Диего, за да установи сериозен бизнес, те натрупаха над 400 000 клиенти, като същевременно поддържат почти 1,5 милиона уебсайта живи. Компанията твърди, че той е домакин на над 750 000 уебсайта на WordPress на своите сървъри, затова оптимизираният хостинг план за WordPress не може да липсва в гореспоменатия вече дълъг списък с хостинг планове.


DreamHost искаше да достигне до всички със своите планове, включително най-малките фирми, фрийлансъри, екипи за уеб дизайнери, създатели на съдържание и други. Причината, поради която са успели, е, че имат предвид, че не всеки има еднакви технически способности, затова се стремяха да направят уеб хостинг, който е прост и работи безпроблемно.

Ще преминем през различните уеб хостинг планове и функции, които DreamHost може да предложи. Като представите някои разумни плюсове и минуси и обясните как работи този доставчик, ще бъде много по-ясно за вас дали си струва да инвестирате в някой от техните планове. Доставчиците на уеб хостинг могат да се различават значително и дори DreamHost може да не отговаря на нуждите на всеки.

Обзор на DreamHost

На първо място, DreamHost се препоръчва от WordPress, който е CMS, който управлява най-много уебсайтове в света. Това очевидно говори много за това колко успешна е тази независима компания, особено що се отнася до специализиран хостинг на WordPress. DreamHost винаги е бил добър в споделения хостинг, но сега техните WordPress планове идват с много допълнителни предимства.

За допълнителен слой сигурност те добавиха защитна стена строго за WordPress, което е чудесно решение за всички слабости, които идват с платформата, а също така осигурява защита срещу брутални атаки. Те гарантират солидни 100% време за работа, така че онлайн бизнеса не трябва да се притеснявате от загуба на пари поради случайни прекъсвания.

DreamHost също е особено щедър, тъй като можете да върнете парите си в рамките на 97 дни, ако услугата им не отговаря на вашите нужди. Приставките или темите за уебсайтове на WordPress също изобщо не са ограничени, можете да използвате каквото предпочитате да използвате. Няма нужда от ръчни актуализации, доставчикът също ги инсталира автоматично, така че има още нещо, за което не е нужно да се интересувате.

В DreamHost можете да намерите широк спектър от планове, които може да са подходящи както за по-малки блогове, така и за бизнес уебсайтове с огромен трафик. Въпреки че споделеният хостинг и WordPress е тяхната специалност, има и други солидни планове за VPS хостинг, специализирани сървъри и облачен хостинг.

Риселърите може също да намерят DreamHost за полезен, но по-късно ще обясним защо той няма да бъде обичайният акаунт на дистрибутора. На първо място, нека да преминем през плановете и цените на тази уеб хостинг компания.

DreamHost Планове и цени

Ако сте потребител на WordPress, DreamHost ви предлага две възможности: тяхната споделена хостинг услуга и DreamPress. Последният е солиден управляван хостинг план, който гарантира автоматични актуализации, високо ниво на сигурност и екип от WordPress професионалисти зад него на достъпна цена.

Разбира се, ако търсите специализиран сървър, VPS планове или облачни услуги, DreamHost може да предложи някои страхотни оферти за вас. Нека да разгледаме техните планове и цени, за да видите дали е добре или не да хоствате с DreamHost!

Споделен хостинг

Можете да изберете да играете ежемесечно, годишно и на всеки три години с DreamHost. Има само един единствен план с набор от функции и цената зависи само от времето, за което се регистрирате, толкова просто като това. Дисковото пространство, базите данни, уебсайтовете и имейл акаунта нямат ограничение.

Има само политика, която ви предпазва от нелоялно използване на този план. Месечната такса е 11,95 долара, докато записването за една година е 9,95 долара месечно, а 3-годишният им план ви дава най-добрата стойност от 7,95 на месец. Ако искате да създадете прост сайт с умерен трафик, тези планове със сигурност ще задоволят вашите нужди.

Управляван хостинг на WordPress

Този хостинг план е напълно оптимизиран за WordPress. Той идва с автоматични актуализации, силна техническа поддръжка и можете да използвате неограничени плъгини и шаблони. Тук можете да избирате от три различни плана, които предлагат различни хардуерни спецификации и функции.

Те имат Основен план за 16,95 долара на месец, Плюс за 24,95 долара и Разширен план за 35,95 долара месечно. Ще получите плъгин Professional Jetpack за плановете Plus и Advanced и безплатна версия за стартерния план. И трите са базирани на облачна платформа, имат предварително инсталиран WordPress и също така предоставят автоматични актуализации.

Основният план наистина е доста основен с 10 GB дисково пространство и един уебсайт, но другите две предлагат допълнителни функции като резервни копия извън сайта и ежедневно сканиране на зловреден софтуер & Ремонт. Поддръжката по телефона също не е налична с първия пакет.

С разширения план можете да имате 3 върха на уебсайтове и 30 GB дисково пространство, което можете да разширите до 80 GB на сайт, ако искате.

VPS хостинг планове

Цените на DreamHost VPS плановете зависят само от това колко RAM и SSD са ви необходими. Можете да избирате от четири опции, вариращи от 1GB RAM до 8GB и SSD памет, започвайки от 30GB и мащабиране до 240GB. Първият струва 15 долара на месец, докато най-големият план е 120 долара на месец.

С тези VPS планове вие ​​също ще получите достъп до неограничена честотна лента, специален IP адрес, неограничени домейни и обещаното време за работа с надеждна техническа поддръжка. Те са абсолютно препоръчителни за уебсайтове и приложения с голям трафик.

Специализирани сървъри

Специализираните хостинг планове в DreamHost осигуряват първокласен хардуер, сигурност и страхотни функции. Можете да имате до 1TB дисково пространство, висок клас процесор, автоматично управлявани архиви, най-висока производителност с многоядрените процесори и root достъп. Това е чудесен вариант, ако вашият уебсайт надвишава споделения хостинг план и се нуждае от някои по-мощни и надеждни.

Специализираните планове започват с $ 169 на месец и получавате 4GB RAM за цената. Вторият е $ 209 за 8GB и има най-мощният план за $ 249 с огромните 16 GB RAM. DreamHost не изисква да се ангажирате с техния специален план, така че плащанията винаги се таксуват ежемесечно.

Облачен хостинг

Облачните сървъри могат да бъдат стартирани за по-малко от 30 секунди с DreamHost. Техните SSD облачни сървъри гарантират, че можете бързо да настроите и стартирате приложенията си. SSD твърдите дискове, ускорените мрежи и високия клас процесори гарантират скорост, която трудно можете да намерите никъде другаде.

Те дори имат специално предложение: можете да използвате техния облачен сървър, колкото искате, докато плащате само до 600 часа месечно. Това е 100 GB свободно пространство и неограничена честотна лента и дори можете да спестите малко пари, ако този облачен сървър е постоянно необходим за вашия бизнес.

Можете да изберете от 512MB RAM, 2GB RAM и 8GB RAM сървър. Цената за облачните им сървъри се таксува за часове, но те имат максимум за всеки от тях. Първият струва максимум 4,50 долара на месец, вторият 12 долара, а най-силният план е макс. 48 долара на месец.

Функции за хостинг на DreamHost

Като в индустрията от 1997 г., DreamHost със сигурност знае как да задоволи клиентите си. Те без съмнение са един от най-успешните уеб хостинг доставчици там с много опит. Ако погледнете списъка с функции, които предлагат, най-вероятно ще бъдете убедени в избора на един от техните планове. Сега да видим какво може да предложи DreamHost, което може да е полезно за вашия бизнес:

 • Разширени функционалности, като пълен достъп до CGI, подривно хранилище и задания cron
 • SSD твърди дискове за по-добра производителност на всички техни споделени хостинг планове
 • Можете безпроблемно да надстроите до VPS и специализирани сървъри
 • Разработчиците на приложения могат да се възползват от плана за облачен хостинг
 • Солидна база знания и ръководства
 • DreamHost винаги се грижи за актуализациите
 • Неограничени ресурси, когато става въпрос за дисково пространство, домейни, честотна лента и имейл акаунти
 • Достъпен персонал, работещ в техните центрове за данни
 • Подобрена скорост на зареждане на страницата за потребителите на WordPress
 • Неограничен брой плъгини, теми и персонализиране
 • MySQL VPS добавка за техния VPS план, който поставя бази данни на техния собствен сървър, подобрявайки времето за зареждане

Поддръжка за клиенти на DreamHost

Екипът за поддръжка на DreamHost е част от компанията и те са постоянно на разположение, ако клиентите се нуждаят от помощ. С тях може да се свържете чрез билети или на техния уебсайт, където можете да попълните и изпратите формуляр.

Като клиент, вие винаги ще имате достъп до чат на живо чрез панела на акаунта, както и с бърза реакция. Асистентите там са експерти в WordPress и уеб хостинг като цяло, те могат да решат всякакъв вид софтуерни проблеми в тази област. Те са умели, учтиви и готови да обяснят вашите въпроси по начин, който дори начинаещ може да разбере.

За съжаление, екипът на DreamHost не може да се свърже по телефона, само ако те предлагат обратен сигнал и вие го приемате. Освен това не е безплатно, така че те се обаждат само на онези членове, които са платили модернизираната си услуга. В такъв случай те могат да се обадят обратно, докато не достигне лимита, който е три пъти месечно.

Ако сте изправени пред някакъв проблем или нещо не е ясно, можете също да разгледате тяхната база знания за инструкции или решения. Техният форум за клиенти е пълен с информация с всички налични теми, натрупани през последните години.

Плюсовете и минусите на DreamHost

Доставчиците на уеб хостинг услуги могат да се съсредоточат върху много различни неща, като например WordPress потребители, предлагайки много конкретни планове, работа по поддръжка на клиенти, осигуряване на по-силен хардуер и така нататък. Няма перфектен доставчик, но със сигурност можете да намерите такъв, който удовлетворява вашите нужди. В следващите два списъка ще преминем през най-забележителните плюсове и минуси, с които можете да се сблъскате, като се присъедините към DreamHost:

Професионалисти

 • Техните WordPress планове включват SSD твърди дискове
 • Поддръжката е достъпна 24 часа в денонощието и може да се достигне чрез много канали
 • Ръчен достъп, техният персонал е физически близо до сървърите
 • DreamHost има собствен контролен панел и той е безплатен
 • Планове с достъпни цени
 • VPS и специализирани сървърни планове също работят на SSD дискове
 • Много хостинг услуги за специализирани нужди

Против

 • Поддръжка на дистрибутори, но можете да търгувате само с части от профила си с други потребители
 • Базите данни и файловете от други панели трябва да бъдат мигрирани ръчно (например cPanel)
 • Импортирането на имейл от резервно копие на cPanel се нуждае от още няколко стъпки
 • DreamHost не може да се свърже по телефона
 • Ще отнеме известно време, за да свикнете с контролния панел

Това, което привлича най-много клиенти към DreamHost е, че те гарантират връщането на парите ви в рамките на 97 дни, ако тяхната услуга не е подходяща за вас. Дава ви достатъчно време, а също така изглежда страхотно, защото няма толкова много хостинг доставчици с толкова дълги гаранционни срокове.

DreamHost ви гарантира 100% време на работа и приятна компенсация, ако сървърите са отпаднали, но има някои строги правила, които трябва да имате предвид. Те ще плащат 1 пълен ден за всеки час престой, но само до 10% от хостинг таксата. Също така, престоят не започва, когато сървърът се изключи, а започва, когато представите вашия билет за поддръжка, така че трябва да бъдете бързи.

Заключение за преглед на DreamHost

Всяка уеб хостинг компания има своите недостатъци, но ако добавите всичко, DreamHost е отличен избор, ако имате нужда от тези видове планове. Отзиви като този могат да ви помогнат да решите дали техните планове и функции са подходящи за вашия бизнес. Ако ги харесвате и те също осигуряват парите си, тогава ще бъдете много доволни от DreamHost.

Те са прости, независими и много полезни като цяло, така че със сигурност няма да имате проблем с това. За тези цени характеристиките и спецификациите, които предлагат, са доста по-достъпни в сравнение с повечето доставчици там.

Потребителите на WordPress ще бъдат най-вероятно удовлетворени от DreamHost, като се има предвид, че те са едни от най-големите мотиви и поддръжници на WP в бранша. Като се има предвид, че 28% от уебсайтовете в интернет работят на WordPress и това е най-популярната CMS, той ясно се отплаща за DreamHost да положи толкова много работа в него.

Надяваме се, че този преглед ви предостави ценна информация за това дали трябва да хоствате уебсайта си на DreamHost сървър или не.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map