JustHost Отзиви

Основният акцент на хостинг компанията JustHost е да предостави евтин споделен хостинг за физически лица и малки предприятия. С постоянно растящите клиенти JustHost наскоро представи нови видове хостинг, сега предлагат виртуални и специализирани сървъри.


JustHost е сравнително ново в индустрията за уеб хостинг, създадена е като британска компания през 2008 г. от Chris Phillips. Благодарение на придобиването от EIG, корпорацията, която притежава iPage, FatCow на други големи компании, JustHost стана водещ хостинг доставчик, днес има офиси във Великобритания, САЩ и Австралия. В следващата част на това ревю на JustHost ще покажем какво е добро и кое е лошо в JustHost.

Какво е добре за JustHost?

Достъпно: JustHost предлага множество споделени хостинг пакети за различни нужди. Основният им план започва от $ 3,95 / месец, което е идеално за клиенти, които искат да създадат първия си уебсайт или блог.

Лесен за стартиране: JusHost е идеален както за начинаещи, така и за опитни потребители. Процесът на настройка е бърз и лесен, а подобреният им контролен панел е много интуитивен, добре документиран и лесен за използване.

30-дневна гаранция за връщане на парите: с JustHost няма пробна версия, но ако не сте доволни от покупката си, можете да получите възстановяване в рамките на 30 дни. Просто се свържете с техния отдел за фактуриране и той ще ви преведе през процеса.

Възможност за растеж: уебсайтът ви стана вирусен и получавате много трафик? Ако вашият споделен хостинг план вече не е подходящ за вашите нужди, имате възможност веднага да надстроите до VPS или специализиран сървър.

Какво е лошото в JustHost?

Цена за подновяване: трябва да отбележите, че цените за подновяване в JustHost са по-високи от промоционалните. Това може да е недостатък, ако сте на бюджет.

Подробен JustHost преглед

JustHost е удобен за бюджета уеб хост, който предлага ориентирани за начинаещи споделени, VPS и специализирани сървъри. Плановете се управляват изцяло и включват всички функции, необходими за установяване на онлайн присъствие. Безплатен домейн, 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24/7 мониторинг на мрежата са стандартни за всеки план.

Прочетете нашия подробен преглед на JustHost по-долу, за да прецените дали трябва да станете клиент на JustHost.

Сега хостинг доставчик, собственост на EIG, JustHost стартира през 2008 г. с мисията да опрости избора на уеб хост за тези, на които може да им липсва опит с уеб хостинг, или за тези, които се нуждаят от само основни решения за уеб хостинг. Както подсказва името им, JustHost предлага точно това – хостинг без допълнителни услуги като регистрация на домейни или онлайн маркетинг.

JustHost стойност

Уебсайтът на JustHost може да не е ослепителен с дизайна си, но той предлага всички функции за хостинг, които може да се нуждаят от начинаещ уебмастър и функции, които да задоволят нуждите на напреднали потребители или фирми по бюджет. JustHost се фокусира върху това да направи плановете си възможно най-прости. Ето преглед на хостинг плановете, налични в JustHost:

Споделен хостинг

justhost споделен хостинг преглед

От четирите налични хостинг пакета, основният пакет, започващ от $ 6.95 / месец, е препоръчителният. Въпреки че основният споделен план е най-достъпният, започващ едва от $ 3,95 на месец, той е подходящ за хостинг на един уебсайт и е ограничен в ресурсите си.

Планът Prime, от друга страна, предлага неограничен хостинг на уебсайтове и неограничен трансфер, съхранение, имейли и съхранение по имейл. Добавете SpamExperts, SiteBackup Pro и поверителност на домейна, които са включени в този план и ще разберете защо се препоръчва в плановете за влизане на ниво.

Про планът обаче очертава всички планове в тази категория, но той е и най-скъпият, започващ от $ 14.95 / месец. Той се основава на основния план, но предлага SSL сертификат, инсталиран на вашия сайт, и безплатен специализиран IP.

VPS хостинг

justhost vps хостинг преглед

Планираните VPS планове на JustHost са изградени на облачна технология, предлагат незабавно осигуряване, root достъп, cPanel, управление на много акаунти и гарантирани ресурси.

Има четири VPS планове, най-достъпният от които започва от $ 19,99 на месец. Име на домейн е включено във всеки VPS план, както и до два безплатни IP адреса.

Що се отнася до предлаганите ресурси, най-много ресурси се доставят от плана Ultimate, който започва от $ 59,99 / месец и има следната конфигурация: четириядрен процесор, 8 GB RAM, 120 GB съхранение, 3 TB / месец трансфер, 2 IP адреса, безплатен домейн име и CentOS 6.5.

Специализиран хостинг

justhost посветен хостинг преглед

Специализирани хостинг планове започват от $ 79,99 за плана за начално ниво. Можете да избирате от три специализирани хостинг пакета, всеки от които предлага безплатен домейн, безплатни IP адреси и CentOS 6.5, гаранция за възстановяване по всяко време и специална линия за поддръжка.

По отношение на ресурсите, планът Premium, започващ от $ 119.99 / месец, пакетира най-големия удар, предлагащ 4 ядра, 8 нишки Intel® Xeon процесор, 8 MB кеш, 15 GB RAM, 1 TB RAID 1 съхранение, 15 TB / месечна честотна лента и 5 IP адреси.

За разлика от други хостинг планове, които включват стандартната 30-дневна гаранция за връщане на парите, специалните сървърни пакети включват гаранция за връщане на парите по всяко време, без глупости, която позволява на клиентите с този пакет да закрият акаунта си по всяко време и да получат прогресирано възстановяване на сумата за неизползвания период.

Както можете да видите, JustHost покрива всички основни опции за хостинг, като позволява на тези, които стартират в споделен хостинг акаунт, да се надстроят до VPS или специални пакети надолу по линията.

JustHost поддръжка & Обслужване на клиенти

Поддръжката в JustHost се предлага чрез чат на живо, поддръжка по телефона и билетна система 24/7, което е впечатляващо за бюджетен домакин. Клиентите със специализирани хостинг акаунти могат да се насладят на телефонна поддръжка на специална линия.

Базата знания на уебсайта JustHost е пълна с видео уроци, статии и ръководства за стартиране, които също могат да предложат ценна информация за това как да настроите акаунта си или как да отстраните проблеми с хостинга..

Функции за хостинг на JustHost

JustHost предлага пълен списък на техните хостинг функции. Ето бърз преглед на най-важните функции, които да очакваме с нетърпение в JustHost:

 • Безплатна регистрация на домейн с всички планове;
 • Безплатно плъзгане & капка строител на сайтове, който предлага помощ при изграждането на сайт, дори от тези без кодиране или дизайнерски умения;
 • Планове с неограничен хостинг (неограничен хостинг на уебсайтове, съхранение, честотна лента, имейл акаунти и т.н.);
 • Инсталатор с едно кликване, който ви позволява лесно да инсталирате няколко уеб скрипта като Drupal, Joomla, WordPress, b2evolution и т.н.
 • Оптимизация на електронната търговия: SSL сертификат, инсталиране на колички за пазаруване с едно кликване (OSCommerce, Agora, PrestaShop и др.);
 • Linux хостинг с cPanel;
 • Google AdWords & Yahoo / Bing рекламен кредит на стойност $ 200;
 • Хостинг, който поддържа различни езици за програмиране (Ruby / Ruby on Rails, JavaScript, PHP 5, Perl 5, Python);
 • Поддържани PostgreSQL, MySQL и други сървъри на бази данни;
 • FTP достъп, SSH достъп;
 • Любезни резервни копия;
 • Безплатни специализирани IP адреси (с VPS и специализирани сървъри);
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите;
 • Специализирана линия за поддръжка за специални сървърни акаунти;
 • Гаранция за връщане на пари по всяко време за специални сървърни акаунти;
 • 24/7 поддръжка на клиенти с всички планове;
 • SpamAssassin, защита с гореща връзка, защитени с парола директории.

Хостинг функциите, предлагани от JustHost, са зловещо подобни на тези, предлагани от други уеб хостове, собственост на EIG като HostMonster или BlueHost, въпреки че BlueHost е намаление над тези уеб хостове на бюджета, поради което препоръчваме да сравнявате плановете на JustHost с тези на BlueHost, за да видите кои уеб хост е най-подходящ за вас.

За съжаление JustHost не дава никакви обещания за актуализация, поради което сме внимателни да ги препоръчваме на силно динамични и интензивни за трафика уебсайтове. Освен тези, JustHost предлага спот клиентска поддръжка и има кратка, но разумна гаранция за връщане на пари.

Заключение за JustHost

JustHost покрива всички основни изисквания за хостинг на хора и малки фирми, които не могат да си позволят или не искат да плащат много за уеб хостинг. Плановете, налични при този хостинг доставчик, обхващат всички основни елементи, необходими за стартиране на уебсайт. Те предлагат сайтове в споделени акаунти много място за разрастване, така че надграждането от споделен хостинг акаунт не е проблем.

Ако сте собственик на уебсайтове за първи път или имате голям бюджет, JustHost може да бъде достъпна алтернатива на сложни уеб хостинг решения, които могат да струват повече и от които може да не можете да се възползвате максимално..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map