JaguarPC преглед

Нека да видим какво може да предложи JaguarPC на компании или лица, които искат надеждна хостинг услуга. JaguarPC наистина е добър избор за хостинг, но функциите и обслужването като цяло може да не са подходящи за всички. Ето защо ще обсъдим подробно кои са плюсовете и минусите, които трябва да сте наясно, преди да започнете членство.


Компанията е основана в Колорадо през 1998 г. Те работиха усилено, предлагайки различни уеб хостинг решения и в крайна сметка станаха една от най-големите компании в бранша. JaguarPC винаги инвестира в най-модерния хардуер и сигурност, поради което се превърна в доставчик на хостинг услуги за много фирми.

През последните 10 години компанията се разраства много. Освен Колорадо, сега те имат центрове за данни в Чикаго, Хюстън, Атланта и дори в САЩ, с хостинг на над 500 000 домейна на своите сървъри. Имаше и малки доставчици на хостинг, които също станаха част от JaguarPC, а именно Devpont, Hostingzoom и Wowvps.

JaguarPC има широка гама от уеб хостинг планове, осигуряващи подходящ набор от функции както за големи, така и за малки фирми. Без допълнително обожание, нека поговорим за това, което JaguarPC може да предложи на своите клиенти като цяло.

Обзор на JaguarPC

Както споменахме преди, JaguarPC непрекъснато инвестира в нов хардуер и подобрява мрежата си. Тяхната 100% гаранция за продължаване на времето не е просто примамка, те наистина я приемат сериозно, тъй като не е имало прекъсване на тока повече от 8 години.

Те са го направили супер сигурен с мощност, който разполага с 14 генератора, които винаги са готови да архивират цялата мрежа. JaguarPC гарантира, че техните системи непрекъснато се наблюдават и осигуряват, за да осигурят висококачествена уеб хостинг услуга на всички.

Ако изберете един от специализираните сървърни планове на JaguarPC, те ще ви гарантират, че всеки път, когато има проблем с хардуера, те ще заменят дефектните части в рамките на следващите 2 часа. От друга страна, можете напълно да разчитате на тяхната поддръжка на клиенти, когато имате нужда от помощ.

Когато става въпрос за техните цени и конкретни списъци с функции, ще намерите много екстри, които ще ви бъдат полезни, като все пак плащате сравнително ниска цена за всеки план. Освен това JaguarPC ви дава достъп до множество софтуер, който може да бъде полезен за вашия уеб сайт, като инструменти за електронна търговия и системи за управление на съдържанието..

JaguarPC Планове и цени

JaguarPC поддържаха цените си достъпни за всички, предлагайки огромен списък от функции с всеки план, дори и най-евтиният, който струва само 5 долара. Ако сте нов за JaguarPC и искате да се присъедините, те ще ви гарантират безплатна настройка.

Споделени планове за хостинг в JaguarPC

На първо място нека поговорим за техните Споделени хостинг планове с cPanel като интерфейс за хостинг. cPanel ви предоставя много приложения за инсталиране с едно щракване, които може да са полезни, включително най-популярните CMS и платформи за управление на данни. Без значение какъв споделен план изберете, ще получите SSD съхранение с всеки от тях, което гарантира висока скорост на прехвърляне.

Сега, ако искате да бъдете рентабилни с плановете за споделен хостинг на JaguarPC, определено трябва да изберете опцията им за 36-месечен договор. В този случай ще получите всички функции и изключителната поддръжка на клиенти за цена, която е почти смешна в сравнение с услугата, която получавате.

 • Най-малкият споделен хостинг пакет е Частен хостинг която струва 3,97 долара всеки месец. Това ви дава 35GB пространство за работа и 100GB честотна лента за началници. Имейл, FTP акаунти и MySQL бази данни са доста ограничени, въпреки че можете да имате максимум 25 от трите комбинирани.
 • Вторият план е уеб хостинг и се предлага с дисково пространство от 75 GB, по-голяма честотна лента от 1000 GB и този път електронната поща, FTP и MySQL са ограничени до 100. Тя струва $ 6,97 на месец и ви получава някои бонуси, които не можете да получите с частния хостинг план, като защитена SSL със сертификат, Softaculous, Spam Expert, Cloud Flare, LiteSpeed. Освен това можете да работите със 100 паркирани домена, като същевременно получавате и ежедневни архиви.
 • Най-големият е Бизнес хостинг с 25,94 долара месечна цена. Това е много по-голямо в сравнение с предходните две, но всъщност не е толкова голямо, ако вземете предвид всички неограничени неща, които получавате с плана. Той идва с дисково пространство от 125 GB, честотната лента е 5000 GB и този път всички бази данни, паркирани домейни и акаунти са неограничени. В допълнение към предишния план, вашите сайтове ще се изпълняват на полу-посветени сървъри, като е включен и специален IP адрес.

Планове за специални сървъри

Това бяха всички споделени опции за уеб хостинг, които JaguarPC може да предложи. Сега нека да разгледаме техните Специализирани планове за сървър всичко това ви гарантира 99,99% продължителност, така че те са почти през цялото време и дори не е нужно да се притеснявате.

Можете да избирате от четири плана и всички те ще ви дадат 10Mbps нерегламентирана честотна лента, неограничен трафик, root достъп и възможност за рестартиране на системата от разстояние. Освен това ще можете да внедрявате всички видове ядра и да работите на сайтове и приложения на собствената платформа на JaguarPC.

Цените за тези специализирани сървърни планове започват от $ 127 / месец чак до $ 267 / месец, в зависимост от това колко силен искате да бъде сървърът. Има четири специфични конфигурации за всяка с най-добрите процесори Intel Xeon E3 и най-силната с два процесора Intel E5. Колкото по-скъп е пакетът, толкова по-голяма е оперативната памет и дисковото пространство.

Хостинг на риселър в JaguarPC

Когато става въпрос за Хостинг на реселлери, Потребителите на JaguarPC също са доста доволни. В рамките на четирите конкретни планове, които предлагат, има много възможности. Плановете са достъпни както за американски, така и за американски дистрибутори, както и за неограничена честотна лента, имейл адреси, FTP и препродадени акаунти и бази данни. Плановете за хостинг на дистрибутори също включват следните функции:

 • Разрешението е позволено
 • Профилите могат да бъдат мигрирани (ограничени до 25)
 • Напълно безплатен Rapid SSL
 • Персонализиране на именни сървъри
 • Litespeed уеб сървър е включен
 • Включена е CloudLinux OS
 • Получавате SSL, Master и сметки за дистрибутори на домейни
 • Ежедневно архивиране от R1Soft
 • Високопроизводителен конструктор на сайтове (RVSiteBuilder)

JaguarPC предлага своите хостинг планове за дистрибутори с cPanel, а най-евтиният план, наречен Lite, ви дава 10% отстъпка, ако препродавате специализирани или VPS сървъри, докато най-големият Advanced план идва с 20% отстъпка. Да кажем, че искате 36-месечната предплатена опция, тогава Lite планът е 12,96 долара, Стандартният е 19,95 долара, Про $ 35,95, а Разширеният план струва $ 56,95, но последните два са само за 12 месеца.

VPS хостинг опции

Ако искате да инвестирате в VPS хостинг вместо това JaguarPC може да ви предложи и четири плана за тази опция. Неограничените функции, за които говорихме по-рано, също са достъпни тук, включително имейл акаунти, домейни, FTP, входяща честотна лента и MySQL бази данни.

Плановете също така поддържат различни операционни системи като Fedora, Windows, Suse, Debian и CentOS. Два произволни IP адреса, отдалечен администраторски достъп и ежедневно архивиране са това, което всеки потребител получава в допълнение към VPS на JaguarPC. Ако изберете техния 12-месечен план, това са четирите варианта:

 • 5 GB RAM, 10TB честотна лента, 2 ядра и 30 GB пространство за 27 долара месечна такса
 • 3 GB RAM, 15TB честотна лента, 2 ядра и 60 GB пространство за 47 долара месечна такса
 • 4 GB RAM, 20TB честотна лента, 3 ядра и 90 GB пространство за $ 67 месечна такса
 • 6 GB RAM, 25 TB честотна лента, 4 ядра и 120 GB пространство за $ 97 месечна такса

Настройките са безплатни за всички планове и можете да избирате от три контролни панела: WHM, Plesk и cPanel.

Безплатни хостинг планове за VPS хостинг

С JaguarPC можете да имате облачен VPS в Атланта, Далас и Ню Йорк и всеки от тях има набор от осем различни планове. От малка цена от $ 4 можете да стигнете до план 141,6 $ в зависимост от спецификациите, от които се нуждаете.

Първият план е наистина основен според очакванията: 1 ядро, 20 GB дисково пространство, 512MB RAM и 1TB честотна лента. И това е колко силен е най-скъпият план за Cloud VPS: 12 ядра, 420 GB дисково пространство, 36 GB RAM и 20TB честотна лента и разбира се всеки план си струва парите, тъй като те винаги се стремят да поддържат цените си достъпни за всички.

Функции за хостинг на JaguarPC

Едно от най-великите неща за JaguarPC е, че той предлага много функции. Сега, ако търсите компания за уеб хостинг, вероятно сте проверили и няколко други компании. Има тези функции, които всяка хостинг компания предлага, а има и такива, които са основните характеристики на хостинг JaguarPC. Нека да видим какви са основните предимства на избора на JaguarPC.

 • На първо място, JaguarPC Поддържа както Linux, така и Windows което може да е полезно за тези, които не дават приоритет само на едното. Подкрепата им за две ОС просто показва, че те не мислят два пъти, когато става въпрос за инвестиране в тяхното оборудване.
 • Ако притежавате бизнес, който обслужва местни клиенти, фактът, че JaguarPC създаде Пет центъра за данни в САЩ. и Един в САЩ. може да ви помогне да осигурите по-добро онлайн изживяване на клиентите си. Можете да изберете център, който е най-близо до вашия регион и това ще гарантира приятна скорост на зареждане на страницата за посетителите на уебсайта. Освен това фактът, че JaguarPC се разшири толкова много от 1998 г., само доказва техния успех.
 • JaguarPC предлага малко да Без Upsells и Много безплатни, дори ако изберете най-скъпите планове. Винаги получавате безплатни ежедневни архиви, които може да ви бъдат полезни, докато можете да използвате трансфери, SSL, филтри, създатели на страници, защита на паролата и да управлявате и вашия DNS. Те буквално идват с всички налични планове.

Поддръжка за клиенти на JaguarPC

С голямото количество полезни видеоклипове и база данни, JaguarPC се погрижи потребителите да имат шанс сами да разрешат основните проблеми. Те също така предоставят необходимите насоки, необходими за безпроблемно изживяване с уеб хостинг.

В допълнение, всякакъв въпрос, свързан с уеб хостинг, може да бъде зададен на техния форум на общността, където хората си помагат взаимно в много различни теми, ако се заседнат. Можете също така да получите дневната си доза от уеб хостинг знания, като прочетете техния блог, където екипът на JaguarPC споделя много информативни статии.

Техните екипи за поддръжка могат да се свържат чрез четири различни канала, включително чат на живо, телефон, имейл или тяхната система за издаване на билети. Всеки център за данни има собствен екип и те са постоянно на разположение, ако имате проблеми с хостинг на JaguarPC.

Те искат да са достъпни навсякъде, така че можете да ги намерите и в най-популярните социални медийни платформи. JaguarPC има силно присъствие в Google Plus, Twitter, Facebook и LinkedIn.

Плюсовете и минусите на JaguarPC

JaguarPC гарантира, че перфектните 100% продължителност на работа и тяхното обслужване наистина са непрекъснато непрекъснато. Въпреки това, винаги могат да се случат неочаквани неща. Така че в случай, че сървърът не работи, JaguarPC възстановява на потребителите си цената на часовете на престой x10. Като цяло, техният основен приоритет е да поддържат потребителите си доволни от тяхната услуга и те са доста добри в това.

Ако не сте харесали плановете им, можете да си върнете парите обратно в рамките на 45 дни. Освен това те са наистина полезни, когато става въпрос за миграция на уебсайтове и ви предоставят незабавна настройка. За да поддържате уебсайт, който работи постоянно и напълно оптимизиран, се нуждаете от страхотна поддръжка на клиенти и JaguarPC е особено добър в това. Но ще поговорим малко повече за това по-късно.

Нека обобщим най-очевидните плюсове и минуси, с които може да се сблъскате, ако изберете JaguarPC в кратък списък:

Професионалисти

 • Превъзходен хардуер на сървъра
 • Много различни планове и достъпни цени
 • Екипажът на JaguarPC ефективно използва социалните медии и клиентския форум, за да предостави помощ
 • Техната поддръжка на клиенти никога не ви изпуска

Против

 • Поддръжката на билети и чата на живо може да се нуждае от подобрение
 • Има няколко потребители, които се оплакват от претоварени сървъри
 • Те популяризират своите кратки периоди в малко различни проценти на различни уеб страници

Заключение за преглед на JaguarPC

Още веднъж, определено една от най-добрите оферти, ако разгледате техния ъптайм. Избирайки JaguarPC, това, което ще получите, е приятелски и надежден уеб хостинг опит, на който можете да разчитате. Той има много опции, така че в случай, че се чувствате като вашия уеб хостинг план се нуждае от надграждане, следващият план не е толкова голям за скок.

Ако го сравните с други уеб хостинг компании отстрани, разбира се, ще откриете някои разлики. Те могат да се различават по скоростите на зареждане на страниците, цените, поддръжката на клиенти или какво ли още не, но в края на деня искате надеждни и безпроблемни планове за уеб хостинг, които отговарят на вашите очаквания и се вписват в бюджета ви.

JaguarPC винаги предлага много допълнителни функции и широк спектър от уеб хостинг планове, които са чудесни за физически лица и всички видове бизнес. Те обещават много, но могат и да го подкрепят.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map