Хостингер Преглед

Хостингър е уеб хостинг компания, създадена през 2004 г. Те привличаха все повече клиенти с течение на времето, като добавяха редовно нови хостинг решения към своя репертоар. Те също са компанията зад 000webhost. Това е доставчик, който стартира през 2007 г. и предлага истински безплатен уеб хостинг, без никакви скрити такси. Няма и реклами и доставчикът гарантира 99,9% продължаване, въпреки факта, че дори не плащате за услугата.


Друга част от мрежата на Hostinger е Hosting24, която е създадена през 2008 г. и осигурява най-добрите VPS и споделени хостинг планове. С цялата тази мрежа компанията обслужва почти 30 милиона клиенти досега в повече от 170 страни. Това е огромно количество доволни клиенти от цял ​​свят. В един добър ден почти 20 000 нови клиенти се регистрират в един от плановете си.

Основната цел на Hostinger е да предостави на хората всички видове планове за уеб хостинг и да им помогне да установят онлайн присъствието си с мощни функции и хардуер. За да гарантират бърза връзка, която не зависи от местоположението, те създадоха 8 центъра за данни. Те са поставени на стратегически места, като ефективно обхващат възможно най-много страни. Друго нещо, което ги прави надеждна компания е, че те са членове на организацията ICANN.

Бизнес хостинг в Hostinger

Можете не само да избирате от огромен брой уеб хостинг доставчици, но има и много различни уеб хостинг услуги. В Hostinger можете да намерите най-типичните опции като VPS, облак, WordPress и уеб хостинг. Плановете им са мощни и достъпни в сравнение с това, което предлагат другите компании. Но това не е всичко, тъй като създадоха друга доста евтина, но силна алтернатива както за големи, така и за малки фирми.

Той просто се нарича Бизнес хостинг, което го прави привлекателен избор за всеки собственик на бизнес. Тези планове се задвижват от облачни изчисления, с простотата на споделения хостинг. Това означава, че дори напълно нови потребители на хостинг могат да настроят своя уебсайт на по-мощна платформа.

hostinger-бизнес-облак хостинг-планове

Има три различни планове за избор: план за стартиране за 15,90 долара на месец, професионален за 31,80 долара на месец и предприятие за 71,55 долара. Първият се препоръчва за уебсайтове, които едва започнаха да увеличават трафика си. Той се предлага с 40 GB памет, 3GB RAM и 2 процесорни ядра.

Вторият е абсолютният бестселър, препоръчва се за онлайн магазини с голям трафик. С професионалния план получавате 80GB съхранение, 6GB RAM и 4 ядра на процесора. Enterprise планът се препоръчва само за уебсайтове и проекти, които изискват най-много ресурси. Той се предлага с огромни 160 GB дисково пространство, 12 GB RAM и 6 процесорни ядра.

Причината, поради която те излязоха с идеята за бизнес хостинг, е, че им е необходимо решение между тях. Въпреки че фирмите могат да избират от множество споделени, VPS и специализирани планове, често се оказва, че нито един от тях не е идеалният избор. Хостингер е решено да създаде перфектно решение чрез въвеждане на тези бизнес планове. В тази статия ще ви покажем основните характеристики, които идват при всеки от тези планове. Ако търсите нещо подобно за своя разрастващ се уебсайт, продължете да четете и изпробвайте техните услуги, ако сте харесали нашето ревю.

Основните предимства на бизнес хостинга

Ако разгледате спецификациите, предлагани от всеки от плановете за бизнес хостинг на Hostinger, може да мислите, че няма нищо особено в тях. В крайна сметка има много доставчици на хостинг услуги, които предлагат подобни спецификации за същата цена. Но има много повече план за уеб хостинг, а не само хардуер. Хостингер ви предоставя множество мощни функции на тяхната облачна платформа, независимо кой бизнес план сте избрали.

Най-голямото е, че дори не е нужно да плащате за тях, което определено не е така при повечето от другите компании. Ако имате нужда от екстрите, без да плащате и стотинка, изберете хостингер за същото премия. Има някои функции, които се предлагат с всички планове, включително безплатен SSL, безплатен домейн, надеждна поддръжка на клиенти и ежедневно архивиране, в случай че нещо се обърка на вашия уебсайт.

Връщайте се в рамките на 30 дни

Това е огромно предимство в случай, че не сте сигурни дали вашият хостинг хостинг план ще отговаря на вашите нужди или не. Можете да прочетете безброй отзиви за доставчика, но единственият начин да разберете колко добре работят техните услуги е всъщност да ги изпробвате. Доставчикът ви дава 30 дни, за да тествате тяхната ефективност и да изпробвате всички функции, което е достатъчно време. Ако не сте доволни, можете веднага да си върнете парите.

Някои компании започват да задават въпроси, когато някой иска да се отпише, губи ценно време на хората и ги кара да чакат парите си. В Hostinger никой няма да ви притеснява, ако решите да потърсите друг доставчик. В края на краищата това, което имате, е истинска пробна версия на плана, която е доста необичайна в индустрията за уеб хостинг.

Поддръжка на клиенти на хостингер

До техния екип за техническа поддръжка може да се стигне чрез два канала, включително чат на живо и билети. Техният чат на живо е достъпен денонощно, така че можете да започнете да разговаряте с тях, когато искате, с бързи времена за реакция. Средното време за изчакване при поддръжката на клиентите на Hostinger е само една или две минути, което е доста впечатляващо. Те не само отговарят на вашите въпроси и предоставят помощ, но и ви задават дали имате някои допълнителни проблеми и ви показват някои от уроците, свързани с темата.

hostinger-онлайн поддръжка по програмата база знания

Съществува и базата от знания на Hostinger за начинаещи или за тези, които искат да намерят бързо решение на общ проблем. Техните подробни статии са представени в стъпка по стъпка с множество полезни скрийншоти. На всичкото отгоре можете да получите достъп и до тяхната поддръжка на форум. В тези два сайта можете да намерите всичко, което би направил сам да направи сам човек за уеб хостинг услуга.

Те улесниха намирането на статии с лента за търсене, където трябва да въведете няколко ключови думи и ще се покажат точните резултати. Ако добавите всичко това, те имат високо ефективна и активна поддръжка на клиенти, обслужваща всички свои клиенти.

SSL, злонамерен софтуер и защита от спам

Тъй като плановете, за които можете да се регистрирате в Hostinger, вече са доста евтини, можете да поставите под въпрос нивото на защита, което можете да получите от такъв доставчик. За щастие, те предоставят най-добрите функции за сигурност, които са забележителни от такава нискобюджетна компания. Най-полезните им планове са бизнес хостинг плановете, които дават на всеки потребител безплатен SSL сертификат за цял живот.

SSL може да ви помогне много, като криптира данните, които протичат между сървъра и вашата машина. Това не позволява на всеки да стигне до личната ви информация. Когато работите само върху данните на уебсайта си, тогава няма риск, но за други случаи SSL е абсолютно необходим. За съжаление не можете да получите безплатен SSL с другите планове на хостингера. За тези, които все още искат такава, има опция да я закупите само за 9,99 долара, което също допринася за доста евтина цена като цяло.

Но тук идва истинската сделка. Вие получавате SpamAssassin и BitNinja безплатно като бонус за всички налични планове. Както се казва от името му, SpamAssassin е средство против спам за имейл адресите, които имате във вашия домейн. BitNinja е различен тип софтуер, който не позволява на сървъра да бъде атакуван от груби сили и DDoS атаки. Софтуерът има и функция за машинно обучение, която запаметява IP, от който сървърът е атакуван и споделя информацията с другите сървъри.

Обикновено ще трябва да платите значителна сума пари, за да получите софтуер за сигурност като BitNinja и да работи на вашия сървър. Този път можете да го получите безплатно. Един от недостатъците на сигурността на Hostinger е, че те не осигуряват WHOIS защита с вашите имена на домейни. Хората могат да намерят домейна, ако искат, и да проверят кой е собственикът. Ако не искате подобна информация да бъде изложена, трябва да намерите друг регистратор.

Лесен за употреба контролен панел

hostinger-контролния панел

Докато повечето доставчици на уеб хостинг избират интерфейса cPanel по подразбиране, Hostinger реши да опита нещо друго. Те приложиха свой собствен дизайн върху контролния панел, hPanel за подобряване на неговата функционалност. Резултатът е напълно лесен за начинаещи, минималистичен интерфейс с добре обмислена навигация. Ако сте нови за уеб хостинг, ще ви хареса този. Ще осъзнаете колко лесно е в днешно време да установите онлайн присъствие без никакъв опит.

Няма включен технологичен жаргон. Контролният панел Ви посреща с цветно меню, в което можете да проверите и управлявате вашите акаунти, домейни, VPS сървъри и SSL сертификати. Той е проектиран по начин, който ви позволява бързо да вършите задачите си без никакво объркване. Ако го сравните с типичното оформление на cPanel, се оказва, че това персонализирано, направено от Hostinger, е много по-просто и вероятно по-бързо.

Освен това ще имате незабавен достъп до тяхната поддръжка за чат на живо. Щраквайки върху иконата в долната дясна част на страницата, можете да отворите чата и да започнете да пишете. Подобно е на чат във Facebook, записване на вашите текстови съобщения, за да можете да ги четете след това, ако искате.

резюме

Ако обобщите всички функции и мощните хостинг планове, предлагани от Hostinger, става ясно как те станаха толкова популярни. Те получават огромен брой положителни отзиви от клиенти и нарастващ брой доволни клиенти всеки ден. Препоръчва се за всички, от блогъри до огромен бизнес. Те предлагат широк спектър от решения за сигурност, поддръжка на CMS и надеждна поддръжка на клиенти. Техният екип е готов да ви помогне да диагностицирате проблема, пред който е изправен уебсайтът ви, и да намери решение възможно най-скоро.

След като се регистрирате, можете да започнете да работите върху уебсайта си в рамките на минути. Разбира се, ще трябва да се регистрирате за по-дълъг период от време, за да постигнете най-добрата сделка с отстъпките, но като се има предвид тяхната 30-дневна гаранция за връщане на парите, ще имате достатъчно време да мислите. Дори и без отстъпките, бихме казали, че Hostinger предлага доста достъпни планове в сравнение с по-голямата част от конкуренцията си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map