Godaddy Отзиви

GoDaddy е една от най-старите управлявани и най-разпознаваеми хостинг компании в бранша. Този базиран в САЩ хостинг гигант работи както като регистратор на домейни, така и като хостинг компания с хостинг планове, подходящи както за лични, така и за търговски цели. GoDaddy дори се занимава с онлайн маркетинг, хостинг на електронна поща, сигурност на уебсайта и дизайн на уебсайтове, което го прави истински хостинг доставчик „всичко в едно“.


Преглед на GoDaddy

Основана през 1997 г. със седалище в Скотсдейл, Аризона, САЩ, GoDaddy е най-големият регистратор на домейни в света, управляващ 71 милиона имена на домейни и 17 милиона клиенти по целия свят. Компанията също така разполага с най-голямата облачна платформа в света, предназначена за малки, независими начинания.

GoDaddy предоставя както Windows, така и Linux базиран хостинг чрез различни споделени, VPS, посветени и управлявани хостинг планове на WordPress.

За да вземете информирано решение за регистрация с GoDaddy, прочетете нашия преглед, подробно описвайки наличните планове, техните цени и хостинг функции, които съставляват хостинг услугите на GoDaddy.

GoDaddy планове & Ценообразуване

GoDaddy със сигурност не е кратък за хостинг планове, нейният стабилен избор на хостинг пакети обхваща много видове хостинг, предлагайки ви много възможности за мащабиране на вашите ресурси и да сте в крак с нарастващите нужди на вашия уеб сайт.

Пакети за споделен хостинг на GoDaddy

godaddy сподели хостинг на уебсайтове

Споделените хостинг планове на GoDaddy са достъпни с Linux или Windows сървърни операционни системи, като по този начин можете да изберете операционната система, която ви е необходима.

Икономическият план за входно ниво струва едва 2,99 долара на месец, но само ако се ангажирате за 3 години. Месечното плащане не е възможно с този план, минималният период, за който можете да се регистрирате, е 3 месеца, като в този случай месечната ставка за този план излиза на 7,99 долара. Планът е подходящ само ако искате да хоствате един уебсайт и ако 100 GB съхранение, нерегламентирана честотна лента и безплатен Microsoft Office 365 Business Email (1 година) ви звучат чудесно.

Ако искате да хоствате множество сайтове, GoDaddy препоръчва план Deluxe ($ 4,99 / месец, ако се ангажирате за 3 години или $ 10,99 месечно) или Ultimate план ($ 7,99 с 3-годишен план или $ 16,99 с месечни планове), които могат боравете с уебсайтове с по-голямо натоварване на трафика. И двата плана идват с немерно съхранение и честотна лента. The Ultimate планът включва 2X процесорна мощност & памет (Linux само с планове cPanel), Premium DNS и 1-годишен SSL сертификат.

Всички годишни планове включват и безплатен домейн.

GoDaddy Бизнес хостинг

Ако търсите по-бързи планове, отколкото споделен хостинг и специализирани ресурси, оптимизирани за сайтове с по-голям обем на трафик или сайтове за електронна търговия, плановете за бизнес хостинг на GoDaddy може да са точно на вашата алея.

И тук трябва да изберете 36-месечни планове, за да се насладите на най-ниските цени. Всички планове в тази категория се предлагат с непроменена честотна лента, безплатен 1-годишен SSL сертификат, безплатен 1-годишен Office 365, до 2 ядра на процесора, до 4 GB памет, до 240 GB място за съхранение и безплатно 1-годишно премахване на зловреден софтуер SiteLock с Enterprise план.

Цените могат да стигнат до $ 19,99 / месец за основния план, $ 24,99 / месец за Premium план и $ 34,99 / месец за Enterprise план, това само ако се регистрирате за 3 години. Ако решите месечно таксуване очаквайте скок на цената до 37%.

GoDaddy WordPress хостинг

Ако търсите управляван хостинг за вашия уебсайт WordPress, GoDaddy има 4 плана, които са фокусирани върху настройката и управлението на WordPress..

Промоционалните цени започват от $ 3,99 / месец за хостинг на 1 уебсайт (Основен план) и стигат само до $ 13,99 / месец (План за разработчици) за множество хостинг на сайтове (до 5 сайта). Всеки план е предназначен да се справи с определен товар от посетители (вариращ от 25 000 месечни посещения до 800 000 месечни посещения). Всички хостинг планове на WordPress включват SDD съхранение (до 50 GB), докато някои планове включват също SSH / SFTP достъп, сайт за поставяне с едно щракване, SEO плъгин, 1 SSL сертификат (1 година), сканиране и премахване на зловреден софтуер.

GoDaddy VPS сървъри

Виртуалните частни сървъри на GoDaddy също ви предлагат възможност да избирате между хостинг, базиран на Windows или Linux.

В тази категория има и 4 хостинг пакета, като плановете на cPanel струват само 16,99 долара / месец и нагоре до 31,99 долара / месец (промоционални цени), докато плановете за Windows струват до 26,99 долара / месец и достигат до 41,99 долара / месец (промоционални цени).

Всички планове разполагат с корен достъп, немерна честотна лента, до 240 GB място за съхранение, до 8 GB памет, 3 специализирани IP адреси и безплатен 1-годишен SSL сертификат.

Специализирани сървъри на GoDaddy

Плановете за хостинг базирани на Linux и Windows са налични в тази категория, като плановете за Windows са по-скъпи от тези, базирани на Linux. По този начин цените на специализирани сървъри, базирани на Linux, варират между 69,99 щ.д. / месец и 129,99 щ.д. / месец (тарифи, приложими за 24-месечни периоди на ангажименти), докато базираните на Windows промоционални ценови сървърни цени варират между $ 99,99 / месец и $ 159,99 / месец.

По отношение на ресурсите тези планове разполагат с до 4 ядра на процесора, 32 GB памет, 2 TB съхранение, немерна честотна лента, 3 специализирани IP адреси и безплатен 1-годишен SSL сертификат.

GoDaddy хостинг функции

GoDaddy е водещ доставчик на хостинг услуги с най-съвременни софтуерни и хардуерни технологии, предлагащ мащабируеми хостинг пакети, за да отговори на широк спектър от хостинг нужди. GoDaddy хостингът има следните функции:

 • Избор на базирани на Windows и Linux сървъри;
 • Безплатно име на домейн с годишни планове;
 • Безплатни 1-годишни SSL сертификати;
 • Безплатни специализирани IP адреси;
 • Премахване на зловреден софтуер SiteLock и сигурност на уебсайта;
 • CDN предварително инсталиран на управлявани и напълно управлявани планове;
 • cPanel хостинг;
 • Корен достъп;
 • 99% гаранция за продължаване;
 • Инсталиране с едно кликване на WordPress, Drupal, Joomla и други приложения;
 • 24/7 поддръжка по телефона;
 • Ресурси при поискване.

Поддръжка на клиенти & Политика за възстановяване на средства в GoDaddy

Поддръжката на телефона на GoDaddy е достъпна 24 часа в денонощието, докато чатът на живо е наличен само от понеделник до петък между 5 и 18 часа. Обществото GoDaddy също е на разположение, за да предложи помощ и поглед върху проблемите, които може да имате с вашия хостинг.

GoDaddy предлага стандартната индустриална 30-дневна гаранция за връщане на парите само с годишните си планове. За месечни планове или планове, които са по-малко от едногодишния срок, клиентите могат да поискат възстановяване само в рамките на 48 часа от датата на транзакцията.

Плюсове на GoDaddy & Против

GoDaddy е добре утвърден доставчик на хостинг услуги, на който можете да се доверите, независимо дали искате да хоствате уебсайт или да закупите име на домейн. Тъй като никой хост не е перфектен, нека видим плюсовете и минусите на GoDaddy:

Професионалисти

 • Богат избор на мащабируеми хостинг планове
 • И двете Linux & Хостинг на Windows
 • Добри интеграции и сигурност на продуктите
 • Немерна честотна лента

Против

 • Заключване на доставчика (изискване за абонамент за 36 и 24 месеца, за да се възползвате от най-ниските цени)
 • Няма опция за месечно плащане с някои планове
 • Чат на живо, ограничен до работните дни

Заключение за преглед на GoDaddy

GoDaddy е огромна корпорация, която съществува вече две десетилетия, което означава, че техният опит и услуги са привлекателни за хората. Ако не сте фен на дългосрочните ангажименти и търсите евтин хостинг, GoDaddy може да не е хостинг за вас. Ако обаче търсите доставчик на дългосрочен хостинг и достъпни планове, GoDaddy е надеждна опция за хостване на вашите уебсайтове, домейни и имейли.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map