InMotion tárhely vs SiteGround – melyik webgazda a legjobb?

inmotion vs Siteground


Ebben a cikkben két teljesen különféle, mégis igazán erős nevet hasonlítunk össze a webtárhely-iparban: az InMotion Hosting és a SiteGround. Először meg fogunk osztani néhány fontos részletet az InMotionról, ideértve a szolgáltatásuk fő előnyeit és hátrányait. Megvizsgáljuk az ügyfélszolgálat, a megbízhatóság, az ingyenes eszközök és szolgáltatások, az árak és a felhasználói visszajelzések szempontjából.

Az emberek folyamatosan dicsérik az InMotion-t az erős ügyfélszolgálati csapatért. Ez határozottan az egyik legmegfelelőbb öltöny, hatalmas tudással és gyors reakcióidővel. Másrészt, van a SiteGround, amely egy nagyon kicsi cég, ha összehasonlítottuk az iparág nagy neveivel. Azonban oka, hogy oly sok pozitív visszajelzést kap, az ügyfél-orientált megoldások miatt van.

A SiteGround-nál nagyobb esélye van arra, hogy olyan webhelytervet találjon, amely tökéletesen megfelel a webhely igényeinek, és jó ár-érték arányt kínál. A cikk végéig kristálytiszta lesz számodra, hogy mit számíthat ezekre a szolgáltatókra. Ez megkönnyíti a döntését, hogy melyik a legmegfelelőbb. További beszéd nélkül kezdjük el!

Előnyök & Az InMotion Hosting hátrányai

Az InMotion az a társaság, amely megtalálta a tökéletes egyensúlyt. Általában kétféle ügyfélkör létezik, amelyek dicsérik a céget. Vagy dicsérik azok, akik csatlakoztak néhány hónappal ezelőtt, vagy a tapasztalt, lojális felhasználók, akiknek hosszú története van itt. Az InMotion az a nagyon népszerű vállalat, amelyet mindkét fél folyamatosan dicsér.

Sok éves üzleti tapasztalata nagyban hozzájárult a sikerhez. Mindez 2001-ben kezdődött, két fiúval, egyetlen szerverrel és útválasztóval. Ez a két ember kezeli az ügyfélszolgálatot, a számlázást, a karbantartást és az üzlettel kapcsolatos összes feladatot. Nincs befektető, nincs költségvetés. Kicsit növekedni kezdtek, és végül hatalmas céggé fejlődtek.

Ha valamit a semmiből indít, akkor valóban van ideje megérteni annak minden részét. Ez az oka annak, hogy eddig is pontosan tudják, hogyan lehet kielégíteni sok különböző célközönség, például tapasztalt weboldaltulajdonosok, üzleti tulajdonosok, bloggerek, fejlesztők stb. Az InMotion ma különféle dedikált tárhely-terveket is kínál. Ha túl dráganak tartja őket, számos megosztott és a VPS közül lehet választani.

Jelenleg a cég az ipar legnagyobb nevei között van. Az emberek ezt stabil, megbízható és megfizethető megoldásként ismerik. További gond nélkül vizsgáljuk meg a szolgáltató által kínált legjobb szolgáltatásokat!

Az InMotion Hosting előnyei

 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia – Az InMotion Hosting nagyon bízik szolgáltatásaiban. 90 napos garanciát nyújtanak azoknak a felhasználóknak, akik nem elégedettek a tervükkel. Ilyen hosszú időtartam alatt semmiféle nyomás nem lesz rád. Elindíthatja a szervert, és nagyjából kipróbálhatja mindazt, ami a host szolgáltatással jár. Ha nem tetszik, egyszerűen elmehet pénzzel.
 • Bőséges tárhely-tervek – Amit általában elvár a webtárhely-szolgáltatótól, az kínál néhány korlátlan funkciót, majd váratlan díjjal lepheti meg. Az emberek általában annak alapján választják meg a szolgáltatót, hogy a csomagban szereplő korlátlan szolgáltatások megfelelnek-e webhelyük igényeinek. Az InMotion nagyon jó üzlet a felhasználók számára. Terveik tartalmazzák a korlátlan tárolást és a korlátlan adatátvitelt. Ezeket az extrákat akkor is megkaphatja, ha aláírja a legolcsóbb tervet. Mennyire jó ez? Különösen nagyszerű, ha a tárolás és az adatátvitel a két olyan szolgáltatás, amelyre különösen szüksége van a webhelyéhez. Ha nem, akkor az nem számottevõ különbséget jelent számodra.
 • Rengeteg extrával együtt – Az InMotion egy domainnevet ad közvetlenül a denevérhez, tehát nem kell aggódnia, hogy megtalálja a domain regisztrátort, és ott vásárol egy domaint. Ingyenesen kaphatja meg, csak regisztrálva valamelyik tervükhöz. Ezen felül elindíthatja webhelyének hirdetését a legnépszerűbb keresőmotorokban, köztük a Bingben, a Google-ban és a Yahoo-ban, az InMotion által nyújtott ingyenes kreditekkel. Az automatikus biztonsági mentések szintén szerepelnek a freebies csomagban, garantálva, hogy webhelyének adatai soha nem sérülnek meg vagy elvesznek. Manapság nem igazán tud növekedni online vállalkozás nélkül a biztonsági mentések biztonsága nélkül.
 • Technikai szempontból hozzáértő ügyfélszolgálat – A webhelyek és a szerverek olyan összetett egységek, amelyek bármikor váratlanul problémákba ütközhetnek. Ezekben az esetekben jó, ha van olyan ügyfélszolgálati munkatársa, akire támaszkodhat. Az InMotion segítségével professzionális segítséget kaphat a nap 24 órájában; csak meg kell kérdeznie a rendelkezésre álló csatornákat. Munkatársaikkal e-mailen, kapcsolatfelvételi űrlapon, élő csevegőn és telefonon keresztül lehet kapcsolatba lépni a gyors válaszidővel. Az InMotion méretét tekintve továbbra is a játék egyik kisebb vállalata. Ezek azonban határozottan profi, mint sok más, nagyobb. Ez különösen igaz az ügyfél-támogatásra. Természetesen, ha nincs szükséged közvetlen segítségre, sok kérdést meg tud oldani, ha az útmutatót, a GYIK-ot és a videó oktatóanyagokat böngészi a tudásbázisukon. Sok általános probléma van dokumentálva, amely néhány perc alatt megoldható. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a kulcsszavakat a keresősávba, és kattintson a Keresés gombra.
 • Nagy teljesítményű szerverek – Az InMotion Hosting sokat fektetett a hardverbe, hogy villámsebességet biztosítson a felhasználók számára. A szolgáltatók mindig valamilyen módon optimalizálhatják szerverük sebességét a szoftverrel, de ez mindig elsősorban a szerver különféle hardverelemein alapul. A legújabb hardver segítségével képesek gyors és stabil kapcsolatot létesíteni a webhelyek és a szerver között. Mint már említettük, az InMotion valamivel kisebb társaság, mint sok más nagy név a web hostingban. Csak 2 adatközpontot hoztak létre, és mindkettő az Egyesült Államokban található. Ezek nem állnak rendelkezésre más kontinensen, de a vállalat minden bizonnyal erőteljesen jelen van az Ashburn és Los Angeles környékein..
 • Meggyőző üzemidő – Szerverük az idő több mint 99% -át online tartja. Ez az az információ, amelyet a webhelytulajdonosok leginkább érdekelnek, mielőtt kiválasztanák a web hosting szolgáltatót. És van értelme, mivel senki sem akarja csalódni a látogatók (vagy az ügyfelek) számára egy offline webhelyen. Másrészt a szerver állásidő jelentős bevételkiesést okozhat. Az InMotion Hosting Linuxot futtat a Dell szerverein, és az infrastruktúra a Cisco komponenseken alapul. Ez elég erős kombináció, és az eredmény önmagáért beszél. Alig tudja megállítani ezeknek a gépeknek a működését, és folyamatosan ellenőrzik őket. A szoftverek mellett az emberi alkotóelemek is megtalálhatók. A társaság olyan szakértői csoportot foglalkoztat, amely nem csak a problémák megoldására képes, hanem annak megakadályozására is, hogy kiszolgálók összeomlását okozzák..
 • Biztonságos tárhely – A szolgáltató a biztonság érdekében néhány erős eszközt tartalmaz a csomagjaiba. Kap egy spamszűrőt, amely biztosítja, hogy csak a valódi e-maileket fogadják el a beérkező levelek mappájában. Nem számít, milyen típusú weboldalt szeretne létrehozni, végül rendszeresen spam üzeneteket fog kapni, tehát valójában nincs más út. Ezen kívül kapsz Sucuri-t és Patchman-t. A Sucuri egy népszerű webhely-biztonsági platform, amely megóvja webhelyét a rosszindulatú programoktól. Ez garantálja, hogy folytathatja online márkaépítését anélkül, hogy aggódnia kellene a fenyegetések miatt. A Patchman viszont gondoskodik arról, hogy a webhelyén minden helyesen legyen javítva, és ezzel megakadályozza a sebezhetőségeket. Rendszeresen ellenőrzi a rosszindulatú programokat és eltávolítja őket, ha észlelésükre kerül. Alapvetően ez egy másik testőr a szerver számára.
 • Környezetbarát – Mivel a szerver működtetéséhez sok energiára van szükség, az adatközpontok rendkívül szennyezőek. Szerencsére a zöld energia felhasználásával jelentősen csökkenthető a szénlábnyom. A webtárhely-szolgáltatók általában a szélenergia-beruházásokba járulnak hozzá, és így hozzájárulnak a jobb környezethez. Ez egyre népszerűbb a tárhelyszolgáltatók körében, sőt az InMotion Hosting is követi ezeket a lépéseket. Ha feliratkozik a fogadási tervükre, hozzájárulhat a szennyezés csökkentéséhez.

Az InMotion Hosting hátrányai

 • Drága méretezés – Az InMotion Hosting egyik hátránya, hogy repertoárjukban drága és olcsó tervek vannak, de a kettő között nincs. Ez akkor jelenthet problémát, ha elfogy az erőforrások, és a következő tervre szeretne frissíteni, mivel ehhez jelentősen magasabb költségvetést kell befektetnie. Összehasonlítottuk a társaságot a host-ipar más népszerűivel, és kiderült, hogy árai magasabbak az átlagnál. Mindazonáltal figyelembe kell vennie, hogy az árért magas minőséget kap. Az egyetlen lehetőség alapvetően legalább egy éves szerződés megkötése, ami nem kényelmes azoknak a weboldalaknak, amelyeknek csak néhány hónapra van szükségük a szolgáltatásra. Legalább egy nagyon hosszú 90 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek. A 90 napon belül eldöntheti, hogy helyénvaló-e webhelyét hosszú távon a szerverükön futtatni. Nagyon sok idő gondolkodni, de a vélemények szerint az árak már elég nagyok ahhoz, hogy a potenciális ügyfelek távozhassanak.
 • Korlátozott alaptervek – Előfordulhat, hogy kezdőterveik nem mindenki számára elegendőek, mivel a felhasználót legfeljebb 2 webhelyre és 2 adatbázisra korlátozza. Lehet, hogy frissítenie kell a következő tervet, csak hogy több webhelyet fogadjon el, annak ellenére, hogy még nem kell ennyi forrás. Ez azt jelenti, hogy az InMotion tervei nem igazán kiegyensúlyozottak a mindennapi felhasználók számára, és arra kényszerítik őket, hogy költenek felesleges frissítésekre. Ha szilárd online jelenlétét szeretne létrehozni, az alapterv biztosan nem lesz sokáig elegendő. Más szolgáltatók olyan alapterveket kínálnak, amelyek segítségével folyamatosan növelhetik online bevételeiket arra a pontra, ahol kényelmesnek érzi magát frissíteni. Ez az InMotion Hosting esetében egyértelműen nem igaz.
 • Túl sokáig tart az induláshoz – Feleslegesen hosszú oldalak és űrlapok sorozatát kell átengednie, amíg a fiókja és a webhelye készen áll a görgetésre. Ez időt vesz igénybe egy nagy darabot, míg a többi szolgáltatónál néhány perc alatt beállíthat számlákat. Az InMotion nyilvánvaló ok nélkül túl bonyolította ezeket a dolgokat.
 • Az ingyenes biztonsági mentés korlátozott – A szolgáltató meglehetősen nagylelkű, hogy rendszeresen készítsen biztonsági másolatot webhelyének adataira, bár ennek is van korlátozása. És sajnos ez a határ elég alacsony. Ha rendszeres biztonsági másolatot szeretne, akkor a webhelyének méretét 10 GB alatt kell tartania. Ellenkező esetben az egyetlen lehetőség az, hogy elkezdi fizetni a biztonsági mentéseket. Ezenkívül a 4 hónaposnál idősebb biztonsági másolatot is automatikusan törlik, tehát ne várja el, hogy időben tovább menjen vissza. Az összes többi, a biztonsági mentéssel kapcsolatos szolgáltatást extra, fizetett szolgáltatásnak tekintjük.

Előnyök & Hátrányai a SiteGround

A SiteGround azt próbálja bizonyítani, hogy a legjobban az áll, hogy pontosan azt tudják nyújtani, amit megígértek a webhelyen. Több tucat olyan host szolgáltató létezik, akik egyszerűen nem tudják teljesíteni ígéreteiket. Miután feliratkozott a tervre, általában rájön, hogy különféle eladások és váratlan díjak várnak rád a megállapodás mögött.

A SiteGround-en megtalálható minden típusú webtárhely-csomag, amelyek a leírtak szerint működnek. Vannak megoldások a WordPress, a Joomla, a Magento, a Drupal, a PrestaShop és a WooCommerce felhasználók számára is. Ezen felül vannak megosztott, viszonteladói, felhőalapú és dedikált tárhely-tervek. Mindent el tudnak nyújtani, ami elősegíti webhelye online elérését és növekedését. További beavatkozás nélkül, nézzük meg ennek a társaságnak a fő szempontjait, amelyeket előnyöknek tekintünk!

A SiteGround előnyei

Nagy sebességű tárhely – Amit a legtöbb webhelytulajdonos keres egy web hosting szolgáltatónál, az az oldal gyors betöltési sebessége. Mivel az internet tele van rendkívül versenyképes webhelyekkel, a nagy sebesség biztosítása mindenki számára kötelezővé vált, akik szilárd online jelenlétét szeretnék létrehozni. Nincs más út körül. A látogatóknak képesnek kell lenniük zökkenőmentesen böngészni a tartalomra, amíg meg nem találják, amit akarnak. Ha lassú szolgáltatás kiválasztásával lelassítja ezt a folyamatot, akkor egyszerűen úgy döntenek, hogy elhagyják és másutt találják meg. A SiteGround az egyik olyan szolgáltató, amely a sebesség szempontjából magas színvonalú. Ez elsősorban a világszerte stratégiai helyszíneken létrehozott számos adatközpontnak köszönhető. Miután feliratkozott, csak ki kell választania a legközelebbi helyet, és készen áll.

Rengeteg freebies – Az erős hostolási terv mellett a SiteGround széles körű ingyenes eszközöket és szolgáltatásokat is kínál a növekedés elősegítésére. Például lehetővé teszik, hogy annyi e-mail fiókot és adatbázist hozzon létre, amennyit csak akar. A társaság napi biztonsági másolat készítésével megőrzi webhelye adatait. Ha webhelye összeomlik, és nem tudja miért, mindig lehetősége van visszatérni az előző verzióra. Az a tény, hogy a SiteGround cPanel licencet nyújt, csak azt jelzi, hogy egyszerűen és felhasználóbarátan akarják tartani a dolgokat. Az emberek időről időre cserélnek szolgáltatókat, és a cPanel a vezérlőpult, amellyel valószínűleg megszokták. Óriási előnye lehet számukra, hogy továbbra is használják. Ezenkívül segítenek webhelyének elindításában azáltal, hogy egy ingyenes domain- és weboldalkészítőt tartalmaznak a csomagba. Ez nagyon értékes az ár szempontjából.

Vitathatatlan biztonság – A SiteGround nem tesz felesleges ígéreteket a biztonság szempontjából. Csak csinálják, és nincs semmi panaszod. Webhelyét éjjel-nappal ellenőrizni fogják a rosszindulatú programok és mindenféle hackertámadás ellen. A legújabb biztonsági intézkedéseket minden adatközpont hardver és szoftver infrastruktúrájára alkalmazták 6 különböző helyszínen. A nagy teljesítmény magas szintű biztonságot nyújt, nem csoda, hogy ennyi elégedett ügyfelük van. Szervereik fizikailag és gyakorlatilag érinthetetlenek.

Hatékony és hasznos támogatás – Online vállalkozás működtetése azzal a felelősséggel jár, hogy webhelyét naprakészen és naprakészen tartja. Ha egy probléma éjszaka közepén jelentkezik, és összeomlik, akkor tisztában kell lennie vele és a lehető leghamarabb kell cselekednie. Ugyanezt várják el a szolgáltatótól. Gyorsan meg kell találniuk a problémát, és minden perc számítania kell a probléma megoldására. Szerencsére a SiteGround magas szintű támogatást kínál szakértői csoportjával. Gyorsan és hatékonyan tudják megoldani a technikai problémákat, így visszahúzhatják magukat és pihenhetnek, ahelyett, hogy éjfél után újra és újra frissíthetnék az offline webhelyet. A probléma bejelentése után hamarosan barátságos választ kap, és nem fog sok időt igénybe venni, amíg megoldódik. Ha van Joomla, Drupal vagy WordPress alapú webhely, akkor ezekre a platformokra is segítséget kaphat.

Sok országban elérhető – A SiteGround jelenleg egy hatalmas vállalat, szóval ki gondolta volna, hogy az egész Bulgária kis országában kezdődött? Mivel szolgáltatásuk népszerűsége növekedett, elérhetővé tették őket világszerte. Mivel székhelye Bulgáriában található, ez már ígéretesnek tűnik az európai felhasználók számára, mivel meglehetősen közel van az összes országhoz. Egyéb adatközpontok és irodák Szingapúrban, Londonban, Milánóban, Chicagóban és Amszterdamban találhatók. Kiderül, hogy nagysebességű hosting szolgáltatást nyújthatnak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a bolygón. Még azt is lehetővé teszik, hogy váltson arra a pénznemre, amelynél a legkényelmesebb fizetni. Mindent egybevetve, a SiteGround kényelmes lehetőség mind földrajzi, mind gazdasági szempontból.

A WordPress számára optimalizált – Ha inkább a WordPress webhelyét futtatja, akkor a SiteGround tárhely-előfizetéshez való regisztrálás rendkívül előnyös lesz az Ön számára. Ön képes lesz a CMS telepítésére egyetlen kattintással, és azonnal megkezdi a munkát. Nincs szükség tapasztalatra, és sokkal több időt spórolhat meg a SiteGround által biztosított kiegészítő, egy kattintással történő telepítési szkriptekkel is. A WordPress és a WooCommerce sokkal könnyebbé tették a felhasználók számára a megosztott, felhő és dedikált szerver csomagjaikat.

Hátrányai a SiteGround

 • Kis lemezterület az árért – A Társaság meglehetősen nagylelkű az általuk megosztott tervbe beépített ingyenes domain nevekkel és adatbázisokkal. Ezenkívül számos webhelyet futtathat minden tervhez, és rengeteg hasznos szoftvert telepíthet. De amint kiderül, a megosztott tárhely-tervvel az általuk megadott lemezterület nem elég hosszú távon. A többi specifikáció jó, de nem számíthat arra, hogy webhelye hosszú ideig fennmarad egy olyan alapvető tervvel, amely mindössze 10 GB tárhelyet biztosít Önnek. Ez egy szigorú határ, amelyet csak akkor lehet meghaladni, ha a következő tervre frissítjük. Nem is beszélve arról, hogy számos más tárhely-szolgáltató korlátlan tárhelyet biztosít Önnek legalább egyik alaptervében.
 • Az árak túl magasra emelkednek – Elmondhatjuk, hogy a SiteGround időnként fantasztikus kedvezményeket kínál, és normál áraik sem túl magasak. Ez azonban csak az előfizetés első évére igaz. A 12 hónapos előfizetés lejártát követően jelentősen megemelik az árakat, és sokkal több befektetést igényelnek a webtárhelybe. Terveik nagyszerűek arra az időszakra, és akkor csak azt javasoljuk, hogy megújítsa előfizetését, ha igazán elégedett a szolgáltatásaikkal. Az áremelkedés gyakran annyira fájdalmas a vállalkozások és az egyének számára, hogy alapvetően arra kényszeríti őket, hogy másik szolgáltatóra váltsanak. Számlázási módjuknak köszönhetően váratlan díjakkal kell számolnia, miközben fizeti a havi-hónapi tárhelyi tervét. A havi számlázás előnye, hogy bármikor megállíthatja. Mivel a szerződés csak 30 napra szól, nem kell aggódnia a kiegészítő költségek miatt, ha a dolgok nem mennek jól az Ön webhelyével. Sajnos a SiteGround 14,95 dollárt számít fel, ha úgy dönt, hogy távozik. Természetesen ezt csak a szolgáltató távozása után tudhatja meg.
 • Leginkább a vállalkozások számára előnyös – A szolgáltató által nyújtott szolgáltatások jobban megfelelnek a vállalkozásoknak, mint az egyedi projekteknek. Ennek ellenére a SiteGround továbbra is mindenki számára ajánlott, mindenre kiterjedő megoldásként hirdeti magát. Azt mondanánk, hogy a tervek meglehetősen költségesek egy blogger számára, vagy olyan személy számára, aki más személyes célokra kíván weboldalt. Igen, teljes funkcionalitású, és valószínűleg nem lesz problémája, de sok más, megfizethető lehetőség is elérhető, amelyet más cégek is kínálnak. A SiteGround nem az a szolgáltató, amely egy csomag szolgáltatást nyújt Önnek, és békén hagyja Önt. Ezenkívül hajlandóak támogatni és segíteni vállalkozása növekedését.

SiteGround vs InMotion – melyik a jobb?

Mióta az InMotionot két srác alapította 2001-ben, a cég sokat nőtt. Most a host szolgáltatók körében az egyik leggyorsabban növekvő vállalatnak tekintik. Nem csak kibővíteni akarnak, hanem javulni is akarnak. Céljuk elérése érdekében más megközelítést alkalmaznak, és szembekerülnek az összes olyan összetett elemmel, amelyek miatt a szolgáltatásuk jó üzlet az ügyfelek számára.

Ez az oka annak, hogy ilyen egyedi és sokoldalú funkciókkal egészítik ki tervüket. Ezenkívül hosszú pénz-visszatérítési garanciájuk és teljes vállalati függetlenségük az, ami az embereket érinti leginkább. A SiteGround erős versenytárs is az ingyenes eszközök és szolgáltatások területén.

Céljuk, hogy nagysebességű szervereket biztosítsanak, amelyek kiemelkedő felhasználói élményt biztosítanak a webhely látogatói számára. A SiteGround több régióban is elérhető, mint az InMotion, mivel ezek a szélesebb közönség elérésére koncentrálnak. Miközben bővülnek, kiváló minőségű szolgáltatásokat is képesek felajánlani. A nagyszerű ügyfélszolgálat egy másik dolog, amellyel hozzáférhet, miközben webhelyét ott tárolja.

Mint láthatja, mind a SiteGround, mind az InMotion elég erős alternatívák a webtárhelyről. Itt annyit kell tennie, hogy minden apró részletet figyelembe vesz, és kiválasztja a webhelyéhez legjobban megfelelő hostolási tervet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map