InMotion tárhely vs Hostinger – melyik szolgáltató a legjobb?

inmotion vs hostinger


A Hostinger és az InMotion Hosting azok a két vállalat, amelyeket hosszú ideje szeretnénk összehasonlítani. Most végre elérkezett az idő, és elküldhetjük Önnek ezt a részletes áttekintést a kettő előnyeiről és hátrányairól. De nem azért vagyunk itt, hogy elmondjam, melyik társaság jobb.

Mivel minden hosting szolgáltató különbözik, itt nem mondhatjuk világosan nyertesnek. Ehelyett azért vagyunk itt, hogy segítsen Önnek meghatározni, melyik szolgáltató jobb a saját céljaira. A cikk végére könnyedén megválaszthatja azokat a részleteket, amelyeket meg fogunk osztani.

Beszélünk az árakról, az uptime-ről, az ügyfélszolgálatról, a hardverről és az ingyenes szolgáltatásokról, amelyeket előfizetéssel szerezhet. Annak ellenére, hogy egy kisebb vállalat a helyszínen, az InMotion kiváló ügyfélszolgálatot és teljesítményt nyújt a legújabb hardverek alapján.

A Hostinger viszont kiváló hírnévvel rendelkezik, ha könnyen kezelhető szolgáltatásokat nyújt, amelyekre tapasztalatlan felhasználók feliratkozhatnak. Miközben kezdőbarát, szolgáltatásaik megbízhatóak és gyorsak az ipari szabványokhoz képest. További részletezés nélkül mélyüljünk bele a részletekbe!

Az InMotion tárhelyéről

Általában jelentős különbség van az idősebb felhasználók és az újonnan érkezők véleményében a web hosting társaságokkal kapcsolatban. Ez az InMotion esetében egyértelműen nem igaz, mivel meglehetősen meggyőző hosting csomagokat kínálnak mindkét ügyfélcsoport számára.

Mindig jártak ügyfeleik igényeinek alapos kivizsgálásában. A cég elején nagyon kicsi volt. 2001-ben két srác úgy döntött, hogy idejét egy apró irodában dolgozik. Csak egyetlen dedikált szerver és telefon volt.

Kettőjük gondoskodott a karbantartásról, miközben támogatást nyújtott ügyfeleinek és az egész üzletnek. Míg kezdetben csak maroknyi felhasználó volt a szerveren, a cég annyira népszerűvé vált, hogy ma már több ezer felhasználó regisztrál a hostcsomagjaira.

Az InMotion kiváló ügyfélszolgálatot, csúcskategóriás hardvert és számos hasznos szolgáltatást nyújt online szoftver és alkalmazás formájában. Majdnem két évtized után az iparágban sikerült az egyik legjobb hosting céggé válni. Nézzük meg, mi teszi az InMotion ilyen nagyszerű versenytársává a webtárhely-piacon.

Az InMotion Hosting előnyei és hátrányai

Az InMotion előnyei

Nincs kötelezettségvállalás – Az InMotionnál nem kell azonnal elköteleznie magát a csomaggal. Ha nem tetszik, akkor visszatérítheti pénzét, ha 90 napon belül lemondja előfizetését. Más host-szolgáltatókkal összehasonlítva elmondhatjuk, hogy 90 napos garanciájuk meglehetősen nagyvonalú ajánlat. A legtöbb más társaság 60 napot nyújt Önnek, de a 30 és a 15 napos garancia sem ritka.

Értékes hosting csomagok – Az InMotion megkülönbözteti magát a versenytől azáltal, hogy minden csomagjában néhány korlátlan funkciót kínál. Ide tartoznak a korlátlan átvitel és a korlátlan tárolás. Mindkét szolgáltatás rendkívül hasznos különféle típusú webhelyeknél.

Ha az adatátvitel és a lemezterület különösen fontos webhelye számára, akkor biztosan elégedett lesz egy InMotion tárhely-tervvel. A szolgáltató ezeket a funkciókat a legalapvetőbb tervébe is beilleszti, lehetővé téve szűk költségvetéssel történő kezdetét.

Hasznos freebies – A szolgáltató hajlandó sok mindent ingyen adni a felhasználóknak. Először is ingyenes domain nevet kap, függetlenül attól, hogy melyik tárhely-csomagot választotta. Ez a domain megszerezhető a regisztráció vagy az oldalátadás során.

Ez nagyszerű hír, mivel a domain lesz az Ön webhelyének alapja. Másodszor, ingyenes krediteket kap, amelyeket felhasználhat webhelyének online népszerűsítésére. Az InMotion jóváírást nyújt Önnek a Bing, a Yahoo és a Google AdWords számára, lehetővé téve ezzel, hogy további forgalmat generáljon ezekből a forrásokból.

De ez még nem minden! Az InMotion automatizált biztonsági mentésekkel is ingyenesen védi adatait. Ha a dolgok rosszul fordulnak, könnyen visszatérhet webhelyének régebbi verziójához.

Jártas támogatás – Nem kell szakértőnek lennie egy hostcsomag megvásárlásához és egy online márka felépítéséhez. Természetesen szükség van egy ügyes ügyfélszolgálati csapatra, amelynek hátad van. Noha az InMotion kiemelkedő szolgáltatást nyújt, a tech világban a dolgok időnként elég kiszámíthatatlanok lehetnek.

Ügyfélszolgálatuk készen áll arra, hogy válaszoljon, ha tanácsra vagy gyors javításra van szüksége egy felmerült problémára. Különböző csatornákon keresztül érheti el őket, például telefonon, élő csevegőn és e-mailben, vagy kitöltheti az űrlapot a saját webhelyükön.

Az InMotion lehet kisebb, mint a többi legnépszerűbb vállalat, ám biztosan tudják, hogyan kell kiemelkedő ügyfél-támogatást nyújtani. Ezen felül ellátogathat átfogó tudásbázisukba. Sok hasznos útmutatás, GYIK, video oktatóanyagok és cikkek állnak rendelkezésre a gyors javítást igénylő felhasználók számára.

Csúcskategóriás hardver – Ha az Ön web hosting szolgáltatója a legújabb technológiát használja kiszolgálóinak, akkor az Ön weboldala biztosan villámsebességgel fog betölteni. Az InMotion egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek nem kerültek el a csúcskategóriás hardverbe történő beruházástól.

Az egész a szerver és az Ön webhelye közötti kommunikáció sebességéről szól. Van néhány további tényező, amely meghatározza a betöltési sebességet, de ha a hardver nem elég erős, akkor semmi más nem fog segíteni a helyzetben.

Az InMotionnak csak 2 adatközpontja van, amelyek talán nem tűnnek ennyire meggyőzően, de legalább ezek a kettő teljes funkcionalitású és teljesen megbízható.

99% üzemidő – Az InMotion szerverei az idő több mint 99% -át fel vannak állítva és működnek. Ez döntő fontosságú tényező a vállalkozások számára, mivel akár egy óra leállás is jelentős bevételkiesést okozhat számukra. Valójában a „magas üzemidő” vagy „megbízható üzemidő” a legkeresettebb kifejezések között, amikor a vállalkozások webhely-tárhely-alternatívát akarnak találni webhelyükhöz.

Szervereik csúcstechnológián alapulnak. Dell szervereket használnak, rajta futó Linux operációs rendszerrel és telepített Cisco komponensekkel. Ez a három név magukért beszél, mert szégyen lenne ezen fejlett technológiák számára, ha a kiszolgálókat leengednék.

Az ilyen megbízható hardverkészlet ellenére az InMotion szakértői csoportot is foglalkoztat. Biztosítják a kiszolgálók folyamatos futási idejét, és minden problémát kijavítanak, még mielőtt a felhasználó számára láthatóvá válnak.

Biztonsági szoftver – Az InMotion spamszűrőt nyújt, amely egy egyszerű, de nagyon hatékony eszköz, amely sok időt takaríthat meg Önnek. Ahelyett, hogy manuálisan kiválasztaná a fontos e-maileket a spam többsége között, az eszköz kiszűri azokat az Ön számára, hogy világosan láthassa, mi fontos a beérkező levelek mappájában..

Ezen felül két rendkívül népszerű biztonsági platformot kap, köztük a Patchman és a Sucuri szoftvert. A Patchman, amint a neve is mondja, mindent naprakészen tart, így megakadályozva, hogy webhelye kiszolgáltatott legyen a támadásokkal szemben. Mindkét szoftver fő célja az adatok megóvása a rosszindulatú programoktól és a DDoS támadásaitól, kiegészítve egymást ezekben a feladatokban.

Környezetbarát – Nem csoda, hogy az adatközpontoknak sok energiára van szükségük a megfelelő működéshez. Ez általában azt jelenti, hogy az ilyen társaságok jelentős szén-dioxid-lábnyomot hagynak, károsítva a környezetet.

A mai technológia lehetővé teszi számunkra, hogy megújuló energiaforrásokból előállítsuk az energiát, és így felhasználjuk azt mindennapi életünkhöz, miközben megóvjuk a világot a szennyeződéstől. Egyre népszerűbbé vált a hosting cégek körében a zöld energia felhasználása.

Az InMotion, mint az ipar egyik legfejlettebb technológiai vállalata, a zöld energiát is felhasználta, lehetővé téve a bolygón okozott károk csökkentését azáltal, hogy feliratkoztak valamelyik hosting tervükre..

Az InMotion hátrányai

Átlagon felüli árak – Javasoljuk, hogy figyelmesen keresse fel az InMotion Hosting árait. Alapvető terveik természetesen megfizethetőnek tűnhetnek, míg áraikat fokozatosan a legdrágább dedikált szerverekig növelik. Nagyjából minden szolgáltató ugyanazt a rendszert követi.

Kiderül azonban, hogy összességében az InMotion árai magasabbak az átlagnál, ha összehasonlítjuk őket más vállalatok által kínált hasonló csomagokkal. Egy másik csalódást okozó tényező az, hogy nem tud fizetni havonta, azt akarja, hogy legalább egy évre elkötelezzék magát.

90 napos pénz-visszatérítési garanciájuk az egyetlen esélye az előfizetés fájdalom nélküli lemondására. A számok azt mondják, hogy a potenciális ügyfelek a nagyvonalú garancia ellenére úgy döntenek, hogy távoznak az árakra.

Szükségtelen korlátozások – Az alapvető tárhely-tervek meglehetősen erőteljesek az InMotion Hosting szolgáltatásban, de vannak bizonyos szigorú korlátozások. A Launch terv a legkellemetlenebbet nyújtja azáltal, hogy korlátozza a webhelyek számát 2-re.

Noha vannak más kedvező funkciók is, sok felhasználó még mindig nem tud tovább növekedni csak e korlátozás miatt. Az InMotion alapvetően arra kéri őket, hogy frissítsenek egy drágább tervre, amely esetleg még nem felel meg a költségvetésüknek. Nem is beszélve arról, hogy gyorsan megtalálhat egy szolgáltatót, amely lehetővé teszi korlátlan webhelyek futtatását egy alapcsomaggal.

Hosszú beállítások és aktiválás – Az InMotion szokatlan irányelveket alkalmaz a beállítások és a webhely ellenőrzése során. Ezeknek a feladatoknak feleslegesen hosszú időt igényel a befejezés, míg más szolgáltatók sokkal gyorsabban aktiválhatják a fiókját és a webhelyet.

Szigorú biztonsági mentési politika – A vállalat által nyújtott automatikus biztonsági mentési szolgáltatás elején nagyszerű dolog, de ha nem vigyázol, további kiadással járhat. Amint webhelyének adatai meghaladják a 10 GB-os korlátot, fizetnie kell a biztonsági másolatot, ahelyett, hogy ingyen megszerezné.

Ráadásul a biztonsági mentések örökre nem érhetők el. A biztonsági mentés létrehozásának időpontjától számítva 4 hónapig elérhető, mielőtt törli. Egyszerűen nem ment tovább az idővel.

A Hostingerről

Minden nap több ezer ember jelentkezik a Hostinger-tervekre, eddig összesen 29 millió számlával. A számok nem hazudnak; ez a szolgáltató biztosan átlag feletti szolgáltatást nyújt a célközönség számára. Most már csak annyit kell megtudnia, hogy ebbe az embercsoportba tartozik-e vagy sem.

Segítünk abban, hogy felsoroljuk a szolgáltató összes előnyeit és hátrányait. Webhelyük szerint teljesen felhasználóbarát, gyors és megbízható szolgáltatást kapnak tőlük, kiváló biztonsággal, jártas ügyfélszolgálati munkatársakkal és sok ingyenes szolgáltatással.

Jól hangzik, igaz? Mindig azonban kissé szkeptikusnak kell lennie ezekkel a szolgáltatókkal szemben. Ezek a szolgáltatások sokszor nem olyan jók, mint állítják. Először is, nézzük meg a Hostinger által biztosított legjobb szolgáltatásokat. Akkor megmutatjuk neked a lehetséges üzletkötőket.

Előnyei és hátrányai Hostinger

Előnyei Hostinger

Nagy teljesítményű szerverek – Manapság, ha azt akarja, hogy webhelye sikeres legyen, akkor biztosítania kell az oldalak gyors betöltési idejét. Ha webhelyének betöltése néhány másodpercnél többet vesz igénybe, búcsút mondhat a legtöbb látogatónak.

Szerencsére a Hostinger gyors kapcsolatot biztosít a csúcskategóriás szerverekkel és az infrastruktúrával. Adatközpontokat hoztak létre Európában, az USA-ban és Ázsiában, szolgáltatásaikat világszerte elérhetővé téve. Berendezéseik garantálják az 1000 MB / s-os kapcsolatot a felhasználókkal.

Még ha igényes témát is használ a webhelyén, valószínűleg nem fog többet 1 másodperc alatt eltelni. Ha a sebesség az egyik prioritása, akkor nem hibázhat a Hostingernél.

Felhasználóbarát – A hosting szolgáltatások időnként meglehetősen bonyolultak lehetnek, különösen a tapasztalatlan felhasználók számára. A Hostinger fő hangsúlya, hogy a kezdők számára kevésbé bosszantó legyen a tárhelyszolgáltatás használata. Biztosították, hogy a tapasztalat hiánya nem jelent problémát azok számára, akik regisztrálni szeretnének szolgáltatásaikba.

A Hostinger központja kissé különbözik. Minimalista, színes mintát használ, könnyen elrendezhető elrendezéssel. Minden opcióra egy kis leírás íródott, arra az esetre, ha nem azonnal érti meg, mit tesz.

Ezen az intelligens vezérlőpulton megtalálja az összes eszközt és opciót, amelyek szükségesek a webhely és a hostfiók kezeléséhez. Nincs semmi rejtett vagy nehéz megtalálni, mindent elérhet néhány kattintással.

Biztonság és adatvédelem az SSL-en kívül – Ez már nem olyan nagy dolog, ha a tárhely szolgáltatója ingyenes SSL-t kínál a terveivel együtt. Annyira elengedhetetlen, hogy telepítsen egy SSL-t a webhelyére, hogy nem is szabad megfontolnia annak elindítását nélküle.

Több, mint egy SSL-re van szüksége ahhoz, hogy teljesen biztonságos legyen az interneten. A Hostinger ellenőrzi, hogy vannak-e további biztonsági intézkedések a webhely adatainak védelme érdekében. Nem számít, hogy melyik tervet választja, kap egy Bitninja nevű biztonsági platformot, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik.

Folyamatosan védi Önt a DDoS támadások, a rosszindulatú programok, a brute force és minden egyéb támadás ellen, amelyet a hackerek kaphatnak. Ezen felül kap egy SpamAssassin, egy spamszűrőt, amely eltávolítja az e-mail üzeneteket, amelyeket egyébként a kukába helyezne. Egy másik dolog, amely bizonyítja, hogy a Hostinger komolyan veszi a biztonságot, az ingyenes biztonsági mentési szolgáltatás.

Ingyenes weboldal készítő – A Hostinger nagy előnnyel rendelkezik számos más szolgáltatóval szemben a weboldal készítőjével. Nem csak megbízható és hatékony webtárhely-tervet kap, hanem a webhely zökkenőmentes felépítését is lehetővé teszi. Nem alapvető, hanyag kinézetű webhely, hanem egy igazán profi.

A végeredmény egy egyedi weboldal lesz, nem azon webhelyek közé tartozik, amelyeket az emberek más platformon tömegesen gyártanak. Számos webhelysablon közül lehet választani, amelyek mindegyikében rengeteg testreszabási lehetőség található.

Miután elkészítette a vadonatúj weboldalt, a Hostinger felajánlja a domain név ingyenes regisztrálásának lehetőségét. Az ingyenes domain megszerzéséhez ki kell választania az üzleti vagy a prémium tervet.

Lenyűgöző tudásbázis – A Hostinger szívesen megosztja az ismereteket, és gyors javításokat és magyarázatokat nyújt a felhasználók számára a weboldalakhoz és általában a tárhelyhez kapcsolódóan. Ezért hoztak létre saját tudásbázist, ahol a keresősáv segítségével könnyen megtalálhatja az érdeklő témákat.

Számos video oktatóanyag, útmutató és hasznos cikk áll rendelkezésre minden felhasználó számára. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akiknek nincs tapasztalata a webtárhely területén, hogy gyorsan megtanulják a dolgokat. Akár az élő csevegést is felhasználhatják tudásbázisként. Támogató személyzetük képzett, hogy tanárokként kommunikáljon az ügyfelekkel.

Megfizethető tervek – A Hostingernél meglehetősen hatékony hostolási terveket találhat, még ha szűk költségvetéssel is rendelkezik. Ha összehasonlítja a játék többi legfelső szintű szolgáltatójával, kiderül, hogy ára nagyon alacsony. Ráadásul rengeteg ingyenes szolgáltatást kap a tervükkel együtt.

Most tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy van néhány taktika, amelyek miatt egy kicsit többet kell fizetniük, de ez nagyrészt minden vállalkozás esetében érvényes. A lehető legkevesebb információt akarják megjeleníteni a csomagjaikról, hogy az emberek lelkesebben regisztráljanak.

Hasznos e-mail eszközök – Ez kis bónusznak tűnhet, de egy csomag e-mail eszköz nagyon hasznos lehet az online vállalkozások számára. Bármely Hostinger-terv, a legalapvetőbb kivételével, korlátlan e-mail fiókot biztosít Önnek anélkül, hogy külön fizetnie kellene.

Hostinger-fiók létrehozásával bármikor bejelentkezhet és kezelheti e-mail fiókját. Ha egy csapattal dolgozik, akkor hozzáférést biztosíthat minden taghoz. Nagyon hasznos eszközöket kap az e-mail fiókokkal együtt, beleértve az automatikus válaszadókat, a spamszűrőt és az e-mail továbbító szoftvert.

Kivételes üzemidő – Az egyik dolog, amellyel a host szolgáltatónak igazán jónak kell lennie, az az, hogy weboldalad megszakítás nélkül online marad. A webtárhely-szolgáltatásban sok olyan dolog fordulhat elő, amely rosszul fordulhat el mind a hardver, mind a szoftver szempontjából.

A Hostinger nagyszerű üzemidő-rekordokkal rendelkezik a csúcskategóriás hardvernek és annak a képességének köszönhetően, hogy megelőzze a problémákat, még mielőtt azok a felhasználók számára láthatóvá válnak. Garantálják, hogy webhelye havonta néhány órát nem halad meg, ami több mint 99,9% -kal áll rendelkezésre.

Hátrányai Hostinger

Túl elfoglalt ügyfélszolgálat – A Hostinger megköveteli, hogy jelentkezzen be a fiókjába, ha élő csevegéssel szeretne kapcsolódni az ügyfélszolgálathoz. Ez időnként nagyon bosszantó lehet. Támogató csoportjuk szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a területükön. Ezenkívül nagyon jól tudják megoldani a problémákat és tanácsot adni.

A hátránya, hogy jelentős időt kell várnia, amíg megkapja ezt a magas színvonalú támogatást. Amint végül hozzád érkeznek, felkérhetik Önt, hogy várjon még egy kicsit, amíg találnak egy csapattagot vagy erőforrást, amely teljesen megfelel az Ön jelenlegi helyzetének..

Nincs cPanel – Valami egyszerűt akartak, ami döntéshez vezette őket, hogy megszabaduljanak a cPanel-től, és felajánlja a saját vezérlőpanelt. Ez rossz hír lehet azoknak a felhasználóknak, akik már megszokták a cPanelt, és most újból meg kell tanulniuk, hogyan kell navigálni az új platformon.

Összességében változatuk meglehetősen egyszerű és magától értetődő, ám ennek ellenére van egy oka annak, hogy a cPanel annyira népszerű a host-szolgáltatók körében. Vannak tapasztaltabb felhasználók is, akik megszokták a bonyolult feladatokat, és bosszantó lehet, ha egy ilyen egyszerűsített kezelőpanellel működnek..

Kellemetlen árképzési trükkök – A hosting szolgáltatók körében gyakori néhány trükköt végrehajtani, és meggyőzni az ügyfeleket, hogy olcsón vannak, és később további kérni. A Hostinger minden bizonnyal nem kivétel, ezért fel kell készülnie a további költségekre, ha csatlakozni szeretne.

Megújítási költségek merülnek fel, de tisztességes árat kaphat, ha egy teljes vagy több évre feliratkozik. Végül is, az árak meglehetősen megfizethetőek, ha úgy dönt, hogy hosszú távú szállást kínál itt. Egy másik hátránya, hogy nincsenek tervrajzok.

Következtetés: Hostinger vagy InMotion tárhely?

Az InMotion lehet a kisebb rangsorban levő egyik vállalat, de határozottan egy gyorsan növekvő. Minden problémát komolyan vesznek, és arra törekszenek, hogy a lehető legjobban kielégítsék ügyfeleiket. Ez a hozzáállás sajnos nem olyan gyakori a web hosting szolgáltatók körében. Ezenkívül rengeteg ingyenes cuccot kap, függetlenül attól, hogy melyik fogadási tervre jelentkezik.

A cég 90 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt Önnek, amely sok idő, hogy kipróbálhassa szolgáltatásait, és meg tudja határozni, hogy elégedett-e vagy sem. Az InMotion a nap folyamán egyetlen dedikált szerverrel nyújtott szolgáltatásokat. Ma egy teljesen független cég, amely nap mint nap javul.

A Hostinger erősen ajánlott azoknak a kezdőknek, akik online jelenlétet akarnak létrehozni és erős márkát építenek fel. Szolgáltatásaik felhasználóbarát, gyorsak, és minden csomaghoz extrák széles választékát kapja. Ha felkészült a további költségekre, amelyek felmerülhetnek az út mentén, akkor a Hostinger kiemelkedő választás. Most csak rajtad múlik, hogy melyik ad nagyobb értéket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map