InMotion tárhely vs BlueHost – melyik szolgáltató a legjobb?

inmotion-tárhely vs Bluehost


A webtárhely ipar minden nap változik. Új cégek jelennek meg, amelyek izgalmas új hosting lehetőségeket kínálnak nagy ötletű webhelyek számára, mint például azt, amelyet építeni tervez. A megfelelő választás kulcsa az, hogy tájékozódjon.

Nagyon sok információ áll rendelkezésre a különféle házigazdák számára, és nehéz lehet szétválasztani őket, tehát átnézünk egy pár fogadó szolgáltatót, és megnézhetjük, hogyan állnak össze egymás mellett. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a két legjobb tárhely-szolgáltatót: az InMotion és a BlueHost.

Kezdjük a BlueHost gyors áttekintésével.

BlueHost – A fogadó iparág vezetője

A BlueHost-ot 2003-ban alapította Matt Heaton, ők ma a web hosting egyik legnagyobb neve. A testvérvállalatokkal együtt; A Hostmonster, a FastDomain és az iPage összesen több mint 2 millió domaint üzemeltet.

Sokat lehet mondani a BlueHostról, ők nagy névű halak egy élénk tavacskában. Szóval hogyan tudjuk kitalálni, hogy megfelelőek-e nekünk? Nézzük meg néhány dolgot, melynek előnyeit és hátrányait tekintem a BlueHost használatának.

A BlueHost előnyei

A BlueHost tiszteletben tartja a szolgáltatások széles skáláját, nagy névvel rendelkező erőforrásokkal és támogatási lehetőségekkel minden ügyfél igénye érdekében:

 • A BlueHost 15 éve megbízható tárhelyszolgáltatóként nevet épített maguknak. Minőségi szolgáltatások széles skáláját kínálják, amelyek közismertek. A nagy név megléte azt is jelenti, hogy rengeteg információ áll rendelkezésre arról, hogy ez a cég múltban hogyan működött mások számára. Vessen egy pillantást arra, amit mások mondanak a BlueHost-ról, és nézd meg, hogy nem tudsz-e következtetni magad.
 • Jó tanulási források. Az új felhasználók beindítása a jó hosting cég szerves része, és a BlueHost kiváló tanulási erőforrásokkal rendelkezik, hogy új felhasználókat a szolgáltatásba akklimatizáljon. A BlueHost ipari szabványú cPanelt is használ, és fontos ismereteket taníthat meg, amelyek elősegítik a webhely előrelépését.
 • Különleges ajánlatok. Mint minden jó tárhelyszolgáltató, a BlueHost gyakran is kínál külön kedvezményes ajánlatokat a különféle hostolási szolgáltatásokra. Nézze meg testvérvállalataikat is, és nézze meg, hogy nem tud-e jó ajánlatot szerezni.
 • Vevőszolgálat. A jó web hosting cég egyik legfontosabb tényezője annak biztosítása, hogy ügyfelei megkapják a szükséges támogatást. Különösen akkor, amikor éppen kezdődik, a támogatási források előidézhetik vagy megszakíthatják a tárhely élményét. A BlueHost 24 órás telefonos támogatást, valamint élő chat-támogatást kínál.
 • Pénzvisszafizetési garancia. A BlueHost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a szolgáltatásaiért. Ha 30 napon belül lemondja a tárhelyszolgáltatást, teljes visszatérítést kap a tárhelyszolgáltatásokért. Van némi finom nyomtatás, ezért érdemes megnézni a saját webhelyükön.
 • Nagy név források. A nagy srácok egyike azt jelenti, hogy a BlueHost elegendő erőforrással rendelkezik, hogy valóban az ügyfelek elégedettségére összpontosítson. Egy jó webtárhely-szolgáltató csak annyira jó, ha ügyfelei elégedettek, tehát ez fontos tényező.
 • Mint már említettem, a BlueHost az iparági szabványos cPanel felületet használja, és széles körű tudásbázist kínál az új felhasználók számára. A cPanel felület széles körben ismert a könnyű használat miatt, és ezek a tényezők együttesen teszik a BlueHostot nagyon felhasználóbaráttá. Nagyon vonzó minőség az online bővítésre törekvő vállalkozók újabb fejlesztői számára.
 • Kiváló szolgáltatás. A BlueHost 15 évet töltött el annak érdekében, hogy továbbfejlessze készségeit, hogy a lehető legjobb web hosting szolgáltatásokat kínálja Önnek. Volt néhány ütés az út mentén, de jó hírneve, mint az egyik vezető webtárhely, igaz. A BlueHost által üzemeltetett webhelyek nagyon gyorsak, és a rendelkezésre álló szolgáltatások köre nagyon ésszerű az árkategória és a szerkezet szempontjából.

Hátrányai a BlueHost

Nyilvánvaló, hogy van valami, amit a BlueHost nem csinál jobban. Íme néhány terület, ahol a verseny általában egy kicsit előrehaladja a BlueHostot:

 • Noha a BlueHost kiváló sebességet kínál árkategóriájuk és jellemzőik felépítése szempontjából, néhány más szolgáltatás inkább felülmúlja őket ebben a kategóriában. A BlueHost azonban nagyon őszinte a szolgáltatásaival kapcsolatban, és átlátható módon pontos információt nyújt az összes szerver és szolgáltatás jellemzőiről..
 • A BlueHost elfogadható árszerkezettel rendelkezik, amely általában kedvezően mutatkozik versenytársaival szemben, de néha elmaradhat. Egyes tervek és kibővített szolgáltatások drágábbak, mint a versenyben lévő hasonló engedmények, és úgy tűnik, hogy majdnem úgy kell fizetni a támogatásért és a márka elismeréséért, mint a szolgáltatásokért.
 • Korlátozott tárolási tervek. A legtöbb más hosting szolgáltatóval ellentétben a BlueHost nem kínál korlátlan adattárolási lehetőséget tárhely-terveivel. Bár az árak nagyon ésszerűek, ez nyilvánvaló hátrány a többi korlátlan képességű házigazdához képest.
 • Nagy névproblémák. A felismerhető márka birtoklása nagy előnyt jelenthet a vállalat számára; vonzza az üzleti vállalkozásokat, és bizalmat teremt a potenciális ügyfelek és befektetők iránt. Ennek ellenére vannak problémák a nagyvállalathoz való kapcsolódáshoz is. Nagy név lehet, hogy célpontjává válnak a kibertámadásokhoz, amint azt a múltban láttuk a BlueHost kapcsán. Ez óriási különbséget is okozhat a minőség-ellenőrzés és az ügyfélszolgálat minőségében.

A BlueHost számára a hátrányok némelyike ​​hatalmas vörös zászlóknak tűnhet, de összességében szilárd hosting társaság, amelynek robusztus modellje, valamint az erőforrások és szolgáltatások széles skálája vonzóvá teszi őket a webhelyek széles köre számára..

Tehát a következő útvonalunk az, hogy vessünk egy pillantást az InMotion-ra.

InMotion tárhely – stabilitás & skálázhatóság

Az InMotion egy másik nagynevű márka, összehasonlítható a BlueHost-tal. 2001 óta több mint 300 000 domainre bővítették ügyfélkörüket, és széles körű állításokkal élnek azzal kapcsolatban, hogy az összes tárhelyüzemben a legjobb teljesítményt érik el..

Mindemellett ezeknek a nagy névvel rendelkező vállalatoknak nagy része beszélt a nagybeszélgetéssel márkájának elismerésével, majd komoly ellenőrzés alá eshet. Vessen egy pillantást arra, amit az InMotion hoz az asztalra, mielőtt megnézném, hogyan hasonlítják a két vállalat egymást.

Az InMotion Hosting előnyei

 • Vevőszolgálat. Az InMotion nagy hangsúlyt fektet marketing-vevői támogatására. Telefonos, e-mail, jegy vagy élő csevegés útján kínálnak amerikai alapú támogatást. Legtöbbünk foglalkozik az ügyfélszolgálattal, és tudjuk, hogy milyennek tűnhet, ha a vállalatok nem törődnek vele. Az InMotion azonban úgy tűnik, hogy hevesen elkötelezett az ötlet eloszlatása mellett, és sok elégedett ügyfél örömmel számol be kiváló szolgáltatásról a támogatási helyszínektől..
 • Az InMotion átlagos üzemideje 99,926%. Ez a legjobb átlag alsó végén van, de ez még mindig nagyon jó átlag. A tényleges működési idejük időnként is jobban teljesített. Egy másik jó mércéje az első byte-ig eltelt idő (TTFB). Vagyis mennyi ideig tart a szerver válaszlépése, miután egy látogató kérést tett. Az InMotion-ot egy alap WordPress webhelyen tesztelték egy megosztott tárhely-tervben, körülbelül 0,528 másodperc körül, a TTFB számára.
 • Az InMotion 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lényegesen hosszabb, mint a BlueHost 30 napos garanciája. Ez lehet néhány ügyfél számára, ami azt jelenti, hogy megszüntetik, főleg azok számára, akik pénzeszközök megtakarítása érdekében egyszerre akarják levonni a teljes évre szóló díjat, anélkül hogy maximalizálnák a kockázati tényezőt.
 • Különleges ajánlatok. Mint sok iparágban, az InMotion számos különleges ajánlatot és ingyenes szolgáltatást kínál. Mindig jó ötlet kutatást végezni arról, hogy az egyes vállalatok mit kínálnak jelenleg, hogy kiderüljön, nem tud-e valamivel jobb üzletet megszerezni.
 • Ingyenes adatmentések. A megbízható adatmentések a jó tárhelyszolgáltatás nagyon fontos részét képezik, mivel a legtöbb ember nem hajlandó elveszíteni minden adatát. Az InMotion által készített biztonsági mentések ingyenesen letölthetők, ami vonzó más más társaságokhoz képest, amelyek a biztonsági másolatot készítő adatok visszakeresését kérik..
 • Ingyenes weboldal-migráció. Ez nagy plusz azok számára, akik sokat ugrálnak, vagy akik elégedetlennek találják magukat a webhelyükhöz választott fogadó társasággal. Az InMotion ingyenes webátviteli szolgáltatást kínál nulla állásidővel a webhelyre, amíg az átvitelt végrehajtják.
 • Jó támogató közösség. Az iparág egyik nagy neve, az InMotion egy hűséges ügyfél- és követői közösséggel rendelkezik, akik szilárd tudás- és támogatási bázist alkotnak mindenkinek, aki el szeretne kezdeni az InMotion használatát. Az InMotion egyike azon kevés igazán független márkáknak is, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy valóban összpontosítsanak ügyfeleik közösségére és ügyfélszolgálati elégedettségükre..
 • Mint a BlueHost, az InMotion az iparágban használt cPanel csatolót használja. A kezelőpanel használata egyszerű, és rengeteg információ és irodalom található a hatékony felhasználáshoz. Az InMotion a cPanel felületet közvetlenül integrálja az irányítópultba is, vagyis nincs külön bejelentkezési fiókja a cPanelhez és a számlázáshoz.
 • BBB akkreditáció. A BlueHosttól eltérően az InMotion Hosting, Inc.-t 2003 óta akkreditálja a Better Business Bureau. A + besorolással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nagyon magas pontszámot mutatnak a szolgáltatás teljesítménye és az ügyfelek elégedettsége szempontjából..

Az InMotion Hosting hátrányai

 • Árképzési struktúra. A játék neve itt a megfelelő szolgáltatás megtalálása a megfelelő áron. Senki sem akarja, hogy többet fizetjön, mint amennyit igényel egy szolgáltatásért, amely talán még nem is érdemes megtenni. Az InMotion nagyon alacsony hirdetési árakkal rendelkezik a terveihez, de ezek olyan éves tervek, ahol az egész évet egyszerre meg kell vásárolni. Megfizethető terveik vannak, de vannak olyan korlátozások, amelyeket az alábbiakban részletesebben tárgyalok.
 • A webhely korlátozásai. A webhelyén megengedett adatbázisok száma meghatározza, mely alkalmazásokat futtathatja, és általában a webhely teljesítménye. A webhelyek száma, amely egyetlen domainben is lehet, számos értékesítési szolgáltatás fontos értékesítési pontja. Az InMotion sajnos szigorú korlátozásokat vezet ezekre a képességekre, korlátozza a webhelyek és adatbázisok számát még drágább terveikkel is.
 • Márkaközpontúság. Az InMotion széles skáláját kínálja, különféle webhelytípusokra szakosodott szolgáltatásokkal. Ez jó lehet, ha talál valamit, amely tökéletesen megfelel az Ön webhelyének, de fájdalmat is okozhat, ha nem tudja pontosan, mit akar. Még akkor is, ha tudod, mit szeretne, ha a vállalat elosztja a figyelmét oly sok szolgáltatási modellre, problémákat okozhat egyes ügyfelek számára, akik egy koncentráltabb vállalattól speciálisabb figyelmet kaphatnak..
 • Lassú ellenőrzés. Az InMotion nagyon gondosan foglalkozik biztonságával, és minden új ügyfél telefonos ellenőrzését igényli. Nincs lehetőség arra, hogy azonnal hozzáférjen a fiókjához, és hosszú időbe telik az a személyed ellenőrzésének folyamata. Néhány ügyfél azt is jelentette, hogy kénytelen küldeni képet személyi igazolványáról. Noha ez a biztonság szempontjából jó dolog, sok potenciális ügyfél számára ez kiváltó lehet.
 • Nagy névproblémák. Csakúgy, mint a BlueHost esetében, az InMotion egy jól ismert cég, nagyszámú letelepedett ügyféllel. Noha ez számos különösebb előnyt kínál, ez a társasággal való kapcsolat bizonyos szempontjait indokolatlan fejfájáská teheti.

Tehát, amint láthatja, a két vállalat között sokat kell nézni. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, teljesítménye és jó hírneve nagyon hasonló. Szóval, hogyan választhatjuk meg, melyik a legmegfelelőbb nekünk?

Hogyan állnak össze??

Kihívás lehet annak eldöntése, hogy melyik fogadó cég jobb. Nagyon sok különböző pontot kell lefedni, és minden vállalat rendkívül eltérő szolgáltatási kört és különleges ajánlatokat kínál. Ez tényleg attól függ, amit keres, de ha közelebbről szeretnénk áttekintni, akkor három kategóriába sorolhatjuk: funkcionalitás, támogatás, és ár.

funkcionalitás

Mindkét webhely lenyűgöző sebességgel és rendelkezésre álló statisztikákkal, korlátlan lemezterülettel, ingyenes domain névvel egy évre és pénzvisszafizetési garanciákkal rendelkezik szolgáltatásaikkal. Az InMotion garanciája háromszor olyan hosszú, mint a BlueHosts, bár a BlueHost büszkélkedhet az iparágvezető hardverrel és rendelkezésre állással.

Összességében úgy tűnik, hogy a BlueHost kissé jobb teljesítményt nyújt, de az árkülönbség és a szerkezet valóban azt fogja eredményezni, vagy megtörni ezt a tényezőt. A BlueHost ingyenes webhely-készítő eszközt kínál sablonokkal, valamint ingyenes Cloudfare CDN-vel és rengeteg kedvezménnyel, attól függően, hogy ki utal téged a szolgáltatásra. Az InMotion számos ingyenes lehetőséget kínál a kedvezményes tárhelytervével együtt, beleértve az ingyenes építő eszközöket és sablonokat, ingyenes áttelepítést, ingyenes SSD tárolást, &c.

A korlátlan sávszélesség még az InMotion kedvezményes csomagjainál vonzóvá teszi az alacsony árkategóriában, bár a BlueHost vitathatatlanul nagyobb teljesítményt és támogatási képességeket kínál az olcsóbb csomagokkal.

Az InMotion azonban előrehaladtával halad meg, amikor a drágább terveket veszi figyelembe, miközben a teljesítmény- és szolgáltatásfrissítések hajlamosak jobban felülmúlni a BlueHost árait, mint amire az ár emelkedik..

Támogatás

A fogadó cég által kínált ügyfélszolgálati és tanulási források a sok vásárló számára a legfontosabb tényezők. Még ha nem is tervezi, hogy mindig ügyfélszolgálatra lesz szüksége, felbecsülhetetlen érték a tudás és a szakértelem rendelkezésre állása, ha bajba kerül..

Mindkét társaság kiterjedt tudásközpontokkal rendelkezik, ahol az új felhasználók megtanulják, hogyan kell hatékonyan használni hostolási szolgáltatásaikat, és mindkét vállalat élő chat-támogatást kínál ügyfeleinek. Míg mindkét vállalat telefonos támogatást kínál, csak a BlueHost kínál ezt a nap 24 órájában. Másrészt az InMotion ügyfélszolgálatot is kínál jegyrendszeren vagy Skype hívásokon keresztül.

Az InMotion egy kicsit kisebb, mint a BlueHost, és ez megmutatja az ügyfelek elégedettségének iránti elkötelezettségüket. Jellemzőik, hogy összehasonlításukban kissé hiányoznak, ügyfélszolgálatuk hírneve fenomenális. Nehéz lesz rá, hogy találjon valakit, akit folyamatosan csalódtak az InMotion ügyfélszolgálati lehetőségei.

Ennek ellenére a BlueHost 24 órás telefonos támogatása nagyon hasznos lehet azoknak az ügyfeleknek, akik nem akarnak automatikus kiszolgálón vagy jegyrendszeren átmenni, hogy támogatást kapjanak, és a BlueHost támogatási szakértői csapata is nagyon jó hírnévvel rendelkezik a problémák megoldása érdekében..

Végül ez attól függ, hogy mennyi támogatásra van szüksége és milyen. Mindkét társaság nagyon megbízható ügyfélszolgálatot kínál, amelynek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy elégedett maradjon web hostingjával.

Ár

Mint láthatja, mindkét szolgáltatás széles körű funkciókat és támogatást kínál. Ezek a különbségek nyilvánvaló előnyöket és hátrányokat mutatnak, a legtöbb vásárló számára a legfontosabb tényezők a ár. Mennyibe kerül minden szolgáltatás, és hogyan hasonlítják össze az árakat?

 • Bluehost kínál megosztott tárhelyet havonta 3,95 dollártól, VPS tárolást havi 19,99 dollártól, dedikált szerverek tárolását pedig havonta 79,99 dollártól. Lehetőségeik széles skálája tűnik meglehetősen korlátozottnak, ám a terveik nagyon sokoldalúak, és sokféle webes modellnél hatékonyan felhasználhatók.
  • Azoknak az embereknek, akiknek csak indulása van, a megosztott terveik valószínűleg a legjobb tétek, és havonta 3,95 dollárral kezdődnek (általában 7,99 USD) egy alaptervhez, korlátozott SSD tárhellyel, aldomainekkel, e-mail tárolással, és nincs külön ajánlat vagy szolgáltatás. A plusz terv havi 5,95 USD (általában 10,99 USD), és korlátlan webhelyeket, SSD tárolót, aldomaineket és e-mail tárolást kínál. A plusz tervnek 200 dollárnyi marketing ajánlata is rendelkezésre áll. A választható plusz csomag szintén havonta 5,95 USD (általában 14,99 USD), és az összes szolgáltatást korlátlanul kínálja, az összes extra csomaggal és ajánlattal.
 • Mozgásban rendkívül széles választékát kínálja a különféle árú lehetőségek közül, amelyeket arra terveztek, hogy testreszabhassák a webhely igényeit. Terveik a havi 3,99 dollártól kezdődnek az alapszintű megosztott üzleti tárhelynél, egészen a dedikált szerverterveikig, amelyek havonta 95 dollárral kezdődnek.
  • A megosztott üzleti tárhelyük, amely jelenleg 50% -kal kevesebb, ingyenes SSD tárolással, egy kattintással történő telepítéssel, 400+ alkalmazással és ingyenes domainrel érkezik.
  • Különleges WordPress-tárhelyük van, amely havi 4,99 dollárra kezdődik. Ezeket a terveket a WordPress-alapú webhelyek optimalizálására tervezték, és kiváló sebességet és megbízhatóságot nyújtanak. Ez az, amit keres, ha WordPress webhelyet szeretne indítani.
  • Egy másik érdekes lehetőség a viszonteladói csomag, amely a domainok viszonteladása iránt érdeklődők számára szól. Ezek havi 13,99 dollártól indulnak, és lehetővé teszik a saját ügyfelek fogadását, valamint a domainok korlátlan webhelyekkel történő viszonteladását.

Tehát, mint láthatjuk, mindkét szolgáltatás ártartománya nagyon eltérő. Az InMotion struktúrája sokkal sokoldalúbb, a WordPress vagy a domain viszonteladásának speciális terveivel. A BlueHost viszont páratlan teljesítményt és hatalmas erőforrásokat kínál ügyfeleinek, hogy előnyeiket felhasználhassák. A BlueHost tervei szintén enyhén olcsóbbak.

Végül ez attól függ, hogy milyen webhelyet szeretne létrehozni. Az éppen induló emberek valószínűleg inkább a BlueHostot részesítik előnyben az egyszerűség kedvéért, míg a speciálisabb ügyfelek valószínűleg az InMotion-t választják, sokoldalúságának és lehetőségeinek köszönhetően..

Az ítélet: InMotion vagy BlueHost?

Mindkét tárhelyszolgáltató évtizedek óta megbízható szolgáltatást nyújt a heveder alatt, és egyiküknek sem volt semmilyen hatalmas hátránya üzleti életében. A BlueHost egy nagyobb név, és bár ez néha jelentheti az ügyfélszolgálat és az elégedetlenség hiányát, a BlueHost valóban feljebb lép, amikor ügyfélkörét támogatja..

A teljesítmény szintén meglehetősen egyenletesen illeszkedik, és az InMotion csak akkor válik vonzóbbá, ha speciális tervet keres. Azokat a vásárlókat, akik ezt a két társaságot nézik, valószínűleg elégedettek lesznek, függetlenül attól, hogy menjenek vele, de mindig jó ötlet, ha megalapozott döntést hoznak, nem pedig sietve..

Mindemellett nagyban megfontolhatja, hogy milyen webhelyet tervez megtervezni, és hogyan várja el, hogy mindkét szolgáltatás különféle funkciói előnyeihez jussanak. Azt javaslom, hogy vizsgálja meg mindkét társaságot függetlenül, esetleg beszéljen egy képviselővel, és nézd meg, hogy nem talál valamit, ami az Ön számára megfelelő.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map