WebHostingPad -katsaus

Taskuystävällinen jaettu hosting on WebHostingPadin pääpaino, mutta yritys ei rajoita palveluitaan vain jaettuun isännöintiin – niille, joilla on erilaiset isännöintitarpeet, on tarjolla runsaasti VPS- ja WordPress-optimoituja hosting-vaihtoehtoja. Webhotellin lisäksi sähköpostin ylläpito ja verkkotunnuksen rekisteröinti ovat myös WebHostingPadin tarjoamia lisäpalveluita.


WebHostingPad-yleiskatsaus

Yhtiön perustivat vuonna 2005 kokeneet web-hosting-veteraanit. Ne tunnetaan parhaiten edulliseen ja aloittelijaystävälliseen jaettuun isännöintiin, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja monia rajoittamattomia ominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen isännöinti ja web-tila.

Heidän WordPress-suunnitelmansa ovat myös edullisen puolella isännöintiä, joka tarjoaa sisäänrakennetun sisällön toimitusverkon ja automaattisen haittaohjelmien poiston. Käyttäjille, jotka tarvitsevat erillisiä resursseja, WebHostingPad tarjoaa kuusi VPS-suunnitelmaa, jotka eivät ehkä ole markkinoiden halvimpia, mutta niissä on hienoja yksityiskohtia ja ominaisuuksia.

WebHostingPad-suunnitelmat & hinnoittelu

WebHostingPadissa jaettu isäntä voi maksaa niinkin alhainen kuin 1,99 dollaria kuukaudessa, mutta tässä on saalis – vain, jos kirjaudut 48 kuukauteen, eli 4 vuoteen. Sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa kuukausittain kuukausittain jaettaville isännöintisuunnitelmille, koska lyhin sitoumusjakso on 12 kuukautta, joka on 3,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma on Power Plan, joka tarjoaa rajoittamattoman verkkotilan ja kaistanleveyden sekä ilmaisen verkkotunnuksen.

webhostingpad plas hinnoittelu

Power Plus -suunnitelma maksaa 7,99 dollaria / kk yhden vuoden suunnitelmalla tai 4,99 dollaria / kuukausi 4-vuoden suunnitelmalla. Sekä Power- että Power Plus -suunnitelmissa on rajoittamaton verkkosivustojen ylläpito, rajoittamaton tallennustila, rajaton kaistaleveys, rajoittamaton MySQL-tietokanta, rajoittamaton sähköpostitili jne. Molempiin suunnitelmiin sisältyy ilmainen Weebly-verkkosivustojen rakentaja, cPanel-ohjauspaneeli ja useita muita ilmaisia ​​työkaluja..

Power Plus -suunnitelma erottaa Power-suunnitelman siitä, että jälkimmäiseen sisältyy edistynyt roskapostisuodatin, ilmainen SSL-varmenne, edistyneet web-tilastot, SSD-tietokantavarastointi, enemmän laskentatehoa, automaattinen haittaohjelmaskanneri ja karanteeni, premium-varmuuskopiointipalvelu ja SSH-yhteys.

Ne, jotka etsivät WordPress-blogin tai verkkosivuston isännöintisuunnitelmaa, voivat valita kolmesta WordPress-optimoidusta isännöintisuunnitelmasta – WP Basic hintaan 2,99 dollaria kuukaudessa 3-vuoden suunnitelmalle tai 4,99 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden suunnitelmalle; WP Pro: n hinta on 3,99 dollaria / kk 3-vuoden suunnitelmalla tai 5,99 dollaria / kk yhden vuoden suunnitelmalla; ja WP Premium hintaan 5,99 dollaria / kk 3-vuoden suunnitelmalla tai 7,99 dollaria / kk yhden vuoden suunnitelmalla. Kaikissa WordPressin optimoiduissa suunnitelmissa on sisäänrakennettu CDN, rajoittamaton sähköpostitili ja säilytyspaikka sekä automaattinen haittaohjelmien tarkistus ja poisto. Joissakin suunnitelmissa on premium-varmuuskopiointipalvelu, asiantuntija WP-ohje, ilmainen SSL-varmenne.

WebHostingPadin VPS-isäntä tarjoaa eniten suunnitelmia – yhteensä 6 VPS-isännöintisuunnitelmaa, jonka ylläpitäjä on VPSDepot.com. Kaikki suunnitelmat sisältävät cPanelin ja WHMCS: n. Tähän luokkaan kuuluvat kuukausittaiset, 3 kuukauden ja 6 kuukauden suunnitelmat. Alkutason suunnitelma maksaa 29,95 dollaria / kk (perustuu kuuden kuukauden sitoumukseen), kun taas tämän luokan pisimmällä suunnitelmalla on hinta 99,95 dollaria / kk, ja sillä on seuraavat tiedot: 300 Gt levytilaa, 3 TB kaistanleveyttä, 3 CPU ytimet, 8 Gt RAM-muistia ja 3 IP-osoitetta.

Näissä suunnitelmissa on myös muutama rajaton ominaisuus, kuten tietokantojen, sähköpostitilien, verkkotunnusten, cPanel-tilien ja FTP-tilien määrä, joita voit luoda ja isännöidä yhdellä tilillä.

WebHostingPadin sähköpostinhoitopalvelu PadMail alkaa hinnasta 40 dollaria vuodessa.

WebHostingPad-hosting-ominaisuudet

webhostingpad-ominaisuudet

Huolimatta WebHostingPadin tuotetarjonnasta puuttuvat erilliset palvelinvaihtoehdot, niiden jaetut WordPress- ja VPS-suunnitelmat tarjoavat paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja ja resursseja. Suunnitelmissa & Tämän WebHostingPad -katsauksen hinnoitteluosio olemme keskustelleet jokaisesta hosting-luokasta saatavissa olevista resursseista ja ominaisuuksista. Tässä on yleiskatsaus WebHostingPad -sovelluksen parhaisiin hosting-ominaisuuksiin:

 • cPanel / WHM mukana kaikissa suunnitelmissa;
 • Ilmainen verkkotunnus jaetulla isännöintitilillä;
 • Sisäänrakennettu globaali CDN WordPress-suunnitelmien kanssa;
 • Automaattinen haittaohjelmien tarkistus ja poisto;
 • Yhden napsautuksen komentosarja asennetaan Softaculousin kautta;
 • Rajoittamaton isäntäominaisuus (verkkotunnukset, tietokannat, kaistanleveys, levytila ​​jne.);
 • 24/7 tuki;
 • 30 päivän rahat takaisin;
 • 99% käyttöaika;
 • SSD-tallennus tietyissä suunnitelmissa;
 • Ensiluokkainen varmuuskopiopalvelu joissain suunnitelmissa
 • Ilmainen sivuston siirto;
 • Ilmainen jälleenmyyjätili VPS-suunnitelmien kanssa;
 • Useita lisävarusteita (roskapostin palomuuri, SSL-varmenne, jokerimerkkijärjestelmän SSL, vahingollinen liikennesuojaus Seal, premium varmuuskopiointipalvelu, yhden kerran varmuuskopion palautus jne.).

Voit lisätä näitä lisäpalveluita lähtöselvityksessä, mutta vaikka ne saattavat osoittautua hyödyllisiksi joillekin, ne voivat lisätä kuukausisuunnitelmasi kustannuksia.

WebHostingPad-asiakastuki

WebHostingPad-asiakastukeen pääsee helposti live-chatin tai lippujen lähettämisen kautta. Eri luokkiin organisoitu tietokanta ja video-opasosa voivat auttaa sinua nopeuttamaan WebHostingPad-palvelun tärkeiden palveluiden tärkeyttä. Vaikka WebHostingPad-asiakaspalvelun pätevyydestä on valitettu, positiivisia arvosteluja heidän tukitiimistään on myös olemassa.

webhostingpad tukee käytettävyyden rahan takaisin-takuuta

Plussat & Miinukset WebHostingPad

Nyt WebHostingPadin eduista ja haitoista:

Plussat

 • Houkuttelevat jaetut hosting-paketit;
 • Rajoittamaton isäntäominaisuus (verkkotunnus, sähköpostit, tallennustila, kaistanleveys);
 • 24/7 live chat;
 • Käyttäjäystävällinen Weebly-verkkosivustojen rakentaja;
 • WordPressin optimoidut hosting-paketit;
 • cPanel-ohjauspaneeli;
 • Ilmainen verkkotunnus jaetulla isännöinnillä.

Haittoja

 • Pitkät sitoutumisajat nauttia alhaisemmista hinnoista (4 vuotta);
 • Ei kuukausittain jaettua hosting-suunnitelmaa;
 • Ei omistettuja hosting-paketteja;
 • Uptime-asiat;
 • Paljon myyntiä.

Valitettavasti WebHostingPad ei loista käytettävyyden suhteen. He lupaavat 99%: n käytettävyyden. Valitukset palvelunsa luotettavuudesta osoittavat kuitenkin toisin. Vaikka WebHostingPad lupaavat alhaisemman käytettävyysajan kuin muut budjettiystävälliset isännöintipalveluntarjoajat (useimmat lupaavat 99,99%: n käytettävyyden), WebHostingPad ei täytä lupaustaan.

WebHostingPad -katsauksen päätelmät

WebHostingPadin ”lyömättömien hintojen” iskulause tukee todella houkuttelevaa hinnoittelua, mutta sinun on kuitenkin sitouduttava pitkäaikaisesti heidän palveluihinsa hyötyäkseen alhaisista hinnoista. Budjettijaetun hosting-suunnitelman lisäksi ne tarjoavat myös laajan valikoiman VPS-hosting-suunnitelmia yhteistyössä VPSDepot.com-palvelun kanssa, mutta nämä suunnitelmat eivät enää kuulu taskuystävälliseen hosting-luokkaan.

Jos korkea käytettävyys ja mahdollisuus päivittää erilliseen palvelimeen ovat sinulle tärkeitä, WebHostingPad ei ehkä ole sinulle sopiva verkkoisäntä. Jos etsit aloittelijaystävällistä jaettua majoitusta kohtuuhintaan, ja pitkäaikaiset sitoumukset eivät ole sinulle ongelma, voit luottaa WebHostingPadin jaettuihin isännöintisuunnitelmiin tarjotaksesi kaiken tarvitsemasi verkkoon pääsyä varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map