StableHost arvostelu Australia

Australia sijaitsee Aasian alapuolella planeetan suhteellisen yksinäisellä alueella. Todennäköisesti tämä on syy siihen, miksi mantereen kokoisella maalla on heikko tiedonsiirtoyhteys muihin maailman osiin. Sukellusvenekaapelit ovat kalliita; Niiden uusi käyttöönotto maksaa jopa muutama sata miljoonaa dollaria kutakin kaapelia kohti.


On kuitenkin olemassa muita tiedonsiirtomenetelmiä, mukaan lukien satelliitit ympäri maailmaa. Valitettavasti satelliittien suorituskyky on huomattavasti heikompaa kaapeliin verrattuna tiedonsiirron suhteen. Satelliitti käyttää vain pientä osaa radiotaajuudesta ja tämä rajoittaa siirretyn datan määrää tietyssä aikataulussa. Kaapelit on valmistettu valokuidusta ja niillä on paljon enemmän tiedonsiirtokapasiteettia. Numeroina: satelliitti voi välittää yhden tai muutama gigatavu dataa sekunnissa, kun taas kaapeli voi siirtää tuhansia kertoja enemmän, teratavua sekunnissa.

sukellusvene-kaapelit-Australiassa

Lähde: submarinecablemap.com

Viive on myös todellinen ongelma, kun puhumme satelliittitiedonsiirrosta. Satelliittiverkko on sijoitettu avaruuteen, muutaman kymmenen tuhannen kilometrin korkeuteen, ja data kulkee maan ja heidän välillä. Tämä vaatii jonkin aikaa ja aiheuttaa viivettä reaaliaikaisessa tietojenkäsittelyssä. Vastakohtana tähän, merenalaisilla kaapeleilla ei ole suurta viivettä. Rehellisesti sanottuna yksi kaapeli voi siirtää melkein saman tietomäärän kuin kaikki kaupalliset satelliitit tekevät.

Joten jos asut Australiassa, sinun tulee huolehtia kansainvälisistä vierailijoista ja löytää hyvä ratkaisu palvella heitä paremmin. Australiaan sijoitettu palvelin voi olla heikompi datayhteyksien vuoksi hitaampi, ja kansainvälinen palvelin voi palvella asiakkaita paremmin.

Suosittelemme StableHostia, koska sillä on Aasiassa datakeskus, joka pystyy palvelemaan kansainvälisiä asiakkaita hyvin.

Miksi australialaiset asiakkaat valitsevat StableHostin?

 • Monipuolinen tuotevalikoima: StableHostilla on monipuolinen tuotevalikoima, joka voi palvella kaikenlaisia ​​asiakkaiden tarpeita. Jaetun isännöinnin ohella löydät myös jälleenmyyjien hosting-, VPS-hosting- ja omistettu hosting-palveluita.
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys: Jopa pienimmässä lähtötason paketissa saat rajoittamattoman määrän tallennustilaa ja rajoittamatonta kaistanleveyttä.
 • DDoS-suojaus: Yksi häiritsevimmistä hyökkääntyypeistä on hajautettu palvelunesto (DDoS), koska verkkosivustosi voi hidastua dramaattisesti sen takia. Jos säilytät verkkosivustosi StableHostissa, saat ilmaisen DDoS-suojauksen, ja sivustosi ei koskaan ole alhaalla.
 • Erinomainen palvelimen käytettävyys: Yhtiö takaa 99,9% palvelimen käytettävyyden (tarkoittaa korkeintaan 1 minuutti 26 sekuntia seisokkeja päivässä) halvemmille jaetulle isännöintipaketille ja 99,99% isommille paketeille. Jälkimmäinen tarkoittaa korkeintaan 8,6 sekuntia seisokkeja päivässä, joka on alan standardin yläpuolella.
 • Sivuston rakentaja: Kaikissa paketeissa on ilmainen sivustonmuodostaja, jolla voit rakentaa sivustosi vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella. Sitä käyttämällä voit luoda modernin ja reagoivan sivustosi palkkamatta ohjelmoijaa.
 • 7/24 tuki: StableHost-tukikeskus on saatavana ympäri vuorokauden sähköpostitse tai live-chatissa. Omistettu asiakastiimi auttaa sinua ratkaisemaan isännöintisi ja muut verkkosivustoihin liittyvät tehtävät helposti. Yrityksen keskimääräinen vastausaika on alle 20 minuuttia, mikä on jälleen parempi kuin alan keskiarvo.
 • Huipputekninen laitteisto: StableHostissa on moderneja palvelimia, joissa on kaksi prosessoria, suuri määrä muistia ja SSD-asemia. Verkko on kytketty 200 Gt / s nopeudella muuhun maailmaan.
 • Rajoitetut käyttäjätilit jokaisella palvelimella: Toisin kuin muut web-hosting-yritykset, StableHost rajoitti jaetun palvelun asiakkaiden määrää jokaisella palvelimella. Pienemmissä paketeissa sivustosi sijoitetaan palvelimelle, jossa on enintään 500 käyttäjää. Jos valitset suurimman jaetun isäntäpaketin, palvelimella saa olla enintään 50 asiakaspaikkaa.
 • SSD-klusteri: StableHostin tallennusjärjestelmä on klusteri, jonka ovat luoneet SSD-asemat. SSD-tekniikka tekee klusterista nopeamman kuin perinteisten kiintolevyjen käyttö, kun taas tiedon allokointi varmistaa vikasietoisen toiminnan. Asemia tarkkaillaan joka minuutti, ja kun on olemassa viallinen SSD, muut verkon jäsenet korvaavat sen tekemättä sivustosi pois käytöstä.
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti: Voit rekisteröidä oman verkkotunnuksesi StableHostissa. Sekä klassisia TLD-tiedostoja, kuten .com, että uuden tyyppisiä TLD-tiedostoja, kuten .club, on saatavana. Kaikkien verkkotunnusten rekisteröintiin sisältyy ilmainen whois-suojaus, joten henkilöllisyytesi piilotetaan välityspalvelimen takana.

Olemme sisällyttäneet StableHostin parhaisiin australialaisiin WordPress-isännöintipalveluntarjoajiin.

StableHost-hosting-suunnitelmat

StableHost tarjoaa monipuolisen hosting-tarjouksen, joka sisältää jaetun hosting, jälleenmyyjän isännöinnin, VPS-isännöinnin ja erillisen palvelimen isännöinnin. Jaetun hosting-palvelun nimi on Web-hosting ja se on saatavana kolmella paketilla:

 • Käynnistin: Voit lisätä yhden verkkosivuston tähän pakettiin enintään 250 000 tiedostolla. CPU-ydin palvelee sivustoasi ja 25 MySQL-yhteyttä ovat käytössä samanaikaisesti. 99,9% palvelimen käyttöaika on taattu 3,50 dollarille kuukaudessa.
 • ammattilainen: Saat samat resurssit tässä paketissa kuin Starterissa, mutta määritettyjen verkkosivustojen määrää ei ole rajoitettu. Sen lähtöhinta on 7,50 dollaria / kuukausi.
 • Platina: Suurin paketti antaa sinulle enemmän palvelinresursseja ja toisin kuin aiempien pakettien 500 asiakasta / palvelin, vain 50 asiakasta saa kokonaisen palvelimen. Tallennuksellesi määritetään 2 CPU-ydintä ja voit käyttää jopa 500 000 tiedostoa ja 50 MySQL-yhteyttä samanaikaisesti. Alkuhinta on 28,50 dollaria / kk.

Jälleenmyyjien hosting mukana tulee myös 3 pakettia, jotka on suunniteltu 10, 50 ja 100 asiakkaalle. Pienin tarjoaa sinulle 20 Gt tallennustilaa, jonka voit jakaa jopa 10 asiakkaallesi. Se alkaa 9,12 dollaria / kuukausi.

VPS-hosting luotiin, joten palvele verkkosivustoja, joilla on enemmän liikennettä, ja on saatavana viidessä versiossa. Alkutason VPS: ää kutsutaan VZ 1 Gt: ksi, ja se tarjoaa sinulle 1 Gt RAM-muistia, 1 CPU-ytimen ja 40 Gt tallennustilaa. Mukana on myös 2 TB kaistanleveys 1 Gbit -verkossa. Se maksaa vain 9,12 dollaria / kuukausi.

Suurin VPS-paketti sisältää jo 16 Gt muistia, 8 CPU-ydintä, 300 Gt tallennustilaa ja 16 TB siirtoa. Se alkaa 109,95 dollaria / kuukausi.

Tuotelinjan tehokkain tuote on Omistettu palvelin, saatavana 3 versiota. Pienin erillinen palvelinpaketti alkaa 145,00 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee Intel Pentium 3.4 GHz -prosessori, 4 Gt RAM-muistia, 2 kertaa 300 Gt tallennustila, 2 TB kaistanleveys ja RAID 0 tai RAID 1 -tietojen peilaus.

Suurin paketti käyttää jo Intel Xeon E5 -prosessoria ja tarjoaa 16 Gt RAM-muistia ja 4 TB kaistanleveyttä 245,00 dollaria / kuukausi lähtöhintaan..

johtopäätös

Australia-hosting

Onko StableHost ihanteellinen australialaisille? Vastaus on kyllä. Sen Australian lähellä sijaitseva tietokeskus, monipuolinen tuotevalikoima ja luotettava yritys ovat keskeisiä syitä, miksi StableHostin valinta on hyvä idea. Ostamalla hyvän hosting-paketin voit palvella tehokkaasti sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä asiakkaitasi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map