NameCheap arvostelut

NameCheap on toiminut paremman osan kahden vuosikymmenen ajan tarjoten palvelupaketin, joka vaihtelee verkkotunnuksen rekisteröinnistä SSL-varmenteisiin ja web-isännöintiin. Vaikka NameCheap tunnetaan paremmin kohtuuhintaisista verkkotunnuksen rekisteröintipalveluistaan, tässä NameCheap-katsauksessa keskitytään NameCheap-verkkoon, verkkopalveluntarjoajaan, korostaen tämän budjettiystävällisen isännöinnin suunnitelmia, ominaisuuksia ja etuja ja haittoja..


NameCheap.com -yhtiön yleiskatsaus

NameCheap perusti vuonna 2000 Richard Kirkendall. NameCheap on vuosien varrella saavuttanut valtavan suosion, ja nykyään se on kotitalousnimi verkkotunnuksen rekisteröinnissä. Vuonna 2011 NameCheap yhdisti voimansa Reddit-käyttäjien kanssa ja käynnisti joukkorekisteröinnin rekisterinpitäjiltä ja web-hosting-yrityksiltä, ​​jotka eivät ole osoittaneet tukea ilmaiselle ja avoimelle internetille. Yhtiö jatkoi tukensa avoimelle ja ilmaiselle Internet-palvelimelle, joka isännöi vuosittaista Move Your Domain Name Day -päivää ja kerää varoja Electronic Frontier Foundation -säätiölle.

NameCheapilla on useita tietokeskuksia, jotka toimivat Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa täysin tarpeettomilla avainjärjestelmillä (verkko, virta, turvallisuus ja ilmasto-ohjaus). Yhtiö hallinnoi 7 000 000+ verkkotunnusta ja palvelee yli 3 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

NameCheap-suunnitelmat & hinnoittelu

Hinnoittelu on epäilemättä yksi NameCheapin suurimmista myyntikohdista. NameCheap tarjoaa jaettuja, VPS: lle omistettuja ja jälleenmyyjiä koskevia hosting-suunnitelmia, joihin sisältyy tehokkaat työkalut, turvallisuus ja luotettavuus. Lukuun ottamatta erillistä hosting-suunnitelmaa, kaikissa suunnitelmissa on ilmainen .verkkosivun verkkotunnus.

Jaettu hosting

NameCheap ottaa käyttöön 4 jaettua hosting-suunnitelmaa: Value, Professional, Ultimate ja Business SSD. Kaikilla yhteisillä suunnitelmilla, mutta yrityksellä, on vuosittainen laskutus. Value-suunnitelma on halvin jaetun hosting-paketti, joka alkaa hinnasta 9,88 dollaria / vuosi, mikä on vähemmän kuin verkkotunnuksen hinta. Uusimisprosentti on 38,88 dollaria / vuosi, joka laskee edelleen vain 3,24 dollariin / kuukausi. Tämä hinta saa sinut ylläpitämään 3 verkkosivustoa, rajoittamatonta kaistanleveyttä ja 20 Gt SSD-nopeutettua levytilaa.

Professional-suunnitelma on Namecheapin suosituin jaettua hosting-paketti, joka alkaa hinnasta 19,88 dollaria / vuosi (uusimisprosentti on 78,88 dollaria / vuosi). Tämä suunnitelma sisältää 10 sivuston isännöinnin, rajoittamattoman kaistanleveyden ja 50 Gt: n SSD-nopeutetun levytilan.

Rajoittamaton jaettu isäntäpaketti sisältää Ultimate-suunnitelman, joka maksaa 29,88 dollaria / vuosi (uusinnan hinta on 129,88 dollaria / vuosi) ja sisältää rajoittamattoman SSD-nopeutetun levytilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja jopa 50 verkkosivuston isännöinnin.

Business SSD -suunnitelman myyntihinta on 19,88 dollaria / kk. Jos valitset kahden vuoden välein tapahtuvan laskutuksen, hinta putoaa 18,98 dollariin / kuukausi, kun taas vuotuinen laskutus tulee 17,98 dollariin / kuukausi. Business SSD -suunnitelma sisältää 20 Gt puhdasta SSD-levytilaa, 5000 Gt kaistanleveyttä ja hosting rajoittamattomille verkkosivustoille.

VPS-hosting

NameCheapin VPN-tarjouksissa on XEN-virtualisointialusta, jolla on täysi juuripääsy, ja valikoima käyttöjärjestelmiä. Voit maksaa VPS-suunnitelmasi kuukausittain, kolmen kuukauden välein, puolivuosittain tai vuosittain, ja hinnat vaihtelevat sitoutumisajan mukaan.

VPS Lite – Xen on Namecheapin lähtötason VPN-suunnitelma, joka alkaa hinnasta 19,95 dollaria / kk tai 16,95 / kk, jos valitset vuotuisen laskutusvaihtoehdon. VPS Lite sisältää 512 Mt (+512 Mt purske) RAM-muistia, 1 CPU-ydin, 15 Gt kiintolevyn (SAS RAID 10) levytilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä.

Namecheapin suosituin VPS-suunnitelma on VPS 1 – Xen ja maksaa 29,95 dollaria / kk tai 26,95 dollaria / kk, jos sitoudut vuodeksi. Paketin mukana tulee 1 Gt (+1 Gt: n purske) RAM, 1 CPU-ydin, 30 Gt kiintolevy (SAS RAID 10) ja 250 Gt kaistaleveys.

Seuraava rivi on VPS 2 – Xen -suunnitelma, joka pakkaa resurssien suhteen hieman enemmän määrää: 2 Gt (+ 2 Gt: n purske) RAM, 2 CPU-ydintä, 60 Gt: n kiintolevy (SAS RAID 10) -tallennustila ja 500 Gt: n kaistaleveys. VPS 2: n kuukausisuunnitelma maksaa 49,95 dollaria / kuukausi, kun taas vuosisuunnitelma maksaa 44,95 dollaria / kuukausi.

Vahvin VPS-suunnitelma Namecheapissa on VPS 3 – Xen -suunnitelma, joka maksaa 69,96 dollaria / kk tai 63,95 dollaria / kk, jos valitset vuosisuunnitelman. VPS 3: n mukana toimitetaan seuraavat tiedot: 3 Gt (+ 3 Gt: n purske) RAM, 2 CPU-ydintä, 100 Gt kiintolevy (SAS RAID 10) -tallennustila ja 750 Gt kaistanleveys.

Dedicated hosting

Namecheap tarjoaa useita omistettuja hosting-vaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat 58,88 dollarista / kuukausi yhdeltä suorittimen usean ytimen (Intel Xeon E3) palvelimelta 379,88 dollariin / kuukausi useille suorittimille, useille ytimille (Intel Xeon 5)..

Asiakkaiden välillä on ainakin 14 palvelinmääritystä, joissa on jopa 64 Gt DDR3-RAM-muistia, 4 x 240 Gt: n SSD HW Raid 10 -kiintolevy, 100 TB kaistanleveys, Xeon E5-2620 v2 ja 12 ydintä x 2,1 GHz..

Suurimmalla osalla omistettuja hosting-suunnitelmia on 100% käyttöaikatakuu.

Jälleenmyyjien hosting

Kuten minkä tahansa hyvän täyden palvelun isännöintipalveluntarjoajan tapauksessa, myös NameCheapin isännöintivalikoima sisältää jälleenmyyjän isännöinnin. Sinulla on mahdollisuus valita 4 jälleenmyyjätasosta, joiden avulla voit valita datakeskuksen sijainnin (Yhdysvallat vs. UK), sisältävät ilmaisen cPanel / WHM: n, ja tason 3 ja 4 jälleenmyyjäsuunnitelmat sisältävät myös WHMCS: n..

Siksi jälleenmyyjäsuunnitelmissa on seuraava rakentaminen ja hinnoittelu:

 • Jälleenmyyjä 1 (16,95 dollaria / kuukausi tai 14,41 / kuukausi 2-vuotisella sitoutumisajalla): 25 jälleenmyytyä tiliä, 25 Gt levytilaa, 1000 Gt kaistanleveyttä;
 • Jälleenmyyjä 2 (26,95 dollaria / kuukausi tai 24,53 dollaria / kuukausi kahden vuoden sitoutumisajalla): rajattomasti myytyjä tilejä, 75 Gt levytilaa, 2000 Gt kaistanleveyttä;
 • Jälleenmyyjä 3 (36,95 dollaria / kuukausi tai 34,37 dollaria / kuukausi kahden vuoden sitoutumisajalla): rajoittamaton määrä jälleenmyyntitilejä, 150 levytilaa, rajoittamaton Gt: n kaistaleveys;
 • Jälleenmyyjä 4 (46,95 dollaria / kuukausi tai 43,66 dollaria / kuukausi kahden vuoden sitoutumisajalla): rajoittamaton määrä jälleenmyyntitilejä, 300 Gt levytilaa, rajoittamaton Gt kaistanleveys.

On selvää, että NameCheap-hinnoittelujärjestelmä on edullinen, ehkä absurdi, etenkin kun kyse on heidän jaetusta isäntäpaketista. Vaikka palvelinresurssien suhteen on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja, katsotaan mitä muita hosting-ominaisuuksia voit odottaa NameCheapin isännöintisuunnitelmien avulla.

NameCheap-ominaisuudet & Arvo

Tässä on yleiskatsaus NameCheapin tarjoamiin isännöintiominaisuuksiin:

 • Tietokeskuksen valinta: mahdollisuus valita Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen tietokeskuksista, jotka ovat saatavissa jaetulla ja jälleenmyyjän isännöintisuunnitelmalla;
 • Vaihtoehto käyttöjärjestelmälle: CentOS, Debian, Fedora, Ubuntu saatavana VPS: n ja omistettujen hosting-suunnitelmien kanssa;
 • Ilmainen verkkotunnus kaikilla suunnitelmilla: tallenna omistettu hosting-suunnitelma, kaikkiin muihin suunnitelmiin sisältyy ilmainen .website-verkkotunnus;
 • WhoisGuard jaetulla isännöintipaketilla;
 • 100% käyttöaika SLA useimmissa suunnitelmissa: NameCheap myöntää tilihyvityksiä, jos se ei täytä 100%: n käyttöaikaa koskevaa SLA: ta;
 • Rahat takaisin takuu: 14 päivän rahat takaisin -takuu useimpien suunnitelmien kanssa;
 • Dedikoidut IP: t: jopa 2 erillistä IP: tä, jotka sisältyvät VPS-suunnitelmiin;
 • cPanel / WHM tulee vakiona useimpien suunnitelmien kanssa (paitsi omistettuja hosting-suunnitelmia), joissakin suunnitelmissa on myös WHMCS;
 • Itsehallittu, hallittu ja täysin hallittu palvelinvaihtoehto;
 • varmuuskopiot: Namecheap tekee säännöllisiä varmuuskopioita, joten voit pyytää uusinta varmuuskopiota tarvittaessa;
 • Luotettavat palvelimet, joissa on uusin ohjelmisto- ja laitteistotekniikka;
 • Softaculous sovelluksen asentaja: 1-napsauta WordPress-asennusta samoin kuin 100 muuta sovellusta.

Namecheapilla on erittäin alhaiset esittelyhinnat, mikä tekee heidän palveluistaan ​​todellisen kaupan. Ensimmäisen vuoden jälkeen uusimisprosentit jopa tasoittavat, jolloin hinnat ovat lähempänä muiden budjettipalvelun tarjoajien hintoja. Jokaisella isännöintityypillä on vähintään 4 suunnitelman iteraatiota, jolloin asiakkaat voivat valita kokoonpanon, joka parhaiten vastaa heidän verkkosivustonsa vaatimuksia.

Katsotaan seuraavaksi, kuinka hyvä NameCheap-asiakastuki on.

NameCheap-asiakastuki

Voit tavoittaa NameCheap-asiakastuen live-chatin kautta tai lähettää lipun. Tekninen tuki molemmilla tukikanavilla on saatavana ympäri vuorokauden. Pieniä itseopiskelua varten avoimet voivat tutkia Namecheapin laajaa tietokantaa, joka tarjoaa apua monista aiheista (aloitusoppaat, SEO, cPanel-hallinta, DNS-asetukset, MySQL, SSH-käyttö jne.).

Vaikka puhelintukea käytettiin Namecheap-tukikanavien keskuudessa, puhelintukea ei ole saatavilla tämän NameCheap-arvioinnin kirjoittamishetkellä. Tämä on valitettavaa, koska tekstipohjainen tuki voi olla melko tylsiä kohdatessaan monimutkaista asiaa. Siitä huolimatta, suurin osa asiakastoimituksista, jotka on toimitettu verkkoarvosteluissa, on arvioinut NameCheapin asiakastukitiimin asiantuntevaksi, avuksi ja reagoivaksi.

Plussat & Huonot puolet NameCheap

Kohtuullisen hinnoittelun lisäksi katsotaan, mitkä ovat NameCheapin muut edut ja haitat.

Plussat

 • Alhaiset esittelyhinnat;
 • Hyvä tuki;
 • 100% käyttöaika SLA;
 • Paljon ominaisuuksia;
 • cPanel-ohjauspaneeli;
 • Laajennettavuus useiden isännöintisuunnitelmien ansiosta.

Haittoja

 • Ilmainen verkkotunnus on vain .verkkosivuston verkkotunnus;
 • Ei puhelintukea;
 • Harvat asiantuntijasuunnitelmat;
 • Vain 14 päivän rahat takaisin -takuu;
 • Joidenkin lisäosien ylihinnat.

NameCheap on ensisijaisesti verkkotunnusten rekisteröintiyritys, isännöinti on vain täydentävä palvelu. Yleensä, kun verkkotunnuksen rekisterinpitäjät yrittävät tarjota isännöintipalveluita, ne eivät täysin vastaa sanaluokan isännöintiinfrastruktuurin ylläpitämistä koskevia standardeja. Vaikka NameCheapin isännöintisuunnitelmissa on joitain puutteita, emme voi sanoa, että niiden suorituskyky on jäljessä muiden budjettipalveluntarjoajien suorituskyvystä, joten jos haluat, että kaikki online-läsnäolosi komponentit ovat saman katon alla, NameCheap on hyvä paikka saavuttaa se.

NameCheap -katsauksen johtopäätös

NameCheap on ICANN: n hyväksymä rekisterinpitäjä, joka tarjoaa muita täydentäviä palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat hoitaa kaikki verkkotunnusten rekisteröintiin, isännöintiin ja sähköpostien ylläpitoon liittyvät tarpeet yhdessä yrityksessä. NameCheap tarjoaa myös valikoiman suojaustyökaluja verkkotunnusten ja verkkosivustojen omistajille, mukaan lukien SSL-varmenteet, WhoisGuard-suojaus ja Premium DNS -palvelu..

Haluatpa isännöidä verkkosivustoasi verkkotunnuksesi rekisteröijän kanssa tai haluatko tulla isännöinnin jälleenmyyjäksi, NameCheapilla on kaikki tarvittavat työkalut ja palvelut aloittamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map