LiquidWeb-arvostelu

Nykyään mahtava verkkosivusto omistaa kaiken. Verkkosivustosi on ikkunasi maailmaan. Se on ainoa tehokkain tapa esitellä itseäsi ja tuotteitasi maailmalle. Jotkut saattavat sanoa, että loistavan esityksen pitäminen on melkein yhtä tärkeää kuin loistavan tuotteen omaaminen.


On monia yhtä tärkeitä komponentteja, jotka jokaisella hyvällä verkkosivustolla pitäisi olla; sen tulisi olla käyttäjäystävällinen, silmälle houkutteleva, toimiva ja helppo selata. Mutta yksi erittäin tärkeä asia jätetään usein huomiotta; hosting.

Saat jopa 50% alennuksen LiquidWeb-kuponkikoodeillamme.

Jokaista suurta verkkosivustoa isännöi erinomainen palveluntarjoaja. Monet ihmiset eivät ymmärrä kuinka tärkeätä tämä on, koska asiakkaat eivät välitä siitä, koska he eivät voi nähdä sitä.

Mutta voivatko he nähdä, että sivustosi on alhaalla? Voivatko he nähdä, että se on hidasta ja reagoimatonta? Voivatko he nähdä virheilmoitukset? Entä turvavaroitukset?

He huomaavat kaiken tämän. Ja luota meihin; nykyaikaisilla Internet-käyttäjillä ei ole kärsivällisyyttä. He vain löytävät sivuston, joka todella toimii ja toimii nopeasti. He etsivät mieluummin suojattua sivustoa ja huolehtivat yksityisistä tiedoistaan. Menetät kävijöitä, jotka ovat potentiaalisia asiakkaitasi, ja heidän poistuessaan muualle menetät maineesi ja rahasi.

Erinomainen isännöintipalveluntarjoaja on tärkeä. Se toimii vankkana perustana, johon rakentaa. On totta, että asiakkaat eivät näe sitä, mutta he varmasti voivat tuntea sen.

Jos verkkosivustosi houkuttelee jo liikennettä ja jos olet kasvanut aikaisemmasta palveluntarjoajastasi, ja haluat jotain parempaa ja isompaa, kokeile Liquidweb. Tämä palveluntarjoaja on tunnettu sen turvallisuus, luotettavuus, nopeus ja monipuoliset ominaisuudet.

LiquidWeb – parhaiten hallittu hosting!

Olit freelancer, agentti, pienen tai suuren yrityksen omistaja tai yritys ja etsit luotettavaa hallittua hosting-ratkaisua, LiquidWeb on tie. Ne tarjoavat myös jälleenmyyjä-, verkkokauppa-, WordPress-, sovellus-, PCI- ja HIPAA-yhteensopivia web-hosting-palveluita.

Aloita nyt! »

LiquidWeb-yleiskatsaus

Liquidweb on yksityinen yritys, joka omistaa ja ylläpitää 3 yksityistä datakeskusta, joissa on tarpeeton virta-, jäähdytys- ja verkkojärjestelmä. Tämän avulla he voivat tarjota nopeuden, luotettavuuden ja turvallisuuden kaikkina aikoina.

Tällä yrityksellä on yksi vahvimmista maineista web-hosting-liiketoiminnassa. Se isännöi joidenkin suurten merkkien verkkosivustoja, kuten ESPN, MTV ja FedEx. Et voi saada parempia suosituksia kuin tämä, jos nämä jättiläiset luottavat Liquidwebiin, sen on oltava luotettava.

Nestemäinen verkko päätti olla jakamasta web-hosting-palveluita. Joten jos budjetti on ja aloitat vain verkkosivustosi ja testaat silti vesialueita, Liquidweb ei todennäköisesti ole sinulle. Sen tavoitteena on jo perustettu verkkosivusto, ainakin keskisuuri, mutta mieluiten premium- ja yritystason asiakaskunta.

Mutta jos sinulla on kasvava verkkosivusto ja syvempi tasku, et voi mennä pieleen Liquidwebin kanssa, koska se on yksi alan johtavia yrityksiä.

LiquidWeb Uptime & Tuki

Kun valitset web-hosting-yritystä yrityksille, käytettävyyden, tietoturvan ja teknisen tuen tulisi olla tärkein huolenaihe.

liquidweb uptime -turvallisuustuki

LiquidWeb Uptime

Tässä Liquidweb paistaa; ne tarjoavat 100% käyttöaikatakuun. Huomaa, että monet muut palveluntarjoajat “vaativat” 99.jotain käyttöaikaa. Liquidweb ei vain lupaa sinulle 100%, vaan toimittaa. Ja jos ei, he tarjoavat sinulle kymmenen kertaa korvauksen seisokkeistasi. Joten jos verkkosivustosi ei ole käytössä tunnin, saat 10 tuntia korvauksen laskusi. Tämä todistaa sinulle, että Liquidweb suhtautuu isännöintiin vakavasti, ja voit odottaa täysin 0 seisokkiaikaa, jos päätät isännöidä verkkosivustoasi heidän palvelimillaan.

Liquidwebillä on sekä 30 minuutin alkuperäisen vastauksen takuu että 30 minuutin laitteiston vaihtotakuu. Tämä tarkoittaa, että jos jotain ongelmaa tapahtuu tai jos jokin laitteistosi epäonnistuu, voit tavoittaa ne nopeasti ja he ratkaisevat kaiken nopeasti..

LiquidWeb-tietoturva ja -tuki

Liquidweb tarjoaa monia suojausvaihtoehtoja. Näitä ovat palomuurit, SSL, VPN, haittaohjelmien skannaus ja poisto, DDOS-hyökkäysten estäminen ja monet muut ominaisuudet. Liquidwebin Sonar Monitoring -tiimi etsii jatkuvasti uhkia ja ongelmia ja poistaa niitä tehokkaasti.

Koska Liquidweb on premium-vaihtoehto, voit odottaa saavasi yhden parhaista tukitiimistä web-hosting-alalla. Sitä kutsutaan sankarilliseksi tueksi. Ne sijaitsevat talossa, tietokeskuksissaan, joten tarvittaessa he voivat itse tarkistaa ongelmat.

Tämä on erittäin tärkeää, ja tekee Liquidwebin erottumaan kilpailustaan, koska monet muut yritykset ulkoistavat puhelin- ja chat-operaattorinsa. Voit tavoittaa sankarillisen tukitiimin puhelimitse, live-chatissa tai lippujärjestelmällä.

Heillä on myös erinomainen tietopohja. Sankarillinen tuki takaa vastauksen puhelimeen tai chattiin minuutin tai vähemmän, ja se on käytettävissäsi 24/7/365. He auttavat sinua kaikessa ja tekevät monia asioita ilmaiseksi, joista muut vastaavat, mukaan lukien sivuston siirtämisen.

LiquidWeb-suunnitelmat & hinnoittelu

liquidweb suunnittelee hinnoittelun

Kuten aiemmin todettiin, Liquidwebillä ei ole jaettua hosting-suunnitelmaa. Sen sijaan se tarjoaa laajan valikoiman hallittuja WordPress-, VPS- ja omistettuja palvelinpaketteja.

Omistettujen palvelimien isännöinti

Liquidweb tarjoaa erilaisia ​​omistettuja palvelinratkaisuja. Ensinnäkin, voit valita kolmesta sijainnista: Yhdysvaltain keskusta (Michigan), Yhdysvaltojen länsi (Arizona) ja EU (Amsterdam)..

Jokainen Liquidweb-dedikoitu palvelin on täysin hallittu. Voit valita palvelimesi joko Linux- tai Windows-pohjaiseksi. Riippumatta siitä, minkä palvelimen päätät valita, saat tonnia lisämääriä. Näitä ovat suoja DDOS-hyökkäyksiltä, ​​ilmainen varmuuskopioasema, ilmainen Gigabit Uplink, ilmainen Cloudflare CDN, ilmainen ServerSecure-suojaus. Kaikki erilliset palvelimet toimivat SSD RAID 1 -asemilla. Voit valita cPanelin ja Pleskin välillä.

Voit valita omistettujen palvelimien, joissa on yksi tai kaksi prosessoria, sivustosi tarpeiden perusteella.

 • Yhden prosessorin palvelimet maksavat 199–429 dollaria kuukaudessa. Ne ovat hyviä suuren liikenteen sivustoille ja sovelluksille, tietokantojen isännöintiin, tiedostopalvelimien isännöintiin ja jälleenmyyjien isännöintiin.

Halvin yhden prosessorin suunnitelma jatkuu Intel Xeon E3-1230 v5 4-ytimellä @ 3,4 GHz, siinä on 16 Gt RAM-muistia, 2x 250 Gt: n SSD-primaari, 1 TB: n SATA-varmuuskopioasema ja 5 TB: n kaistaleveys. Tämä tarkoittaa, että jopa heidän halvin omistettu palvelin on melko vahva.

 • Kaksoisprosessorit pakatavat enemmän virtaa, mutta myös maksavat enemmän. Halvin maksaa 389 dollaria kuukaudessa, kun taas kallein maksaa jopa 859 dollaria kuukaudessa. Mutta tähän on hyvä syy; heidän kaksiprosessoripalvelimet ovat erinomaisia ​​monien sivustojen, resurssitehokkaiden sovellusten, suurten tietokantojen tai suurten jälleenmyyjien isännöintiin.

Halvin kaksoisprosessorille tarkoitettu palvelin toimii Intel Xeon E5-2620 v4 16 Cores @ 2,1 GHz: llä, siinä on 32 Gt RAM-muistia, 2 × 250 Gt: n SSD-ensisijainen asema, 1 Tt SATA-varmuuskopio ja 8 TB: n kaistaleveys.

Storm-palvelimet

Tämä on jotain uutta. Omistettu laitteisto yhdistettynä tehokkaisiin pilviominaisuuksiin. Jos valitset Storm Dedicated Server -palvelimen, pystyt tilaamaan tarkalleen tarvitsemasi palvelimen mukautetulla tavalla.

Liquidweb Storm -palvelimien verkkosivuilla sinulle esitetään kaavio. Siellä voit valita haluamasi laitteiston; ytimien lukumäärä, ytimen nopeus, asemat tyypin ja kokonaispinta-alan mukaan tilattuna, ja tarvittava RAM-muistin määrä.

Tämä on todella ainutlaatuinen, koska se antaa sinulle mahdollisimman paljon mukautuksia, mitä sinulla voi olla vain Liquidweb-ohjelmalla. Hintaluokka on myös valtava, ja se alkaa 159 dollarista kuukaudessa jopa 1359 dollariin kuukaudessa.

Mutta jopa halvimmalla Storm Dedicated Server -palvelimella on CloudFlare CDN, parannettu turvallisuus, DDOS-hyökkäyssuojaus ja sisäänrakennetut varmuuskopiot.

Cloud VPS-hosting

Jos huomaat, että omistettu palvelinvoima tai hinnoittelu on liian paljon, todennäköisesti VPS-hosting on sinulle. Kaikkia nestemäisiä VPS-laitteita hallitaan täysin. Tämä tarkoittaa, että he tekevät kaiken raskaan nostamisen puolestasi, ja silloin ainoa huolenaihe on yrityksesi johtaminen.

Voit valita erilaisista Linux- ja Windows VPS -suunnitelmista. VPS-suunnitelmat vaihtelevat 59 dollarista kuukaudessa – 219 dollari kuukaudessa. Kaikissa suunnitelmissa on 5 TB siirto, ilmainen Storm-palomuuri, reaaliaikainen seuranta, Cpanel / Plesk saatavuus jne.

Tärkein ero on laitteistossa; ytimien lukumäärä, RAM-muistin määrä ja tallennustila. Halvimmassa suunnitelmassa on 2 ydintä, 40 Gt SSD, 2 Gt RAM-muistia. Jos huomaat, että mikään heidän valmiista suunnitelmista ei vastaa tarpeitasi, voit luoda myös mukautetun. Niiden koko on jopa 20 ydintä, 1,6 TB SSD, 256 Gt RAM-muistia, joten jopa suurin sivusto katetaan.

Ylläpito WordPress-hosting

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Liquidweb hallitsi WordPress-ratkaisuja. On olemassa kolme vaihtoehtoa alk. 189 dollaria kuukaudessa – 289 dollaria kuukaudessa. Ne voivat isännöidä eri määrää sivustoja (10-20-40), niillä on erilaiset tallennusmäärät (100-150-300 Gt) ja kaikilla on 5 TB kaistanleveyttä.

Liquidweb tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella, ja sen mukana tulee esiasennettu CMS, joten et tuhlaa aikaa tylsään ja pitkään asennukseen.

Liquidweb varmistaa, että sisältösi ja verkkosivustosi ovat turvassa. Heillä on pre-PHP-päivitysmonitori, varmuuskopiointimonitori, plug-in-päivitysmonitori ja haittaohjelmamonitori. He myös varmistavat, että sivustosi pysyy erittäin nopeana, ja tekevät sen kuvan pakkaamisella, koko sivuston välimuistilla ja viivästyneellä kuvan lataamisella sekä käyttämällä PHP 7.

Ja jos ylläpidät useita sivustoja kerralla, sinulla ei ole syytä huoleen; Liquidweb tekee yhteistyötä iThemesin kanssa, joten voit päivittää jopa 100 sivustoa kerralla.

Hyödyt ja haitat LiquidWeb

Plussat:

 • Laatu ja luotettavuus
 • Erinomaiset tekniset tiedot
 • Suuri sisäinen tuki
 • Monipuolisuus erillisessä, pilvi- ja VPS-osastossa

Haittoja:

 • Ensiluokkainen hinnoittelu
 • Premium-asiakaslähtöinen, ei jaettua hosting-palvelua

LiquidWeb -katsauksen johtopäätös

Jos sinulla on iso verkkosivusto, niin kooltaan kuin liikenteeltään, jota se houkuttelee, ja jos se kasvaa edelleen, sinun tulisi valita Liquidweb ilman epäröintiä. Liquidweb on monien vuosien ajan pitänyt rohkeasti huippuluokkaaan ja on edelleen yksi hienoimpia esimerkkejä siitä, kuinka käyttää oikeaa lähestymistapaa web-isännöintiin.

Liquidweb on web-hosting-eliitti. Ne eivät todellakaan ole halpoja, mutta voimme olla varmoja, Liquidwebillä laatu on ennen kaikkea muuta.

Jos luulet verkkosivustosi olevan tarpeeksi suuri, mene eteenpäin, kokeile Liquidwebia, se ei petä sinua, ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map