Hostinger arvostelu Australia

Australia on iso maa, jolla on yli 23 miljoonaa kansalaista ja jotka on kytketty muuhun maailmaan pääasiassa vedenalaisten datakaapeleiden kautta. Nämä kaapelit sijaitsevat merenpohjassa, mutta uusien asennus voi maksaa useita satoja miljoonia dollareita. Se on tärkein syy siihen, miksi Australialla on heikompi yhteys muihin mantereisiin.


sukellusvene-kaapelit-Australiassa

Lähde: submarinecablemap.com

Tietysti on olemassa muita mediatyyppejä datan siirtämiseen; päivitetyin on satelliittiyhteys, jossa tietoja siirretään satelliittiketjua käyttämällä. Saatat ihmetellä, miksi merenalaisia ​​datakaapeleita käytetään satelliittien aikakaudella, mutta siihen on muutama keskeinen syy:

Rajoitettu kaistanleveys: Kaistanleveydessä on valtava ero; satelliitit lähettävät gigatavua dataa joka sekunti, mutta kaapelit pystyvät lähettämään tuhat kertaa enemmän, teratavua dataa sekunnissa. Satelliitit miehittävät vain pari GHz radiotaajuutta, joten yksi datakaapeli voi välittää lähes kaikkien perinteisten satelliittien tietomäärän..

Viive: Viive on myös suuri ongelma käytettäessä satelliitteja: Maapallon ja satelliittien välillä on suuri fyysinen etäisyys, mikä tarkoittaa viivettä viestinnässä ja tiedonsiirrossa.

Jos asut Australiassa ja haluat palvella kansainvälisiä asiakkaita, kävijät saattavat kokea hitaampia verkkosivustojen latausaikoja heikommien yhteysmahdollisuuksien vuoksi. Kannattaa käyttää kansainvälistä web-hosting-yritystä palvelemaan asiakkaitasi.

Hostinger on EU: ssa toimiva web-hosting-yritys, jolla on tietokeskuksia ympäri maailmaa. Australialaisten asiakkaiden lähin tietopaikka sijaitsee Singaporessa, joten voit valita sen verkkosivustosi isäntänä.

Miksi australialaiset asiakkaat valitsevat Hostingerin?

Hostingerillä on monia etuja olla yksi suositelluimmista isännöintipalveluntarjoajista, mutta voimme korostaa parhaita:

 • Halvat hinnat: Hostinger tunnetaan yhtenä halvimmista verkkopalveluntarjoajien tarjoajista. Sen lähtötason hosting-paketit alkavat 0,80 dollaria / kuukausi.
 • Helppo ymmärtää tuotelinjaa: Et löydä kymmeniä hosting-tarjouksia Hostinger-verkkosivustoilta. Monet muut yritykset myyvät samaa palvelua eri nimillä, mutta tällä yrityksellä on lähtötason palvelu aloitussivustoille, pilvipalvelu edistyneille käyttäjille ja VPS-isäntä isoille sivustoille..
 • Luotettava ja vahva yrityksen tausta: Hostinger perustettiin nimellä 000webhost.com ja tarjosi ilmaisia ​​varastoja vuonna 2007. Nykyinen yrityksen nimi perustettiin vuonna 2011, ja Hostinger toivotti kymmenennen miljoonan asiakkaan tervetulleeksi vuonna 2014. Nykyään sillä on yli 29 miljoonaa asiakasta ja tämä määrä kasvaa joka toinen.
 • 99,9% käyttöaika: Hostinger takaa käyttöajan 99,9% (enintään 1 minuutti 26 sekuntia päivässä), mutta kokemus osoittaa paremman 99,99% (korkeintaan 8,6 sekuntia seisokkeja päivässä) tai joissain kuukausissa 100% (ilman seisokkeja) käyttöajan. Voit olla varma, että verkkosivustosi on käytettävissä koko päivän.
 • Keskustelu ympäri vuorokauden: Ammatillinen chatti on käytettävissä 7/24 jopa halvimmista lähtötason paketeista. Voit tavoittaa asiakastuen live chatin tai sähköpostin välityksellä, ja yritys on aktiivinen erilaisissa sosiaalisen median ympäristöissä, kuten Twitter, Google+, Facebook ja LinkedIn.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu: Jos et ole tyytyväinen, voit saada rahat takaisin 30 päivän sisällä ostopäivästä. Jotkut erikoistuotteet, joita ovat verkkotunnusten uusiminen, yksityisyyden suoja tai G-Suite, eivät palauteta palautusta. Nämä rajoitukset ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia ​​kuin alan standardit, lisäpalveluita palautetaan harvoin missä tahansa.
 • Ilmainen verkkotunnus: Ilmainen verkkotunnus sisältyy isäntäpaketteihin, jos ostat jonkin niistä ainakin vuodeksi. Ainoa summa, joka sinun tulisi maksaa tällaisissa tapauksissa, on Internet Corporationin osoitettujen nimien ja numeroiden (ICANN) maksu, joka maksaa 0,18 dollaria / vuosi.
 • Rajoittamaton kaistanleveyden käyttö: Saat rajattoman kaistanleveyden käytön melkein kaikille isäntäpaketeille. Tämä tarkoittaa, että kaistanleveyden käyttöä ei rajoiteta, ennen kuin et vaaranna palvelimen vakautta laittomilla toimilla tai suurella palvelimen kuormituksella.
 • Monipuoliset maksutavat: Hostinger on harvinainen tyyppi web-hosting-yritys, koska se hyväksyy myös Bitcoin-maksut. Sen lisäksi voit maksaa isäntäpakettisi tai muut palvelut PayPal-, Visa-, Discover-, Maestro-, MasterCard-, American Express-, JCB- tai Diners Club -korteilla..
 • Helppo verkkosivustojen rakentaja: Saat ilmaisen verkkosivustojen rakentajan isäntäpakettiisi, joka on ihanteellinen rakentaa sivustosi nopeasti ja helposti. Vedä ja pudota -elementeillä voit luoda reagoivan sivustosi ilman ohjelmoijaa.
 • Ajan tasalla oleva palvelinympäristö ja huipputekninen laitteisto: Voit käyttää Hostingerissä tunnettuja ja uusimpia tekniikoita, mukaan lukien PHP 7, Nginx, GZIP-pakkaus, HTTP / 2 ja IPv6. Roskapostin ja hakkeroinnin torjuntaa käytetään myös paketeissa, joita palvelevat uusimmat laitteistoelementit.
 • Yksityiskohtaiset oppaat ja tietopohja: Hostinger ylläpitää suurta opasosastoa, josta voit löytää jatkuvasti uusia artikkeleita. Siellä voit lukea artikkeleihin liittyviä palvelin- ja hosting-liittymiä sekä tutustumisia useimmin käytettyihin Internet-ohjelmistoihin, kuten WordPress, WooCommerce, PrestaShop ja paljon muuta. Tietokanta-osassa kerrotaan kaikesta, mitä sinun pitäisi tietää Hostinger-tuotteista ja -palveluista.
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti: Kuitenkin isännöinti on ensisijainen palvelu yrityksessä, Hostinger tarjoaa myös verkkotunnuksen rekisteröinnin sinulle. Voit valita klassisen verkkotunnuksen, kuten .com, tai uusimmat verkkotunnuksen pääte, kuten .xyz tai .online.

Hostinger on myös Australian parhaiden WordPress-isäntien luettelossa.

Hostinger-hosting-suunnitelmat

Hostingerin lähtötason hosting-ratkaisu on nimeltään Web Hosting ja mukana tulee 3 erilaista pakettia:

 • Yksi jaettu hosting: tämä paketti on ihanteellinen yhdelle sivustolle ja tarjoaa sinulle 100 Gt kaistanleveyttä. Voit lisätä siihen yhden sähköpostiosoitteen. Se alkaa hinnasta 0,80 dollaria / kuukausi (normaalihinta 5,99 dollaria / kuukausi).
 • Ensisijainen jaettu hosting: tällä paketilla ei melkein ole rajoituksia, voit määrittää sille rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ja käyttää kaistanleveyttä ilman rajoituksia. Mukana on myös kaksi kertaa enemmän palvelinresursseja ja viikoittaisia ​​varmuuskopioita. Paketti alkaa hinnasta 3,49 dollaria / kuukausi (normaalihinta 11,95 dollaria / kuukausi).
 • Yritysten jaettu hosting: tämä paketti sisältää kaikki palvelut, joita Premium tarjoaa, ja saat myös 4 kertaa enemmän palvelinresursseja, päivittäisiä varmuuskopioita ja ilmaisen SSL-varmennuksen. Se alkaa hinnasta 7,95 dollaria / kuukausi (normaalihinta 15,95 dollaria / kuukausi).

cPanelia käytetään kaikissa Web-hosting-paketeissa ohjauspaneelina. Sen lisenssimaksu sisältyy jo edellä mainittuihin hintoihin.

Jos tarvitset lisää voimaa, Hostinger tarjoaa sinulle hallinnoidut Pilvipalvelu paketteja. He saapuvat cPanelilla, ilmaisella erillisellä IP-osoitteella, rajoittamattomalla kaistanleveyden käytöllä ja päivittäisillä varmuuskopioilla. Paketteja on saatavana 3:

 • Pilven käynnistys: pienin paketti antaa sinulle 40 Gt tallennustilaa, 3 Gt RAM-muistia ja 2 CPU-ydintä, ja se alkaa hinnasta 15,90 dollaria / kuukausi (normaalihinta 29,00 dollaria).
 • Cloud Professional: keskipaketti tarjoaa 80 Gt tallennustilaa, 6 Gt RAM-muistia ja 4 CPU-ydintä, ja se alkaa 31,80 dollaria / kuukausi (normaalihinta 58,00 dollaria).
 • Cloud Enterprise: suurin paketti sisältää 160 Gt tallennustilaa, 12 Gt RAM-muistia ja 6 CPU-ydintä. Se alkaa 71,55 dollaria kuukaudessa (normaalihinta 130,00 dollaria).

Vastuullisempi hosting-tyyppi Hostingerissä on VPS-hosting, jota on saatavana kuudessa versiossa. Pienin paketti alkaa 4,99 dollaria / kuukausi ja tarjoaa sinulle 1 Gt muistia, 2,4 GHz: n suorittimen, 20 Gt: n tallennustilan ja 1 TB: n kaistanleveyden käytön.

johtopäätös

Australia-hosting

Onko Hostinger hyvä australialaisille? Vastaus on kyllä. Aasiassa on Hostinger-datakeskus, joten kansainvälisiä asiakkaitasi voidaan palvella läheisestä sijainnista sinulle. Yhtiöllä on myös vahvat perustekijät ja erittäin hyvät hinnat.

Isännöintipalvelut ovat vankkoja ja tukitiimi antaa vastauksia jokaiselle asiakkaiden tarpeelle. Hostinger tukee myös Bitcoinia ja hyväksyy laajan valikoiman luottokortteja. Valitse vain sinulle sopiva hosting-paketti ja palvele kotimaisia ​​ja kansainvälisiä asiakkaitasi paremmin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map