FastComet-arvostelu

Jos etsit perusteellista FastComet-katsausta, olet oikeassa paikassa. Ystävällisen asiakastuen ja luotettavan palvelun ansiosta se on yksi Internetin parhaista kiitosta isännöivistä yrityksistä. Voimme sanoa, että FastCometilla on suurempi asiakaskunta kuin useimmilla muilla alan suurilla nimillä tällä hetkellä, ja selitämme myös miksi. He pyrkivät tarjoamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn rahoillesi, joten ei ole ihme, että he saivat niin suosion anteliaisuudestaan.


Tietysti et löydä täydellistä web-palveluntarjoajaa. Jokaisella heistä on puutteita, varsinkin jos katsot, että sinun on valittava tarpeidesi mukaan. Vertaamalla FastCometia muihin suosittuihin yrityksiin käy ilmi, että ne ovat todellakin panostaneet ylimääräiseen työhönsä palveluihinsa, ylittäen asiakkaidensa odotukset. Seuraavaksi aiomme puhua kaikista syistä, miksi tämä tarjoaja on niin loistava valinta, kun kyse on web-isännöinnistä.

SSD-hosting FastCometissa

FastComet aloitti järjestelmänhallintapalvelujen tarjoamisen noin vuoden 2010 aikana ja kehittyi hitaasti isännöintipalveluntarjoajaksi, jolloin pilvipalveluidensa palvelut olivat julkisia vuonna 2013. He käyttävät palvelimissaan tiukasti SSD-kiintolevyjä palvellakseen yli 12 000 asiakasta ympäri maailmaa. FastComet on yksi harvoista yrityksistä, jotka sallivat sinun ylläpitää aikuisten verkkosivustoja niin kauan kuin noudatat sääntöjä. Jos haluat perustaa verkkosivuston, tarvitset myös web-hosting-suunnitelman ja verkkotunnuksen sille.

Hienoa on, että kirjautumalla FastComet-isännöintisuunnitelmaan voit rekisteröidä verkkotunnuksen myös samassa paikassa. Se on lisävaihe asettaessasi isännöintisuunnitelmaasi, mikä säästää arvokasta aikaa. Tyypillisten web-hosting-suunnitelmien tarjoamisen lisäksi ne ovat keskittyneet tarjoamaan erityisiä hosting-paketteja Joomla, WordPress, SocialEngine ja OpenCart. Jokaiselle niistä on saatavana yhden napsautuksen asennuskomentosarjat, joita voit käyttää, kun pääset palvelimeen.

FastComet-datakeskuksen sijainnit

Jos haluat luoda luotettavan yhteyden palvelimeen, sinun on voitava valita sijainti, joka on mahdollisimman lähellä sinua. FastComet teki hienoa työtä kattamalla yli 70 maata ympäri maailmaa 8 tietokeskuksella. Niistä 3 on saatavana Euroopassa, 3 Yhdysvalloissa ja 2 Aasiassa. Perustamalla nämä tietokeskukset strategisille pisteille, he tekivät palveluistaan ​​nopean saatavuuden useimmille ihmisille maailmassa.

Laitteisto on suojattu sotilaallisella tasolla. Virransäästötilan ansiosta palvelimet ovat valmiita toimimaan, vaikka jonkinlainen sähkökatkos tapahtuisi. Tärkeää on myös se, että kaikkiin tietokeskuksiin on asennettu huippuluokan jäähdytysjärjestelmä ja palosuojaus. Kaikkien näiden varotoimenpiteiden ja huippuluokan laitteiston avulla FastComet on valmis tarjoamaan tehokkaan web-hosting-palvelun verkkosivustollesi pitäen tietosi turvassa.

Turvallisuus, varmuuskopiointi ja valvonta

Liittymällä FastComet-isännöintisuunnitelmaan tietosi turvataan aina viikoittaisen varmuuskopioinnin ansiosta. Nämä automaattiset varmuuskopiot varmistavat, että jokaisen käyttäjän verkkosivutiedot, sähköpostit, tietokannat ja periaatteessa kaikki voidaan palauttaa pahimmankin vian jälkeen. Tämä palvelu on täysin ilmainen, ja heidän varmuuskopiointiin käyttämänsä ohjelmiston nimi on JetBackUp, erittäin suosittu cPanel-varmuuskopioratkaisu..

Lisäksi FastComet antaa sinun luoda kuvia myös aina tarvittaessa. CPanelissa luodut varmuuskopiot ovat käytettävissä koko kuukauden, ennen kuin palveluntarjoaja poistaa ne, joten voit tarvittaessa palauttaa jopa 30 päivän vanhan version verkkosivustostasi. Heidän palvelimet on suojattu haittaohjelmilta, ja jokaiselle Magento-, Joomla- ja WordPress-käyttäjille on asennettu palomuurisovellus. Voit olla varma, että tietosi on suojattu kaikilta mahdollisilta uhilta.

Tästä tuli välttämätöntä etenkin viime vuosina, jolloin tietohyökkäykset yleistyivät, ja ne kohdistuivat joihinkin käyttöjärjestelmien havaittuihin haavoittuvuuksiin. FastComet oli yksi monista tarjoajista, joka reagoi nopeasti tähän puheluun ja paransi huomattavasti sen suojausominaisuuksia.

Suunnitelmat ja hinnoittelu FastCometissa

FastComet-palvelusta kaikki voivat löytää kunnollisen isännöintisuunnitelman, mukaan lukien bloggaajat, yritykset ja henkilöt, jotka haluavat vain häät, portfoliosivuston tai pienen verkkokaupan. Voit valita heidän WordPress-isäntäpakettinsa tai valita OpenCart-, Joomla- tai Social Engine -isäntäsuunnitelman, jos pidät näistä alustoista. Valitsemastasi riippumatta ominaisuuksien ja hintojen välillä ei ole merkittävää eroa.

Koska heidän suosituimmat suunnitelmansa ovat keskittyneet mainituille alustoille, aiomme tarkistaa vain WordPress-isännöintisuunnitelmat vain antaaksemme sinulle kuvan yleisistä hinnoista ja ominaisuuksista, joita sinun pitäisi odottaa FastCometiltä. Sitten, lukemalla mielipiteemme, voit valita yhden neljästä käytettävissä olevasta alustasta. Katsotaanpa nyt, mitä meillä on täällä!

FastCometin WordPress-optimoidut suunnitelmat

Jos WordPress on ensisijainen alusta projektillesi, voit valita kolmesta eri suunnitelmasta. Nämä ovat seuraavat: StartSmart, ScaleRight ja SpeedUp. Ensimmäisen kanssa voit perustaa verkkosivuston, jonka liikenne on rajoitettu 25 000: een kuukaudessa vain 2,95 dollarilla kuukaudessa. Mutta tämä ei ole niin paha kuin miltä se kuulostaa, koska palveluntarjoaja ei lasketa paluuta kävijöitä, vaan vain uusia. StartSmart-suunnitelmaa suositellaan enimmäkseen henkilökohtaisille verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat aloittaa projektinsa.

Lisäksi saat 15 Gt SSD-muistia, johon voit tallentaa verkkosivustosi tiedot. Kun verkkosivustosi alkaa kasvaa, voit helposti loppua StartSmart-suunnitelman tarjoamista resursseista. Tällöin ScaleRight-suunnitelma on enemmän kuin ihanteellinen sinulle ja se maksaa vain 5,95 dollaria kuukaudessa. Tämän avulla verkkosivustosi voi toivottaa vastaan ​​50 000 ainutlaatuista kävijää. Suorituskyvyn suhteen se tarjoaa sinulle 4 CPU-ydintä, 25 Gt tallennustilaa ja 3 Gt RAM-muistia.

Jos olet valmis tekemään suuremman sijoituksen, SpeedUp-suunnitelma on suunniteltu tarjoamaan verkkosivustollesi vielä enemmän resursseja hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa. Se kaksinkertaistaa yksilöivien kävijöiden määrän, johon verkkosivustosi voi toivottaa, joten siitä tulee mahtava 100 000 käyttäjää. Tämä on entistä vahvempi suunnitelma, jossa on 6 CPU-ydintä, 35 Gt SSD-muistia ja 6 Gt RAM-muistia. ScaleRight ja SpeedUp -sovellukset antavat sinun käyttää useita verkkosivustoja samassa suunnitelmassa.

Kaikki nämä suunnitelmat antavat sinulle ilmaisen verkkosivustojen siirron, ilmaisen verkkotunnuksen ja rajoittamattomat FTP-tilit, tietokannat, aliverkkotunnukset, PHP-versiot, Let’s Encrypt SSL: n ja päivittäiset varmuuskopiot. Jos valitset SpeedUp-suunnitelman, saat myös ilmaisen GlobalSign-yksityisen SSL: n.

Extra FastComet -ominaisuudet

FastComet-hosting-suunnitelmat antavat sinulle myös pääsyn yli 150 hyödylliseen sovellukseen, jotka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Jos tarvitset lisämoduuleja blogiisi, palvelu antaa sinulle mahdollisuuden asentaa ne palvelimelle. Lisäksi voit asentaa laajan valikoiman teemoja kaikkiin yrityksen tukemiin alustoihin. Kun valitset tietyn alustan isännöintisuunnitelman, saat myös automaattiset päivitykset kyseiselle alustalle. Voit olla varma, että palvelimellasi ei ole lainkaan seisokkeja päivitysprosessissa.

Kun valitset hosting-palveluntarjoajaksi FastComet, se ei tarjoa sinulle vain tehokkaita resursseja, mutta siellä on myös paljon hyödyllisiä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sivustosi parantamisessa. Mitä saat tältä yritykseltä, on huippuluokan hosting-paketti edulliseen hintaan. Kuvittele vain, kuinka paljon rahaa kaikkien ominaisuuksien ostaminen maksaisi erikseen, ja tulee selväksi, että säästät todella paljon rahaa, jonka voit sijoittaa muualle.

FastComet Server Uptime

FastComet suhtautuu melko vakavasti heidän palvelimiensa käytettävyyteen, pitäen niitä jatkuvasti yllä ja ajaa 99,99% ajasta. Jos lasketaan yhteen kaikki tekijät, mukaan lukien palvelimilla työskentelevä henkilöstö, laitteistot, ohjelmistot ja tietokeskusten infrastruktuuri, käy ilmi, että palvelimien ympärillä on paljon ongelmia, jotka voivat aiheuttaa vian. FastComet-palvelimet kokevat keskimäärin 4 minuuttia seisokkeja vuodessa.

Surullinen totuus on, että useimmat web-palveluntarjoajat eivät voi varmistaa tällaista luotettavaa palvelua. He lupaavat samanlaisen käytettävyysasteen ja kun kirjaudut sisään, yleensä käy ilmi, että vikoja tapahtuu paljon useammin kuin pitäisi. FastComet-asiakasarvostelujen ja itse yrityksen mukaan 99,99% ei ole valhe. Itse asiassa käytettävyysaste on se, joka tekee yrityksestä todella erottuvan kilpailussa.

FastComet-asiakastuki

FastComet tarjoaa vilkasta tukea heidän asiantuntijaryhmänsä kanssa. Voit ottaa heihin yhteyttä useilla eri kanavilla, kuten sähköposti, puhelin, live-chat ja heidän lippujärjestelmänsä. Kun olet ilmoittanut ongelmasi, sinun on odotettava vain muutama minuutti, kunnes he vastaavat. FastComet-palvelussa kukaan ei voi tulla osaksi teknisen tuen ryhmää ennen kuin he ovat suorittaneet 3 kuukauden koulutusohjelman.

Siellä oppimansa avulla he voivat ratkaista myös epätavallisimmat ongelmat. Voit tavoittaa heidät myös, jos sinulla on yksinkertainen kysymys tai tarvitset vähän opastusta. Joka tapauksessa he auttavat mielellään. Kuten mainitsimme, FastComet tarjoaa myös ilmaisen verkkosivujen siirron. Jos olet juuri siirtynyt toisesta palveluntarjoajasta, voit pyytää asiakastukitiimiä siirtämään verkkosivustosi tiedot edelliseltä palvelimelta uudelle..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map