eUKhost arvostelu

eUKhost on yksi parhaista isännöintipalveluntarjoajista. Iso-Britannia tarjoaa monipuolisen valikoiman isännöintisuunnitelmia lähtötason jaetusta isännöinnistä yritystason pilveen ja omistettuun isännöintiin. Verkkotunnuksen isäntä- ja sähköpostipalvelupalvelun lisäksi eUKhost tarjoaa myös SSL-varmenteita, etävarmuuskopiointipalvelut, haittaohjelmien ja haavoittuvuuksien tarkistimen ja muut verkkoturvatyökalut.


eUKhost-yleiskatsaus

Vuonna 2001 perustettu eUKhost toimii Leedsistä, Iso-Britanniasta, ja tietokeskukset sijaitsevat Wakefieldissä, Maidenheadissa ja Nottinghamissa. He isännöivät yli 35 000 asiakasta ja yli 150 000 verkkotunnusta ja palvelevat useita julkisen sektorin organisaatioita ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Niiden vankka infrastruktuuri koostuu yli 1 200 palvelimesta, jotka sijaitsevat kahdessa huipputeknisessä tietokeskuksessa.

eUKhost tarjoaa useita jaettuja hosting-, VPS-hosting-, pilvimahdollisuuksia, omistettuja hosting- ja jälleenmyyjäsuunnitelmia, jotka ovat hyvä valinta, haluatko aloittaa pieninä ja kasvaa ajan myötä vai tarvitsetko yritystason suunnitelmia get-go-palvelusta.

eUKhost-suunnitelmat & hinnoittelu

Sekä Linux- että Windows-suunnitelmat ovat saatavana eUKhostissa. Linux-pohjaiset jaetut hosting-suunnitelmat tulevat mukana cPanelilla, ja hinnat alkavat 3,33 puntaa kuukaudessa sis. Alv. Ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton sähköpostitili ja rajoittamaton kaistanleveys sisältyvät kaikkiin tämän luokan jaettuihin hosting-suunnitelmiin.

eukhost hinnoittelu jaettu hosting

Windows-pohjaiset jaetut hosting-suunnitelmat alkaa myös 3,33 puntaa kuukaudessa, ja mukana tulee Plesk-ohjauspaneeli. Nämä suunnitelmat sisältävät myös mittaamatonta kaistanleveyttä ja sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, mutta toisin kuin Linux-pohjaiset jaetut hosting-suunnitelmat, Advanced-suunnitelma tarjoaa myös rajoittamattoman levytilan.

Yritysten web-hosting eUKhost-luokka sisältää Linux-isännöintisuunnitelman ja Windows-isännöintisuunnitelman, joiden molemmat on hinnoiteltu 16,66 puntaan kuukaudessa. Molemmissa suunnitelmissa on 5 Gt levytilaa ja 100 Gt kuukausittain kaistanleveyttä. Linux-suunnitelman mukana tulee cPanel, kun taas Windows-suunnitelman mukana tulee Plesk.

Jaettu WordPress-blogin ylläpito Suunnitelmat ovat myös eUKhostin tuotetarjonnassa. Hinnat ovat välillä 3,99 – 19,99 kuukaudessa. Voit saada jopa 50 Gt levytilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä, isäntä rajoittamattomille blogeille ja sähköpostitileille.

Jos etsit VPS-hosting, sinulla on jälleen kerran mahdollisuus valita Windows- tai Linux-pohjaisten VPS-suunnitelmien välillä. Linux VPS -suunnitelmien hinnat alkavat 12,99 puntaa ilman arvonlisäveroa, kun taas Windows VPS -suunnitelmien hinnat alkavat 15,99 puntaa kuukaudessa ilman arvonlisäveroa. Mielenkiintoista, että molemmissa kategorioissa on Plesk Onyx Admin, ja joihinkin suunnitelmiin sisältyy jopa ilmainen SSL-varmenne. Näitä suunnitelmia hallitaan täysin, mukana on mahdollisuus valita SSD- tai HDD-tallennustila, ja niihin sisältyy 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jälleenmyyjän hosting Myös suunnitelmat tulevat mukana Linux- tai Windows OS -optiolla, cPanel, WHM, SpamExperts, Plesk, uptime SLA ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Hinnat alkavat 9,99 £ / kk.

eUKhost on valmis käsittelemään myös yritystason verkkosivustojen tarpeita erilaisten pilvipalveluiden ja omistettujen pakettien avulla.

Dedikoidut palvelimet ovat saatavana alkaen £ 69 kuukaudessa ilman arvonlisäveroa. Voit valita kiintolevy- ja SSD-tallennusvälineiden, Intel Xeon E3-, E5- ja E5 ST -suorittimen mallien ja tietysti Linux- tai Windows-pohjaisten asetusten välillä. Dedikoituja palvelimia hallitaan täysin 24 × 7, ja niissä on 100% verkon käytettävyystakuu ja täysi 1 Gbit verkkoyhteys.

EUKhostissa voit mukauttaa omia pilvitallennussuunnitelma Hyper-V-virtualisointitekniikoiden WMware kanssa. Nämä suunnitelmat sisältävät 100% käytettävyyden SLA: n ja 24 × 7: n live-tuen.

Toinen pilvipalveluvaihtoehto, joka on saatavana eUKhostissa, on eNlight Cloud -tallennus, joka on automaattinen skaalaaminen, pay as you go -palvelinratkaisu. Sen sijaan, että sinua veloitetaan allokoiduista resursseista – kuten perinteisissä isännöintisuunnitelmissakin -, sinua veloitetaan tosiasiallisesti käyttämäsi resurssien määrän perusteella. Tämä on ennakkomaksutili, ja se maksetaan talletuksestasi, kun talletat tilillesi. Myös tässä isännöintityypissä on 100% käytettävyys SLA ja ympärivuorokautinen tuki.

eUKhostin pilvipalvelimen räätälöintityökalu sisältää kustannuslaskimen molemmille tarjottujen solmujen hosting-suunnitelmille, jotta voit arvioida räätälöityjen pilvipalvelusuunnitelmien kustannukset.

eUKhost-hosting-ominaisuudet

eUKhostin isäntäpaketeissa on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka vastaavat laajan asiakaskunnan tarpeisiin. Ominaisuudet vaihtelevat valitun suunnitelman mukaan, mutta tässä on eUKhostin saatavissa olevien hosting-ominaisuuksien pilaantuminen:

 • Isännöintisuunnitelmat, jotka kattavat yksilöiden, kehittäjien, yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden vaatimukset;
 • cPanel Linux- ja Windows Plesk -mahdollisuudet;
 • 30 päivän rahat takaisin takuu;
 • 24 x 7 elävä tuki;
 • Softaculous Auto-Installer;
 • Ilmainen verkkotunnus valituilla suunnitelmilla (vain jos maksat 12 kuukautta);
 • SSD- tai HDD-tallennustila;
 • Konfiguroitavissa ja maksamalla pilvipalvelusuunnitelmat;
 • Jopa 100% Uptime SLA;
 • Täysin hallitut palvelimet;
 • Ilmainen siirtolaispalvelu;
 • Valinnainen FortigateFirewall (sisältää tunkeutumisen estävän järjestelmän (IPS) ja virtaussuojauksen);
 • Luotettavat varmuuskopiointivaihtoehdot (Jatkuva tietosuoja (CDP) R1Softilta, Veeam-varmuuskopiot virtualisointitasolla).

Asiakastuki eUKhostissa

eukhost-tuki

Tekninen tuki on saatavana sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatissa 24 x 7. eUKhost-verkkosivustolla on laaja tietopohja-osio, joka voi myös auttaa sinua yleisissä ongelmissa, joita saatat kohdata. Huolimatta tukivaihtoehtojen runsaudesta, jotkut asiakasarviot väittävät, että eUKhostin asiakastuki ei vastaa ja epäammattimaista. Toisaalta pitkäaikaiset asiakkaat ovat suositelleet eHostUK: n hyvää vastinetta rahalle ja premium-asiakastukea.

Plussat & Miinukset eUKhost

Yhteenvetona voidaan nähdä eUKhostin vahvuudet ja heikkoudet.

Plussaa – miksi valita eUKhost

 • Monipuolinen valikoima hosting-suunnitelmia, mukaan lukien Windows- ja Linux-asetukset;
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu;
 • Uptime SLA;
 • Ilmainen muuttopalvelu.
 • 24 x7 asiakastuki ja täydellinen palvelimen hallinta;
 • Nopeat verkkoyhteydet;
 • Ilmainen SSL joillakin suunnitelmilla;
 • Hyvät tietoturvalisäosat.

Miinukset – miksi et valitse eUKhost

 • Jotkut valitukset asiakastuen liian hitaudesta.

eUKhost Review -päätelmä

eUKhost voi olla houkutteleva valinta henkilöille tai yrityksille, jotka vaativat Ison-Britannian web-hosting-palveluita. Niiden erilaiset Linux- ja Windows-isännöintisuunnitelmat mahtuvat pienille ja yritystason verkkosivustoille, ja heidän maksamaansa palvelemalla pilvipalveluratkaisu on erityisen mukava kosketus niille, jotka haluavat säästää operatiivisissa kustannuksissa. 30 päivän rahat takaisin -takuu yhdessä 100-prosenttisen Uptime SLA: n kanssa herättää myös luottamusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map