CloudWays arvostelu Australia

Kuten tiedetään, Australian ja muiden maailman osien välinen tiedonsiirtoyhteys on melko heikko, koska tiedonsiirto tapahtuu merenalaisilla kaapeleilla eikä niitä ole tarpeeksi. Nämä kaapelit on sijoitettu valtameren pohjalle ja ne voivat yhdistää fyysiset sijainnit toistensa välillä.


Tietenkin satelliitteja käytetään myös tiedonsiirtoon, mutta kaapeleiden käyttämiseen satelliittien yli on syitä:

 • Viive: Satelliitit sijoitetaan maapallon ympärille muutaman tuhannen kilometrin korkeuteen ja se vie jonkin aikaa yhteyden muodostamiseen lähettäjän ja vastaanottajan osapuolten välillä. Kaapeleilla on huomattavasti vähemmän viivettä, joten tarvitaan vähemmän aikaa tiedonsiirron aloittamiseen.
 • Kaistanleveys: Satelliitti pystyy käyttämään vain pientä osaa radiotaajuuksista, joten sen kaistanleveys on noin muutama gigatavu sekunnissa. Sillä välin kuitudatakaapelilla on huomattavasti parempi kaistanleveys ja se pystyy siirtämään teratavua sekunnissa, tuhat kertaa enemmän.

sukellusvene-kaapelit-Australiassa

Lähde: submarinecablemap.com

Heikosta datayhteydestä tulee tärkeä, kun puhutaan kansainvälisten asiakkaiden palvelemisesta. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on syytä valita kansainvälinen hosting-yritys, joka voi ylläpitää verkkosivustoasi ja palvella myös kansainvälisiä asiakkaita.

Suosittelemme tätä tarkoitusta varten Cloudways. Se on EU: ssa toimiva hosting-yritys, joka käytti pilvipalvelimia isännöintipalveluihinsa ja jolla on datakeskuksia Australiassa ja monissa paikoissa ympäri maailmaa.

Miksi australialaiset asiakkaat valitsevat CloudWaysin?

 • SSD-asemat: Yritys tarjoaa uusimmat SSD-asemat tallennusyksiköinä, jotka ovat huomattavasti nopeampia kuin perinteiset kiintolevyt. Ylläpitopakettien takana oleva yritystason instrumentti voi lisätä myös verkkosivustosi latausaikaa!
 • Kehittyneet välimuistiratkaisut: Cloudways tarjoaa erityyppisiä välimuistoja, kuten Memcached, Varnish, RedIs ja enemmän, joten tietojen tarjoaminen on nopeampaa ja jatkuvampaa kuin välimuistissa olevissa isännöintipalveluntarjoajissa..
 • Päivitetty käyttöaikaympäristö: Palvelimet käyttävät uusimpia skriptejä ja palveluita, kuten PHP 7, Apache ja Nginx -verkkopalvelimet, MySQL ja MariaDB-tietokannat.
 • Ilmainen SSL: Let’s Encrypt SSL -salaus voidaan lisätä yhdellä napsautuksella täysin ilmaiseksi. Tällä tavalla verkkosivustosi saa perustason SSL-salauksen HTTPS-protokollan etuja pitkin.
 • Automaattinen varmuuskopiointi: Voit tehdä varmuuskopioiden aikataulun ja ajoittaa sen sopivasti. Voit jopa asettaa automaattisen skriptin tekemään tunnin varmuuskopioita; aikataulu voidaan muuttaa 7 päivän välein. Tietysti voit aina käyttää varmuuskopioita palauttaaksesi vioittuneen järjestelmän.
 • Kaksitekijäinen todennus: Tämä edistyksellinen todennusjärjestelmä auttaa sinua lisäämään toisen suojauskerroksen salasanojen päälle ja suojaamaan tietojasi hakkereilta. Aseta vain kerros ja hyödynnä parannetun tietoturvan etuja!
 • 60 datakeskuksen sijaintia: Jos haluat mieluummin tietokeskuksia Australian ulkopuolella tai haluat kohdistaa tietylle planeetta-alueelle, Cloudways antaa sinulle mahdollisuuden valita 60 eri datapaikasta. Löydät luettelosta niin suuria nimiä kuten AWS, GCE, DigitalOcean ja Vultr.
 • Ei pitkäaikaisia ​​sitoumuksia: Jos vihaat palveluntarjoajia, jotka yhdistävät sinut heidän palveluihinsä vuotuisilla tai puolivuosittaisilla sopimuksilla, pidät Cloudwaysin palkkajärjestelmästä. Yhtiö käyttää ns. Pay-as-you-go-järjestelmää, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi maksaa vain käyttämistäsi resursseista.
 • Pystysuora palvelimen skaalaus: Jos verkkosivustosi tarvitsee enemmän resursseja, voit lisätä ne vain napsautuksella järjestelmänvalvojan alueelta. Uusia sopimuksia tai palvelinmäärityksiä ei tarvita, joten voit toimia verkkosivustosi tarpeiden mukaan.
 • 24/7 tuki: Cloudways tarjoaa 7/24 -tuen sähköpostitse tai live-chatin kautta, ja verkkosivustolla on lippujärjestelmä. Tukitiimi on ystävällistä ja vastaa kysymyksiisi niin pian kuin mahdollista.
 • Tietopohja ja yhteisö: Jos haluat lukea ja itse hallita vianetsintää, voit käyttää Cloudwaysin tietokantaa ja yhteisöä. Tietokannassa on paljon artikkeleita, lajiteltu yli 30 osaan, ja jatkuvasti päivitettävä blogi tarjoaa myös uusia tietokappaleita. Yhteisöfoorumilla on yli 500 aihetta, joissa käyttäjät ja järjestelmänvalvojat voivat vastata toistensa kysymyksiin.
 • SSH ja SFTP: Voit aina muodostaa yhteyden Cloudways-palvelimiin SSH: n tai SFTP: n kautta, koska molemmat protokollat ​​ovat käytössä. Tällä tavalla voit hallita pakettejasi turvallisella ja helpoalla tavalla.

Suosittelemme myös CloudWaysia tässä Australian parhaiden WordPress-hosting-luettelossa.

Cloudways-hosting-suunnitelmat

Cloudways ei tarjoa klassisia hosting-paketteja; se tarjoaa pilvipalveluita tarjouspilvipalveluyritysten perusteella. Voit valita viidestä pilvipalvelupalvelusta, Digital Ocean, Linode, Vultr, Amazon Web Services ja Google Cloud Platform ovat kaikki saatavana.

Lähimmät tietokeskukset australialaisille asiakkaille ovat:

 • Digitaalinen valtameri: Singapore, Bangalore (Intia)
 • Linode: Singapore, Tokio (Japani)
 • Vultr: Sydney (Australia), Tokio (Japani)
 • Amazon-verkkopalvelut: Sydney (Australia), Soul (Etelä-Korea), Singapore, Tokio (Japani), Mumbai (Intia)
 • Google Cloud Platform: Sydney (Australia), Tokio (Japani), Singapore, Taiwan

Digitaalinen valtameri suunnitelmat alkavat 10 dollaria / kuukausi. Tästä määrästä saat 1 Gt RAM-muistia, 1 CPU-ydin, 25 Gt tallennustilaa ja 1 TB kaistanleveyttä. Suurin suunnitelma tarjoaa 192 Gt RAM-muistia, 32 prosessorin ytimiä, 3840 Gt tallennustilaa ja 12 TB kaistanleveyden käyttöä 1 035 dollarin lähtöhintaan..

Linode sillä on 9 erilaista suunnitelmaa, pienintä nimeltään Linode1GB ja se tarjoaa sinulle 1 Gt RAM-muistia, 1 CPU-ytimen, 20 Gt tallennustilaa ja 1 TB kaistanleveyden 12 dollarin kuukaudessa alkavaan hintaan. Suurin suunnitelma tarjoaa 80 Gt RAM-muistia, 20 CPU-ytimiä, 1536 Gt tallennustilaa, 20 TB kaistanleveyttä ja alkaa 860 dollaria / kuukausi.

Vultr sillä on 8 suunnitelmaa, pienin maksaa 11 dollaria / kuukausi. Se antaa sinulle 1 Gt RAM-muistia, 1 CPU-ytimen, 25 Gt tallennustilaa ja 1 TB kaistanleveyden. Suurin suunnitelma maksaa 730 dollaria / kuukausi ja sisältää 96 Gt RAM-muistia, 24 CPU-ydintä, 800 Gt tallennustilaa ja 15 TB kaistaleveyttä.

Amazon Web Services tarjoaa sinulle 13 erilaista suunnitelmaa, joissa pienimmällä on 1,75 Gt RAM-muistia, 1 CPU-ydin, 4 Gt: n tallennustila ja 2 Gt: n kaistanleveys 34,91 dollarin kuukaudessa lähtöhintaan. Suurin suunnitelma on nimeltään AWS 16XL ja antaa sinulle 256 Gt RAM-muistia, 64 CPU-ydintä, 4 Gt tallennustilaa ja 2 Gt kaistanleveyttä hintaan 3058,26 dollaria / kuukausi..

Google Cloud PlatformAlkutason suunnitelma on nimeltään GCE Small ja se on saatavana hintaan 33,30 dollaria / kuukausi. Se sisältää 1,70 Gt RAM-muistia, yhden suorittimen ytimen, 20 Gt tallennustilaa ja 2 Gt kaistanleveyttä. Suurin suunnitelma alkaa 1290,42 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 120 Gt RAM-muistia, 32 CPU-ydintä, 20 Gt tallennustilaa ja 2 Gt kaistanleveyttä.

johtopäätös

Australia-hosting

Onko Cloudways ihanteellinen australialaisille? Vastaus on kyllä. Se tarjoaa monipuolisen luettelon pilvipalveluista ja monia suunnitelmia. Voit valita vain parasta; vaikka tarvitset enemmän RAM- ja CPU-ytimiä vähemmän tallennustilaa tai etsit suurta tallennustilaa ja kaistanleveyttä joka kuukausi.

Kotitalous- ja kansainvälisille asiakkaillesi on paljon datakeskuksia, joten voit olla varma, että verkkosivustosi ei ole koskaan poissa käytöstä. Valitse sinulle sopivin suunnitelma ja maksa pay-as-you-go, kun olet käyttänyt resursseja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map