A2Hosting-arvostelu

A2-hosting-palvelun suurin myyntikohta on niiden nopeuslisäys, joka on jopa 20 kertaa nopeampi kuin muut tarjoajat. Lisäksi he väittävät erinomaisen käytettävyyden ja erinomaisen asiakastuen.


Tämä verkkopalveluntarjoaja on ollut markkinoilla vuodesta 2001. Tuolloin se tunnetaan nimellä Iniquinet, mutta he vaihtoivat nimen vuonna 2003. Tämä isännöintipalveluntarjoaja ei ole niin suosittu kuin BlueHost, iPage tai HostGator. He omistavat kolme tietokeskusta ympäri maailmaa: Yhdysvallat (Michigan), Eurooppa (Amsterdam) ja Aasia (Singapore). Se tarkoittaa, että ne tarjoavat erinomaisen kattavuuden melkein jokaiselle suurelle kaupungille maailmassa.

Toisin kuin useimmat muut web-palveluntarjoajat, A2Hostingilla on kaikki omat web-palvelimet. Yhdistämällä tämä tosiasia niiden nopeasti toimiviin koneisiin ja saat laadukkaan palvelun.

suunnitelmat & hinnoittelu

A2-isännöinnissä on paljon hosting-vaihtoehtoja jaetusta isännöinnistä omistettuihin palvelimiin. Heillä on vaihtoehto Linuxille ja Windows-suunnitelmat räätälöidä tarpeitasi varten. On huomattava, että Windows-pohjaiset palvelimet maksavat hieman ylimääräisiä kuin alla mainitut hinnat. Tämä ei ole yksi halvimmista tarjoajista, mutta vastineeksi tarjoaa paljon suunnitelmia ja korkean suorituskyvyn kattamaan hinta.

Jaettu hosting

Aloituspaketti on jaettu hosting, jonka lähtöhinta on 3,92 dollaria kuukaudessa. Sitä on kolme suunnitelmaa: Lite (3,92 dollaria). Hyvä vaihtoehto yhdelle sivustolle, koska mukana tulee 1 verkkosivusto, 5 tietokantaa, rajoittamaton tallennus ja siirto, cPanel ja ilmainen SSL (Secure Sockets Layer) & SSD (Solid State Drives). Swift (4,90 dollaria); tämä vaihtoehto sisältää samat ominaisuudet kuin Lite, vain rajoittamattomilla verkkosivustoilla ja tietokannoilla. Turbo (9,31 dollaria); tässä vaihtoehdossa on kaksi lisäominaisuutta, Turbo – nopeammat sivujen latausajat ja A2-sivuston kiihdytin, joka parantaa sivustosi suorituskykyä.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjän isäntä on tarkoitettu niille, jotka haluavat isännöidä omille asiakkailleen, ja sitä on 4 suunnitelmaa: pronssi (13,19 dollaria kuukaudessa), hopea (18,47 dollaria kuukaudessa), kulta (24,41 dollaria kuukaudessa) ja platinum (40,91 dollaria kuukaudessa). Ne vaihtelevat 30 Gt: n tallennustilasta, 400 Gt: n siirrosta, 40 tilistä (pronssi) 200 Gt: n tallennustilasta, 2 TB: n siirrosta ja 100 tilistä (Platinum)..

VPS-hosting

Tarjouksista löytyy myös VPS-hosting kolmella paketilla, jokaisella on omat kolme suunnitelmaansa. Hallitsematon VPS (alkaen 5 dollaria kuukaudessa) kokeneille kehittäjille, Ylläpito VPS (alkaen 32,99 dollaria kuukaudessa) lisää voimaa ja tukea verrattuna jaettuihin isännöintisuunnitelmiin ja Core VPS: ään (alkaen 32,99 dollaria kuukaudessa) hallitulla VPS: llä ja pääkäyttäjillä.

Omistettu palvelin

Toinen suunnitelmasuunnitelma tulee omistetun palvelimen isännöinnin muodossa. Käytettävissä on 4 suunnitelmaa: Semi Dedicated Server (alkaen 9,31 dollaria kuukaudessa), hallitsematon Flex Server (alkaen 99,59 dollaria kuukaudessa), Managed Flex Server (alkaen 141 dollaria kuukaudessa) ja Core Flex Server (alkaen 141 dollaria kuukaudessa)..

Tilisi siirtämisestä toiseen datakeskukseen tai hosting-suunnitelman päivittämisestä / alentamisesta veloitetaan 25 dollaria. Kaikki on avointa ja ilmeistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia äkillisistä ja tuntemattomista maksuista.

A2Hostuksen ominaisuudet

Jo alusta alkaen on kolme vaihetta, jotka tekevät asioista helppoa. He hyväksyvät kaikki tavalliset maksutavat, kuten luottokortit, PayPal, sekit, pankkisiirrot ja vielä vähemmän kuuluisat, kuten Skrill ja PayULatam. Tilisi aktivoidaan heti, joten pääset siihen heti.

Tällä web-isäntäpalvelujen tarjoajalla on paljon ominaisuuksia ja suunnitelmia, joiden avulla voit mukauttaa kokemustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jaettua hosting-palvelua löytyy henkilökohtaisista blogeista tai verkkosivustoista. Se tarjoaa WordPress, Joomla! ja Drupal-optimointi, Turbo-palvelimet, joilla on 20 kertaa nopeampi lastausnopeus (vain Turbo suunnitelmalla) ja helppokäyttöiset ominaisuudet.

Jos jaettu isäntä ei riitä sinulle, on olemassa VPS-isäntä, jolla on enemmän virtaa. Jotkut pääominaisuuksista ovat suuremmat nopeudet ja turvallisuus. Sitä käyttävät enimmäkseen kehittäjät. Tämä suunnitelma tarjoaa kaiken, mitä tarvitset useiden monimutkaisten verkkosivustojen ylläpitämiseen, pääkäynnistä Full HostGuard Management -järjestelmään (VPS-ohjauspaneeli, joka auttaa asiakkaita hallitsemaan virtuaalipalvelimiaan helposti).

Dedikoidut palvelimet tarjoavat paljon vaihtoehtoja niille, jotka tarvitsevat jotain ylimääräistä. Voit mennä hallitsemattoman palvelimen kanssa, jos olet kokenut kehittäjä tai järjestelmänvalvoja. Hallinnoidulle palvelimelle on vaihtoehto, jos haluat maksaa hiukan ylimääräistä, jos joku muu auttaa sinua palvelimen hallinnassa.

Jälleenmyyjän isännöintivaihtoehto tarjoaa paljon ominaisuuksia, joiden avulla voit isännöidä korkealaatuista palvelinta muille ihmisille. WHM: n (Web Host Manager) ohjauspaneelista eNom-tiliin, joka auttaa verkkotunnusten jälleenmyymisessä. Kaikissa suunnitelmissa (pronssin vieressä) on WHMCS – Web Hosting Billing and Automation Platform, joka auttaa asiakashallinnassa.

Kuten melkein kaikki muut markkinoilla olevat verkkopalveluntarjoajat, A2 Hosting käyttää tuttua cPanel-sivustoa verkkosivujen hallintaan (Linuxille). Jos valitset Windows-isännöinnin, käytät Plesk-ohjauspaneelia. Plesk on samanlainen kuin cPanel, ei vain niin kuuluisa, koska Linux on helpompaa ja suosittua OC: ta web-hosting-palveluihin.

A2 Hosting on sitoutunut käyttöaikaan 99,9%. Jonkin tutkimuksen jälkeen havaitsimme tämän olevan totta, koska tämän web-palveluntarjoajan keskimääräinen käyttöaika on noin 99,97%. Kun otetaan huomioon, että alan nykyinen standardi on 99,90%, tämä on vaikuttava määrä ja siitä pitäisi kerskautua.

Kuten he väittävät, ne ovat nopein jaetun palvelun tarjoaja, joiden latausajat ovat keskimäärin 316 ms. Se on melkein puoli vähemmän kuin jotkut muut tarjoajat, kuten iPage ja IdeaHost. On aina hyvä, kun verkkosivusi latautuu nopeammin 2 sekunnilla, vaikka se ei tunnu olevan niin suuri ero toisille. Tämä on heidän SSD: n (Solid-State Drive) työ, joka on melko kuuluisa nopeudestaan.

Tapa parantaa sivustosi suorituskykyä tulee ohjelmistoista, kuten CloudLinux (kevyt virtuaalinen ympäristö, joka ylläpitää korkeaa suorituskykyä), HTTP / 2 (se tarjoaa nopeammat latausajat kuin HTTP), Websocket (loistava live-sisällölle, koska se luo kaksisuuntaisen vuorovaikutuksen selaimen ja verkkosivuston välillä), RailGun (tallentaa dynaamisen sisällön verkkosivustot) ja HHVM (se auttaa PHP- ja Hack-ohjelmiin kirjoitettuihin ohjelmiin). Kaikki tiedot heidän web-hosting-työkaluistaan ​​löytyvät helposti heidän verkkosivuilta.

Jos haluat siirtää palvelimesi toiselle palveluntarjoajalle, A2-hosting-palvelun avulla voit tehdä sen ilmaiseksi. Joidenkin muiden palveluntarjoajien kanssa se voi olla melko päänsärky (jopa ilman maksuja), mutta A2 pysyy pelinsa päällä antamalla sinulle auttava käsi. Ainoa vaatimus tähän on, että käytit cPanelia ennen siirtymistä.

Todella hyödyllinen turvaominaisuus on heidän HackScan-palvelu, joka sisältää palomuurin, virustunnistimen ja ympärivuorokautisen suojauksen seurannan. Jotkut suunnitelmat tarjoavat ilmaisia ​​SSL (Secure Sockets Layer) -sertifikaatteja, joiden avulla voit salata ja suojata verkkosivustosi. Jos et tiedä mitä tehdä näillä tietoturvaratkaisuilla, A2 Hosting sai sinut suojaamaan. Heidän tukihenkilöstön tehtävänä on soveltaa näitä varmenteita verkkotunnuksillesi, joten sinun ei tarvitse murrata päätäsi.

Toinen tietoturvamuoto on Patchman, joka voi parantaa tietoturvaa ja optimointia. Se havaitsee vanhentuneet ohjelmistot, laittaa tartunnan saaneet tiedostot automaattisesti karanteeniin ja korjaa tietoturvaongelmat CMS: ien, kuten WordPress, Joomla! ja Drupal.

A2-hosting toimii hyvin kehittäjien kanssa, koska se tarjoaa heille paljon tukityökaluja, kuten erilaisia ​​PHP-versioita (5.4: stä uuteen 7.1) ja tämän kielen kehykset (Laravel, Symfony, CodeIgniter). Lisäksi on MySQL (5.6) -tietokantoja, Python (2.6, 2.7, 3.2) ja Apache (2.2) -palvelimia, PERL 5.10 -kieli, FTP / SFTP (siirtoprotokollat, joita käytetään tiedostojen siirtämiseen asiakkaalta palvelimelle ja päinvastoin) ja Solmu. js (JavaScript runtime build). Periaatteessa ne sisältävät kaiken, mitä kehittäjä voi pitää hyödyllisenä. Kaikkien näiden ohjelmistoratkaisujen lisäksi heillä on myös uutisia ja oppaita asiasta.

Jotkut pienemmät puutteet tässä web-isäntäpalvelujen tarjoajassa ovat, että halvemmissa suunnitelmissa on joitain rajoituksia. Esimerkiksi Turbo-vaihtoehto, joka on heidän ylpeys ja ilo, ei ole saatavana alhaisimmalla hinnalla. Lite Shared -majoitussuunnitelma tarjoaa myös vain yhden verkkosivuston ja 5 tietokantaa, jotka voivat riittää vain joillekin peruskäyttäjille. Ottaen huomioon, että näiden suunnitelmien hinta on korkeampi kuin heidän kilpailijoidensa, se saattaa saattaa jotkut ihmiset poistumaan A2-hosting-palvelusta.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on yksi isommista kohdista oikean verkkopalveluntarjoajan valitsemisessa. A2-hosting tarjoaa hyödyllisen ja ystävällisen asiakastuen, joka on saatavana ympäri vuorokauden. Heillä on kaikki tavanomaiset menetelmät tavoittaaksesi heidät, kuten sähköposti, online-chat ja lippujen lähettäminen tai puhelimitse. Koska maksuton puhelu sijaitsee Yhdysvalloissa, sitä voidaan käyttää vain siellä. Tuki muodostaa yhteyden heti ja niiden vasteaste on erittäin korkea.

Jos et ole tyytyväinen palveluun, kaikilla heidän suunnitelmillaan on milloin tahansa palautuskäytäntö. Se tarkoittaa, että ennen ensimmäistä 30 päivää voit saada täyden hyvityksen ja sen jälkeen hyvityksen. Verkkotunnusten rekisteröinnit, asennus- ja siirtomaksut eivät sisälly tähän käytäntöön.

Plussat & Miinukset A2Hosting

Plussat

 • Todella nopea nopeus
 • Keskimääräistä suurempi käyttöaika
 • Sivustojen vapaa siirto
 • Ystävällinen asiakastuki

Haittoja

 • Rajoitukset perussuunnitelmiin
 • Alennus- ja päivityspalkkiot

johtopäätös

Vaikka A2-hosting ei ole niin kuuluisa kuin jotkut vastaavista web-palveluntarjoajista, se onnistuu olemaan parissa suurimman osan kanssa. Se saattaa tuntua hiukan kallialta joillekin, mutta kun huomaa suuret nopeudet ja erinomainen käyttöaika, se kaikki tasapainottuu. Jos olet vakava yritys tai web-kehitysyritys, tämä saattaa olla oikea tarjoaja sinulle. Suunnitelmissa käytetyn rahan määrän vuoksi ei ole ihme, miksi he tarjoavat korkealaatuista palvelua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map