HostGator vélemények

A HostGator egy másik nagy név a webtárhely-iparban, 2002 óta működik. A társaságot Brent Oxley alapította, aki akkoriban három szerverrel indult. 2009-re a cég több mint 200 000 ügyfelet ért el, gyorsan kinövi Houston irodáját, és arra kényszerítette őket, hogy kibővítsen egy új, 100 000 négyzetláb hosszú irodát Austinban, Texasban. 2012-ben az EIG megvásárolta a társaságot, aki az elmúlt években más nagy tárhely szolgáltató cégeket vásárolt, a BlueHost és az iPage mellett..


A HostGator kedvező árú, megosztott tárhely-terveinek és kiváló minőségű támogatásának köszönhetően népszerűvé vált. A megfizethető megosztott terveken kívül a HostGatorban elérhető más típusú tárhely, például viszonteladó, virtuális magánszerverek, dedikált tárhely és domain regisztráció.

HostGator vásárlást szeretne? Keresse meg a legújabb működő HostGator kuponokat a legjobb árengedmény eléréséhez.

A HostGator régóta ismert, mint egy zseb-barát hosting szolgáltató, all-inclusive megosztott tárhely-terveiknek köszönhetően. Manapság a HostGator tárhelyszolgáltatása sokkal változatosabb, és prémium hosting lehetőségeket is tartalmaz, nevezetesen a VPS, a felhő és a dedikált tárhelyszolgáltatásokat. A HostGator sokoldalú közönség számára vonzó funkciókban gazdag és könnyen kezelhető tárhelyterveken keresztül. A tárhelyen kívül a szolgáltató domain regisztrációt és domain adatvédelmi szolgáltatásokat is kínál.

A HostGator áttekintése

A HostGator nem újdonság az iparágban, valójában egy veterán hosting szolgáltató, akinek a nevét nem veszítik el a host szolgáltatást használó személyek. A társaságot 2002-ben alapította Brent Oxley, és a szerény kezdetek ellenére ma büszke arra, hogy több mint 9 000 000 domain-ot tárol a szerverein. 2012-ben a társaságot az Endurance International Group, a világ egyik legnagyobb vendéglátó konglomerátumának tulajdonosa szerezte meg.

tervek & A HostGator csomagok ára

A HostGatoron több megosztott tárhely-terveket, felhő-tárhelyet, VPS-tárolást, dedikált szervert és még viszonteladói tárhelyterveket talál..

Közös tárhely-tervek Kezdje a Hatchling terv havonta 2,75 dollárral. Két további megosztott tárhely-terv létezik – a csecsemő és az üzleti terv -, amelyek ára 5,95 dollár / hónap, a promóciós időszak alatt. Az összes megosztott terv nem mérhető sávszélességet és egy kattintással történő telepítést tartalmaz. Korlátlan domain tárolása egyetlen számlán csak a Baby and Business tervek számára lehetséges.

Hostgator megosztott hosting-felülvizsgálat

skálázható felhő-tárhely-tervek Havi 4,95 dollárral kezdődhet, és havonta akár 9,95 dollárt is elérhet a Business cloud terv számára, amely korlátlan domain tárolást kínál egyetlen számlán, 6 GB memóriát, 6 magos CPU-t és ingyenes privát SSL-t és IP-t..

Hostgator-cloud-hosting-felülvizsgálat

WordPress felhő tárhely – ha fel szeretné gyorsítani a WordPress blogját vagy webhelyét, akkor feltétlenül próbálja ki a HostGator WordPress felhő-tárhelyének egyikét. E terv alapján webhelye 2,5-szer gyorsabban fog betölteni, mivel felhőtároló architektúrájuk, CDN, több gyorsítótárazási réteg és alacsony sűrűségű kiszolgálóik vannak. A Baby Cloud terv a legnépszerűbb, mivel korlátlan domain tárolását teszi lehetővé.

Hostgator-wordpress-cloud-hosting-felülvizsgálat

VPS tárhely-tervek a HostGatorban az iparág leginkább megfizethető árai, melyek ára 19,99 USD / hónap és 39,95 USD / hónap között lehet. Az erőforrások szempontjából akár 8 GB RAM, 4 mag CPU, 240 GB lemezterület és 3 TB sávszélesség érhető el. Ezek a tervek is méretezhetők, tehát forrásként adhat hozzá forrásokat, hogy lépést tudjon tartani a webhely növekvő igényeivel.

Hostgator-VPS-hosting-felülvizsgálat

Dedikált szerverek megvásárolható Linux vagy Windows operációs rendszerrel, és választhat a félig kezelt és a teljesen kezelt lehetőségek közül. Ráadásul minden szerver 3 dedikált IPv6 IP-vel és DDoS védelemmel rendelkezik.

Hostgator dedikált hosting-felülvizsgálat

A belépő szintű dedikált szerver ára 119 dollár / hónap, és a következő specifikációkkal rendelkezik: Intel Xeon-D CPU 4 magos / 8 szállal, 8 GB RAM-mal, 1 TB HDD-vel és nem mért sávszélességgel. A HostGator legdrágább kiszolgálója havonta 149 dollárt indít, 32 GB RAM-mal, 1 TB SSD-vel és nem mérhető sávszélességgel büszkélkedhet..

A Windows alapú tárhely nem kizárólagosan a dedikált szerverekre vonatkozik, a HostGator lehetőséget kínál a Windows alapú megosztott tárhely-tervek megvásárlására is, akár havonta 4,47 dollárból is. Az ebbe a kategóriába tartozó tervek korlátlan lemezterületet, nem mért sávszélességet és a Plesk vezérlőpanelt tartalmaznak.

Viszonteladó tervei Kezdje a havi 19,95 dollártól 60 GB tárolásért, 600 GB sávszélességért és tárhelyért korlátlan domainhez. A cPanel, a WHM és a WHMCS licencek minden csomagban megtalálhatók.

Hostgator-viszonteladói tárhely-felülvizsgálat

HostGator tárhely szolgáltatások

A HostGator tárhely-tervei csodálatos funkciókkal és ingyenes játékokkal vannak ellátva, így ezek az iparág legszélesebb körű hosting tervei. További beavatkozás nélkül a HostGator tárhely-szolgáltatásai elavultak:

 • Windows és Linux alapú tárhelytervek;
 • Plesk, cPanel, WHM & Ingyenes WHMCS licencek;
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia;
 • 99,9% üzemidő garancia;
 • Ingyenes migrációs szolgáltatások (ideértve a domain, a webhelyet, a MySQL átvitelt és a szkriptátvitelt);
 • Alkalmazások tárolása (WordPress, Joomla, Drupal, Magento);
 • Széles támogatott programozási nyelv (CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL);
 • SSH hozzáférés & teljes root hozzáférés;
 • Ingyenes weboldal készítő eszköz;
 • SEO eszközök;
 • Menedzselt és félig kezelt szerver lehetőségek;
 • Heti helyszíni adatmentések;
 • Néhány tervhez ingyenes dedikált IP-k és SSL-ek;
 • A pénztárnál megvásárolható kiegészítők (CodeGuard, SiteLock, GSuite, Domain Privacy);
 • Méretezhető tárhely-tervek;
 • Ingyenes marketing jóváírások (Google AdWords, Yahoo / Bing);
 • 24 x 7 tartó;
 • Néhány tervvel elérhető HDD és SSD tárolási lehetőségek.

HostGator Uptime Record & Teljesítmény

Mint korábban említettük, a HostGator 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínál a megosztott terveikre. Annak érdekében, hogy teszteljék üzemidejuket, felállítottunk egy teszt webhelyet a HostGator segítségével, és megkezdtük az üzemidő mérését a használatával UptimeRobot. Több mint egy éve figyeljük ezt a weboldalt, és arra a következtetésre jutunk, hogy garanciájuk valóban igaz. Valójában annyira stabilak és megbízhatóak, hogy jelentősen meghaladják a garanciájukat.

Itt van egy képernyőkép a bizonyításhoz:

hostgator uptime 2018 január

HostGator Uptime – 2018. január

Az elmúlt 30 napban 2 perc donwtime-t tapasztaltunk. Mint láthatja, a szerver válaszideje csak 79 ms.

Alapján Pingdom a betöltési idő 371 ms, ami gyorsabb, mint a többi tesztelt webhely 98% -ánál.

hostgator sebességteszt pingdom

HostGator teljesítmény – tesztelték a Pingdommal

A fenti teszteredmények azt a következtetést vonják le, hogy a HostGator megbízható és nagy teljesítményű szolgáltatást kínál.

HostGator ügyfélszolgálat

A HostGator ügyfélszolgálati csatornái tartalmazzák az ingyenes telefonos támogatást, az élő csevegést és az e-mail alapú támogatást. Széles körű tudásbázis áll rendelkezésre az ügyfelek számára is, akik nyitottak egy kis önsegélyhez. A közösségi támogatás elérhető a HostGator fórumon, ahol több mint 330 000 szálat böngészhet és több mint 200 000 tag betekintést nyerhet..

Hostgator-online-támogatás

A rendelkezésre álló számos támogatási lehetőség ellenére a HostGator ügyfélszolgálatát dicsérték és kritizálták, de ez aligha meglepő, tekintettel a nagy ügyfélkörre.

Előnyök & Hátrányai HostGator

A HostGator egy megalapozott és népszerű tárhely-szolgáltató, funkciókban gazdag tárhely-tervekkel, amelyek a legtöbb tárhelyigényt lefedik. Ennek ellenére nézzük meg, hogy mi a HostGator előnye és hátránya.

Előnyök

 • Linux és Windows tárhelybeállítások
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Funkcióban gazdag tárhely-tervek
 • Ingyenes migrációs szolgáltatások
 • cPanel és Plesk engedélyes

Hátrányok

 • Hosszú kötelezettségvállalási időszakok a kedvezményes árképzés érdekében (például 36 hónap)
 • Nincs ingyenes domain megosztott tárhely-tervvel

A HostGator hónapról-hónapra terveket kínál, azonban az alacsonyabb árak elérése érdekében valószínűleg komolyan kell vennie a HostGator iránti elkötelezettséget. Lehet, hogy ez nem igazán megfelel azoknak az ügyfeleknek, akik nem szeretnek belekerülni a szállítói “lock-in” típusú helyzetekbe.

A megbízhatóság szempontjából a HostGator megígéri, hogy az Ön webhelye az idő 99,9% -án tartja fenn és működik. A 45 napos pénz-visszatérítési garancia szintén meghaladja az iparág átlagát, így sok idő áll rendelkezésre, hogy teszteljék szolgáltatásaikat.

A HostGator felülvizsgálati következtetése

A HostGator egy jól bevált jelenléte a webtárhely-iparban, amely egyre versenyképesebbé válik, sőt még zsúfolt. A hosszú elkötelezettségi időszakokon túl a HostGator tárhely-tervei népszerűek a funkciók és a freebiesek sokasága miatt. Kínálnak változatos tárhely-terveket, amelyeket a méretezhetőség szem előtt tartásával építenek ki, azzal a ténnyel együtt, hogy domain regisztrációt és domain adatvédelmi szolgáltatásokat is kínálnak. Ez teszi őket megfelelő választássá azok számára, akik szeretnék, hogy domainjük és webhelyük ugyanazon szolgáltatónál üzemeltessenek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map