Onko HostGator Web Hosting nopea?

hostgator-nopeasti web-hosting


Mikä on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden palveluntarjoajan näkökohdista? Nopeus, tietysti!

Loppujen lopuksi kaikki, jotka omistavat verkkosivun (tai enemmän), haluavat sen latautuvan nopeasti ja toimivan saumattomasti jokaiselle vierailijalle. Tämän ajattelun taustalla on hyvä syy: suuri osa ihmisistä poistuu verkkosivustosta, jos sitä ei ladata alle 2–3 sekunnissa.

Joten, jos olet verkkosivuston omistaja tai suunnittelet verkkosivuston avaamista, on erittäin tärkeää olla varovainen uudessa isäntässäsi latausnopeuksien varalta. Tällä tavoin sivuston suosio kasvaa nopeammin ja helpommin.

Mutta saatat kysyä itseltäsi: Mikä web-hosting-yritys tunnetaan nopeana? Se on hyvä kysymys! Tässä artikkelissa käsittelemme vastausta.

Tarkemmin sanoen puhutaan isännöintipalveluntarjoajasta, joka on maailmanlaajuisesti käytetty palvelu. Sitä kutsutaan HostGator.

Tämän artikkelin pääaihe on kertoa sinulle miksi HostGator on nopea palvelu ja mikä hosting-suunnitelma olisi parasta saada nopein verkkosivusto.

Tietoja HostGatorista

HostGator on amerikkalainen yritys. Brent Oxley perusti sen vuonna 2002, ja sen ensimmäinen toimisto oli Floridassa. Yrityksen ensimmäisestä julkaisusta on kulunut jonkin aikaa. Kuinka se menee tänään kilpailuun??

Voimme turvallisesti sanoa, että HostGator on kymmenen parhaan verkkoisäntän joukossa ympäri maailmaa. Miksi? Koska vuodesta 2002 sadat tuhannet asiakkaat ovat kasvaneet rakastamaan tarjoamiaan palveluita.

Tämä tarkoittaa, että satoja tuhansia verkkosivustoja ylläpidetään käyttämällä yhtä HostGatorin palveluista.

Tärkein syy siihen, miksi niin monet ihmiset valitsivat tämän palveluntarjoajan muihin verrattuna, on hinnoittelu. Esimerkiksi jokainen hosting-paketti, jonka löydät heidän viralliselta verkkosivustolta, maksaa paljon vähemmän kuin mitä muut yritykset tarjoavat.

Mutta halpa ei ole kaikki. Loppujen lopuksi, kuka haluaa halvan palvelun, josta ei saada työtä? Onneksi HostGator ei ole sellainen isäntä. Jokainen heidän tarjoamansa suunnitelma on huippuluokkaa. Ne sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet valitun paketin mukaisesti (näemme tästä yksityiskohtaisemmin myöhemmin).

Mutta nyt kun tiedät, miksi HostGator on niin suosittu, on aika tarkistaa, ovatko ne niin nopeita kuin haluaisit heidän olevan:

Onko HostGator nopea?

Lyhyt vastaus on: Kyllä, HostGator on ehdottomasti nopea web-hosting-palvelu. Ok, tiedän, että haluat lisätietoja, joten siirrämme yksi ja puhutaan jostakin todisteesta:

SSD-varastot

hostgator-nopea-palvelimetEnsimmäinen asia, joka meidän on mainittava puhuttaessa verkkosivustojen nopeuksista, on laitteisto, jota HostGator tarjoaa asiakkailleen. Sinulla on ilo tietää, että jokainen hosting-suunnitelma tarjoaa ilmaisen SSD-tallennustilan.

Miksi tämä on niin tärkeää, että se on mainittava? No, SSD-asemat ovat paljon nopeampia kuin tavalliset, perinteiset pyörivät asemat (HDD). Mutta kuinka paljon nopeammin?

Useimmissa tapauksissa SSD-tiedosto tuottaa vaaditut tiedot vierailijan näytölle jopa 10x nopeammin kuin normaali kiintolevy. Jos yrityksen käyttämä asema on laadukasta tuotetta (mikä se on), tämä määrä voi nousta jopa 20x nopeammin.

Kuvittele vain! Esimerkiksi sen sijaan, että odottaa 10 sekuntia sivun lataamista, käyttäjä näkee sisällön alle sekunnissa näytölläsi.

SSD on niin tärkeä. Siksi HostGator käyttää sitä pohjana jokaiselle isännöintisuunnitelmalle, jota he tarjoavat.

Matala tiheys palvelimilla

Toinen mainittava näkökohta, joka tekee HostGatorista niin nopean, on heidän palvelimiensa matala tiheys. Kerron sinulle, mitä tämä tarkoittaa tällä hetkellä. Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että tämä näkökohta koskee enimmäkseen niitä, jotka työskentelevät jaetun isännöintisuunnitelman kanssa. Mutta koska suurin osa ihmisistä käyttää tällaisia ​​palveluita, on suuri mahdollisuus, että olet myös heidän joukossa.

Kun kirjaudut jaettuun hosting-suunnitelmaan, se tarkoittaa, että saat Jaa yhden palvelimen resurssit muiden verkkosivustojen kanssa. Tämän vuoksi resurssit jaetaan yhden palvelimen kaikkien käyttäjien kesken.

Oletetaan, että palvelimella on 100 Gt tallennustilaa (vain esimerkki). Jos tällä palvelimella on 10 käyttäjää, jokaisella käyttäjällä on noin 10 Gt tilaa verkkosivustolleen. Mutta lukumäärä voi vaihdella suuresti, koska jotkut sivustot vaativat enemmän resursseja kuin toiset. Asia on, että jaat resursseja muiden käyttäjien kanssa.

Mutta koska HostGatorissa on pienitiheyspalvelimia, jaat nämä resurssit paljon vähemmän käyttäjiä kuin muissa yrityksissä. Tällä tavalla verkkosivustosi saa enemmän prosessointitehoa, tallennustilaa ja muita bonuksia, joita ylläpitää.

Ja koska saat enemmän kaikesta (erityisesti RAM: sta ja palvelimen virrasta), sivustosi latautuu erittäin nopeasti riippumatta siitä, kuinka monimutkainen se on.

Nopeat palvelimet

Kolmantena todisteena annan sinulle joitain nopeuden testaustilastoja HostGatorista. Näet, että verkkosivusto, jota ylläpitämme HostGatorin jaetulla palvelimella, latautuu yhdellä silmäyksellä. Tämä on WordPress-sivusto, joka on ladattu paljon kuvia, skriptejä ja vastaanottaa myös kunnollista päivittäistä liikennettä.

hostgator-nopeus-testi

Koe suoritettiin Pingdom Lontoosta (UK) kello 13.30 paikallista aikaa antoi seuraavat tulokset:

 • Suoritusaste: 81 pistettä
 • Latausaika: 2,87 sekuntia
 • Sivun koko: 390 kt
 • Pyyntöjen lukumäärä: 29

HostGatorin tietokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa. Joten testin tekeminen eurooppalaisesta maasta tekee vielä vaikeammaksi saada hyviä pisteet.

Pidä tämä kaikki mielessä, huomaa, että HostGator onnistui lataamaan sivuston alle 2 sekunnissa. Tämä on vaikuttava saavutus.

Tämä saavutus puhuu helposti mahtavasta palveluntarjoajasta, joka panostaa paljon vaivaa nopeaan lastausnopeuteen.

Olemme suorittaneet testin muutamaa minuuttia myöhemmin Google PageSpeed ​​Insights työkalu samoin. Saimme tällä työkalulla kaksi tulosta, yhden mobiililaitteelle ja työpöydälle. Tässä on kuvakaappauksia:

hostgator-google-nopeus-testi-mobile

HostGator – Google Speed ​​Test Mobile

hostgator-google-speed-testi-työpöydälle

HostGator – Google Speed ​​Test Desktop

Kuten huomaat, testitulokset ovat melko lupaavia myös Googlen nopeustestillä.

Nyt on aika nähdä, mikä isännöintisuunnitelma olisi parasta, jos sinulla on nopein verkkosivusto:

Nopeimmat HostGator-suunnitelmat

Verkkosivustollesi sopivan hosting-suunnitelman valitseminen riippuu lähinnä erityistarpeistasi. Miksi sanon sen? Ajattele vain sitä!

Äskettäin rakennettu verkkosivusto ei tarvitse liian paljon resursseja toimiakseen oikein. Miksi se on totta? Koska yleensä aloittelijasivustolla ei ole alusta alkaen liian monta päivittäistä kävijää. Kasvaminen vie aikaa. Joten, yksinkertaisempi hosting-suunnitelma on kaikki mitä tarvitset.

Mutta jos omistat monimutkaisemman verkkosivuston, joka saa jo jo päivittäin paljon kävijöitä, kannattaa ehkä etsiä jotain kilpailukykyisempää. Loppujen lopuksi useammat kävijät vaativat enemmän resursseja, eikö niin?

Joten miten sinun pitäisi edetä nopeaan verkkosivustoon? Voit valita 2 menetelmää:

hostgator-nopeimmin jaetun hosting-suunnitelma

HostGator – liiketoimintasuunnitelma

 1. Jos haluat vain vapauttaa Uusi tarvitset hyvän jaetun hosting-suunnitelman. Onneksi HostGator tarjoaa 3 erillistä suunnitelmaa tällaisiin tarpeisiin. Jos kuitenkin haluat parhaan suorituskyvyn, sinun pitäisi mennä 3. pakettiin, jonka nimi on Business hosting. Suunnitelmaan sisältyy myös ilmainen SSL-sertifikaatti, omistettu IP- ja SEO-työkalut.

Se maksaa kuukausittain 5,95 dollaria, joten se on melko halpaa. Lisäksi saat rajoittamaton SSD-tallennustila ja mittaamaton kaistanleveys, joten pystyt työskentelemään kohtuullisen määrän kävijöiden kanssa kasvaessasi.

hostgator-VPS-hosting-suunnitelma nopea

HostGator – VPS-hosting-suunnitelmat

 1. Toinen tilanne syntyy, kun verkkosivustosi on jo vakiintunut. Tämä tarkoittaa, että saat satoja (mahdollisesti tuhansia) päivittäisiä kävijöitä. Tässä tapauksessa jaettu hosting-suunnitelma ei riitä pitämään nopeasti ladattavaa verkkosivustoa.

HostGator tarjoaa 2 vaihtoehtoa: VPS-hosting ja Dedicated Hosting. 2: n välillä on huomattava ero: VPS-hosting antaa sinun käyttää tiettyä määrää resursseja, selkeästi hahmoteltu, mutta työskentelet samalla palvelimella muiden kanssa. Tämä isännöinti on halvempaa kuin omistettu isännöinti.

Dedicated hosting antaa sinulle koko palvelimen itsellesi. Tämä on tärkein ero. Dedicated hosting on kuitenkin paljon kalliimpi kuin VPS-hosting.

Tutustu HostGatorin viralliselle verkkosivustolle voidaksesi valita tarpeisiisi sopivan suunnitelman. Sieltä löydät sekä VPS-isännöinnin että erilliset isännöintisuunnitelmat, jotka on selvästi kuvattu. Kaikki ominaisuudet ja resurssit on lueteltu, joten tiedät tarkalleen, mitä tarvitset erityisesti.

Muista kuitenkin, että omistettu hosting on tarkoitettu vain niille, joilla on erittäin suuria verkkosivustoja. Tarkoitan tällä valtavaa sivustoa, jolla on tuhansia päivittäisiä kävijöitä ja kymmeniä tai jopa satoja sivuja. Useimmille käyttäjille VPS-hosting on juuri tarpeeksi nopeaan sivustoon.

johtopäätös

Nyt tiedät nyt, että HostGator on tunnettu isännöintipalveluntarjoaja, jolla on kasvava suosio. Onko se nopea? Tietysti! Yllä esitetyistä kolmesta syystä on selvästi nähty, että HostGator välittää verkkosivustojen nopeuksista erittäin paljon.

Itse asiassa ne kehittyvät tällä alueella päivä päivältä.

Kaiken kaikkiaan oikean suunnitelman valitseminen verkkosivustollesi on täysin sinun tehtäväsi. Mieti vain hyvin sitä, mitä tarvitset erityisesti, ja tiedät miten edetä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map