Onko BlueHost hyvä valinta WooCommercelle?

bluehost-woocommerce


WooCommerce on eniten käytetty verkkokauppaalusta, jota käytetään laajasti Internetissä. Sen suurin etu on, että voit tehdä verkkokaupan vain muutamalla napsautuksella, joka perustuu hienoon WordPress-nimiseen Internet-ohjelmistoon.

Ensimmäinen WooCommerce-versio lanseerattiin vuonna 2011, ja tuotteen osti WordPress.comin omistaja Automattic vuonna 2015. Siitä lähtien WooCommerce saa lisää kehitystä ja muita resursseja ollakseen vielä hyödyllisempiä..

Jos mietit, onko WooCommerce hyvä vai ei sinun tarkoituksiin, tässä on kolme numeroa, jotka auttavat sinua päättämään:

 • Yli 3,3 miljoonaa verkkosivustoa ylläpitää WooCommerce Bultwith.com-sivuston mukaan
 • 4,9% miljoonasta suosituimmasta verkkosivustosta käyttää tätä ohjelmistoa
 • WooCommercea on toistaiseksi ladattu yli 51 miljoonaa kertaa

Se voi olla ehdottomasti ohjelmistosi, jos haluat käynnistää uuden myymälän. Jos tarvitset lisää WooCommerce-tietoja, lue myös linkitetty opetusohjelma.

WooCommerce: n tärkeimmät ominaisuudet

woocommerce-logo-bluehostWooCommerce sisältää monia hienoja ominaisuuksia, tai rehellisesti sanottuna kaikki sen ominaisuudet ovat hienoja. Ohjelmistoon ei ole pakattu heikkoa omaisuutta, mutta todennäköisesti et käytä kaikkia niitä. WooCommercessa on tärkeitä piirteitä, jotka meidän tulisi mainita, ne ovat suurin vahvuus ja melkein kaikilla käyttäjillä voi olla niistä hyötyä.

Pika-asennus ja asennus

Koska WooCommerce on WordPress-laajennus, se voidaan asentaa vain muutamalla napsautuksella. Aktivoimalla se yhdellä napsautuksella, saat laajennuksen elossa.

Asennusprosessi on ohjattu toiminto, joka opastaa sinua tekemään perusasetukset ja asettamaan verkkokaupan. Koska itse ohjelmistossa on monia mukautusvaihtoehtoja, ohjattu asennustoiminto on hieno työkalu, joka auttaa sinua ensimmäisten vaiheiden aikana.

Valuuttojen, verojen ja maksuyhdyskäytävien edistynyt käyttö

Jos olet koskaan käsitellyt verkkokaupan maksutapoja, tiedät, se on yksi verkkokaupan elämän vaikeimmista tehtävistä. Puhumme maksuista ja ihmisten rahoista, joten ei ole mitään tekemistä väärin. Toisaalta maksupalveluntarjoajat vaativat standardisoituja tapoja työskennellä sivustosi kanssa, ja sinun tulee noudattaa ehtoja.

WooCommerce auttaa sinua lisäämään maksuyhdyskäytäviä ja ratkaisuja paljon helpommin ja voit olla varma, että ne toimivat. Asiakkaidesi maksut ovat turvassa ja koko prosessi automatisoidaan.

Jos puhumme rahasta, meidän on mainittava myös verot ja valuutat. WooCommerce-palvelussa sinulla on mahdollisuus asettaa rajaton määrä veroja, käyttötapoja ja valuuttoja. Voit myydä kotimaisia ​​tai ulkomaisia ​​tuotteita, hinnat ovat tarkkoja, sinun ei tarvitse huolehtia tarkkaan hinnoitteluun eri asiakkaille.

Datan suojelu

Omien, kauppojesi ja asiakkaidesi tietojen suojaaminen on nykyään entistä tärkeämpää. EU: n uudet GDPR-säännöt, kunkin maan kansallinen tietosuojalaki pakottaa sinut käsittelemään tietojasi huolellisesti ja säilyttämään ne turvallisessa tilassa.

WooCommerce käyttää alan standardisuojausta ja mittauksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen vuotamisesta. Voit myös päättää, rekisteröitkö asiakkaidesi käyttäjätilin vai sallitko vieraiden uloskirjautumisen. Jälkimmäisessä tapauksessa saatat saada enemmän tilauksia; Käyttäjärekisteröinnin avulla voit kuitenkin tehdä kuponkeja tai muita alennuksia palauttaville asiakkaillesi. WooCommerce tukee myös sellaisia ​​asiakasetuja.

Tuotteiden käsittely

Verkkokauppasi avain on tuotteiden käsittely, koska sinun tulisi ladata tuotteesi ja näyttää ne asiakkaillesi. WooCommercella on monipuolinen omaisuus näiden tehtävien tukemiseksi, mukaan lukien erittäin yksityiskohtaiset tuotesivusivut, edistyneet räätälöintimenetelmät, erityyppisten lähetys-, markkinointi- ja muiden hallintatyökalujen käyttäminen jne..

Tukee ammattilaisia ​​ja teollisuutta

Kun jokin on niin suuri kuin WooCommerce, kokonainen teollisuus perustuu siihen. Joten voit helposti löytää ilmaisia ​​tai premium-luokan WooCommerce-malleja WordPressille, kehittäjille, markkinointiprofiileille tai jopa tämän ohjelmiston tunteville tiedonsyöttötyöntekijöille..

WooCommercella on oma teemakauppa ja lisäosakauppa, josta saat virallisia lisälaitteita ilmaiseksi tai rahaa. Tietysti löydät myös kymmeniä tunnettuja, mutta riippumattomia kauppoja ympäri maailmaa.

Käyttäjän panos

Voit antaa käyttäjien arvioida ja arvioida tuotteita ja voit myös vastata niihin. Tällä tavalla myymäläsi näyttää ammattimaisemmalta ja käyttäjän luoma sisältö tarkoittaa ilmaista sisältöä ja lisää myyntiä!

Hakukoneoptimointi

SEO voi parantaa kaikkia sisältö- tai tuotesivuja, ja WooCommerce tukee sitä ehdottomasti. Jos vietät pyrkimyksiä kirjoittaa SEO-osia, myymäläsi on menestyvämpi ja erilainen kuin tusina muuta Internet-kauppaa.

ryhmätyö

WooCommerce antaa sinun lisätä ryhmäsi jäseniä kauppaan. Sinun ei tarvitse tehdä heistä järjestelmänvalvojia, mutta he pystyvät käsittelemään raportoinnin tai ostot. Mukana oli myös paljon tilastollisia ja analytiikkatyökaluja, joten voit pitää silmäsi tavoitteidesi suhteen.

WooCommerce-palvelimen vaatimukset

Jos aiot käyttää WooCommercea, sinun pitäisi tietää sen palvelinvaatimuksista löytääksesi paras isäntä. Koska se on WordPress-laajennus, sinun on ensin tiedettävä tämän CMS: n palvelinvaatimukset.

Mitä tarvitset WordPressiin:

 • PHP vähintään versio 7.2 tai uudempi
 • MySQL vähintään versio 5.6 tai uudempi; TAI MariaDB-versio 10.0 tai uudempi
 • tukee HTTPS: ää
 • Apache tai Nginx on suositeltava, mutta voit käyttää mitä tahansa Web-palvelimia, jotka tukevat yllä mainittuja versioita

Mitä tarvitset WooCommerce-palveluun:

 • edellä mainitut resurssit
 • vähintään 128 Mt: n muistiraja-asetus WordPressissä (wp-config.php)

Muutamia lisäpalveluita, kuten CURL tai fsockop-tuki, voidaan tarvita myös erityistehtävissä; voit lukea lisää heistä virallinen WooCommerce -sivusto.

Mutta periaatteessa yllä mainittuja palvelinresursseja tarvitaan WordPressin ja WooCommerce-ohjelmien sujuvaan ajamiseen. Huomaa, että suurin osa web-palveluntarjoajista käyttää edelleen PHP 5: tä palvelimillaan, jota ei tueta aktiivisesti 31. joulukuuta 2016 lähtien, mikä tarkoittaa enemmän haavoittuvuutta ja hakkerointimahdollisuuksia kuin PHP 7.

Suosittelemme BlueHostia luotettavan ja hyvin toimivan web-palveluntarjoajan tarjoamiseksi. Lue lisää tietääksesi miksi suosittelemme tätä yritystä ja mistä erityisistä WooCommerce-palveluista voit hyötyä.

Miksi valita BlueHost WooCommerce-palveluun

BlueHost on vuonna 2003 perustettu web-hosting-yritys, joka tunnetaan laajalti yhtenä alan luotettavimmista yrityksistä. Numerot osoittavat myös saman, BlueHost ja sen sisaryritykset ylläpitävät noin 2 miljoonaa verkkotunnusta, joten BlueHost on yksi maailman suurimmista verkkoisäntäkoneista. Lue yksityiskohtainen BlueHost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja yrityksestä.

Yhtiöllä on erityyppisiä isäntäpaketteja, mukaan lukien lähtötason jaettu isännöinti, ja myös edistyneempiä VPS-isäntä- tai erillispalvelinmajoituksia. Se teki myös erityisen tuotelinjan WooCommerce-hosting-paketeista, jotka on tarkoitettu tämän eCommerce-ohjelmiston käyttämiseen.

Bluehost-woocommerce-suunnitelma-ominaisuuksia

BlueHost WooCommerce -pakettien tärkeimmät edut:

 • Ilmainen verkkotunnus: Voit saada verkkosivustollesi verkkotunnuksen ilmaiseksi.
 • WooCommerkin automaattinen asennus: Ohjelmisto on asennettu tällaisiin suunnitelmiin automaattisesti, joten voit käyttää omaa ilmentymääsi heti.
 • Ilmainen SSL-salaus: Sivustosi saa automaattisesti ilmaisen SSL-suojauksen, joten asiakkaasi ja verkkosivustosi tiedot salataan Internetissä. Suuri plus on, että modernit selaimet, kuten Chrome, Firefox ja muut, osoittavat asiakkaillesi, että sivustosi on turvallinen.
 • Ilmainen oma IP-osoite: Päinvastoin kuin jaettu IP, jossa palvelimen naapureilla ja sinulla on sama IP, sinulla on ainutlaatuinen IP-osoite, joka on omistettu vain sinulle. Joten jos yksi naapureistasi tekee laittomia asioita Internetissä, se ei satuta sinua.
 • PPC-hyvitykset: Saat lahjaksi PPC-hyvityksiä, joita voi käyttää mainostamaan sivustosi ilmaiseksi.
 • 24/7 asiakastuki: Jos sinulla oli jo rikki verkkosivusto ja jouduit odottamaan apua, koska entinen palveluntarjoajasi ei antanut tukea iltaisin tai viikonloppuisin, tiedät miksi 7/24 -tuki on välttämätöntä. BlueHostin tukeen pääsee sähköpostitse, puhelimitse, live-chatissa ja lipunmyyntijärjestelmässä. Sivustolla on myös tyhjentävä tietokanta, joka kattaa kaikki mahdolliset aiheet.
 • Rajoittamaton kaistanleveys: Kaikki verkkosivustovierailut osoittavat kaistanleveyden käytön, koska tietosi kuljetetaan isännöintipalveluntarjoajan palvelimelta vierailijan kotiin. Kun kaistanleveysraja on saavutettu, verkkosivustosi ei ole käytettävissä, ellet maksa enempää. WooCommerce-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden käytön, joten verkkosivustosi ei koskaan sammu.
 • Ystävällinen hyvityskäytäntö: BlueHost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun WooCommerce-hosting-suunnitelmiin. Voit vapaasti pyytää hosting-paketin palautusta 30 päivässä. Lisäostoksia, kuten verkkotunnuksia, ei palauteta. Jos sait ilmaisen verkkotunnuksen ja pyydät hyvitystä isännöintisuunnitelmasi hinnasta, sinua laskutetaan verkkotunnuksesta 15,99 dollaria, mutta voit pitää verkkotunnuksen. Voit jopa siirtää sen toiseen rekisterinpitäjään ilman kysymyksiä 60 päivän rekisteröintijakson jälkeen.

BlueHost WooCommerce -suunnitelmat

BlueHostilla on 3 erilaista WooCommerce-suunnitelmaa, joten voit käyttää sopivinta suunnitelmaa tarkoituksiin. Kaikki ne on kehitetty WooCommercea varten ja tarjoaa sinulle eri tason resursseja. Voit aloittaa ensimmäisestä suunnitelmasta, mutta edistyneemmillä suunnitelmilla on tehokkaammat varat.

bluehost-woocommerce-hosting-suunnitelmat-hinnoittelu

Aloitussuunnitelma

Tässä suunnitelmassa saat 100 Gt tallennustilaa tietojen tallentamiseksi. Voit lisätä yhden pysäköintialueen, 5 aliverkkotunnusta ja luoda 5 sähköpostitiliä. PPC-hyvitykset sisältyvät myös arvoon 50 dollaria.

Normaali hinta: 13,99 dollaria / kk, erikoishintahinta alkaa 6,95 dollaria / kuukausi.

Milloin valitset sen: aloittamaan myymäläsi parhaalla hinnalla.

Plussuunnitelma

Tästä isännöintisuunnitelmasta saat rajoittamattoman tallennustilan, eikä myöskään ole rajoitettu lisäämäsi pysäköintialueiden, aliverkkotunnusten tai sähköpostitilien määrää. Mukana on myös yhden verkkotunnuksen roskapostisuojaus ja 100 dollarin PPC-luotot.

Normaali hinta: 17,99 dollaria / kk, erikoishintahinta alkaa 8,95 dollaria / kuukausi.

Milloin valitset sen: Kun haluat käyttää suurempaa määrää PPC-luottoja ja myymäläsi alkaa kasvaa.

Pro-suunnitelma

Pisimmällä isännöintisuunnitelma antaa sinulle kaikki ominaisuudet, jotka Plus-suunnitelma tekee, ja saat myös muutamat lisäominaisuudet. Ne sisältävät päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot, verkkotunnuksen tietosuojatyökalu, 2 verkkotunnuksen roskapostisuojaus ja 200 dollaria PPC-hyvityksiä.

Normaali hinta: 31,99 dollaria / kk, erikoishintahinta alkaa 12,95 dollaria / kuukausi.

Milloin valitset sen: Jos liikkeelläsi on suurta liikennettä ja / tai haluat tehdä eniten, välttääksesi roskapostia, hakkereita ja muita ärsyttäviä asioita yritystäsi vastaan.

Edellä mainittujen WooCommerce-suunnitelmien lisäksi BlueHost tarjoaa paljon muita suunnitelmia erilaisiin tarpeisiin. Lue yksityiskohtainen artikkeli, jossa tarkastelemme kutakin BlueHostin tarjoamaa hosting-suunnitelmaa.

Kuinka perustaa WooCommerce-kauppa BlueHostissa

Kun olet valinnut yllä mainituista halutun hosting-suunnitelman, voit nopeasti perustaa oman yrityksen. Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Napsauta haluamaasi isännöintisuunnitelman vihreää SELECT-painiketta.
 2. Lisää vasta rekisteröitynyt tai jo olemassa oleva verkkotunnuksesi seuraavana vaiheena.
 3. Luo käyttäjätili ja anna maksutietosi.
 4. Odota, kun WooCommerce asennetaan automaattisesti.
 5. Valitse myymäläsi teema.
 6. Lisää tuotteesi, verot ja maksutiedot.

Siinä kaikki. Uusi sivustosi voidaan tehdä helpommin kuin koskaan. Voit myös ostaa lisäpalveluita, kuten ylimääräisiä verkkotunnuksia, premium-SSL-sertifiointia, SpamExperts-suodatusta sähköposteihin, verkkotunnuksen lisäsuojaa, SEO-työkaluja ja paljon muuta.

Ennen kuin päättelemme, tutustu BlueHostin etuihin ja haitoihin.

johtopäätös

Tämän artikkelin otsikossa esitettiin kysymys – Onko BlueHost hyvä valinta WooCommercelle? Voimme sanoa: ehdottomasti KYLLÄ. Erityiset WooCommerce-isäntäpaketit oli tarkoitettu suorittamaan WooCommerce, joten valitse vain sinulle sopivin ja seuraa yllä mainittuja vaiheita. Vain muutamassa minuutissa saat toimivan verkkokauppasivustosi reaaliaikaiseksi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map