Onko A2Hosting hyvä WordPress-verkkosivustojen ylläpitämiseen?

A2Hosting-WordPress-hosting


Onko sinulla WordPress-verkkosivustoa, mutta et tiedä mitä isännöintipalvelua olisi parasta käyttää sen kanssa? Jos näin on, saavuit oikealle verkkosivulle.

Kuten otsikosta voidaan kertoa, keskustelemme nimeltä hosting-yritys A2Hosting. Pääaihe on, jos A2Hosting on hyvä WordPress-verkkosivustojen ylläpitämiseen. Myöhemmin artikkelissa puhun tietystä WordPress-hosting-palvelusta, jota tällä yrityksellä on tarjota.

Mutta ennen sitä meidän pitäisi nähdä, minkä tyyppinen isännöintipalvelu menee parhaiten verkkosivustolle, joka käyttää WordPress-pohjajärjestelmäänsä.

Erityyppiset WordPress-hosting-suunnitelmat

WordPress-verkkosivusto voi toimia minkä tahansa tyyppisissä isännöintipalveluissa, mutta on olemassa palvelu, joka toimii paremmin kuin mikään muu: hallittu WordPress-isännöinti.

A2Hosting-halpa-WordPress-hosting

A2Hosting – WordPress-hosting

Jaettu isäntä, VPS-isäntä tai muut palvelut voivat käsitellä WordPressiä, mutta hallittu WordPress-isännöintipalvelu on suunniteltu erityisesti WordPressin suorittamiseen verkkosivustolla. Mikä tekee tästä palvelusta parhaan valinnan niille, jotka haluavat luotettavan WP-isännöinnin? Katsotaan!

Hallinnoitu isännöinti luotiin niin, että sinun (sivuston omistajan) ei tarvitse huolehtia CMS: n suorittamisesta verkkosivustollasi. Kaikesta sivuston toimintaan liittyvästä toiminnasta vastaa valitun isännöintipalvelun takana oleva tiimi.

Esimerkiksi, jos uusi WordPress-päivitys ilmestyy, sinun ei tarvitse päivittää järjestelmää itse. Tukitiimi tekee sen automaattisesti. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on huolehtia itse sivustosta. Mitä tarkoitan sillä?

Mukauttaminen ja sisällön hallinta ovat sinun vastuullasi. Tiimi ei selvästikään käsittele tätä.

Mikä on toinen osa hallittua isännöintipalvelua? Koska suunnitelmaa hallinnoi taustatekniikka, sinun pitäisi voida asentaa WordPress helposti sivustollesi, eikö niin? Juuri se mitä hallittu suunnitelma antaa sinun tehdä.

Ensimmäinen menetelmä, jota useimmat yritykset käyttävät, on antaa asiakkaalle yhden napsautuksen asennusominaisuus. Mistä on kyse? Kuten sen nimestä todennäköisesti voitte kertoa, asennus tehdään vain yhdellä napsautuksella.

Tämä ominaisuus sisältää yleensä myös muita ilmaisia ​​verkkosovelluksia, jotka voidaan helposti asentaa. Joten asennuksen suorittaminen on seuraava: löydät WordPressin käytettävissä olevien sovellusten luettelosta. Löydät sen yleensä yläosasta, koska se on pääohjelmisto, johon isäntä antaa sinulle pääsyn.

Kun olet löytänyt sen, sinun on tehtävä vain napsauttaa asennuspainiketta. Se on kirjaimellisesti kaikki mitä siinä on. Kaiken muun hoitaa isäntä.

On toinen tapa, jolla monet palveluntarjoajat käyttävät WordPressin helppoa asennusta käyttäjilleen. Jos luulet, että edellinen menetelmä oli täysin perus, odota, kunnes kuulet tästä.

Ajatuksena on, että sinun ei tarvitse edes tehdä yhtä napsautusta asentaaksesi CMS järjestelmään. Kun olet kirjautunut valittuun hosting-suunnitelmaan, WordPress asennetaan automaattisesti verkkotunnukseesi (voit tehdä valinnan, jos sinulla on useampi kuin yksi).

Yritykset käyttävät laajasti molempia menetelmiä. Ensimmäinen on kuitenkin suositumpi. Jopa käy niin, että molemmat näistä ovat saatavilla. Miten? Ensin kirjaudut sisään ja WordPress asennetaan. Sitten myös 1 napsautuksen ominaisuus on käytettävissä, jotta voit asentaa muita ohjelmia, jos haluat.

Nyt kun tiedät mitä hallitussa WordPress-suunnitelmassa on kyse, siirrymme eteenpäin ja puhumme A2Hostingista.

Miksi valita A2Hosting for WordPress?

A2Hosting hoidettu-WordPress-hosting

A2Hosting – Ylläpito WordPress-hosting

A2Hosting on amerikkalainen yritys, joka tarjoaa teknisiä palveluita, kuten web-hosting ja verkkotunnukset. Web-isännöinnissä heillä on kaikki mitä nykyaikainen isännöintipalveluntarjoaja voi tarjota:

 1. Tavallinen jaettu hosting
 2. WordPress-hosting
 3. VPS-hosting (virtuaalinen yksityinen palvelin)
 4. Jälleenmyyjän hosting
 5. Dedicated Hosting (omistetut palvelimet)

Kuten näette, A2Hosting sisältää myös erityisiä WordPress-hosting-ominaisuuksia. Ovatko ne riittävän hyviä? Lyhyt vastaus on kyllä, ehdottomasti. Meidän pitäisi kuitenkin selvittää asia keskustelemalla siitä, mitä yrityksellä on tarjottavanaan WordPress-hosting-paketeissa.

Ensinnäkin minun on mainittava, että A2Hosting tarjoaa 2 erityyppistä WordPress-hosting-palvelua: ensimmäinen on jaettu WP-hosting ja toinen on hallinnoitu WordPress-hosting. Tästä eteenpäin puhumme A2Hostingin hallituista isännöintisuunnitelmista.

Nämä ovat hieman kalliimpia kuin tavalliset jaetut hosting-suunnitelmat. Jopa niin, ne ovat tarkastelun arvoisia. Luultavasti tiedät jo, että useimmat isännöintipalveluntarjoajat jakavat palvelunsa useisiin eri suunnitelmiin. Juuri sitä myös A2Hosting tekee. Aion kattaa kaikki 3 tämän osion suunnitelmaa erikseen.

1-site

Kuten suunnitelman otsikosta ilmenee, sinulla voi olla yksi yksittäinen verkkosivusto, jota ylläpidetään tämän paketin avulla. Jotta kaikki tietosi voidaan tallentaa palvelimelle, ne antavat sinulle 10 Gt tallennustilaa. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi yhdelle verkkosivustolle.

Mitä he käyttävät sivustosi tietojen tallentamiseen? Uusimman sukupolven SSD-asemat. Tämä on hieno uutinen, koska SSD-levy lataa sivustosi paljon nopeammin kuin perinteinen kiintolevy. Vierailijoidesi sisältö näytetään selaimessa jopa 20x nopeammin kuin mitä kiintolevy tarjoaisi heille.

Suunnitelmaan kuuluu myös ilmainen SSL-varmenne sivustollesi. Tämä ominaisuus on varsin tärkeä, koska se antaa verkkosivustollesi tarvittavan tietoturvan. Voit myös sijoittua korkeammalle hakutuloksissa, koska Google (ja myös muut hakukoneet) asettavat etusijalle ne verkkosivustot, joihin on asennettu SSL-varmenteet.

Sivuston hallintaan tarvitset myös ohjauspaneelin. A2Hosting tarjoaa yhden parhaista työkaluista tähän työhön. Sitä kutsutaan Plesk. Sitä käyttämällä voit hallita sivustoa ja kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia yksinkertaisesti yhdessä paikassa. Sinulla ei tarvitse olla paljon teknistä tietoa tähän.

Seuraavat bonukset ovat kaikki mukana myös suunnitelmassa: rajoittamaton tiedonsiirto, ilmainen CDN nopeammille latausnopeuksille, sivuston lataus, ilmainen Jetpack-lisenssi, ilmainen sivustonsiirto, milloin tahansa rahat takaisin -takuu ja ilmaiset varmuuskopiot, jotka tehdään automaattisesti säännöllisesti (muut veloittavat erikseen tätä vaihtoehtoa varten).

Kaikki tämä tulee kuukausittain 11,99 dollarin hintaan. Muista, että tämä suunnitelma on hallittu WordPress-palvelu. Tällaisista ominaisuuksista monet yritykset veloittavat korkeammat hinnat.

3-SIVUSTOT

Toisena suunnitelmana on 18,99 dollaria kuukaudessa. Onko se päivityksen arvoinen? Jos omistat enemmän kuin yhden verkkosivuston tai aiot laajentaa työtäsi, niin se on.

Tämä johtuu siitä, että suunnitelman tuki 3 isännöi verkkosivustoa yhdellä tilillä. Tallennustila nousee tietysti. Saat 25 Gt tilaa SSD-asemille. Tarvitset enemmän, koska niiden avulla voit isännöidä useita verkkosivustoja tämän suunnitelman avulla.

Kaikki muut edellisen suunnitelman ominaisuudet sisältyvät myös tähän. Katsotaanpa mitä viimeinen suunnitelma antaa sinulle:

Rajoittamaton

Tämä suunnitelma on todella rajaton, kuten nimessä sanotaan. Miksi? Suurin syy tähän on, että sen avulla voit ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja yhdessä suunnitelmassa. Tämä voi olla hyödyllinen monille sivuston omistajille.

Jos esimerkiksi haluat kasvattaa yritystä tai aiot perustaa useita uusia verkkosivustoja ansaitaksesi rahaa, tämä suunnitelma on täydellinen sinulle. Voit määrittää kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, kaikissa WordPress-sovelluksissa.

Ja tiedätkö mikä on parasta siinä? Sinun ei tarvitse huolehtia kirjaimellisesti mistään. Tukitiimi käsittelee kaikkia sivustoja riippumatta siitä, kuinka monta niistä. Joten jos jollain tapahtuu jotain, he korjaavat sen nopeasti.

Kuvittele vain, jos tätä hankausta ei olisi läsnä suunnitelmassa. Sinun on käsiteltävä isännöintiä ja verkkosivustoja yksin. Ei paras tapa ylläpitää verkkosivustoa.

Tietojen tallentamiseksi suunnitelmaan kuuluu 40 Gt: n SSD-tallennustila. Rajoittamattoman määrän WordPress-sivustoja on saatavana yhdessä paketissa hinta on kuukausittain 36,98 dollaria.

johtopäätös

Tässä artikkelissa puhuimme WordPress-hosting-palveluista. Aluksi kerroin sinulle, mikä on paras hosting-palvelu WordPress-verkkosivuston käsittelemiseen ja mitkä bonukset tarjoavat tällaisen palvelun käyttämiselle.

Asia on, että jos valitset kirjautua hallittuun WP-isännöintipalveluun, elämäsi on paljon yksinkertaisempaa. Loppujen lopuksi back-end-tiimi hoitaa kaikki hosting-palveluasi ja WordPressin tehokkaaseen käyttämiseen liittyvät asiat.

Puhuin myös A2Hostingin 3 WordPressin hallitsemasta isännöintisuunnitelmasta. Ne sisältävät kaiken tarvittavan WordPress-verkkosivuston ylläpitämiseen helposti ja tehokkaasti.

Seuraava askel on sinun. Jotta voisit tehdä oikean päätöksen, ajattele vain sitä, mitä odotat luotettavalta isännöintipalvelulta. Älä myöskään unohda sitä, mitä WordPress-verkkosivustosi tarvitsee, jotta se toimisi parhaimmillaan.

Kaikki 3 suunnitelmaa antavat sinulle parhaat numerot, mutta ensimmäinen on parempi aloittelijoille ja toinen ja kolmas suunnitelma niille, joilla on jo 2 tai 3 verkkosivustoa tai jotka suunnittelevat laajentamista vielä lisää.

Pidä tämä kaikki mielessä, tiedät mikä suunnitelma on sinulle parhaiten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map