BlueHost: Onko se hyvä valinta WordPress-isännöintiin?

bluehost wordpress hosting-arvostelu


Joten suunnittelet verkkosivuston luomista WordPressillä, ja haluat tietää, olisiko BlueHost hyvä valinta vai ei. Tässä artikkelissa esitän sinulle hyvät ja huonot puolet verkkosivustosi ylläpidosta BlueHostillä ja jos sinun pitäisi valita ja luottaa tähän yritykseen WordPress-sivustosi isäntänä..

BlueHost tarjoaa WordPressin helpon asennuksen yhteisiin suunnitelmiinsa, ja tämän lisäksi heillä on myös erityisiä suunnitelmia WordPress-verkkosivustoille. Mutta minkä suunnitelman valitset? Mikä suunnitelma tarjoaa parhaan vastineen rahallesi? Pitäisikö sinun edes jutella sivustosi ylläpidosta BlueHostin kanssa? Löydät kaikki vastaukset alla, kun tarkastelen BlueHostin WordPress-hosting-suunnitelmia.

Nopea yleiskuva BlueHostista

yleiskatsaus bluehost wordpress -isäntäBlueHost on yksi suosituimmista budjettihotellin tarjoajista. Heidän palvelimillaan on yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. Yhtiö on toiminut 20 vuotta. Heillä on erittäin hyvä maine erinomaisen palvelun ja erinomaisen tuen ansiosta. Tarkempi kuvaus saat perusteellisesta BlueHost-arvosteluista.

BlueHost tarjoaa laajan valikoiman isännöintisuunnitelmia: useita jaettuja suunnitelmia (nämä sopivat hyvin pienen ja keskisuuren liikenteen verkkosivustoille), hallittua WordPress-hosting-palvelua (sopii erinomaisesti verkkosivustoille rakennettaville verkkosivustoille), VPS-hosting-palveluita (verkkokaupan ja suuren liikenteen verkkosivustoille) ja omistettuja suunnitelmia (yrityksille), ja viime aikoina on saatavana myös pilvipalveluita. Lisätietoja käytettävissä olevasta suunnitelmasta kannattaa tutustua BlueHostin viralliselle verkkosivustolle.

BlueHostin ja WordPressin käytön aloittaminen

Muutama päivä sitten olen julkaissut opetuksen blogin luomisesta 15 minuutissa. Käytin esimerkkiä BlueHost, vain siksi, että heidän on ollut erittäin helppo kirjautua sisään ja perustaa WordPress-verkkosivusto.

Wordpress valitse verkkotunnusblogi

BlueHost -sovelluksella voit helposti asentaa WordPressin vain muutamalla napsautuksella: etsi ja napsauta WordPress-logoa isännöinnin ohjauspaneelista. Tämä vie sinut MojoMarketplace-palveluun (työkalu, joka asentaa WordPressin automaattisesti BlueHost -tiliisi), päätti asentaa Valitse ohjelmisto, valitse toimialue, johon haluat asentaa järjestelmän, määritä verkkosivustosi otsikko ja järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumistiedot ja vahvista asennus.

WordPressin käytön aloittaminen on erittäin helppoa, jos valitset palveluntarjoajaksi BlueHost. Se on aloittelijaystävällinen ja suoraviivainen.

Mikä isäntäsuunnitelma tulisi valita?

Jos määrität WordPressin ensimmäistä kertaa ja vasta aloittaessasi, sinun tulisi valita jaettu suunnitelma. Suosittelen aina “plus” -suunnitelman käyttöä, koska sen avulla voit ylläpitää niin monta verkkosivustoa kuin haluat. Aloitussuunnitelma sallii vain yhden verkkosivuston. Sinun ei pitäisi mennä “business pro” -suunnitelmaan, koska se ei kannata ylimääräisiä kustannuksia.

bluehost jakoi WordPress-hosting-suunnitelmat

Sen sijaan, jos tarvitset lisäominaisuuksia, sinun kannattaa tutustua BlueHostin hallinnoimiin WordPress-isännöintisuunnitelmiin. Täällä voit valita 4 suunnitelmasta.

Jos sinulla on kiireinen blogi, joka saa vähemmän kuin 100 miljoonaa sivun katselua kuukaudessa, ”bloggaaja” suunnitelma riittää. Tämän suunnitelman avulla voit ylläpitää jopa viittä WordPress-verkkosivustoa, ja se sisältää yhden omistetun IP-, CDN-, 2 Gt RAM-muistin, 30 Gt: n tallennustilan ja varmuuskopiot.

bluehostin onnistunut WordPress-hosting-arvostelu

Jos haluat ostaa hallitun WordPress-suunnitelman, omistettu WordPress-asiantuntijatiimi hoitaa verkkosivustosi.

Joten yhteenvetona, jos olet aloittelija, sinun tulisi valita jaettu suunnitelma (ja päivittää helposti myöhemmin, kun blogisi / verkkosivustosi kasvaa); Jos etsit luotettavaa hallittua hosting-palvelua, BluHostin WordPress-optimoidut suunnitelmat tarjoavat sinulle parhaan suorituskyvyn ja tuen.

BlueHost on sitoutunut WordPressiin

bluehost on suositellut bluehost vuodesta 2005Jos et ole varma siitä, valitaanko BlueHost WordPress-sivustosi ylläpitämiseen, luultavasti sinulla olisi enemmän luottamusta, jos tietäisit, että WordPress.org on suositellut BlueHostia parhaaksi WordPress-palveluntarjoajaksi vuodesta 2005.

Tämän lisäksi BlueHostilla on yli miljoona WordPress-sivustoa, jotka ovat ylläpitäneet palveluitaan. Yhtiö tukee WordPress-projektia osallistumalla ydinkehitykseen ja sponsoroimalla WordCamps-tapahtumia. He ovat erittäin sitoutuneita WordPress-isännöintiin.

Yrityksen blogia (bluehost.com/blog) ylläpitää myös WordPress.

WordPress-sivustot isännöidään BlueHostin kanssa

Olen satunnaisesti valinnut 10 WordPress-sivustoa, jotka isännöidään BlueHostissa, ja olen suorittanut useita testejä Pingdomin verkkosivuston nopeustestillä. Olen testannut kunkin verkkosivuston vasteajan eri palvelinpaikoilla. Tässä ovat tulokset tai keskimääräinen latausaika:

 • USA – 655 ms
 • EU – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

Kuten näette, Yhdysvalloissa (joissa BlueHostin palvelimet sijaitsevat) yhteys on erittäin nopea, kun taas Euroopasta ja Australiasta keskimääräinen latausaika on noin 2 sekuntia. Nämä tulokset ovat erittäin lupaavia, kun taas verkkosivuston pitäisi latautua alle 3 sekunnissa tarjotakseen hyvän käyttökokemuksen.

Johtopäätös – Onko BlueHost hyvä WordPressille?

BlueHost sopii erinomaisesti sekä henkilökohtaisten että yrityssivustojen ylläpitoon. Niiden monipuolinen isännöintisuunnitelma antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää sopiva isäntäpaketti ja päivittää (tai alentaa sitä helposti) verkkosivustojen liikenteen kasvaessa ja tarvitsevan enemmän palvelinresursseja. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän, että BlueHost on hyvä WordPressille, koska olen pitänyt heidän kanssaan 2 pientä blogia vuodesta 2011 lähtien. Niiden kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia.

Siksi minä erittäin suositeltavaa BlueHost kaikenlaisten WordPress-sivustojen ylläpitämiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map