5 parasta HostGator-vaihtoehtoa – Web-hosting ja verkkotunnusten rekisteröinti

parhaat isäntävastaavan vaihtoehdot


HostGator on suosittu nimi isännöintiteollisuudessa, ja se on ollut aktiivinen vuodesta 2002. Heidän väitteensä kuuluisuuteen on aina ollut heidän halvat jaetut isännöintisuunnitelmansa, mutta heidän palvelunsa ovat laajentuneet vuosien varrella myös premium-hosting-vaihtoehtoihin..

Jos sinulla on silmäsi jonkin HostGator-palvelusuunnitelman suhteen, mutta et ole valmis kirjautumaan, ennen kuin olet ottanut huomioon kaikki muut vaihtoehtosi, lue artikkelissamme oppiaksesi viidestä parhaasta HostGator-vaihtoehdosta, jotka tarjoavat samanlaisia ​​tai parempia isäntäpaketit kuin HostGator.

Ennen kuin tarkastelemme joitain HostGatorin vaihtoehtoja, on syytä huomata, että HostGatorin isännöintisuunnitelmat sisältävät sekä Linuxin että Windowsin isännöintivaihtoehdot niiden jaettujen ja omistettujen palvelinpakettien kanssa. Tutustu linkitettyyn artikkeliin uusimmista ja parhaista HostGator-kuponkeista.

Alla tarkasteltujen HostGator-vaihtoehtojen osalta katsotaan, mikä erottaa ne joukosta:

BlueHost

bluehost paras hostgator vaihtoehtoVuonna 2003 perustettu BlueHost on nykyaikainen web-isäntä HostGatorin kanssa. Molemmat yritykset toimivat Endurance International -konsernin, joka on yksi maailman suurimmista isäntäyrityksiä, suuremmassa sateessa.

BlueHost on saavuttanut valtavan suosion saavuttamalla WordPress.org-hyväksynnän ja siirtymällä WordPress-verkkosivustojen isännöintiin. BlueHostissa WordPress-hosting-suunnitelmat alkavat 19,99 dollaria / kuukausi. Nämä suunnitelmat perustuvat VPS-tekniikkaan, niissä on parannettu cPanel, yhden napsautuksen asennukset MOJO-markkinoilla, sisäänrakennettu CDN, SiteLock Security ja SiteLock WAF.

Jaettu hosting on toinen suosittu vaihtoehto BlueHostissa. Hinnat alkavat vain 3,95 dollaria / kuukausi. Ilmainen verkkotunnus sisältyy kaikkiin hosting-suunnitelmiin, ei vain jaettuihin hosting-paketteihin. WordPressin ja jaetun isännöinnin lisäksi BlueHostissa on myös pilvipalvelu, VPS-hosting, WooCommerce-isännöinti, erilliset palvelimet ja jopa jälleenmyyjätilit..

Muita merkittäviä BlueHost-palvelun ominaisuuksia ovat 24/7 -tuki, peilatut asemat äärimmäiselle tietosuojalle, cPanel vakiona jokaisella isännöintisuunnitelmalla, pääkäyttäjän käyttöoikeudet, yhden napsautuksen tallennuspäivitykset, välitön skaalaaminen, integroitu välimuisti ja automaattinen virransiirto maksimaaliseen käyttöaikaan.

InMotion-hosting

inmotionhosting paras hostgator-vaihtoehtoSeuraavaksi parhaiden HostGator-vaihtoehtojen luettelossamme on InMotion Hosting, loistava yrityspalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa edistyneitä hosting-työkaluja enimmäkseen edistyneille käyttäjille, vaikka jotkut heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta on suunniteltu kaikille taitotasoille.

Yksi InMotionin suurimmista eduista on, että ne tarjoavat kaikki SSD-hosting-ominaisuudet, mikä parantaa sivustosi suorituskykyä. Tässäkin voit saada ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla isännöintityypeillä, vaikka joidenkin suunnitelmien yhteydessä saatat joutua kirjautumaan vähintään 6 kuukaudeksi ilmaisen verkkotunnuksen saamiseksi..

InMotion tarjoaa myös yhden anteliaimmista rahat takaisin -takuuaikoista – 90 päivää, kun taas muiden yritysten tarjoamat vain 30 päivää. Myös täydelliset varmuuskopiot tarjotaan ilmaiseksi, ja kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaisen cPanel-lisenssin. Haittaohjelmat ja roskapostisuojaukset sisältyvät myös useimpiin suunnitelmiin.

Hinnat jaetulle isännöintisuunnitelmalle ja WordPress-optimoidulle suunnitelmalle alkavat 5,99 dollaria / kk, kun taas VPS-hosting ja omistettu hosting-suunnitelmat alkavat vastaavasti 29,99 dollaria / kuukausi ja 99,99 dollaria / kuukausi. Vaikka InMotion Hosting on hiukan kalliimpi kuin kilpailu, se erottuu nopeasta SSD-isännöinnistään, erinomaisesta asiakastuesta ja luokasta A, PCI-yhteensopiva tietokeskukset.

iPage-hosting

ipage paras hostgator-vaihtoehtoOsa Kestävyyden kansainvälinen ryhmä, iPage on BlueHostin ja HostGatorin ohella yksi luettelon pisimmistä koneista. Se perustettiin vuonna 1998 ja tarjosi isännöintipalveluitaan siitä lähtien.

iPagen suosituin suunnitelma on heidän rajoittamaton (tallennus, sähköposti, kaistanleveys, verkkotunnuksen isännöinti jne.) jaettu hosting-suunnitelma, jolla on yksi alan alhaisimmista lähtöhinnoista. iPagen jaettu isännöintisuunnitelma maksaa 1,99 dollaria / kk ensimmäisellä kaudella, ja sen uusinta on 7,99 dollaria / kuukausi. Hosting-paketti sisältää useita tietoturvatyökaluja (SiteLock), ilmaisia ​​markkinointihyvityksiä (Google AdWords & Bing) ja joukko ilmaisia ​​sivustonrakennustyökaluja. Paitsi nämä, myös verkkokaupan työkalut ja ilmainen verkkotunnus ovat mukana.

Vaikka iPage ei mainosta muita hosting-suunnitelmiaan niin paljon, he tarjoavat useita hyvin pyöristettyjä VPS-, erillisiä ja WordPress-hosting-suunnitelmia, jotka antavat sivustosi huoneelle mahdollisuuden kasvaa.

Web-hosting ei ole ainoa iPagen tarjoama verkkopalvelu, heidän palveluihinsa kuuluvat myös verkkotunnuksen rekisteröinti, online-markkinointi ja verkkokaupan palvelut.

Hyvä isä

godaddy paras hostgator-vaihtoehtoYli kahden vuosikymmenen historiallinen GoDaddy on suosittu hosting-jättiläinen, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​hosting-palveluita, jotka kattavat koko isäntäspektrin. Verkkotunnusten rekisteröinti, verkkomarkkinointi ja verkkoturvallisuus sisältyvät myös GoDaddyn palveluihin.

Jaetut hosting-suunnitelmat alkavat 3,49 dollaria / kuukausi Economy-suunnitelmalle, joka sisältää 100 Gt tallennustilaa. Kaikissa muissa tämän luokan suunnitelmissa on mittaamaton tallennustila, kaistanleveys ja verkkotunnuksen isännöinti. Ilmainen verkkotunnus sisältyy vuosisuunnitelmiin, ja ilmainen Microsoft Office 356 Business -sähköposti on myös osa hosting-pakettia. WordPress-optimoidut hosting-suunnitelmat alkavat myös vain 3,49 dollarilta / kuukausi.

VPS ja erilliset palvelimet ovat saatavana Linux- tai Windows-käyttöjärjestelmässä, Windows-palvelimet maksavat enemmän. Linux VPS -suunnitelmat alkavat 16,99 dollaria / kuukausi, kun taas Windows-vaihtoehdot alkavat 26,99 dollaria. Sama hintasiirto koskee myös erillisiä palvelimia, Linux-omistettujen palvelimien hinnat alkavat 69,99 dollaria / kk ja Windows-omistettujen palvelimien hinnat ovat 99,99 dollaria / kuukausi..

Isännöintiominaisuuksien suhteen GoDaddy ei varmasti petä tarjoamalla täydellisiä juuripääsyjä, cPanelia, ilmaisia ​​päivityksiä, vakiona hallittuja palveluita, mahdollisuutta valita hallintatasoja, ilmainen SSL-varmenne, 24/7 tuki ja paljon voimavarat.

namecheap

namecheap paras hostgator vaihtoehtoSaatuaan suosiota kohtuuhintaisten verkkotunnusten rekisteröintipalveluidensa ansiosta, NameCheapista on tullut kotitalousnimi edullisille verkkopalveluille. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​hosting-paketteja ja useita verkkoturvatyökaluja (SSL-varmenne, WhoisGuard, PremiumDNS jne.).

Isännöintisuunnitelmat ovat saatavilla useiden hosting-luokkien kautta jaetusta isännöinnistä omistettuihin palvelimiin. Jaettu hosting alkaa 9,88 dollaria / vuosi, kun taas WordPress-hosting alkaa vain 8,88 dollaria / vuosi.

NameCheapin isännöintiominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus valita Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen tietokeskuksista, joissa on jaetut ja jälleenmyyjäsuunnitelmat, ilmainen .sivusto-verkkotunnus, joka on saatavana kaikilla suunnitelmilla, 100%: n käyttöaikainen SLA useimpien suunnitelmien kanssa, itsehallittu, hallittu ja täysin hallittu palvelinvaihtoehto , cPanel ja WHM ilmaiseksi, ilmaiseksi omistettuja IP-osoitteita joidenkin suunnitelmien kanssa ja paljon muuta.

Eniten suunnitelmia tarjoaa omistettu palvelin hosting-luokka, joka rivittää vaikuttavan 14 omistetun isännöintisuunnitelman, joiden hinnat vaihtelevat 58,88 dollarista / kuukausi – 379 dollari / kuukausi..

NameCheap on todellinen budjettihotelli, jolla on hyvät esitykset, hyvin hiottu isännöintisuunnitelma ja luotettavat palvelut, mikä tekee niistä loistavan vaihtoehdon HostGatorille.

johtopäätös

Haluatpa vaihtaa isäntiä, tulla hosting-jälleenmyyjäksi tai arvioit yksinkertaisesti vaihtoehtojasi, toivomme, että 5 parhaat HostGator-vaihtoehdot on tarjonnut sinulle jonkin verran näkemyksiä alan budjettiystävällisistä hosting-vaihtoehdoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map