Revisió de DudaMobile.com

DudaMobile.com és un creador de llocs web de bricolatge líder que es centra en ajudar a individus i professionals a construir llocs web amb resposta autòctona i llocs de només mòbil. Aquesta eina de creador de llocs web també permet crear un lloc web ultrapersonalitzat que canvia en funció dels desencadenants com ara l’hora del dia, el tipus de dispositiu i la ubicació..


Tot i el seu focus principal en la creació de llocs web mòbils, com veureu a la nostra revisió de DudaMobile.com, aquest servei també ofereix un creador de llocs web amb resposta única, que inclou un conjunt impressionant de funcions de comerç electrònic, que fan de Duda una botiga web. constructor per si mateix.

Visió general de DudaMobile.com

Llançat el 2010 per Itai Sadan i Amir Glatt, Duda va sorgir del desig d’ajudar les empreses petites i mitjanes a seguir amb l’aparició de tecnologies mòbils que exigien millors experiències de navegació mòbil..

Si bé les grans empreses amb recursos i coneixements tècnics van poder satisfer aquestes demandes canviants ràpidament, les PIME van quedar endarrerides. Els creadors de DudaMobile ho van reconèixer i van crear un servei que podia anivellar el terreny de joc.

Amb seu a Palo Alto, Califòrnia, Duda s’enorgulleix d’acollir més de 5 milions de llocs web i guanyar més de 10 premis el darrer any.

Plans de DubaMobile & Preu

preus de preus de dudamobile

Duda ofereix 3 capes de preus en funció del servei que opteu: Creador de llocs web responsius (un creador de llocs web amb resposta única), Creador de llocs web només per a mòbils o Pla de distribuïdor de Duda..

Pla gratuït

Tant el creador de llocs responsius com el creador de llocs mòbils disposen d’un pla gratuït que permet gaudir de totes les funcions bàsiques de Duda. Aquests plans gratuïts inclouen allotjament a Amazon Cloud, possibilitat de crear un lloc web o un lloc mòbil amb resposta nativa, analítica i eines de seguiment, domini Duda (mysite.dudaone.com) o domini només per a mòbils (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), suport de la comunitat i anuncis de Duda.

A més d’aquestes funcions, la pàgina web responsiva Versió gratuïta també admet les funcions de comerç electrònic com la creació d’una botiga de 10 productes, 2 categories de productes, eines de gestió i comandes de clients, així com la integració de  Proveïdors de pagament de PayPal, Stripe i Global Gateway.

Plans web responsius

llocs web amb dubte mòbil

A banda de la versió gratuïta, hi ha altres dos plans d’aquesta categoria: el pla Business + i el comerç comercial + i de comerç electrònic.

Tots dos plans inclouen les funcions bàsiques que obtindríeu amb la versió gratuïta (excepte que podeu afegir un domini personalitzat amb aquests plans) i inclouen una connexió segura mitjançant HTTPS, còpia de seguretat del lloc, notificacions push Chrome, Mode per a desenvolupadors i lloc web multilingüe..

El pla Business + inclou les mateixes funcions de comerç electrònic que s’inclouen a la versió gratuïta, mentre que el pla Business + eCommerce permet crear una botiga de productes amb fins a 2.500 productes, categories de productes il·limitats, 30+ proveïdors de pagaments, revisions de productes integrades amb Facebook, i inclou diverses eines de gestió, SEO, màrqueting, seguiment i informes.

Duda cobra 14,25 dòlars / mes (pla anual) o $ 19 / mes a mes pel pla Business +, amb l’opció d’obtenir un lloc de vida a la tarifa plana de 299 dòlars. El pla Business + eCommerce té un cost de 22,50 $ / mes (pla anual) o 29 $ / mes a mes per a una botiga de 100 productes i 36,75 $ / mes (pla anual)
o 46 dòlars / mes a mes per la botiga de productes 2500.

Plans de llocs web només per a mòbils

llocs web de dudamòbil només per a mòbils

El pla gratuït és aquesta categoria que supera el pla Premium, que es ven a 7,20 dòlars el mes (pla anual)
o 9,99 $ / mes a mes o una quota única de 159 dòlars per obtenir un lloc premium només per a mòbils per a tota la vida.

Aquest pla inclou assistència de correu electrònic, domini personalitzat, notificacions push de Chrome i funcions premium com el clic per trucar.

Pla de distribuïdors de Duda Pro

plans de distribuïdors de dudapro

El programa de distribuïdors del lloc web de Duda té un cost de 249 dòlars / any, i els venedors tenen accés fins a un descompte de fins a un 40% a tots els llocs web de Duda i a un conjunt complet d’eines dissenyades per maximitzar l’eficiència i els beneficis empresarials. Els interessats en el pla Duda Pro poden provar el servei amb un període de prova de 30 dies.

Característiques de DudaMobile

Funcions del dudamòbil

Els plans DudaMobile disposen de funcions que asseguren temps de càrrega ràpids per al vostre lloc web, flexibilitat i ultrapersonalització en el disseny, potents eines de màrqueting i comerç electrònic i allotjament fiable. En resum, aquí es mostren les funcions que fan de DudaMobile un servei líder en la creació d’una forta presència en línia:

 • Creador de llocs web preferits de Google: Els llocs web de DudaMobile s’optimitzen automàticament Google PageSpeed i s’alinea totalment amb les millors pràctiques de Google;
 • Control de disseny flexible: podeu triar entre una galeria en expansió constant de plantilles magnífiques amb resposta nativa, personalitzar-les en mode desenvolupador, editar elements per dispositiu i personalitzar tot, inclosos tipus de lletra, imatges, vídeos, enllaços de text del lloc web, etc.;
 • Eina d’ultra personalització: fer ús de les regles de personalització ja fetes, crear les seves pròpies regles de personalització i utilitzar el temps, la ubicació, el nombre de visites, els URL i el tipus de dispositiu per desencadenar per crear una experiència de navegació ultra personal;
 • Importació d’un clic: Duda us permet importar totes les vostres imatges, text, informació social existents des d’un lloc o Facebook existents, amb un sol clic;
 • Creació de botigues en línia: crear una botiga de comerç electrònic potent amb la solució de comerç electrònic integrada de Duda que et permet crear una botiga en línia totalment sensible, tant si vens productes físics de productes digitals. Habiliteu el càlcul d’impostos automàtics, genereu cupons, organitzeu productes en categories, mostreu descomptes, opcions d’enviament, tarifes d’enviament i codis de seguiment de llocs;
 • Arquitectura de llocs web fiable: Allotjament d’Amazon Web Services, certificats SSL, CDN global, còpies de seguretat de llocs i servei dinàmic només són algunes de les funcions que fan que els llocs web de Duda siguin segurs, estables, ràpids i fiables;
 • Funció multilingüe: aquesta característica us permet posar el vostre lloc web disponible en més de 55 idiomes;
 • Integracions útils de plataformes: amplieu la funcionalitat del vostre lloc web amb màrqueting útil (per exemple, MailChimp), xarxes socials (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor, etc.), comerç electrònic (per exemple, PayPal) i altres integracions;
 • Editor de etiquetes blanques Duda: col·loca la plataforma de Duda sota la teva marca amb la funció Editor d’etiquetes blanques.

Atenció al client a DudaMobile

atenció al client duda

L’assistència al client de Duda inclou ajuda autoguiada, assistència de xat en directe i atenció telefònica de 18 hores al dia per als clients de DudaPro. Amb els plans de versió gratuïta, només hi ha suport comunitari, mentre que altres plans (plans que no siguin de DudaPro) disposen de suport per correu electrònic.

Pros i contres de DudaMobile

DudaMobile és una veritable eina de creador de llocs web tot en un que permet amplis poders de personalització i etiquetatge blanc. El servei de creador de llocs web de Duda té molts avantatges i només uns quants desavantatges.

Pros:

 • Versió gratuïta del lloc amb funcions de botiga en línia;
 • Eines fortes de construcció de llocs mòbils;
 • Eina d’ultra personalització única;
 • Plans de vida per una sola tarifa plana;
 • Google preferit creador de llocs.

Contres:

 • Opcions d’atenció al client limitades;
 • No hi ha possibilitat d’exportar lloc i passar a un altre host.

Conclusió DudaMobile Conclusió

Els serveis de DudaMobile estan adequats per satisfer les demandes de les PIME. Ja sigui que volen crear un pàger únic, un bloc, un lloc web d’empresa o un lloc de comerç electrònic, Duda s’assegura que tots els llocs creats amb la seva eina responguin a tots els dispositius. Si encara debateu si us uniu a Duda, inscriviu-vos a la versió gratuïta i decidiu si DudaMobile és l’eina que us veieu utilitzant per crear el vostre lloc responsiu o només per a mòbils..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map