WPEngine vs Flywheel: quin és el millor host de WordPress gestionat?

volant wpengine


Tant si sou un aficionat a partir del primer lloc web com si un empresari augmenta el seu número 1000, pot ser una decisió important l’elecció d’un host web. Assegureu-vos que l’amfitrió que trieu tingui la potència i el suport que necessiteu pel preu adequat, facilita tot el procés.

Però, com anem per tamisar tota l’argot de màrqueting i les ofertes especials que s’especifiquen a Internet? Hi ha nous amfitrions que apareixen tot el temps fent promeses sobre el seu temps de funcionament i maquinari del servidor, i nous amfitrions a més de comptar constantment per la nostra atenció.

El que hem de fer és tenir una bona mirada centrada en el que el nostre lloc web necessita i com els diversos serveis d’allotjament del mercat poden satisfer aquestes necessitats. Una de les millors maneres de fer-ho és centrar-se en dues empreses concretes i comparar les seves diverses característiques i punts de preu per determinar quina és l’elecció superior.

Avui fem un cop d’ull a dos serveis de hosting orientats a WordPress; WPEngine i Flywheel. Aquests dos amfitrions ofereixen hosting especialitzat dissenyat per utilitzar amb WordPress Tot i que ambdós llocs estan dissenyats per oferir les millors velocitats del mercat amb estructures de preus versàtils dissenyades per satisfer les vostres necessitats, hi ha algunes diferències claus entre ambdues, que podrien causar o trencar la vostra decisió d’allotjament..

Per començar, anem a fer una ullada a WPEngine, qui són i de què es tracta.

Què és WPEngine?

WordPress és una potent eina per a dissenyadors web. Els permet crear i gestionar fàcilment llocs web capaços d’acollir i servir una àmplia gamma de contingut. WPEngine es troba entre els principals amfitrions basats en WordPress disponibles avui en el mercat de hosting.

Segons el propi lloc web de WPEngine, el 30% de tots els llocs web estan construïts amb WordPress, i el 27% dels 10.000 llocs principals de trànsit també són impulsats per WordPress. Això realment mostra com WordPress pot ser una eina molt eficaç per a una àmplia varietat de llocs web.

Els diversos plans de WPEngine ofereixen una gamma variada de serveis optimitzats per WordPress i també ofereixen un nivell d’assistència al client expert. La seva fàcil interfície i la seva biblioteca de coneixement accessible fan que l’aprenentatge d’utilitzar la plataforma sigui efectivament brisa.

Per tal de tenir una bona idea del que ofereix WPEngine, mirem alguns avantatges i avantatges.

Pros de la WPEngine

 • Optimització de WordPress. WordPress és una potent eina que pot crear llocs web amb un rendiment molt alt i amb moltes funcions i possibilitats d’allotjament de contingut. Per tal de mantenir el vostre lloc de WordPress al màxim rendiment, el maquinari i els conjunts de funcions del servidor de WPEngine estan dissenyats per alimentar fins i tot les instal·lacions de WordPress més pesades. Les seves opcions de plans compartits i basats en VPS són una bona cosa a tenir en compte, ja que això afegeix una gran versatilitat a l’estructura de preus i la capacitat de escala de WPEngine..
 • Temes de StudioPress. Hi ha una sèrie de temes premium, inclosos els temes amb resposta mòbil, disponibles a través de StudioPress. Si utilitzeu aquests temes amb el vostre lloc, us oferireu un avantatge funcional i estètic fàcil d’aplicar respecte a altres dissenyadors que hagin de crear els seus propis temes o pagar de forma addicional per a serveis premium mitjançant un altre servei. Molts d’aquests temes StudioPress inclouen funcions de seguretat integrades en SEO i seguretat.
 • Avaluació de la preparació. WPEngine té a la seva disposició un equip d’experts que està a punt per realitzar avaluacions al vostre lloc per assegurar-se que té la forma del vaixell abans de viure en directe. Això pot ser una gran atracció per a les persones que tot just comencen, o que solen experimentar moltes coses amb el seu disseny i funcions del lloc web. Les proves pròpies es realitzen mitjançant proves de compatibilitat de codi i escenificació de llocs.
 • WPEngine té moltes característiques de contingut que es distribueixen geomètricament cap a determinades zones geogràfiques. Això us permet personalitzar la manera com les persones de diferents parts del món es relacionen amb el vostre contingut i us permetrà arribar fàcilment a una quantitat sorprenent de lectors amb la funcionalitat del vostre lloc web..
 • Atenció al client. L’assistència de WPEngine té excel·lents ressenyes de clients i està disponible a través del telèfon 24 hores i el servei de xat en directe. També ofereixen una àmplia biblioteca de recursos d’aprenentatge dissenyada per aconseguir que dissenyadors web nous i veterans amb experiència s’aclimatin tant als aspectes externs del servei..
 • Presència global. Amb servidors basats als Estats Units, Europa, Orient Mitjà, Àsia i Àfrica, WPEngine és capaç d’oferir velocitats impressionants i accessibilitat al servidor, independentment del lloc en què estiguis basat. Tenir aquest tipus de presència global significa que WPEngine sempre serà capaç de donar-li el millor rendiment per al mercat en el qual estigui present i actiu..
 • Àmplia gamma de col·laboracions. WPEngine s’associa amb una àmplia gamma d’altres serveis i ofereix una infinitat d’innovacions com a resultat. Entre els seus diversos socis s’inclouen Amazon Web Services, Google Cloud i altres. Tot el seu contingut proporcionat mitjançant col·laboracions està optimitzat per utilitzar-lo amb WordPress i ofereixen moltes funcions addicionals que molts competidors no poden coincidir.

La funcionalitat i el suport de WPEngine són una molt bona opció per a principiants i dissenyadors web experimentats. La seva presència global i els recursos d’aprenentatge fan que la seva plataforma sigui molt versàtil i fàcil d’utilitzar. També tenen moltes opcions per a persones que vulguin augmentar la seva presència en línia.

Sense fer una ullada al preu, pot ser difícil fer-se una bona idea de com aquestes funcions s’apleguen davant la competència, però podem superar-ho en un moment. Sens dubte hi ha alguns consells que han d’anar junts amb aquests avantatges i sempre és una bona idea arrodonir la nostra investigació abans de decidir-nos.

A continuació, veurem com la tendència a la caiguda de WPEngine és comparat amb la competència.

Cons de la WPEngine

 • Menys versàtil que alguns competidors. WPEngine ofereix una àmplia gamma de plans especialitzats per utilitzar amb WordPress. Tot i que els fa molt versàtils i escalables per als llocs web basats en WordPress, la seva funcionalitat no és tan atractiva per als llocs web que no utilitzaran la plataforma WordPress. Ja que els dos llocs que veiem actualment estan centrats en l’optimització de WordPress, no es tracta d’una cosa tan gran, però encara pot ser bona cosa tenir en compte que avancem.
 • Com que WPEngine ofereix una àmplia gamma de funcions, de vegades mitjançant col·laboracions amb altres serveis, algunes de les seves interfícies i funcions poden resultar una mica difícils d’acostumar. Tot i que el sistema està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar, encara hi ha aspectes que necessitaran una mica de temps per aprendre a utilitzar de forma efectiva.
 • Algunes restriccions. Per tal d’oferir les millors velocitats i temps de funcionament del mercat, WPEngine posa algunes limitacions a les diferents instal·lacions i complements que podeu utilitzar per al vostre lloc de WordPress. Tot i que és bastant estàndard i permet a WPEngine oferir un tipus d’optimització de WordPress més coneguda per a què es coneixen, encara és decebedor quan es treballa amb una plataforma tan versàtil..

Com veieu, no hi ha res més important que dissuadeixi realment el client adequat. Hi ha algunes coses que haureu de tenir en compte si aneu amb WPEngine, però sense fer una ullada a què ofereixen altres empreses, és difícil tenir una bona idea de com es manté WPEngine..

WPEngine sembla una bona opció per a llocs web i novells d’escala menor, ja que ofereixen coses com ara plans compartits i una base de coneixement per començar. Dit això, encara tenen molta possibilitat d’escalar en què podem endinsar-nos un cop d’ull al preu.

Ara per ara, canviarem l’engranatge i fem una ullada a Flywheel.

Què és el volant?

Flywheel ofereix hosting de WordPress gestionat “construït per a qualsevol persona que crei llocs bonics”. La seva potent plataforma de WordPress promet treure moltes de les molèsties d’allotjament que agilitzen els vostres processos. Es van iniciar el 2012 amb la missió de millorar la vida dels dissenyadors web a tot arreu que utilitzin WordPress.

Ofereixen una àmplia varietat de plans dissenyats per a un allotjament de WordPress racionalitzat i gestionat. També tenen algunes opcions dissenyades per a venedors de llocs web, la qual cosa és un bon toc. Tenen un munt de funcions de demostració i posada en escena gratuïtes que us permeten assegurar-vos que el vostre lloc web funciona correctament abans que es faci en directe, que també és una bona bona oportunitat per combinar amb tot el paquet..

Com que Flywheel es concentra més en l’allotjament de WordPress gestionat, que racionalitza moltes de les funcions i tasques que comporta el manteniment d’un lloc de WordPress, és una mica diferent de WPEngine. Per tal de tenir una bona idea de com es diferencien les dues empreses, anem a passar alguns dels avantatges i els contres de Flywheel.

Pros de volant

 • Infraestructura basada en núvol. Flywheel té una infraestructura de hosting basada en el núvol impulsada per Google Cloud. D’aquesta manera, oferiu una capacitat d’hostatge molt potent en una suite gestionada, racionalitzant molt del procés i proporcionant tot el poder que necessita el vostre lloc..
 • Presència mundial. Flywheel disposa de servidors a Àsia, Amèrica del Nord i Europa, assegurant-se que us poden oferir serveis d’allotjament ràpid en funció del lloc on viviu. La seva presència a nivell mundial no és tan desenvolupada com WPEngine, i manquen de les diverses funcions de geotargotatge que la fan realment especial, però no deixa de ser una opció atractiva..
 • Garantia de devolució de 30 dies. Com tots els bons amfitrions, Flywheel ofereix un reemborsament dels serveis adquirits si cancel·leu en un termini màxim de 30 dies els plans anuals. Aquesta és també una característica bastant estàndard, però és interessant si esteu interessats a minimitzar el risc que suposa provar Flywheel. Sempre és una bona idea consultar també la política de reemborsament al lloc web.
 • Base de coneixements. Si bé no és una biblioteca de coneixement tan diversa com la que ofereix WPEngine, Flywheel té articles i publicacions periòdiques de blogs que parlen de diverses funcions i consells relacionats amb la seva plataforma. No es compara bastant amb una biblioteca de coneixement real dissenyada per aclimatar nous usuaris a la plataforma, però és agradable tenir alguna literatura relacionada amb les funcions d’allotjament, de totes maneres.
 • Motor de caché del vernís. L’allotjament de flywheel funciona amb el servidor de memòria cau Varnish, que proporciona acceleració HTTP basada en memòria ràpida, personalitzada per funcionar excel·lent amb WordPress. El motor de caché de vernís és una solució de memòria cau molt coneguda i fiable que promet accelerar els llocs web fins a un 1000% mitjançant la memòria cau de pàgines web de manera eficaç i eficaç..
 • 9% de temps de funcionament. Flywheel garanteix un temps de funcionament del 99,9%, que és bo per als llocs web sensibles a la baixa o qualsevol allotjament de contingut en general. Al cap i a la fi, el temps és diners. Algunes revisions afirmen que han tingut un temps de funcionament 100% després de 9 mesos de servei.
 • Llocs de demostració gratuïts i paguen en directe. La funció de demostració del lloc de Flywheel us permet demostrar el vostre lloc web per assegurar-vos que funciona correctament abans que es publiqui. També tens la possibilitat de pagar una vegada que el lloc estigui en directe, cosa que et permet demostrar gratuïtament el lloc. Això és bo per als usuaris que fan moltes proves amb el seu contingut.
 • Clonació de llocs web. Flywheel us permet clonar llocs web sencers en lloc de crear-ne de nous cada cop que vulgueu ampliar-los. Aquesta funció té un ampli ventall d’usos i resulta especialment atractiva per a la revenda de llocs web o els dissenyadors que venguin els seus llocs web després de dissenyar-los.
 • Migració gratuïta. Com qualsevol bon host web, Flywheel ofereix migració gratuïta a la seva plataforma d’allotjament. Això és fantàstic si teniu un lloc web preparat per a migrar des d’un amfitrió amb el qual no us ve de gust, però no és tan gran si esteu començant. No deixa de ser una bona opció per tenir cap via.
 • Posada en escena del lloc web. Flywheel ofereix serveis d’escenificació de llocs web dissenyats per solucionar el vostre lloc web i totes les seves funcions abans que es publiqui. Aquesta és una bona característica per acompanyar les funcions de demostració indicades anteriorment. En general, aquestes funcions poden fer de Flywheel un lloc web molt amable per als nous usuaris i les persones que experimenten molt amb el seu disseny de llocs web.

Igual que amb WPEngine, ens agraden molt. La seva infraestructura basada en núvols fa que el seu allotjament sigui molt potent a un punt de preu molt competitiu, que superarem en un moment. Ara per ara, seguirem analitzant algunes de les maneres en què Flywheel acostuma a caure en comparació amb la competència.

Cons de volant

 • No hi ha suport telefònic. Flywheel ofereix assistència 24 hores al dia mitjançant un sistema de xat en directe i bitllets, però no té cap opció d’assistència telefònica. Això pot resultar una mica frustrant, especialment per als usuaris més nous que poden necessitar utilitzar les funcions de suport més que altres usuaris.
 • Falta relativa de transparència del maquinari. Es tracta d’una queixa excepcional, però no és fàcil fer-se una idea del maquinari que alimenta la infraestructura dels serveis d’allotjament de Flywheel. No obstant això, atès que la infraestructura funciona amb Google Cloud, és molt probable que sigui un dels millors maquinaris del sector.
 • Manca de plans compartits, VPS i dedicats. Flywheel és un servei basat en núvols i no té cap pla d’allotjament compartit, plans que utilitzin VPS o plans que ofereixen servidors dedicats. Això està bé per a llocs web i models de negoci que es construeixen al voltant de serveis basats en núvols, però pot limitar-se a llocs d’escala menor o a usuaris que vulguin utilitzar VPS.

Igual que amb WPEngine, els inconvenients no són tan importants, i depèn realment de quin tipus de lloc web vulgueu crear si aneu o no amb Flywheel. La manca d’assistència telefònica és bastant perjudicial, però serveix per fer que Flywheel sigui menys una opció atractiva per a usuaris més nous o empreses de petita mida..

En paral·lel a la manca de plans compartits, això fa que Flywheel sigui molt limitat en termes d’escala en comparació amb WPEngine. Dit això, no tindrem gaire idea de com s’acumulen aquests dos llocs fins que no fem una ullada a la comparació de totes aquestes funcions una al costat de l’altra..

A continuació, examinarem totes dues empreses en termes de tres categories: funcionalitat, suport, i preu.

Comparació de funcionalitats

Si bé Flywheel té, òbviament, el poder dels serveis al núvol de Google a la seva disposició, WPEngine té una presència global que supera Flywheel i una base de coneixement per acostar els nous usuaris al seu servei. També és important tenir en compte que Flywheel no ofereix plans compartits, VPS o dedicats.

Això serà més fàcil de jutjar si fem un cop d’ull al preu, però sembla que WPEngine probablement supera el volant en termes de funcionalitats i opcions a menor escala. Flywheel encara té un ampli ventall d’eines i opcions interessants a la seva disposició, i segueix sent una opció potent per a dissenyadors web que sàpiguen què fan.

Al final, depèn del que el vostre lloc web necessiti. A continuació, revisarem el suport.

Comparació de suport

WPEngine té molt bones ressenyes de clients que parlen del seu servei d’atenció al client. També ofereixen el seu suport a través de xat en directe 24 hores i per telèfon. Sempre hi ha algunes revisions en línia que mostren certa insatisfacció amb el servei al client, però WPEngine té un historial molt agradable..

L’elefant de l’habitació és que Flywheel no ofereix cap servei telefònic. Això pot ser molt frustrant per als usuaris o usuaris nous que acostumen a tractar directament per telèfon, en general. El guanyador obvi quant a suport en aquesta comparació és WPEngine, a causa de la falta de suport telefònic de Flywheel i la relativament bona reputació de WPEngine per al servei d’atenció al client..

Abans de prendre la nostra decisió final, haurem de fer una ullada al preu.

Comparació de preus

Aquest és el factor de pausa per a molts usuaris. No hi ha cap intenció a pagar els millors serveis que hi ha si no coincideixen amb les necessitats i el pressupost del vostre lloc web. Ambdues empreses tenen diferents plans de pagament i opcions disponibles segons les funcions que necessiteu.

 • WPEngine offers: plans de “inici” des de $ 35 al mes, plans de “creixement” des de 115 dòlars al mes, plans “a escala” des de 290 dòlars al mes i plans personalitzats per a persones que necessiten encara més escala i fiabilitat..
  • Els preus poden semblar una mica més baixos en comparació amb els de Bluehost, però la funcionalitat és molt més versàtil. El pla “d’inici” us ofereix 25.000 visites, 10 GB d’emmagatzematge, 50 GB d’ample de banda mensual i 1 lloc web. També llança les opcions de suport de Framework Framework, StudioPress i les opcions de suport que he esmentat anteriorment.
  • El pla de “creixement” arriba fins a 100.000 visites, 20 GB d’emmagatzematge, 200 GB d’ample de banda mensual i 5 llocs.
  • El pla “a escala” és un enorme valor de 290 dòlars al mes i inclou 400.000 visites, 30 GB d’emmagatzematge, 400 GB d’ample de banda i 15 llocs web..
  • També tenen un pla “personalitzat” per a persones que necessiten llocs web molt més potents. Això augmenta les visites a milions, l’emmagatzematge a la zona d’1 TB, l’amplada de banda superior als 400 GB al mes i fins a 25 llocs web.
 • Volant ofereix una àmplia gamma de plans per a una àmplia gamma d’escales. Els seus plans més barats comencen a partir de 14 dòlars al mes, i els més cars comencen des de 229 dòlars al mes. També tenen opcions per a plans personalitzats si necessiteu més energia del que poden oferir els seus plans envasats prèviament.
  • El seu pla Tiny t’ofereix 1 instal·lació de WordPress, 5.000 visites mensuals, 5 GB d’espai de disc i 250 GB d’ample de banda. El pla Personal suposa fins a 25.000 visites mensuals, 10 GB d’espai en disc i 500 GB d’ample de banda. El pla Professional té un cost de 69 dòlars mensuals i posteriors i inclou 100.000 visites mensuals, 20 GB d’espai en disc i 1 TB d’ample de banda..
  • Per als plans amb una mica més de potència, tenen el pla Freelance. A partir de 92 dòlars al mes, que inclou 10 instal·lacions, 150.000 visites, 40 GB d’espai i 4 TB d’ample de banda. El pla de l’Agència suposa fins a 30 instal·lacions, 600.000 visites, 120 GB d’espai i 8 TB d’ample de banda per 229 dòlars al mes.
  • Els plans personalitzats ofereixen 30 instal·lacions més, milions de visites mensuals, espai de disc personalitzat i ample de banda i totes les altres funcions incloses en els altres plans..

Els punts de preu aquí són molt comparables, i ambdós llocs ofereixen un potent i divers conjunt de funcions capaços de satisfer les necessitats d’una àmplia gamma de llocs web. En general, WPEngine continua essent l’avantguarda per a llocs web d’escala menor, malgrat el punt de preu més elevat a petites escales. Això es deu a la base de suport i coneixement disponible a través de WPEngine que Flywheel no proporciona.

Com sempre, si teniu alguns pensaments propis i sentiu que hi haurem perdut alguna cosa, feu-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map