InMotion Hosting vs SiteGround: Quin és el Web Host?

inmotion-vs-site site


En aquest article, comparem dos noms completament diferents, però realment forts, en la indústria d’allotjament web: InMotion Hosting i SiteGround. En primer lloc, compartirem alguns detalls importants sobre InMotion, inclosos els principals avantatges i desavantatges dels seus serveis. L’examinarem en termes d’assistència al client, fiabilitat, eines i funcions gratuïtes, preus i comentaris dels usuaris.

La gent lloa constantment InMotion pel seu fort equip d’atenció al client. Sens dubte, aquest és un dels seus vestits més forts, amb coneixement immens i temps de resposta ràpids. D’altra banda, tenim SiteGround, que és una empresa força petita si la compareu amb els grans noms de la indústria en aquest moment. Tanmateix, la raó per la qual rep tants comentaris positius és per les seves solucions orientades al client.

A SiteGround, teniu una millor oportunitat de trobar un pla d’allotjament que s’adapti perfectament a les necessitats del vostre lloc web i que ofereixi una bona relació qualitat-preu. Al final d’aquest article, quedarà clar per a què espereu d’aquests proveïdors. D’aquesta manera us serà més fàcil decidir quin és el que millor us convé. Sense més, comencem!

Pros & Contres d’allotjament d’inversió

InMotion és l’empresa que ha trobat el balanç perfecte. Normalment, hi ha dos tipus diferents de bases de clients que elogien una empresa. O bé es lloa pels que s’hi han sumat fa un parell de mesos o pels usuaris més experimentats i lleials que hi tenen una llarga història d’allotjament. InMotion és el tipus d’empresa molt popular que s’elogia constantment per les dues parts.

Els seus molts anys d’experiència en el negoci van contribuir molt al seu èxit. Tot va començar el 2001 amb dos nois, un servidor i un encaminador. El servei d’atenció al client, la facturació, el manteniment i totes les tasques relacionades amb el negoci van ser a càrrec d’aquestes dues persones. Sense inversors, sense pressupost per començar. Van començar a créixer a poc a poc i finalment van evolucionar cap a una empresa enorme.

Si comenceu alguna cosa des de zero, realment teniu el temps d’entendre totes les diferents parts. És per això que fins aquest moment saben exactament com satisfer les necessitats de molts públics objectius diferents, com ara propietaris de llocs web experimentats, propietaris d’empreses, bloggers, desenvolupadors i molt més. Avui també InMotion ofereix diversos plans d’allotjament dedicats. Si considereu que són massa cars, hi ha diversos plans compartits i VPS per triar.

Ara mateix, l’empresa es troba entre els majors noms de la indústria. La gent ho sap com una solució estable, fiable i assequible. Sense més detalls, anem a través de les millors funcions que aquest proveïdor ofereix!

Pros d’allotjament d’inMotion

 • Garantia de devolució de 90 dies – InMotion Hosting té una gran confiança en els seus serveis. Ofereixen una garantia de 90 dies per als usuaris que no estan satisfets amb el seu pla. Amb un període de temps tan llarg, no hi haurà cap pressió sobre vostès. Podeu iniciar el servidor i provar pràcticament tot el que ofereix el servei d’allotjament. Si no us agrada, podeu simplement sortir amb els vostres diners.
 • Generosos plans d’allotjament – El que generalment podríeu esperar d’un proveïdor d’allotjament web és oferir algunes funcions il·limitades i, després, sorprendre’t amb una quota inesperada. Les persones solen triar el proveïdor en funció de si les funcions il·limitades incloses en el paquet s’ajusten a les necessitats del seu lloc web. InMotion té una oferta força bona per als usuaris. Els seus plans inclouen l’emmagatzematge il·limitat i la transferència il·limitada de dades. Podeu obtenir aquests extres fins i tot registrant-vos al seu pla més barat. Què tan bo? És especialment fantàstic si l’emmagatzematge i la transferència de dades són les dues funcions que necessita especialment per al vostre lloc web. Si no ho feu, no us farà cap diferència.
 • Inclou molts extres: InMotion us ofereix un nom de domini a la llista de bat, de manera que no us haureu de preocupar de trobar un registre de domini i comprar un domini. Podeu obtenir-lo gratuïtament només registrant-vos en un dels seus plans. A més d’això, podeu començar a anunciar el vostre lloc web als motors de cerca més populars, inclosos Bing, Google i Yahoo, amb els crèdits gratuïts que us ofereixen InMotion. Les còpies de seguretat automatitzades també s’inclouen al seu paquet de regalets, garantint que les dades del vostre lloc web no es perjudicin ni es perdin. Avui en dia, no podreu créixer un negoci en línia sense la seguretat de còpies de seguretat.
 • Atenció al client amb tecnologia: Els llocs web i els servidors són entitats tan complexes que, inesperadament, podeu tenir problemes en qualsevol moment. En aquests casos, és bo tenir un personal d’atenció al client en el qual pugui confiar. Amb InMotion, podeu obtenir ajuda professional les 24 hores del dia; només heu de preguntar amb els canals disponibles. Es pot contactar amb el seu personal a través de correus electrònics, formulari de contacte, xat en directe i telèfon amb temps de resposta ràpids. Quant a la seva mida, InMotion continua sent considerada com una de les empreses més petites del joc. Tot i així, són definitivament més professionals que molts d’altres, més grans. Això és especialment cert quan es tracta d’atenció al client. Per descomptat, si no necessiteu ajuda directa, podeu resoldre molts problemes només navegant per les guies, les preguntes freqüents i els tutorials de vídeo de la seva base de coneixement. Hi ha documentats molts problemes comuns que es poden solucionar en un parell de minuts. Tot el que heu de fer és escriure les paraules clau a la barra de cerca i fer clic a Cerca.
 • Servidors potents: InMotion Hosting va invertir molt en el seu maquinari per assegurar la velocitat dels llamps als seus usuaris. Els proveïdors sempre poden optimitzar una mica la velocitat dels seus servidors amb programari, però sempre es basa principalment en les diferents parts de maquinari en què consisteix el servidor. Amb el darrer maquinari, poden establir una connexió ràpida i estable entre els llocs web i el servidor. Com hem comentat, InMotion és una empresa una mica més petita que molts dels altres grans noms de l’allotjament web. Només han establert dos centres de dades i es troben als EUA. No estan disponibles en cap altre continent, però la companyia segurament té una forta presència a les zones al voltant d’Ashburn i Los Angeles.
 • Temps de convenciment: Els seus servidors estan en línia més del 99% del temps. Aquesta és la informació que els propietaris de llocs web tenen sobretot interès abans de triar un proveïdor d’allotjament web. I té sentit, ja que ningú vol decebre els visitants (o clients) amb un lloc web fora de línia. D’altra banda, el temps d’inactivitat del servidor pot causar una pèrdua important d’ingressos. InMotion Hosting executa Linux als seus servidors Dell i la infraestructura es basa en components Cisco. És una combinació força forta, i el resultat parla per si sol. Difícilment podeu deixar que aquestes màquines funcionin i estiguin supervisades tot el temps. A més del programari, també hi ha el component humà. La companyia compta amb un equip d’experts que no només són capaços de resoldre problemes, sinó que també impedeixen que es causin bloqueigs dels servidors.
 • Allotjament segur – El proveïdor inclou algunes eines fortes als seus paquets de seguretat. Obteniu un filtre de correu brossa, que us garanteix que només s’acceptaran correus electrònics reals a la safata d’entrada. Independentment de quin tipus de lloc web vulgueu crear, finalment començareu a rebre missatges de correu brossa regular, de manera que realment no hi ha cap altra manera. A més, obté Sucuri i Patchman. Sucuri és una popular plataforma de seguretat de llocs web que protegeix el vostre lloc contra programari maliciós. Garanteix que podeu continuar construint la vostra marca en línia sense necessitat de preocupar-vos d’amenaces. Patchman, per la seva banda, s’assegura que tot el que hi ha al vostre lloc web sigui correctament pegat, evitant vulnerabilitats. També fa escaneigs periòdics de programari maliciós i els elimina si es detecten. Bàsicament és un altre guardaespatlles per al vostre servidor.
 • Respectuós amb el medi ambient – Com que requereix molta energia per executar un servidor, els centres de dades són extremadament contaminants. Afortunadament, la petjada de carboni es pot reduir molt mitjançant l’ús d’energia verda. Els proveïdors d’allotjament web solen invertir en energia eòlica i per tant contribueixen a un millor entorn. Això és cada vegada més popular entre les empreses d’allotjament i fins i tot InMotion Hosting segueix aquests passos. Registrant-se als seus plans d’allotjament, també pot ajudar a disminuir la contaminació.

Contres d’allotjament d’inversió

 • Escalat car – Un dels inconvenients de InMotion Hosting és que tenen plans costosos i barats en el seu repertori, però res entremig. Això pot ser un problema si comenceu a quedar sense recursos i voleu actualitzar el següent pla, ja que us exigirà que invertiu un pressupost significativament més alt. Hem comparat l’empresa amb la d’altres populars del sector de l’hostaleria i resulta que els seus preus són superiors a la mitjana. Tot i això, heu de tenir en compte que obté una qualitat elevada pel preu. La vostra única opció és bàsicament per registrar-se com a mínim per un contracte anual, que no és convenient per a aquells llocs web que necessiten el servei només un parell de mesos. Almenys, tenen un període de garantia de devolució bastant llarg de 90 dies. Dins els 90 dies, podeu decidir si és convenient que executeu el vostre lloc web al seu servidor a llarg termini. Hi ha molt temps per pensar, però, segons les ressenyes, els preus ja són un volum prou gran perquè els clients potencials puguin sortir.
 • Plans bàsics limitats – Pot ser que el seu pla d’inici no sigui suficient per a tothom, ja que limita l’usuari a un màxim de 2 llocs web i 2 bases de dades. Pot ser que hàgiu de passar a l’actualització al següent pla només per tenir permís d’acollir més llocs web, tot i que encara no necessiteu tants recursos. Això vol dir que els plans d’InMotion no són realment equilibrats per als usuaris quotidians, obligant-los a gastar en actualitzacions innecessàries. Si voleu establir una presència en línia sòlida, el pla bàsic segurament no serà suficient per a molt de temps. Altres proveïdors ofereixen plans bàsics on podeu acumular constantment els ingressos en línia fins al punt que us sentiu còmodes per actualitzar-los. Definitivament, aquest no és el cas de l’InMotion hosting.
 • Té massa temps per començar: Heu de passar per una seqüència innecessàriament llarga de pàgines i formularis fins que el vostre compte i lloc web estiguin llestos per publicar-los. Això pot trigar un tros important del vostre temps, mentre que alguns comptes d’altres proveïdors es poden configurar en un parell de minuts. InMotion va complicar aquestes coses sense cap raó aparent.
 • La còpia de seguretat gratuïta és limitada – El proveïdor és bastant generós per crear còpies de seguretat periòdiques de les dades del vostre lloc web, tot i que també té un límit. I, per desgràcia, aquest límit és bastant baix. Si voleu còpies de seguretat regulars, heu de mantenir la mida del lloc web per sota de 10 GB. En cas contrari, l’única opció és començar a pagar les còpies de seguretat. A més, se suprimeixen automàticament còpies de seguretat de més de quatre mesos, de manera que no espereu tornar més lluny que això en el temps. Tots els altres serveis relacionats amb la còpia de seguretat es consideren serveis addicionals de pagament.

Pros & Cons de SiteGround

El que SiteGround intenta demostrar al màxim és que poden proporcionar exactament el que prometen al seu lloc web. Hi ha desenes de proveïdors d’allotjament que simplement no són capaços de complir les seves promeses. Un cop registrats al seu pla, normalment descobreix que hi ha diversos augments i despeses inesperades esperant per darrere de l’acord.

A SiteGround, podeu trobar tot tipus de paquets d’allotjament web que funcionen tal com es descriu. Hi ha solucions per a usuaris de WordPress, Joomla, Magento, Drupal, PrestaShop i WooCommerce. A més, hi ha plans d’allotjament compartits, revendedors, núvols i dedicats. Poden proporcionar tot el que ajudi al vostre lloc web a créixer en línia i a créixer. Sense més detalls, anem a veure alguns dels aspectes principals d’aquesta empresa que considerem avantatges!

Pros de SiteGround

Allotjament d’alta velocitat – El que la majoria de propietaris de llocs web busquen en un proveïdor d’allotjament web és la velocitat de càrrega de pàgines ràpida. Com que Internet està ple de llocs web altament competitius, assegurar-se que l’alta velocitat es va convertir en obligatori per a tots aquells que vulguin establir una presència en línia sòlida. No hi ha cap altra manera al seu voltant. Els visitants han de poder navegar a través del contingut fins que trobin el que volen. Si alenteu aquest procés escollint un servei lent, simplement decidiran sortir-ne i trobar-lo en un altre lloc. SiteGround és un dels proveïdors d’allotjament que mantenen un alt nivell quan es tracta de velocitat. Això es deu principalment als nombrosos centres de dades establerts en llocs estratègics de tot el món. Un cop us registreu, només heu de triar la ubicació més propera i heu establert.

Un munt de regalets – A més d’un fort pla d’allotjament, SiteGround també us ofereix una àmplia gamma d’eines i funcions gratuïtes per ajudar-vos a créixer. Per exemple, us permeten crear tants comptes de correu electrònic i bases de dades com vulgueu. La companyia manté les dades del vostre lloc web segures mitjançant la creació de còpies de seguretat diàries. Si el vostre lloc web es bloqueja i no sabeu el perquè, sempre hi ha l’opció de tornar a una versió anterior. El fet que SiteGround proporcioni una llicència cPanel només posa de manifest que volen que les coses siguin senzilles i fàcils d’utilitzar. Les persones canvien proveïdors de tant en tant i cPanel és el tauler de control amb què molt probablement s’hi acostumaven. Pot suposar un gran avantatge per continuar-ne utilitzant. A més, us ajuden a iniciar la vostra pàgina web incloent un domini gratuït i un creador de llocs web al paquet. El valor té molt valor.

Seguretat indiscutible: SiteGround no fa promeses innecessàries en matèria de seguretat. Ells simplement ho fan i no tindreu res de queixar-vos. El vostre lloc web estarà vigilat contra els programes maliciosos i tot tipus d’atacs de pirates informàtics durant tot el dia. Van aplicar les darreres mesures de seguretat a la infraestructura de maquinari i programari de tots els seus centres de dades en 6 ubicacions diferents. Amb un alt rendiment proporciona seguretat d’alt nivell, no és estrany que tinguin tants clients satisfets. Els seus servidors són físicament i pràcticament intocables.

Suport eficaç i útil – La creació d’un negoci en línia té la responsabilitat de mantenir el vostre lloc web en funcionament les 24 hores del dia. Si apareix un problema al mig de la nit i fa que es crac, cal que en siguis conscient i actuï el més aviat possible. El mateix s’espera del proveïdor. Cal que s’aconsegueixin ràpidament al problema i comencin a treballar-hi, cada minut compta. Per sort, SiteGround ofereix un alt nivell de suport amb el seu equip d’experts. Poden solucionar problemes tècnics de manera ràpida i eficaç, de manera que podeu descansar i relaxar-vos en lloc de refrescar el lloc fora de línia una i altra vegada després de la mitjanit. Un cop informeu el problema, en breu obtindreu una resposta amable i no trigareu gaire temps fins que es resolgui. Si teniu un lloc basat en Joomla, Drupal o WordPress, també podeu obtenir ajuda per a aquestes plataformes.

Disponible en molts països – SiteGround és una empresa enorme ara mateix, així que qui hauria pensat que tot va començar al petit país de Bulgària? Com que els seus serveis van guanyar popularitat, els van fer disponibles a tot el món. Com que la seva seu es troba a Bulgària, ja sembla prometedor per als usuaris europeus, ja que està bastant a prop de tots els països. Els altres centres i oficines de dades es troben a Singapur, Londres, Milà, Chicago i Amsterdam. Resulta que poden proporcionar serveis d’allotjament d’alta velocitat, independentment d’on estiguis al planeta. Fins i tot et permeten canviar a la moneda amb la qual sigui més convenient. En definitiva, SiteGround és una opció còmoda per a persones tant geogràfiques com econòmiques.

Optimitzat per a WordPress – Si preferiu executar els vostres llocs web a WordPress, la vostra inscripció a un pla d’allotjament de SiteGround serà molt beneficiós per a vosaltres. Podreu instal·lar el CMS amb un sol clic i començar a treballar de seguida. No és necessària experiència, i també podeu estalviar molt més temps amb els scripts d’instal·lació addicionals d’un clic que proporciona SiteGround. Han facilitat WordPress i WooCommerce als usuaris en els seus paquets compartits, al núvol i al servidor dedicat.

Cons de SiteGround

 • Petit espai al disc per al preu – La companyia és bastant generosa amb els noms de domini i les bases de dades gratuïtes que inclouen a cada pla compartit. També permeten executar nombrosos llocs web en cada pla i instal·lar un munt de programari útil. Però, segons resulta, l’espai de disc que us ofereixen amb un pla d’allotjament compartit no és suficient per a llarg termini. La resta de funcions són bones, però no podeu esperar que el vostre lloc web sobrevisqui durant molt temps amb un pla bàsic que us proporciona només 10 GB d’emmagatzematge. Aquest és un límit estricte que només es pot superar si actualitzeu al següent pla. Sense oblidar que hi ha diversos altres proveïdors d’allotjament que t’ofereixen un emmagatzematge il·limitat en almenys un dels seus plans bàsics.
 • Els preus pugen massa alts – Podem dir que SiteGround ofereix descomptes descomptes de tant en tant i els seus preus normals tampoc són massa elevats. Tanmateix, això només passa pel primer any de subscripció. Després de la caducitat de la subscripció de 12 mesos, augmenten significativament els preus, exigint que invertiu molt més en allotjament web. Els seus plans són excel·lents per a aquest període de temps, i només us recomanem que renoveu la subscripció si realment esteu satisfets amb els seus serveis. L’augment del preu sovint és tan dolorós per a empreses i particulars que bàsicament els obliga a canviar a un altre proveïdor. Gràcies al seu mètode de facturació, podeu fer front a algunes despeses inesperades mentre pagueu el vostre pla d’allotjament de mes en mes. L’avantatge de la facturació mes a mes és que podeu parar quan vulgueu. Com que el contracte té una durada de només 30 dies, no us haureu de preocupar de les despeses addicionals en cas que les coses no vagin bé amb el vostre lloc web. Malauradament, SiteGround et cobra 14,95 dòlars si decideix marxar. Per descomptat, només ho descobrireu després de deixar el proveïdor.
 • Beneficia sobretot les empreses – Els serveis que ofereix el proveïdor són més adequats per a empreses que per a projectes individuals. Malgrat aquest fet, SiteGround continua anunciant-se com una solució integral recomanada per a tothom. Diríem que els seus plans són bastant costosos per a un blogger o algú que desitgi un lloc web amb altres propòsits personals. Sí, té una característica completa i és probable que no tingueu cap problema, però hi ha moltes altres opcions assequibles disponibles per altres empreses. SiteGround no és el tipus de proveïdor que us ofereix un paquet de funcions i us deixa sol. També estan disposats a proporcionar-vos suport i ajudar al vostre negoci a créixer.

SiteGround vs InMotion: el que és millor?

Des que el 2001 InMotion es va establir per dos nois, la companyia ha crescut molt. Ara es considera una de les empreses de més ràpid creixement entre els proveïdors d’allotjament. No volen expandir-se, sinó que també volen millorar. Per assolir el seu objectiu, adopten un enfocament diferent i afronten tots els elements complexos que fan del seu servei un bon tracte per als clients.

Per això, inclouen un conjunt de funcions tan específic i versàtil en cadascun dels seus plans. A més, la seva llarga garantia de devolució i la seva total independència com a empresa són les coses que més atenen a les persones. SiteGround és també un fort competidor quan es tracta d’eines i funcions gratuïtes.

Estan dedicats a proporcionar servidors d’alta velocitat que garanteixin una experiència d’usuari excel·lent per als visitants del lloc web. SiteGround està disponible a més regions que InMotion, ja que se centren a arribar a un públic més ampli. Mentre s’expandeixen, també aconsegueixen oferir serveis de màxima qualitat. Un bon servei al client és una altra cosa a la qual tindreu accés mentre allotgeu el vostre lloc web.

Com podeu veure, tant SiteGround com InMotion són alternatives força fortes quan es tracta d’allotjament web. El que heu de fer aquí és tenir en compte tots els detalls i escollir el pla d’allotjament que s’adapti al vostre lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map