InMotion Hosting vs BlueHost: quin proveïdor d’allotjament és el millor?

inmotion-hosting-vs-bluehost


La indústria d’allotjament web canvia cada dia. Han sortit noves empreses que ofereixen emocionants noves oportunitats d’allotjament per a llocs web amb idees grans, com la que teniu previst construir. La clau per assegurar-vos que escolliu l’adequat és mantenir-vos informat.

Hi ha una gran quantitat d’informació per a tots els diferents amfitrions, i pot ser difícil de canviar, així que farem un cop d’ull a un parell d’empreses d’allotjament i veurem com s’acumulen un al costat de l’altre. En aquest article comparem dos dels millors proveïdors d’allotjament que hi ha: InMotion i BlueHost.

Comencem amb una visió ràpida de BlueHost.

BlueHost: líder de la indústria d’allotjament

BlueHost va ser fundada el 2003 per Matt Heaton, i avui en dia és un dels noms més importants del servei d’allotjament web. Juntament amb les seves companyes germanes; Hostmonster, FastDomain i iPage, acullen un total de més de 2 milions de dominis.

Es pot dir molt sobre BlueHost, és un peix de gran nom en un estany viu. Llavors, com esbrina si són adequats per a nosaltres? Donem una ullada a algunes coses que considero avantatges i inconvenients per treballar amb BlueHost.

Pros de BlueHost

BlueHost ofereix una gamma respectable de funcions amb recursos de gran nom i opcions d’assistència per a totes les necessitats del seu client:

 • Des de fa 15 anys, BlueHost ha creat un nom per a ells mateixos com a servei d’allotjament de confiança. Ofereixen una àmplia gamma de serveis de qualitat per als quals són coneguts. El fet de tenir un nom important significa també que hi ha molta informació sobre com ha funcionat aquesta empresa en altres temps. Mireu què diuen altres persones sobre BlueHost i vegeu si no podeu arribar a una conclusió vosaltres mateixos.
 • Bons recursos d’aprenentatge. La incorporació de nous usuaris és una part integral d’una bona empresa d’allotjament i BlueHost té una font d’excel·lents recursos d’aprenentatge per aconseguir que els nous usuaris s’aclimatin al servei. BlueHost també utilitza cPanel estàndard de la indústria i us pot ensenyar habilitats importants que us ajudaran a avançar amb el vostre lloc web.
 • Ofertes especials. Com qualsevol bona empresa d’allotjament, BlueHost ofereix ofertes especials freqüents per a descomptes en els seus diversos serveis d’allotjament. Consulteu també les companyies germanes i comproveu si no podeu obtenir bones ofertes.
 • Atenció al client. Assegurar-se que els vostres clients tinguin el suport que necessiten és un dels factors més importants per a una bona empresa d’allotjament web. Sobretot quan tot just comenceu, els recursos d’assistència poden generar o trencar l’experiència de hosting. BlueHost ofereix suport telefònic 24 hores i 7 hores i suport en xat en directe.
 • Garantia de devolució de diners. BlueHost ofereix una garantia de devolució de 30 dies per als seus serveis. Si cancel·leu el servei d’allotjament en un termini màxim de 30 dies, rebeu un reemborsament complet dels serveis d’allotjament. Però hi ha alguna impressió fina, per la qual cosa és una bona idea consultar-la el seu lloc web.
 • Recursos de gran nom. Ser un dels grans nocturns significa que BlueHost té prou recursos a la seva disposició per centrar-se realment en la satisfacció del client. Una bona empresa d’allotjament web és tan bona com els seus clients estan satisfets, per la qual cosa és un factor important.
 • Com he dit abans, BlueHost utilitza la interfície cPanel estàndard de la indústria i ofereix una àmplia base de coneixement per als nous usuaris. La interfície del cPanel és àmpliament coneguda per la seva facilitat d’ús i aquests factors es combinen perquè BlueHost sigui molt fàcil d’utilitzar. Una qualitat realment atractiva per als desenvolupadors més nous de propietaris d’empreses que busquen expandir-se en línia.
 • Un servei excel·lent. BlueHost ha dedicat 15 anys a afinar les seves habilitats per oferir-vos els millors serveis d’allotjament web possibles. Hi ha hagut alguns cops al llarg del camí, però la seva reputació com un dels amfitrions web principals és certa. Els llocs web allotjats amb BlueHost són molt ràpids i la gamma de funcions disponibles és molt raonable per a la gamma i l’estructura de preus.

Cons de BlueHost

Evidentment, hi ha d’haver una cosa que BlueHost no faci millor. A continuació, es detallen algunes de les àrees en què la competència tendeix a avançar una mica el BlueHost:

 • Malgrat que BlueHost ofereix una velocitat excel·lent pel seu rang de preus i per l’estructura de característiques, alguns altres serveis solen superar-los en aquesta categoria. Tanmateix, BlueHost és molt honest amb els seus serveis i proporciona informació transparent sobre les especificacions de tots els servidors i funcions..
 • BlueHost té una estructura de preus raonable que acostuma a apilar-se favorablement contra els seus competidors, però de vegades es pot reduir. Alguns plans i funcions ampliades són més cars que les concessions similars de la seva competència, i gairebé sembla que pagueu el suport i el reconeixement de la marca, en lloc de les funcions.
 • Plans d’emmagatzematge limitat. A diferència de la majoria d’altres empreses d’allotjament, BlueHost no ofereix l’emmagatzematge de dades il·limitat amb els seus plans d’allotjament. Tot i que les tarifes són molt raonables, aquest és un clar inconvenient en comparació amb altres hostes amb capacitats il·limitades.
 • Problemes de nom gran. Tenir una marca recognoscible pot suposar un gran avantatge per a l’empresa; atrau negocis i genera confiança en els vostres clients i inversors potencials. Dit això, però, hi ha alguns problemes relacionats amb la de ser una gran empresa. El fet de ser un gran nom pot convertir-vos en un objectiu per als ciberataques, tal com ja veíem amb BlueHost. Això també pot fer una diferència enorme en el nivell de control de qualitat i la qualitat d’atenció al client.

Per a BlueHost, alguns dels inconvenients poden semblar banderes vermelles enormes, però, en general, són una sòlida empresa d’allotjament amb un model robust i una àmplia gamma de recursos i funcions que els converteixen en una opció atractiva per a una àmplia gamma de llocs web..

Així que el següent itinerari és fer una ullada a InMotion.

InMotion Hosting: estabilitat & Escalabilitat

InMotion és una altra marca de gran nom, comparable a BlueHost. Han augmentat la seva base de clients a més de 300.000 dominis des del 2001 i reclamen àmpliament sobre el millor rendiment de totes les empreses d’allotjament.

Dit això, moltes d’aquestes empreses de grans noms poden parlar de la gran conversa amb el seu reconeixement de marca i, a continuació, caure sota un escrutini seriós. Vegem què aporta InMotion a la taula abans de veure com es comparen les dues empreses un al costat de l’altre..

Pros d’allotjament d’inMotion

 • Servei d’atenció al client. InMotion posa un gran èmfasi en el suport al client per a la seva comercialització. Ofereixen suport nord-americà per telèfon, correu electrònic, bitllet o xat en directe. La majoria de nosaltres hem tractat el servei d’atenció al client i sabem com pot semblar que no els importa a les empreses. Tot i això, InMotion es dedica vehement a dissipar aquesta idea i molts clients satisfets denuncien feliçment un servei excel·lent des dels seus llocs de suport..
 • InMotion compta amb un 99,9%. Es troba a l’extrem inferior de les millors mitjanes, però segueix sent una molt bona mitjana. De vegades, els seus temps de funcionament reals han funcionat millor que això. Un altre bon estàndard a considerar és el Time to First Byte (TTFB). És a dir, quant de temps triga el servidor a respondre un cop que la visita hagi realitzat una sol·licitud. InMotion s’ha provat amb un lloc web bàsic de WordPress en un pla d’allotjament compartit al voltant de 0,528 segons per TTFB.
 • InMotion ofereix una garantia de devolució de 90 dies, molt superior a la garantia de 30 dies de BlueHost. Aquest pot ser el factor de pausa per a alguns clients, especialment aquells que volen baixar la taxa durant tot un any alhora per estalviar diners, sense maximitzar el seu factor de risc..
 • Ofertes especials. Com moltes empreses del sector, InMotion té una gran quantitat d’ofertes especials i funcions gratuïtes disponibles. Sempre és una bona idea fer algunes recerques sobre el que cada empresa ofereix en aquest moment per veure si no es pot aconseguir un altre acord en algun altre lloc..
 • Còpies de seguretat gratuïtes de dades. Les còpies de seguretat de dades fiables són una part molt important d’un bon servei d’allotjament, ja que la majoria de la gent no vol massa perdre totes les seves dades. Les còpies de seguretat realitzades per InMotion són gratuïtes per recuperar, la qual cosa resulta atractiu en comparació amb altres empreses que cobren recuperar dades de còpia de seguretat.
 • Migració de llocs web gratuïta. Aquest és un gran avantatge per a les persones que es troben saltant per sobre o que poden trobar-se insatisfets amb la companyia d’acollida que han seleccionat per al seu lloc web. InMotion ofereix un servei gratuït de transferència de llocs web amb zero temps d’inici del lloc mentre realitzen la transferència.
 • Bona comunitat de suport. És un altre gran nom de la indústria, InMotion compta amb una comunitat fidel de clients i seguidors que formen una base de coneixement i suport sòlida per a qualsevol persona que desitgi començar amb InMotion. InMotion és també una de les poques marques realment independents de la indústria, cosa que els permet concentrar-se realment en la seva comunitat de clients i la seva satisfacció en el suport al client..
 • Com BlueHost, InMotion utilitza cPanel estàndard de la indústria per a la seva interfície. El tauler de control és fàcil d’utilitzar, i hi ha molta informació i literatura sobre com utilitzar-lo de manera eficaç. InMotion també integra la interfície del cPanel directament al tauler, el que significa que no necessitareu comptes d’inici de sessió separats per al vostre cPanel i la vostra facturació..
 • Acreditació BBB. A diferència de BlueHost, InMotion Hosting, Inc. està acreditada per Better Business Bureau des del 2003. Tenen una qualificació A +, el que significa que van obtenir una puntuació molt alta quant al rendiment del servei i la satisfacció del client..

Contres d’allotjament d’inversió

 • Estructura de preus. Trobar el servei adequat per al preu adequat és el nom del joc aquí. Ningú vol pagar més del que necessita per ser per un servei que ni tan sols val la pena. InMotion té uns preus molt baixos anunciats per als seus plans, però es tracta de plans anuals en què haureu de comprar tot l’any alhora. Tenen plans assequibles, però hi ha extenses limitacions que comentaré més endavant.
 • Limitacions del lloc web. El nombre de bases de dades permeses al vostre lloc web determinarà quines aplicacions podeu executar i el seu rendiment en general. El nombre de llocs web que podeu tenir en un sol domini també és un punt de venda important per a molts serveis d’allotjament. InMotion, malauradament, limita estrictes aquestes funcions, limitant el nombre de llocs web i bases de dades fins i tot amb els seus plans més cars.
 • Focus de marca. InMotion ofereix una àmplia gamma de serveis especialitzats en diferents tipus de llocs web. Això pot ser bo si trobeu alguna cosa que s’adapti perfectament al vostre lloc web, però també pot ser un dolor si no sabeu del tot el que voleu. Fins i tot si sabeu el que voleu, la distribució de l’empresa en tants models de servei pot generar problemes per a alguns clients que puguin obtenir una atenció més especialitzada d’una empresa més centrada.
 • Verificació lenta. InMotion té molta cura en la seva seguretat i requereix la verificació del telèfon per a tots els nous clients. No hi ha cap opció d’accedir al vostre compte de manera immediata i pot trigar molt a passar el procés de verificació de la vostra identitat. Alguns clients fins i tot han denunciat que han d’enviar una foto del seu DNI. Tot i que això és bo per a la seguretat, pot suposar un desavantatge per a molts clients potencials.
 • Grans problemes de nom. Igual que amb BlueHost, InMotion és una empresa coneguda amb un gran nombre de clients establerts. Tot i que això ofereix diversos avantatges diferents, pot provocar certs aspectes del tracte amb l’empresa en un mal de cap injustificat.

Així com podeu veure, hi ha moltes coses a mirar entre les dues empreses. Ambdues presenten avantatges i desavantatges diferents, i el seu rendiment i reputació són molt comparables. Aleshores, com triem quina és la nostra adequada??

Com s’apilen?

Decidir quina empresa d’allotjament és millor pot ser un repte. Hi ha diversos punts a cobrir i cada empresa ofereix una àmplia gamma de serveis i ofertes especials. Depèn realment del que busqueu, però si volem aprofundir, podem desglossar-lo en tres categories: funcionalitat, suport, i preu.

Funcionalitat

Ambdós llocs web compten amb estadístiques de velocitat i temps de funcionament impressionants, espai de disc il·limitat, nom de domini gratuït durant un any i garanties de devolució del servei. La garantia d’InMotion és tres vegades més gran que BlueHosts, tot i que BlueHost compta amb el maquinari i el temps de funcionament líders del sector..

Globalment, BlueHost sembla que millora marginalment millor, però la diferència i l’estructura de preus és el que realment farà o trencarà aquest factor. BlueHost ofereix una eina gratuïta de creació de llocs amb plantilles, juntament amb Cloudfare CDN gratuït, i una infinitat de descomptes en funció de qui us remeti al servei. InMotion també ofereix una varietat d’opcions gratuïtes amb el seu pla d’allotjament amb descompte, incloent eines i plantilles de construcció gratuïtes, migracions gratuïtes, emmagatzematge SSD gratuït., &c.

L’amplada de banda il·limitada inclosa en els plans de descompte per a InMotion la fa atractiva en el rang de preus baixos, tot i que BlueHost ofereix, possiblement, més altes capacitats de rendiment i suport amb els seus plans més barats.

InMotion comença a avançar quan es plantegen els plans més cars, però, amb les actualitzacions de funcions i funcions que solen superar el nivell de BlueHost a mesura que augmenten el preu.

Assistència

Alguns dels factors més importants per a molts clients són l’assistència al client i els recursos d’aprenentatge que ofereix una empresa d’allotjament. Tot i que no teniu previst mai necessitar atenció al client, tenir coneixement i expertesa disponibles en cas que tingueu problemes és un recurs inestimable..

Ambdues empreses compten amb amplis centres de coneixement on els nous usuaris poden aprendre a utilitzar eficaçment els seus serveis d’allotjament i ambdues empreses ofereixen suport de xat en viu per als seus clients. Tot i que ambdues empreses ofereixen atenció telefònica, només BlueHost ofereix aquest servei les 24 hores del dia. D’altra banda, InMotion també ofereix atenció al client mitjançant un sistema de bitllets o trucades per Skype.

InMotion és una mica més petit que BlueHost, i es dedica a la satisfacció del client. Si bé les seves característiques poden semblar una mica mancades en comparació, la seva reputació d’atenció al client és fenomenal. Es trobarà algú que ha estat constantment decebut per les opcions d’assistència al client d’InMotion.

Dit això, el servei telefònic 24/7 de BlueHost pot ser de gran ajuda per a aquells clients que no volen passar per un servei automatitzat o un sistema de bitllets per rebre assistència, i l’equip d’experts d’assistència de BlueHost té una molt bona reputació per resoldre problemes..

Al final, això dependrà de la quantitat de suport que necessiteu i de quin tipus. Les dues empreses ofereixen una assistència al client molt fiable que hauria de ser suficient per mantenir-vos satisfets amb el vostre allotjament web.

Preu

Com podeu veure, tots dos serveis ofereixen una àmplia gamma de funcions i suport. Aquestes diferències mostren alguns avantatges i desavantatges evidents, un dels factors més importants per a la majoria dels clients serà preu. Quant costa cada servei i com es comparen els preus?

 • BlueHost ofereix allotjament compartit a partir de 3,95 dòlars mensuals, allotjament VPS a partir de 19,99 dòlars mensuals i allotjament de servidor dedicat a partir de 79,99 dòlars mensuals. El seu ventall d’opcions sembla bastant limitat, però els seus plans són molt versàtils i es poden utilitzar eficaçment amb una àmplia gamma de models de llocs web.
  • Per a les persones que comencen a començar, els seus plans compartits són probablement la vostra millor aposta i comencen a 3,95 dòlars al mes (normalment 7,99 dòlars) per a un pla bàsic amb emmagatzematge SSD limitat, subdominis, emmagatzematge de correu electrònic i sense ofertes o funcions especials. El pla més és de 5,95 dòlars al mes (normalment 10,99 dòlars) i ofereix llocs web il·limitats, emmagatzematge SSD, subdominis i emmagatzematge de correu electrònic. El pla plus també disposa de 200 dòlars en ofertes de màrqueting disponibles. El paquet elecció plus també és de 5,95 dòlars mensuals actualment (normalment 14,99 dòlars) i ofereix totes les funcions il·limitades amb tots els paquets i ofertes addicionals..
 • En moviment ofereix una àmplia gamma d’opcions de preus diferents, dissenyades per adaptar-se a les necessitats del vostre lloc web. Els seus plans oscil·len entre 3,99 dòlars al mes per allotjament bàsic per a empreses compartides, fins als seus plans de servidor dedicats que comencen a partir de 95 dòlars al mes.
  • El seu allotjament de negocis compartits, amb un 50% de descompte en aquest moment, inclou emmagatzematge SSD gratuït, instal·lació d’un clic amb més de 400 aplicacions i un domini gratuït.
  • S’han especialitzat en allotjament de WordPress a partir de 4,99 dòlars mensuals. Aquests plans estan dissenyats per optimitzar-se per a llocs web basats en WordPress i proporcionar una velocitat i fiabilitat excel·lents. Això és el que busqueu si voleu iniciar un lloc de WordPress.
  • Una altra opció interessant que tenen és el paquet de distribuïdors, especialitzat en aquelles persones interessades a revendre dominis. Aquests comencen a partir de 13,99 dòlars mensuals i us permeten allotjar els vostres propis clients i revendre dominis amb llocs web il·limitats.

Així, com podem veure, els intervals de preus dels dos serveis són molt diferents. InMotion té una estructura molt més versàtil, amb plans especialitzats per a WordPress o revenda de dominis. BlueHost, per la seva banda, ofereix un rendiment inigualable i una quantitat enorme de recursos perquè els seus clients puguin utilitzar al seu avantatge. Els plans BlueHost també són una mica més barats.

Al final, dependrà del tipus de lloc web que vulgueu fer. La gent que acaba de començar preferirà probablement BlueHost per la seva senzillesa, mentre que els clients més especialitzats optaran per InMotion per la seva versatilitat i opcions.

El Verdict: InMotion o BlueHost?

Els dos serveis d’allotjament disposen de dècades de servei fiable a la corretja i tampoc han tingut un ressò cabdal en el seu negoci. BlueHost és un nom més gran i, tot i que, a vegades, pot suposar un servei i una satisfacció poc fàcils per al client, BlueHost realment s’acosta al pla a l’hora de donar suport a la seva base de clients..

El rendiment, a més, està igualat, i InMotion només es converteix en l’opció més atractiva si busqueu un pla especialitzat. Els clients que consultin aquestes dues empreses probablement acabaran sent satisfets, no importa amb què vagin, però sempre és bona idea prendre una decisió informada en lloc de una pressa.

Dit això, farà una diferència pensar en el tipus de lloc web que voleu dissenyar i en la forma en què espereu que les funcions dels dos serveis funcionin al vostre avantatge. La meva recomanació és estudiar ambdues empreses de forma independent, potser, fins i tot, parlar amb un representant i veure si no trobeu alguna cosa adequada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map