HostGator vs InMotion Hosting: quin proveïdor d’allotjament és el millor?

hostgator-vs-inmotion-hosting


InMotion Hosting i HostGator es troben entre els noms més destacats en aquest moment en la indústria d’allotjament web, que és la raó principal per la qual volem comparar-los en aquest article. Al capdavall, heu de poder decidir quin és millor per a les necessitats del vostre lloc web. Hi ha molts proveïdors forts fora, però això no vol dir que necessàriament cadascun d’ells sigui perfecte.

De fet, cada proveïdor té els seus propis avantatges i problemes. Estem aquí per descobrir-los per oferir-vos una visió de què és el fet d’utilitzar els seus serveis com a client. Hi ha una raó per la qual aquestes empreses dominen moltes de les llistes principals a Internet. Saben servir bé el seu públic principal, proporcionant-los les eines i funcions exactes que necessiten per als seus llocs web.

Què tan fiables són? Els seus preus s’ajusten al vostre pressupost? Quins són els comentaris habituals dels seus clients? Respondrem a aquestes preguntes per a vostès i moltes altres coses. En primer lloc, anem a buscar els principals avantatges i desavantatges de InMotion Hosting i, seguidament, continuarem amb HostGator.

Un cop arribeu al final del nostre article, podreu decidir quin us funciona millor. El que podem dir de seguida és que InMotion és elogiat àmpliament pel seu servei d’atenció al client amable i útil, mentre que HostGator és l’empresa personalitzada si voleu assegurar una àmplia gamma de funcions útils per al vostre negoci. Anem a veure què més tenen aquests proveïdors per als seus clients!

InMotion Hosting: empresa de reputació d’allotjament web

D’acord amb els seus èxits, aquesta empresa s’ha fixat uns objectius estrictes amb seguretat. Tenen un nombre notable d’usuaris que fa anys que utilitzen els seus serveis i continuen escrivint comentaris positius sobre el proveïdor. D’altra banda, els nouvinguts també estan molt satisfets. Segons la seva base d’usuaris, aquesta empresa difícilment pot fer res dolent.

Estem parlant d’una empresa que té una llarga trajectòria. InMotion Hosting va començar el seu viatge de tornada el 2001, quan dos nois van iniciar el seu únic servidor en una petita oficina. Ells dos eren bàsicament els directius, el servei d’atenció al client i el personal de manteniment de l’empresa al principi. Qui hauria pensat que es convertirà en un acord tan gran?

Van seguir llogant servidors durant molts anys, millorant constantment els seus serveis i encara es consideren una empresa de ràpid creixement. Proporcionen allotjament compartit per a bloggers, servidors dedicats per a empreses i VPS per a empreses mitjanes. En definitiva, tenen una àmplia oferta de paquets d’allotjament web per oferir. Ara anem a veure els seus avantatges principals!

Pros & Contres d’allotjament d’inversió

Pros d’allotjament d’inMotion

 • Sense pressió – Amb la seva generosa garantia de devolució de 90 dies, no sereu pressionats en cap cas. Podeu cancel·lar la vostra subscripció quan vulgueu i InMotion us donarà un reemborsament complet, sense preguntes. Aquest és un dels períodes de devolució més llargs del mercat ara mateix, amb la majoria d’empreses que ofereixen garanties de 15, 30 o 60 dies. Un llarg termini tan sols demostra que el proveïdor confia en la qualitat dels seus propis serveis.
 • Millors opcions il·limitades – La pràctica habitual entre els proveïdors d’allotjament és incloure un parell de funcions il·limitades als seus paquets i, a continuació, oferir algunes altres funcions que haureu de pagar. InMotion Hosting no és una excepció. La veritable pregunta és si realment podeu fer ús d’aquestes funcions il·limitades en particular. InMotion va decidir escollir la transferència de dades i l’espai del disc com a característiques ilimitades. Ni tan sols haureu de pagar un suplement perquè s’inclogui al paquet, ja que podeu obtenir-los fins i tot amb el pla més bàsic. Si voleu executar el tipus de lloc web que exigeix ​​molt espai i transferència de dades, haureu de registrar-vos definitivament en un dels vostres plans. En cas contrari, no obtindreu tanta quantitat de diners.
 • Domini, promoció i còpia de seguretat gratuïta: Amb InMotion, no cal preocupar-se pel registre del nom de domini. No haureu de trobar un registrador de dominis, ja que us permeten registrar-ne un al lloc. A més, si sou un nouvingut a InMotion, obteniu un domini gratuïtament. Un cop us registreu, us donen l’opció d’escollir-ne un per al vostre lloc web. Podreu començar a promocionar el vostre lloc web immediatament gràcies als crèdits gratuïts que obteniu amb cada pla. Les plataformes on es pot fer publicitat inclouen Google AdWords, Yahoo i Bing. Els tres llocs que realment importen per als que volen promocionar-se. I, finalment, però no menys important, InMotion crearà còpies de seguretat gratuïtes de les dades del vostre lloc web de forma automàtica. Això pot ser molt útil en cas que tingueu problemes i vulgueu que les vostres dades tornin a estar bé.
 • Atenció al client durant tot el dia – Aquesta és una de les primeres coses que heu de buscar en un proveïdor de hosting. Sense una bona atenció al client, qui sap què passarà si les coses funcionen malament al vostre lloc web. La tasca del proveïdor és que tingui tecnologia i solucioni els problemes el més ràpidament possible. L’assistència al client és un dels principals acords de InMotion Hosting. Sempre estan disposats a donar-vos consells i a resoldre qualsevol problema que es plantegi. Podeu veure empreses que afirmen que el seu equip de suport està disponible les 24 hores del dia, però no sempre és cert. Segons les ressenyes, el personal de InMotion està realment disponible tot el dia a través de xat en directe, correus electrònics, fòrums web i telèfon. Tingueu en compte que parlem d’una empresa relativament petita. Quan ho compareu amb els altres grans noms del mercat, resulta que aquest no és tan gran. És per això que és tan important que mantenen la bona feina en tot moment, proporcionant suport professional. Per a aquells que encara no vulguin contactar amb l’equip d’assistència, hi ha una base de coneixement disponible amb tones de guies, tutorials de vídeo, preguntes freqüents i articles. La majoria dels problemes comuns es documenten allà perquè els usuaris puguin trobar una solució ràpida.
 • 2 centres de dades d’alta tecnologia Una de les raons per les quals la gent denomina InMotion una petita empresa és perquè només disposa de 2 centres de dades, tots dos als Estats Units. Els seus servidors estan equipats amb el maquinari més recent, que garanteix un alt rendiment. Si no esteu massa lluny dels Estats Units, el vostre lloc web segur que es carregarà a la velocitat dels llamps. Tot i que l’empresa no s’ha estès més enllà de dos centres de dades, definitivament no s’allunyaran d’invertir en l’última tecnologia. Volen garantir que l’experiència d’usuari de primera qualitat per a tothom que utilitzi els seus serveis.
 • Els servidors treballen el 99% del temps – A més del servei d’atenció al client, l’horari de funcionament és l’altra cosa que cal consultar abans de triar el proveïdor. Bviament, com menys temps de mort tingui un proveïdor d’allotjament particular, millor per al vostre negoci. De fet, és bo per a qualsevol tipus de lloc web, ja que els espectadors l’odien quan no poden accedir al lloc que volen. A InMotion, els servidors estan en funcionament i funcionen el 99% del temps. El seu personal els està supervisant constantment, assegurant-se que cada servidor proporciona el màxim rendiment i prevenint també problemes. Maximitzen el temps de funcionament mitjançant els components Cisco, el sistema operatiu Linux i els servidors Dell més durables. Aquests noms parlen per si mateixos, ja que tenen una llarga trajectòria en la fabricació de components i màquines d’alta gamma.
 • Protecció contra el correu brossa i el programari maliciós: Amb InMotion, no hi haurà més correus electrònics de correu brossa. Gràcies al programari gratuït de filtre de correu brossa, podreu trobar fàcilment els missatges que tinguin en compte. A més, inclouen un conegut programari de seguretat en els seus paquets: Patchman i Sucuri. Patchman troba i elimina programari maliciós i també s’assegura que tot s’actualitzi perfectament al servidor. Sucuri, per la seva banda, és responsable de les alertes de seguretat, les còpies de seguretat, la velocitat del lloc web i els atacs DDoS.
 • Hosting amb energia verda – Els centres de dades necessiten molta energia, sobretot si voleu que el maquinari de primera qualitat funcioni amb el màxim rendiment. Això normalment significa molta contaminació pel medi ambient. Tanmateix, aquesta empresa genera energia a partir de fonts renovables, assegurant-se que no deixa cap petjada de carboni com la majoria de la competència. Al acollir el vostre lloc web a InMotion, podeu reduir els danys causats al medi ambient.

Contres d’allotjament d’inversió

 • Hosting car – Si visiteu el lloc oficial d’InMotion Hosting, podreu veure diversos preus. Sembla que hi ha plans barats i altres més cars, com qualsevol altre proveïdor. Tot i això, si compareu els preus del mercat, resulta que InMotion no és gens barata. Els seus preus estan clarament per sobre de la mitjana i ni tan sols us permeten pagar mes a mes. L’única cosa positiva d’això és que et donen 90 dies per cancel·lar la subscripció. Inicieu el pla, proveu totes les funcions, proveu l’assistència al client, etc. Si teniu la sensació que no obteniu prou diners, simplement podeu acomiadar i recuperar tots els vostres diners; simple com això. Malauradament, els seus preus ja són un mal màrqueting per als espectadors del seu lloc, ja que la majoria surten just després de veure’ls.
 • Llacunes de preus importants: El seu pla de llançament és tan limitat que us obliga a passar al següent pla després de poc temps. Si voleu créixer en línia, no us servirà durant molt de temps. Les seves característiques poden ser potents, però el pla està limitat a un màxim de 2 llocs web i 2 bases de dades. En aquest cas, l’actualització seria convenient si només costaria una mica més que el vostre pla actual. Malauradament, hi ha una bretxa força gran entre els preus. Per actualitzar, heu de tenir en compte un pressupost significativament superior al d’abans. Altres proveïdors us donen molta més llibertat fins i tot amb els seus plans més bàsics.
 • Tarda molt a començar: InMotion és bastant minuciós quan es tracta de seguretat. Potser és per això que es triga tant a configurar un nou compte i, eventualment, un lloc web. Heu de passar per infinitat de pàgines i formularis fins arribar al punt en què finalment pugueu iniciar la vostra pàgina web. Si decidiu registrar-vos, prepareu-vos per un llarg procés d’activació manual.
 • Desavantatges de còpia de seguretat: La còpia de seguretat gratuïta a InMotion és una excel·lent funció gratuïta i els usuaris amb petits llocs web estan totalment satisfets amb aquesta. El problema és que a mesura que el vostre lloc web creix, podeu arribar a un límit on haureu de pagar si voleu que segueixin fent una còpia de seguretat del vostre lloc web. Si voleu còpia de seguretat gratuïta, mantingueu la mida del lloc web en menys de 10 GB. En cas contrari, es considera un servei premium. A més, no espereu retornar dades que tinguin més de quatre mesos. InMotion elimina automàticament còpies de seguretat anteriors.

HostGator – Hosting empresarial potent

HostGator és el proveïdor que ofereix un dels més diversos repertoris de plans d’allotjament. Els seus paquets no només són diversos, sinó que són molt potents i barats. Garanteixen que obté una enorme quantitat de valor pel preu, fent que els seus serveis mereixin la pena absolutament per a tothom.

Constantment fan un gran treball per mantenir els servidors en funcionament i executar el 99% del temps. Com més gran sigui aquest nombre, menys possibilitats tenen les empreses en línia de perdre clients potencials. Es consideren experts en molts tipus diferents de paquets d’allotjament, inclosos hosting compartit, núvol, VPS i hosting dedicat.

L’allotjament compartit és àmpliament utilitzat per petits llocs web. Es basa en servidors que es divideixen en moltes parts més petites. Cada part és un compte on l’usuari pot allotjar el seu lloc web. Amb l’allotjament compartit, el compte està enllaçat a un sol servidor, mentre que l’allotjament en núvol permet expandir-se mitjançant parts de més d’un servidor.

Aquestes parts estan pràcticament unides entre si, el que significa que les dades del vostre lloc web s’emmagatzemen en molts servidors alhora. HostGator proporciona alternatives d’allotjament excel·lents per a negocis en línia. Això es deu principalment a que inclouen solucions especials en els seus paquets que els mantenen per davant en la competició. Anem a veure quines són aquestes ofertes especials!

Pros & Cons de HostGator

Pros de HostGator

 • Plans econòmics i amb funcions completes, HostGator té una gran reputació en aquest moment com a proveïdor de hosting barat. Cadascun dels seus plans val completament els diners. No volen obligar-vos a triar el pla més car. Només cal fer una ullada a un dels seus plans més bàsics, el pla Baby. Amb aquest pla barat, ja obteniu ample de banda no modificat, dominis il·limitats i moltes instal·lacions d’un clic. Això és més que suficient si voleu arrencar un lloc web i establir una presència en línia sòlida. Si feu un pas més, resulta que el seu pla de negoci inclou alguns plans premium que altres proveïdors venen a un cost molt superior. A més, heu de vigilar amb els descomptes, ja que ofereixen alguns grans, de manera regular. Els preus ja són atractius, però aquí teniu el cas: els nouvinguts reben el seu paquet per un preu més baix el primer any de subscripció. HostGator us proporciona llibertat en els pagaments, cosa que significa que pagueu mes a mes en lloc de anualment.
 • Atenció al client útil – La configuració d’un lloc web en un nou compte d’allotjament pot no ser tan senzilla com creieu; sobretot si ho fas per primera vegada. Tanmateix, podeu estar segur que HostGator no us deixarà embolicar. Estan preparats per guiar-vos en tot el procés proporcionant suport professional. Per descomptat, podeu fer-ho vosaltres mateixos, però no cal. Estan més que desitjosos d’ajudar en temps de resposta ràpids. Fins i tot podeu confiar en ells amb les vostres credencials d’inici de sessió. Un cop l’envieu, comencen immediatament a treballar i us configuraran tot el vostre compte. No voleu que hi participi l’assistència al client? No hi ha cap problema. Si voleu fer-ho vosaltres mateixos, hi ha tutorials de vídeo útils disponibles al seu lloc. Només cal seguir-les pas a pas i acabarà les tasques en molt poc temps.
 • Temps de funcionament fiable – Com hem comentat abans, el temps de funcionament del servidor és un dels principals acords de HostGator. L’horari de la vida és un dels aspectes més importants de l’allotjament web, però molts grans proveïdors lluiten per mantenir el seu temps de treball per sobre del 99% desitjat. El control i la infraestructura del servidor són tan bons a HostGator que és bastant fàcil satisfer els seus clients amb un bon registre de funcionament. Minimitzen la possibilitat de disminuir els servidors impedint problemes abans que fins i tot incideixin en els seus servidors. Amb el 99% de temps de funcionament, el temps d’inici previst dels vostres llocs web serà d’unes 6 hores a l’any, cosa que realment no és res. A més, hi va haver fins i tot una disminució de la quantitat de temps morts del servidor reportats durant els darrers anys.
 • cPanel llest – Els proveïdors d’allotjament no poden negar que cPanel sigui el tauler de control més popular ara mateix. És fàcil d’utilitzar i convenient per als usuaris que passin d’un proveïdor a un altre. No necessiten aprendre una nova plataforma, sinó que poden seguir treballant en el mateix entorn i això suposa un avantatge enorme. cPanel garanteix que podreu gestionar el backend del vostre lloc web amb facilitat. Gràcies a la seva popularitat, nombrosos tutorials útils sorgeixen a Internet cada dia, proporcionant ajuda per a aquells que no tinguin experiència en utilitzar-lo. HostGator està sempre a punt per als nouvinguts que vulguin transferir les dades del seu lloc web del proveïdor anterior. Un cop us registreu, hi ha un FTP que us espera.
 • Protecció ambiental – L’energia verda és una cosa popular ara mateix entre els proveïdors d’allotjament, però no redueix ni una mica la seva importància. Sempre és més preferible registrar-se a un proveïdor que alimenti els seus servidors amb energia verda. HostGator és un dels jugadors del joc que valora aquesta idea. Són grans col·laboradors a l’hora de protegir el medi ambient contra la contaminació. Si utilitzeu el seu servei, també podeu contribuir a un entorn millor i més net. En lloc dels centres de dades tradicionals, HostGator és propietari de centrals naturals que generen energia renovable. És infinitament millor generar energia amb parcs eòlics en lloc de centrals de carbó.
 • Immensa base de coneixement – La companyia acull usuaris sense experiència i els dóna l’oportunitat d’educar-se. Tenen una immensa base de coneixement on trobar tutorials sobre diferents qüestions relacionades amb la creació de llocs web, l’allotjament i el negoci en línia. Obteniu material d’alta qualitat que altres empreses solen vendre per molts diners. Tot el que necessiteu és crear un compte HostGator i podeu començar a aprendre coses noves de forma gratuïta.

Cons de HostGator

 • Configuració confusa: El procés de registre a HostGator és bastant fàcil, però és molt més difícil configurar el vostre lloc web. És més aviat confús arribar al punt on totes les dades del vostre lloc web es troben al seu servidor, a punt per publicar. Us costarà molt encara que aprofiteu el material útil de la seva base de coneixement.
 • Falta de seguretat – Sí, HostGator és prou compatible si necessiteu ajuda amb la migració del lloc web o qualsevol altra cosa durant la configuració. Tot i això, això no vol dir que no tingueu problemes. El fet és que trobareu problemes bastant freqüents amb aquesta empresa que perdrà molt de temps. Tot i que el seu personal resol la majoria dels problemes, molts d’ells tornaran a aparèixer una i altra vegada. D’altra banda, només obté còpies de seguretat setmanals en lloc de la rutina diària habitual que ofereixen altres proveïdors. Rarament busquen malavions, de manera que les vostres dades no estaran tan protegides com podríeu pensar. Si un virus colpeja el vostre lloc web en el moment adequat, inevitablement causarà danys.
 • Menys nombre de regalos – Inclouen alguns complements en els seus paquets d’allotjament, però hi ha moltes altres empreses que us proporcionen molt més. HostGator es centra en oferir-vos un servidor fiable i una experiència d’allotjament premium, però no tant en proporcionar ajuda addicional. El raonament que hi ha al darrere és probablement els seus preus barats. Si voleu allotjament assequible, no aconseguireu tants regals valuosos. Almenys, us proporcionen algunes eines senzilles que poden augmentar una mica la vostra presència en línia. Aquests inclouen crèdits per a Google AdWords que podeu utilitzar per promocionar el vostre lloc al motor de cerca. Són més generosos amb la garantia de devolució de diners que el proveïdor d’allotjament habitual, cosa que us permetrà recuperar els vostres diners si cancel·leu la subscripció en un termini de 45 dies..

HostGator o InMotion: quin heu de triar?

Podem arribar a la conclusió que HostGator és un proveïdor que definitivament pot confiar si voleu un temps de treball constant, un suport de qualitat i un alt rendiment. Ofereixen plans assequibles per a bloggers i altres persones que vulguin executar llocs web petits, mentre que també hi ha paquets adequats per a empreses de totes les mides. Pràcticament tothom pot trobar el pla que s’adapti a les seves necessitats.

El motiu pel qual recomanaríem els seus plans per a les empreses és perquè hi ha algunes funcions potents disponibles en els seus plans de pressupost superior. Aquestes són funcions que us poden ajudar a créixer en línia i atraure més visitants al vostre lloc en poc temps. Només cal fer una ullada a la llista de funcions del seu lloc web i serà obvi per què aquest proveïdor és tan recomanable per a les empreses.

Hi ha molts clients grans que encara estan satisfets amb el servei després d’utilitzar-lo durant anys, publicant comentaris positius en diversos fòrums en línia. Ara parlem de Hosting InMotion per a una comparació. Recomanem InMotion per a aquells que necessiten un proveïdor d’allotjament de confiança que creixi ràpidament i que inverteixi constantment en millorar els seus serveis. És una empresa independent que es va crear des de zero durant molts anys guanyant constantment reputació.

No importa el que facin les altres empreses, tenen un enfocament diferent i es prenen els assumptes més seriosament. Podeu notar-ho fent una ullada a la llista de funcions. Ofereixen nombrosos regalies que us ajuden a resoldre problemes complexos d’una manera senzilla. Al cap i a la fi, InMotion no vol que et quedis enganxat i perdis el temps. Pots centrar-te en el teu negoci en línia mentre que les seves eines s’ocupen de la resta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map