Web hosting követelmények a WooCommerce üzletek számára

woocommerce-tárhely-követelmények


Ha jó ötlete van egy online üzlet számára, akkor ezt a lehető leghamarabb el kell indítania. Nem tudsz rohanni, mert általában itt fordulnak elő hibák. Sokan nem veszik észre, hogy annak ellenére, hogy a WordPress használata rendkívül egyszerű, nagyon sok apró dolog okozhatja annak alulteljesítését. Ez különösen igaz, ha olyan hatalmas bővítményt ad hozzá, mint a WooCommerce.

Tehát határozottan okos vagy, ha ésszerűbb megközelítést kíván alkalmazni az új WooCommerce-alapú webhely elindításához. A legjobb, ha pontosan tudja, milyen típusú tárhelyre és támogatásra van szükség ahhoz, hogy az új online vállalkozását a lehető legkedvezőbben tudja futtatni..

Most nézzük meg a pontos rendszerkövetelményeket, amelyekre szükséged lesz, és azokat a dolgokat is, amelyekre oda kell figyelni, amikor kiszolgálót találsz a WooCommerce-alapú webhely üzemeltetésére.

Minimális szerverkövetelmények a WordPresshez

Szinte minden a malom hosting kiszolgáló fut a WordPress számára, ha megfelel az alábbi követelményeknek:

 • A PHP 7-es vagy újabb verziója
 • MySQL 5.6 vagy újabb verzió VAGY MariaDB 10.0 vagy újabb verzió
 • HTTPS támogatás

Valójában a WordPress szinte bármilyen régi PHP-verzión fog működni, mint például a „PHP 5.2.4+ és MySQL 5.0+”, de ez nem jó ötlet. Ezek a verziók elérték élettartama végét, de ez nem a fő probléma. A fő probléma az, hogy az Ön webhelyét sok biztonsági résnek teheti ki. Ez a legfontosabb rész.

Ha a WordPress és a WooCommerce segítségével olyan e-kereskedelmi webhelyet futtat, amelyen pénzt és sok személyes információt keres át, az utolsó dolog, amit meg akarsz tenni, a biztonsági réseket tegye ki..

Annak ellenére, hogy biztonsági másolatot tud nyújtani, a PHP7 jelentős előnyeivel rendelkezik, amelyekhez az 5.2-es verzióval csak nem lehet hozzáférni. Nem is beszélve arról, hogy sokkal gyorsabb és biztonságosabb. Ha nem lát más előnyt a PHP7-re történő frissítésnél, akkor ez a hozzáadott sebesség és stabilitás.

A WooCommerce hivatalos minimális szerverkövetelményei

A WooCommerce hivatalos minimumkövetelményei a következők:

 • A WP memória korlátja legalább 64 MB (128 MB vagy annál jobb)
 • MySQL 5.6 vagy újabb
 • PHP 5.6 vagy újabb
 • A WooCommerce 2.5 használatához WordPress 4.1 szükséges+
 • A WooCommerce 2.6 megköveteli a WordPress 4.4 alkalmazást+

Az interneten található webszolgáltatók körülbelül 90% -a felel meg ezeknek a követelményeknek, azonban a WooCommerce egy kicsit többet igényel ahhoz, hogy futtassa,.

A WooCommerce hivatalos optimális szerverkövetelményei

A tárhelyszervernek meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek annak biztosítása érdekében, hogy a WooCommerce „optimálisan teljesít”. Sok felhasználónak azonban csak ezekre a közös jellemzőkre lesz szüksége.

 • CURL vagy fsockopen támogatás a PayPal IPN-hez
 • SSL tanúsítvány a közvetlen fizetési átjárók telepítéséhez
 • SOAP támogatás, mivel számos kiterjesztésre van szükség
 • Többbájtos karakterlánc-támogatás, abban az esetben, ha nem angol nyelvű üzletet szeretne működtetni.
 • A szép WordPress permalinkhez is szükség lesz az apache-re a mod_rewrite-vel (vagy hasonló nginx / IIS kiterjesztéssel)

Szilárd telepítés a WooCommerce számára

Először is, a legjobb megoldás a PHP 7+ vagy a MySQL 5.6 vagy újabb verziót futtató LAMP verem használata a webhely futtatásához..

Használja az Apache-t a stabilitáshoz és az Nginx-et a sebességhez

Ezen technológiák együttes ereje révén optimális teljesítményt nyújt a webhelyének, amelyet keres. Ezenkívül a Lakkal is beállíthatja a sebességet, de óvatosan csinálja. Az optimalizálás messze túlmutat a „minimális követelmények” keretein, de határozottan érdemes megfontolni.

Gyorsítótár, amennyire csak lehetséges

Konfiguráljon egy jó gyorsítótárazási beépülő modult a WordPress számára, például a WP3 teljes gyorsítótárához, a WP SuperCache-hez vagy a WP Rocket-hez. Könnyű lesz beállítani, és közelebb hozza a rendszert a lehető legjobb teljesítményhez.

Get jó megjelenésű Permalinks a mod_rewrite

A jó megjelenésű állandó linkek SEO szempontból fontosak. Telepítenie kell a mod_rewrite-t, és működésbe kell hoznia. Szinte minden beépülő modul .htaccess fájlokat használ az Apache gazdagépeiben. Tehát a legjobb ezt megtenni a kezelhetőség megkönnyítése érdekében. Ennek ellenére többet szerezhet, ha áthelyezi ezt egy httpd.conf fájlba, és nem engedélyezi a .htaccess fájlokat.

Menjen a HTTPS-hez közvetlenül a kezdetektől

A HTTPS mind SEO, mind biztonsági szempontból fontos. Ezért érdemes SSL-tanúsítvánnyal rendelkező hostolási lehetőséget választania, és a webhelyén mindenütt futtatnia. Gondoskodnia kell arról, hogy a webhelyén bárhol is legyen törött lakat ikon. Tehát egyik webhelye sem lehet csak HTTP-n keresztül elérhető a HTTPS-en keresztül. A HTTP verziónak csak csendesen kell átirányítania webhelyének összes látogatóját a HTTPS verzióra.

Menjen a legegyszerűbb útvonalra, és használja a Felügyelt WordPress tárhely szolgáltatást

Ha szeretné megkímélni az optimalizálás nehézségeit, rengeteg fogadó cég van, aki szívesen megtenné. Havi díjban fizetheti a kezelési szolgáltatásaikat, és nem kell aggódnia a fent említett dolgok miatt, mert ők gondoskodnak rólad.

Javasoljuk a WP Engine, a CloudWays vagy a Kinsta alkalmazását, mivel a kezelt WordPress tárhely az egyik alapszolgáltatás, és igazán jók abban. Az alábbiakban mindent megtud, amit tudnia kell róluk.

Legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatók

Ha valóban nem az a fajta, aki leül, és gondoskodik a szerver beállításairól és a WordPressről, akkor örömmel értesül ezekről a vállalatokról. Legjobban teljes mértékben kezelt WordPress-tárhely-terveket nyújtanak, amelyek biztosítják, hogy webhelye a lehető legjobban működjön. Nem kell ujját mozgatnia, csak kezelnie kell néhány alapvető adminisztrációt és tartalomkezelést.

WP motor

wpengine-woocommerce

A WP Engine egy prémium menedzsment hosting szolgáltatás, Texasban található. Az alapítók jól tudták, hogy a WordPress milyen fontos helyet töltött be a világhálón, és rendkívül sikeres vállalkozást hozott létre. A WP motornak 500 000 vásárlója van 120 országban, ami elég lenyűgöző. Szolgáltatásaik őrült időt takarítanak meg azok számára, akik informatikai projekteket működtetnek, és akiknek szakemberekre van szükségük webhelyük ésszerű árú gondozásáért. Így senkinek nincs felesleges fejfájása, és a teljes személyzet minden energiát felhasználhat az üzleti élet irányítására.

A WP motor sok mindent nagyon jól csinál.

 • Biztosítják a WordPress webhelyet.
 • Optimalizálja a szerver beállításait a gyors betöltési idő elérése érdekében.
 • Napi biztonsági másolatot készít annak biztosítása érdekében, hogy ne veszítsen el semmit.
 • Az új verzió megjelenése után frissítse az összes WP-bővítményt.

Ha van egy már létező WordPress-webhely, amely nem működik a legjobban, akkor kérheti, hogy az Ön számára migrálják. Innentől kezdve meg fogják állítani a megfelelő átmeneti környezetet, harmadik fél által támogatott SSL-t, CDN-integrációt és még sok minden mást kínálnak. Ezt kockázat nélkül megteheti, mivel nagylelkű 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. A legolcsóbb terv 35,00 USD. Lehet, hogy hatszor annyi, mint amit fizetne egy egyszerű megosztott tárhely-tervért, de sokkal több értéket is kínál. Ezenkívül sokkal nagyobb megtérülést érhet el egy teljesen optimalizált webhelyről, amely csúcsteljesítményű.

A WordPress optimalizált tárhelytervének fő előnyei azonban a következők:

 • Sebesség: Az Ön webhelye tízszer gyorsabban fog teljesíteni, mint egy normál kiszolgálón.
 • Biztonság: Az esetleges biztonsági kérdéseket biztonsági szakértő javítja.
 • Eszközök: Rengeteg eszközhöz fér hozzá, amelyek megkönnyítik a WordPress-webhely kezelését.
 • Támogatás: Van WordPress-specifikus támogatási lehetősége, amelyek a szokásos tárhelyszolgáltatóknál nem érhetők el.
 • Megfelelő szakaszos környezet: Gyorsan észlelhet hibákat, mint a webhely látogatói.

Nagyon sok mindent megszerezhet, amire szüksége lehet a webhely legjobb működéséhez. A WP Engine-t a tárhely ipar elismeri, hogy az egyik legjobb a kezelt WordPress tárhely biztosításában. Tehát valójában nincs kockázata a szolgáltatások igénybevételével vagy kipróbálásával.

A WP Motorral kapcsolatos további információkért tekintse meg hivatalos webhelyüket!

CloudWays

cloudways-woocommerce

A CloudWays újabb csodát jelent a WordPress felhasználók számára, mivel nagy teljesítményt kínálnak megfizethető áron. Valójában tökéletes egyensúlyt teremtenek a megfizethetőség és a nagyszerű funkcionalitás között. Teljes mértékben kezelt, felhő alapú tárhelyszolgáltatásokat kínálnak, amelyek biztosítják, hogy webhelye a lehető leggyorsabban működjön. Infrastruktúrájuk optimalizálva van a sebesség, a biztonság és a megbízható teljesítmény érdekében. Kipróbálhatja szolgáltatásait egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciaidő alatt, és megnézheti magát. Ha teljesen elégedett azzal, amit megkapott, akkor a szolgáltatás havi díja csak 5 USD. Ez egyszerűen a legjobb ajánlat, amelyet a piacon szerezhet, de valóban megbízható szolgáltatás?

A CludWays 2009 óta működik, és azóta jó üzleti tevékenységet folytatnak. Több mint 30 alkalmazottal és 8000 ügyféllel élnek szolgáltatásuk 43 különböző országban. A CloudWays segített 25 000+ webes alkalmazás elindításában 12 000 szerveren, ami egy ilyen kicsi vállalat számára meglepően csodálatos. Bár nem olyan népszerű, mint a WP Engine, ám odaérnek.

A CludWays sok szempontból legyőzi a hagyományos tárhelyet. Először is, az Ön webhelyét nemcsak egy, hanem több szerveren tárolja. Ez biztosítja, hogy elérhető lesz az év 100% -ában, és biztosítja a folyamatos sebességet. Ez azt jelenti, hogy még a fizikai események sem árthatnak webhelyének, és akkor is online lesz, ha valami rosszul történik.

A hagyományos tárhelynél gyorsabb az, hogy felismeri az ügyfelek tartózkodási helyét, és továbbítja a tartalmat egy hozzá legközelebb lévő szerverről. Az SSD-vel szintén javítják a webhely teljesítményét. A szolgáltatásaikat még jobbá teszi, hogy a WordPress, a Drupal, a Magento, a Joomla és a Moodle számára is menedzselt szolgáltatásokat nyújtanak. Biztos lehet abban, hogy webhelye biztonságos és megalapozott a szakértők kezében.

Még soha nem volt ilyen egyszerű a fiók beállítása, a webhely elindítása és a csúcsteljesítményű élvezet. Ha a CloudWays szolgáltatásait vonzónak találja, nézd meg hivatalos webhelyüket!

Kinsta

kinsta-woocommerce

A Kinsta egy másik felhőalapú WordPress-megoldás, amelyet azon kisvállalkozások számára fejlesztettek ki, amelyek meg akarják takarítani az erőforrásaikat, és inkább valaki más kezeli a webhelyüket. Otthonakat kínál az Ubisoft, a General Electric és az Intuit kedvelőinek is, amelyek nagyon jól beszélnek arról, hogy mennyire megbízhatóak.

A Kinsta azonban kiváló lehetőség csak akkor, ha a WordPress programhoz választja. Ha más tartalomkezelő rendszerekkel dolgozik, akkor jobb, ha a CloudWays-t vagy más olyan céget használja, amely menedzselt tárhelyet kínál a választott CMS-hez. Egyébként a Kinsta könnyen tökéletes választás a WordPress felhasználók számára.

Mondom még egyszer, hogy a Kinsta egyedülálló célra, rendkívül gyors és biztonságos WordPress-tárhelyre épült, és pontosan ezt nyújtják. Valamennyi funkció a gyorsaságra és a biztonságra irányul, és nehéz találkozni egy olyan szolgáltatóval, amely ugyanolyan szakosodott, mint a Kinsta. Felhő-tárhely-architektúrájuk a Google Cloud-on épül, amely biztosítja, hogy szervereik naprakészek legyenek a legújabb keretverziókkal, és maximális támogatást kapjanak.

Ha mérlegeli a Kinsta szolgáltatásainak vásárlását, akkor három lehetősége van:

 • Starter 30 USD – Tárhely egyetlen WordPress telepítéshez, amely 20K látogatásra alkalmas és 3 GB tárhelyet tartalmaz
 • Pro 60 dollár – Két WordPress telepítés és 40K látogatás tárolását kínál, 6 GB lemezterülettel.
 • Üzleti 100 dollár – Három WordPress telepítésnek nyújt tárhelyet, amely 100K – 1,5M látogatásokra alkalmas, és 10 GB – 120 GB tárhelyet kínál.

Mondanom sem kell, hogy a Kinsta drága, de meg kell fizetnie az árat egy iparágvezető szolgáltatásért. Tehát ha úgy dönt, hogy a WordPress-webhelyet kezeli, akkor nem fog tévedni, az biztos.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a WordPress a használhatóság felé irányul, ez egy komplex rendszer a motorháztető alatt. Az optimális sebességgel és hatékonysággal történő működéshez jól kezelni kell. Vagy önnek kell megtennie, bérelnie kell egy webfejlesztőt, vagy meg kell vásárolnia egy menedzselt hosting szolgáltatást a webhely kezeléséhez. De ha a legtöbbet szeretné kihozni a WordPress-ből és az üzleti vállalkozásból, akkor a legjobb, ha belemegy az optimalizálásba.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map