Valódi statisztika: Az M-kereskedelem felülmúlja-e az elektronikus kereskedelmet a jövőben?

m kereskedelem vs e kereskedelem


Kína után Indiát a második legnagyobb mobilpiacnak tekintik, és elismert széles előfizetői bázisa miatt. A többi piaci kérdéstől függetlenül, az indiai piac agresszív módon elősegíti az e-kereskedelem vállalkozásait, amelyek megpróbálják legyőzni egymást ebben a torokvágó csatában. Ezenkívül a sokszorosodó intelligens eszközök óriási lehetőségeket kínálnak az e-kereskedelem bevásárló webhelyei számára, hogy célzott közönségüket az online vásárlás mobilalkalmazásain keresztül elérjék..

Az M-kereskedelemről:

Az M-kereskedelem az előzetes kifejezés, amelyet a mobil kereskedelemben használnak. Valójában lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online termékeket vásároljanak anélkül, hogy akár asztalukra vagy laptopra ülnének. Inkább okostelefonok segítségével kényelmesen megtehetik ezt. Igaz, hogy korábban mobil e-kereskedelem nem volt annyira a vita. Most azonban az online kiskereskedők számára a legfontosabb prioritás az, hogy a mobil vásárlási alkalmazások révén megragadják az ügyfeleket.

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy az m-kereskedelem üzlethelyiség. De nem! Ez egy haladó kifejezés, amely kiterjedően mindent lefed, amelyre szükség van a digitális vásárlás élményéhez. Függetlenül attól, hogy tételeket ad fel a kosárba, a szállítási lehetőségeket és a fizetési átjárókat rendezi, amikor megérkezik m-commerce vásárlás mobilalkalmazáson vagy weboldalon keresztül, minden tevékenységet biztonsággal hajtanak végre. Még többet adva az m-kereskedelem áthidalja a szakadékot az üzletben történő vásárlás és az online vásárlás között, mivel a mobil e-kereskedelem egyszerű fizetési átjárókat kínál kényelmes fizetési lehetőségekkel.

Most térjünk át az alábbi diagramra, ahol egyértelműen láthatjuk az e-kereskedelem és az M-kereskedelem növekedési ütemét:

Statisztika a tényleges tanulmányok alapján:

 • Ma a mobil e-kereskedelem egyre növekszik, és legyőzi az e-kereskedelmet azáltal, hogy 48% -os növekedési rátát regisztrált az előző évihez képest. Számokban 8 milliárd dolláros online kiadásra becsülhető.
 • Ami az általános e-kereskedelmet is magában foglalja, beleértve az m-kereskedelmet, akkor az arány 15,9% körül nőtt yoY. Az adatok számszerűsítve körülbelül 70,1 milliárd dollárt jelentenek az online értékesítés révén.

Egyéb hasznos adatok:

az okostelefonok felhasználói száma az Egyesült Államok becslése szerint

 • A mobil felhasználók általában figyelembe veszik a teljes e-kereskedelmi pite nagyobb és nagyobb részét.
 • Számítások szerint jelenleg a lakosság csaknem egynegyede rendelkezik okostelefonokkal, amelyeken van az emberek kb. 55% -a költ teljes munkaidőben a kiskereskedelmi vásárlási webhelyeken.
 • Emellett az M-kereskedelmet a felhasználók is szeretik, mert gyors betöltést és gyors vásárlási élményt akarnak, amelyet vásárlóalkalmazások telepítésével szereznek a mobiltelefonukban..
 • A piacon a kiskereskedők körülbelül fele mobil webhelyeket üzemeltet, hogy optimalizált böngészési élményt biztosítson a felhasználók számára.
 • Amerikában az 1–2 felhasználó érdekli a vásárlás mobil mobiltárcák felhasználásával.
 • Az ötödik emberből a TV-nézés alatt keres termékeket.
 • A férfiakat és a nőket egyaránt érdekli a vásárlás mobil eszközökkel vagy táblagépekkel.

Hogyan előkészíti az M-kereskedelem az e-kereskedelem üzlettulajdonosokat?

Az e-kereskedelem tulajdonosai számára az m-kereskedelmet nem szabad figyelmen kívül hagyni. El kellene fogadniuk ezt a technológiát, és minden módon boldoggá kell tenni felhasználóikat. Online vásárlási webhely tulajdonosa, ha úgy gondolja, hogy elegendő egy hivatalos webhely felépítése az ügyfelek megragadásához. Sajnálom! Önnek nincs igaza ezen a ponton. Mert ebben a csúcstechnológiai világban a mobil mindenki számára elérhető. Tehát kötelező a mobiltelefonra való áttérés, hogy az ügyfelek boldogok és elégedettek legyenek.

Van néhány tény, amelyek eredményezhetik az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelytulajdonosokat az m-kereskedelemben:

 • Teljesen adaptív képernyő
 • Kiváló tervezési és beviteli lehetőségek
 • Gyors & sima navigáció
 • Egyértelmű & informatív termékkoncepciók

Az M-kereskedelem szerepe ebben a gyorsan növekvő iparágban:

Manapság a mobil alkalmazások, például az utazás & az idegenforgalom, az élelmezés, a bevásárlás, a banki szolgáltatások, az oktatás, az egészségügy, a szállítás, a gyors fizetés és az otthoni kiszolgálás versenyeznek a piacon annak érdekében, hogy felhasználói számára a legjobb szolgáltatásokat kínálják. Az üzleti vállalkozók ezt csak azért csinálják, hogy vonzzák a felhasználókat az m-kereskedelem felé. Annak érdekében, hogy ez a felhasználók számára még érdekesebb legyen, gyakran pénzvisszafizetési lehetőséget, kedvezményeket, ingyenes meglepetés-ajándékokat és egyéb jutalmakat kínálnak, hogy a felhasználókat mobilalkalmazásuk felé irányítsák, és márkájuk nagyszerű népszerűsítése érdekében..

Mindenütt láthatja a mobilalkalmazások drasztikus bevonását. A közelmúltban a mobil alkalmazások iparának fellendülése tapasztalható, amely várhatóan növekszik az elkövetkező években, mivel mindenki mozog a napi tevékenységeinek okostelefonokon és táblagépeken keresztüli kezelése felé. Ez a nagy változás a mobilalkalmazás-ipar azt jelzi, hogy az összes kiskereskedő interaktív mobilalkalmazások formájában jelenik meg mindenki mobilján. Ez közvetetten vezet az lendületbe az m-kereskedelem skáláján.

Az m-kereskedelemnek az iparban betöltött szerepével még inkább megpróbáljuk feltárni az m-kereskedelem jelentőségét a web alapú m-kereskedelem és az alkalmazás alapú m-kereskedelem révén:

Web alapú M-kereskedelem

Az m-kereskedelem bevezetésével szinte minden vállalkozás kötelezővé tette egy reagáló és interaktív weboldal létrehozását. A webhelyeket minden képernyőmérethez hozzá kell igazítani, és lehetővé kell tenni a felhasználók számára a végső böngészés élményét.

Az Egyesült Királyságban az okostelefonokon és táblagépeken keresztüli online kiskereskedelem becsült aránya körülbelül 51%. Másrészt az asztali és laptopokon keresztüli értékesítés 49% -ot tett ki.

A mobil kereskedelemmel összehasonlítva a web alapú m-kereskedelem is fellendülésben van. Ne becsülje alá az internetes kereskedelmet, és fejlessze azt jobban reagáló webhelyek bevezetésével.

Alkalmazás alapú M-kereskedelem

Jelenleg még a kiskereskedők is megkezdték a mobil kereskedelmet termékértékesítési platformjukként. Arra is koncentrálnak, hogy mobil kereskedelmet fogadjanak el üzleti-orientált alkalmazások fejlesztésén keresztül, hogy kiváló és alkalmazás-alapú vásárlási élményt biztosítsanak. Ezek a nagyszerű eszközök, amelyek ösztönzik a felhasználókat kivételes digitális vásárlási élményre. És nem fogja elhinni, hogy a mobilalkalmazások nagyon jól teljesítenek az e-kereskedelem területén.

A mobil kereskedelem előnyei:

 • Mivel az M-kereskedelem szilárd közeg a tömeges vásárlók eléréséhez, emellett lehetősége nyílik az online vásárlás fontos csatornájává válni.
 • Megváltoztatta a felhasználók vásárlási szokásait is a könnyű hozzáférés és a sokféle szolgáltatás miatt.
 • A 2015-ös statisztikák alapján az USA felnőttjeinek időtartama 59% -át okostelefonokra és 41% -át asztali számítógépekre töltötte, ami növeli a mobil kereskedelem iránti keresletet..
 • Számos tényező hozzájárul a kivételes vásárlási élmény eléréséhez mobiltelefonon keresztül, köztük a praktikus mobil eszközök az elsődleges tényezők.
 • Az egyik legjobb példa, amely segíti az m-kereskedelmet az e-kereskedelem átvételében, az egy kattintással történő fizetési lehetőségek, amelyeket manapság a mobil felhasználók nagyon megcsodálnak..

Következtetés:

Ha szorosan megfigyeljük a statisztikát, az okostelefonok hatalmas számokkal haladják meg az asztali számítógépeket. Ez azért történt, mert manapság az emberek általában inkább okostelefonjukon vásárolnak, ahelyett, hogy asztali számítógépeken keresztül hozzáférnének az e-kereskedelmi webhelyekhez. Ezt teszik annak érdekében, hogy megkapják a szabadságot, hogy otthona kényelméből vásárolnak termékeket. Remélem, az M-kereskedelem fogalma érthető lesz számodra. Most már önmagában elemezheti, hogy a tényAz M-Commerce felülmúlja az elektronikus kereskedelmet a jövőben?Érdemes támogatni.

Tom Hardy gyakorlati tapasztalattal rendelkezik SEO szakértőként. Jelenleg a Sparx IT Solutions: E-kereskedelem SEO szolgáltatások Vállalat kivételes SEO audit szolgáltatásokat kínál a globális ügyfelek számára. Mindig minőségi munkát végez, amelyet a vállalat nagy elismeréssel lát el. Szenvedélyes SEO szakemberként első feladatának tartja, hogy időben felajánlja a munkát az ügyfelek számára. Ezenkívül a szerző folytatja a trend-marketing taktikák piacának kutatását, és kemény erőfeszítéseit a tartalom kidolgozására helyezi, hogy mély betekintést nyújtson az olvasókhoz. Informatív blogokat és cikkeket ír különféle SEO-val kapcsolatos témákról, és segít az olvasóknak megismerni a legjobb tippeket egy weboldal optimalizálására az interneten keresztül SEO eszközök és technikák segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map