Shopify vs WooCommerce – melyiket kell használni online áruházához?

Shopify vs woocommerce


„Szeretném, ha felállítanám a saját online áruházomat. De hogyan kell ezt csinálni? Van ehhez eszköz? ” Talán ez olyasmi történt a gondolataiban, amikor online találtad ezt a cikket. Mióta ide érkezett, biztos vagyok benne, hogy érdekli, hogyan lehet online piacot létrehozni.

Sokan azt gondolják, hogy az online áruház nagyszerű módja annak, hogy tisztességes jövedelmet szerezzenek. Néhányan a következő Amazon létrehozásáról álmodnak. Ennek eléréséhez azonban szükség van a piac legjobb eszközére, amely segít Önnek.

Itt található ez a cikk. Vetünk egy 2 legnagyobb és legmegbízhatóbb platformet, amelyet az emberek az online áruház fejlesztéséhez használnak: Shopify és WooCommerce.

Meglátjuk, hogy mi az előnye és hátránya az egyes áruházak létrehozása és karbantartása során. Azok a témák, amelyekről részletesen beszélni fognak: árképzés, kialakítás, felhasználóbarátság és szolgáltatások.

A post végéig el kell döntenie, hogy a Shopify vagy a WooCommerce az Ön számára. De tudnia kell, hogy mindkét platform bizonyított módszer, amelyet fel lehet használni a projektben.

Először is, vessünk egy pillantást a Shopify-ra és a WooCommerce-ra vonatkozó néhány tényre:

Shopify

A Shopify aktív felhasználói száma világszerte több mint egymillióra nőtt. Ez hatalmas szám; gondolj csak körülbelül 1 millió emberre, akik mindegyiket eladnak online. Több mint 600 000 vállalkozást bocsát ki a világon.

De az általuk keresett pénz még nagyobb: 76 + milliárd dollár eladta a Shopify-n. És ezek a számok minden nap növekednek.

Nos, mit mondasz? Lehetséges, hogy a Shopify nagyszerű eszköz az online piac irányításában? Persze, hogy képes. Több mint egymillió ember bízik abban, hogy ápolják online üzleti tevékenységüket.

De nézzük meg, hogy a WooCommerce miként áll fel a Shopify ellen.

WooCommerce

Több százezer online áruház van felállítva az interneten. És a WooCommerce ezeknek több mint 28% -át birtokolja. Ez önmagában nagyon jó bizalmi pontszámot jelent a WooCommerce számára, ha összehasonlítjuk más platformokkal, akár a Shopify-val is.

Ma már több mint 29 millió letöltés érkezik erről a pluginről a WordPress-en. Világszerte több mint 3 millió aktív online boltot üzemeltet.

Figyelembe véve ezeket a hatalmas számokat, nyugodtan mondhatjuk, hogy a WooCommerce az egyik legmegbízhatóbb és bevált eszköz az online piac fejlesztésekor..

Most, hogy elkerüljük a statisztikákat, merüljünk bele és nézzük meg, mi teszi ezt a 2 platformot olyan hatékonnyá.

Először mind a kettő árképzéséről beszélek. Ez fontos tényező lehet annak eldöntésében, hogy mihez kezdjen.

WooCommerce árak

A WooCommerce lényegében egy WordPress bővítmény, amelynek lényege. Számos plugin használható, ha fizet értük, de a WooCommerce esetén nem erről van szó.

A WooCommerce webhelyére történő telepítéséhez nem kell fizetnie egy fillért. Teljesen ingyenes.

Ez nagyszerű tudni azoknak, akik szűk költségvetéssel rendelkeznek. De ne légy túl izgatott.

” De miért nem kellene? Ez fantasztikus! ” És igen, remek. De van néhány dolog, amit fizetnie kell, ha a WooCommerce szolgáltatást választja.

A WooCommerce használata például azt jelenti, hogy Ön a bolt adminisztrátora. Ez azt jelenti, hogy fizetnie kell a domain névért és a tárhelyért. A legjobb dolog az lenne, ha keresne egy olyan szolgáltatót, aki szentelte a WordPress tárhelyet.

Egy ilyen tárhelyszolgáltatás jobb teljesítményt biztosít az üzlet számára, mivel a WooCommerce egy WordPress bővítmény.

Vannak más is lehetséges a figyelembe veendő költségek. Például a WooCommerce által használt sok bővítmény (látni fogjuk, hogy ezek mik lesznek később) nem ingyenes. Fizethetsz havi vagy éves díjat azok használatáért.

Ezen összegek mellett, amelyeket esetleg költene, a WooCommerce ingyenesen felhasználható.

De folytassuk tovább, hogy megnézze, mennyibe kerül a Shopify használata.

Shopify árképzés

A WooCommerce-től eltérően a Shopify nem WordPress bővítmény, hanem teljes online áruház készítő és kezelő. Mondhatjuk, hogy ez egy teljes szolgáltatás, amely eszközöket kínál Önnek egy online üzlet fejlesztéséhez és fenntartásához.

Ezt szem előtt tartva nem szabad meglepődni, hogy a Shopify nem ingyenes. Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatást használni tudja, fizetnie kell érte. De mennyit kell pontosan fizetnie? Lássuk!

A Shopify 3 olyan tervet bocsát rendelkezésre, amelyek eltérő árakon és szolgáltatásokkal rendelkeznek. Most összehasonlítjuk őket:

 • Alapvető Shopify: Ez a kezdőtervük. Havonta 29 dollárba kerül. Nagyon sok szolgáltatás található ebben a tervben. Néhány ezek közül: korlátlan számú terméket és fájl tárolást kap, ami egy növekvő áruházhoz szükséges.

Ön is 24 órás támogatást kap a fizetett pénzért. Ez akkor hasznos, ha éppen elkezdi a boltját.

Ingyenes SSL-igazolást is tartalmaznak, így nem kell aggódnia a kifizetések biztonsága miatt.

Más funkciók mellett egy blog is szerepel. Ez nagyszerű, mert a blogjával és a boltjával együtt gyorsabban növekedhet, és könnyebben megtalálható a Google-ban. De ehhez nagyszerű tartalmat kell létrehoznia, hogy ez megtörténjen. Mindenesetre jó, hogy beépítették ezt a lehetőséget.

 • Shopify: Ez a középtávuk, és kap néhány extrát a Basichez képest.

Havi 79 dollárba kerül a terv használata. De kínál-e valamit, ami megéri ezt az árat? Dehogynem. Íme néhány a hegyeken:

Az ajándékkártyák remek lehetőségek, amelyek ezzel a tervvel elérhetők. Minden jó online piac használja ezeket, tehát ha hatékonyabb marketing kampányt szeretne, akkor próbálja ki őket.

Ez a terv professzionális jelentésekkel is jár, amelyeket időnként ellenőrizhet. Ha ezeket a jelentéseket használja, hatékonyabban kezelheti üzletét. A jelentések részletesen megmutatják webhelyének statisztikáit, így továbbtervezheti a jobb termelékenység fenntartása érdekében.

Ezzel a tervvel olyan hardver-perifériák támogatását is kapja, mint például vonalkód-leolvasók, kiskereskedelmi kamerák, készpénzes fiókok, átvételi nyomtatók és szállítócímke-nyomtatók. Harmadik féltől származó POS-alkalmazások, valamint a Shopify terv is megengedettek.

 • Advanced Shopify: A prémium terv sokkal többet fizet, mint a középső terv: ezt a lehetőséget használva havonta 299 dollárt fizet. De megéri az árát??

Ez magában foglalja azt a lehetőséget, hogy 15 alkalmazotti számlával rendelkezzen, ami nagy szám, mint az alap (mindössze 2), sőt a középső (az 5) tervhez képest.

Ha olyan terméket értékesít, amelyet ki kell szállítani (nem digitális terméket), akkor hasznosnak találja, ha az Advanced tervvel együtt a szállítások akár 74% -kal kedvezményt kapnak. Gondoskodnak arról, hogy versenyképes árakat kapjanak a futároktól, például az USPS-től, a UPS-től, a DHL-től és így tovább.

Egy másik plusz a fejlett jelentéskészítő. Ez egy eszköz a jelentések testreszabásához a professzionális jelentések opcióból (amelyet a Shopify tervbe beépített). Szűrheti, hozzáadhatja és törölheti a jelentések különböző részeit, hogy az egyedi igényeihez igazodjon.

A Shopify Payments mellett más fizetési szolgáltatók használatáért fizetett díjak jóval alacsonyabbak, mint a többi szintnél. Az alaptervnél 2% van, a középső rész 1%, de itt a prémium tervben csak 0,5% -ot fizet.

Úgy tűnik, hogy valami nem olyan fontos, de gondolkodjon úgy: ha napi 10 eladást hajt végre abból, ami költséges, mondjuk 100 dollárt, és a fizetés a PayPalon történt, ez azt jelenti, hogy összesen 5 dollárt fizet. De az alaptervnél 20 dollárt fizetne.

De ez egy olyan lehetőség, amely valóban függ a bolt méretétől és az ügyfelektől, akiket naponta kap. Ha van egy kisebb üzlete, akkor csak a középső vagy akár az alapterv használatával is finoman tud megtenni.

Ha úgy dönt, hogy egy évre előre fizeti a költségeket, a Shopify 10% kedvezményt biztosít Önnek. 2 évig 20% ​​kedvezményt kapsz.

Mit mondhatunk más költségekről, amelyek a Shopify kiválasztásakor jelentkezhetnek? Nem kell külön fizetnie a tárhelyszolgáltatóért (például a WooCommerce használatával), mert ezt beletartozik a 3 terv bármelyikébe. A havi díjakon kívül az áruháznak a Shopify-val történő működtetéséhez nincs más költsége.

Most, hogy tudjuk, mi az egyes platformok ára, a továbbiakban beszélhetünk ezen eszközök tervezéséről. Vannak különbségek és hasonlóságok is.

WooCommerce Design

A WooCommerce egy nyílt forrású plugin, amelyet a fejlesztők hoztak létre a WooThemes mögött. Mivel nyílt forráskódú, lehetővé teszi a legszükségesebb testreszabhatóságot.

Ha eszközt keres egy teljesen személyre szabott üzlet létrehozásához, akkor a WooCommerce az Ön számára. Még módosíthatja a forma forráskódját, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A Shopify ezt nem engedélyezi.

De mi van a rendelkezésre álló témákkal? A WooCommerce itt sem csalódást okoz. Az üzlet témájának megtalálása nem könnyű, ha látja a lehetőségek nagyságát.

Ha megtalálta az Ön számára megfelelőt, lépjen a Themeforest.com webhelyre. Ez a webhely lehetővé teszi a WooCommerce témák százai közötti böngészést. Ezek bármelyikét nagyszerűen telepítheti üzletébe.

De ha nem találja meg a megfelelő témát az Ön számára, akkor van egy másik hely, ahova eljuthat: a WooCommerce saját témaboltja, a Storefront néven. Sok szempontból hasonlít a Themeforesthez.

A Storefront azonban úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen szinkronban legyen a WordPress-szel. Több mint 2,5 millió letöltéssel ez az egyik legszélesebb körben használt témabolt az interneten. Milyen előnyei vannak a Storefront használatának?

 • Az elejétől a végéig fejlesztették ki, javítva webhelye teljesítményét és SEO-ját. Ez nagyon fontos, mivel hatékony SEO-ra van szüksége annak biztosításához, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják Önt. Itt vannak a pénzügyi kockázatok.
 • A Storefront másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy egy teljesen reagáló bővítmény. Nem számít, hogyan használja: telefonon, táblagépen vagy asztalon alkalmazkodni fog a helyzethez. Könnyebben együttműködik a kijelzővel, így nagyobb hatékonyságot biztosítva.
 • Az egyik jó lehetőség az, hogy valós időben láthatja a terv változásait. Ez lerövidítheti az üzlet fejlesztésére fordított időt.

A WooCommerce nagy előnye van a Designify-hoz képest a tervezési területen. A Shopify rendelkezik néhány nagyszerű és gyönyörű témával (ezeket egy kicsit később megvizsgáljuk). De nem igazán személyre szabhatja őket, mint egy WooCommerce témát.

A WooCommerce használatával, még akkor is, ha nem szereti a témát, bérelhet egy fejlesztőt, hogy egy kicsit megváltoztassa. Vagy akár egy teljesen személyes témát is létrehozhat csak az üzlet számára.

De menjünk tovább, és nézzük meg, mit hoz a Shopify az asztalhoz.

Shopify Design

Csakúgy, mint a WooCommerce, a Shopify remek témákat kínál a dobozból. Szolgáltatásuk segítségével 54 olyan témát választhat ki, amelyek készen állnak a webhelyen történő használatra. 54-ből 10 szabadon használható.

A WooCommerce-hez viszonyítva azonban nincs ilyen nagy szabadsága a teljesen személyre szabott üzlet tervezésében. Ennek oka az, hogy sok más ember használja a Shopify-t, és megtalálhatja a témáját egy másik üzletben. Mint mondtam, a Shopify 54 témához fér hozzá, amelyek közül 44 fizetős formatervezésű. De mind az 54 témához egynél több stílus is rendelkezésre áll.

Mit is jelent ez? Nos, gondolkozz rajta. A legtöbb Shopify témának legalább 2 stílusa elérhető. Vannak mások is 3 vagy akár 4 stílusban. Ha megszorozzuk az 53-at 3-mal, akkor 159 téma közül választhat. És amint láttuk, rengeteg van 4 stílussal, nem csak a 3-dal.

Ily módon eléggé szűkítheti stílusát, így meglehetősen személyre szabott üzletet kap.

Sajnos a Shopify által biztosított legtöbb téma nem telepíthető ingyenesen. Legtöbbjük a 140–180 dollár árpont között van.

Ha csak az üzlettel indul, akkor talán a legjobb választani egy ingyenes témát. Ha üzlete jól megalapozott, akkor prémium témát kereshet, és még inkább javíthatja a formatervezést. Ily módon nem dobja ki pénzt az ablakon. Nem tudja biztosan, hogy minden a tervek szerint működni fog.

A Shopify témaüzlet nagyon jól felépített, hogy megkönnyítse a látogató számára a legmegfelelőbb dizájn kiválasztását. Hogyan csinálják ezt? Ezt úgy érik el, hogy egy hasznos szűrőt használnak, amely segít Önnek.

Az oldal tetején láthatja a hetek trendjeit. Ez nagyszerű, ha szüksége van valami nagyon népszerűre többek között.

De ha kissé lemegy, láthatja a témákat kategóriákba rendezve. Ha szeretne valamit egy adott iparág számára, akkor a szűrő segítségével kereshet. De ha olyan témát keres, amely egyszerű és sok képhelyet foglal magában, akkor közvetlenül megnézheti ebbe a kategóriába.

Ha fejlesztő vagy webdesigner, akkor is jelentkezhet, ha létrehoz egy Shopify témát, amelyet feltesz a boltjába. Van néhány szigorú követelményeik, de ha megfelel nekik, akkor a saját témáját bemutathatja a boltban.

Most, hogy láttuk a WooCommerce és a Shopify kialakítását, lépjünk tovább, és beszéljünk az egyes felhasználók felhasználóbarátságáról vagy felhasználói élményéről.

WooCommerce felhasználói felület

Ha a WooCommerce (és a Shopify) felhasználói felületéről beszélünk, meg kell vizsgálnunk, mi megkönnyíti (vagy nehéz) a platformon való mozgást. Ez a rész különösen fontos. Miért?

Ez azért fontos, mert ha online boltot hoz létre, akkor valószínű, hogy kezdettől fogva maga kezeli azt. Tehát jobb, ha van egy könnyen megtanulható felület. Így jobban koncentrálhat a dolgok üzleti oldalára, nem pedig az üzlet működtetésére.

Hogyan áll a WooCommerce ezen a területen? Tekintettel arra, hogy a plugin és a nyílt forráskód is szabadon használható, nem ez a legegyszerűbb megtanulható. Ha gyors keresést hajt végre a Google-on, látni fogja, hogy a legtöbb ember azt gondolja, hogy elég nehéz megismerni az útját, ha nem vagy hozzászokva a technológiához.

Ez nem csak a WooCommerce esetében. Sok más WordPress plugin ugyanaz. És a WooCommerce sem kivétel.

Amikor az áruház fel fog állni és működik, az egész kezelési folyamat a rajtad múlik. Minden a kezedbe esik. Nem kell ismernie a kódolást, de még sok mindent meg kell tanulni, ha úgy dönt, hogy a WooCommerce-hez jár.

Hogyan hasonlítja össze a Shopify? Lássuk!

Shopify felhasználói felület

Ebben a kategóriában óriási különbség van a két jelölt között. Milyen különbségek vannak? Nos, azt hiszem, kitaláltál már egyet is. Igen, a Shopify felhasználói felülete sokkal könnyebben kezelhető.

Mint azt már korábban említettem, a Shopify egy fizetett platform, egy szolgáltatás, amelyet használhat. Ezért nincs szükség a technikai zsargon nagy részére. Amikor kiválasztják valamelyik tervüket, azt is választják, hogy ők vigyáznak azokra a dolgokra, amelyek sok üzlettulajdonosot megijesztenek.

Eleinte Önnek kell beállítania az üzletet. Mindenekelőtt ki kell választania egy tervet, de most nem kell ezzel aggódnia. Miért? Kap egy 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy kiderüljön-e ez a szolgáltatás az Ön számára.

Amikor készen áll az új fiók létrehozására és ellenőrzésére, a webhely „hivatalához” kerül. Itt kezdheti el létrehozni mindent, amit a boltban megjeleníteni szeretne.

Online áruház létrehozásához csak kattintson az „Online áruház hozzáadása” gombra. Ez azt jelenti, hogy először ki kell választania a bolt témáját. Ha megvan, testreszabhatja az igényeinek megfelelően, vagy csak hagyhatja úgy, ahogy van; attól függ, mit akarsz. A testreszabás nem kötelező; később megtehető.

A ‘Beállítások’ menüben számos beállítást konfigurálhat az üzlet számára. Beállíthatja például, hogy miként kezelik a kifizetéseket, és mit kérnek az ügyféltől a pénztárnál. Azt is beállíthatja, hogy miként történik a szállítás.

Ha az „Online áruház” fület választja, akkor egy másik oldalra kerül, ahol beállíthatja és személyre szabhatja áruházának kinézetét és viselkedését..

Látni fogja, hogy az egyik lehetőség a „Blogbejegyzések”. Már említettük, hogy ez egy nagyszerű szolgáltatás. Ha olyan nagyszerű tartalmat hoz létre, amely az embereknek tetszik, akkor nagyobb valószínűséggel fogja megtartani ügyfeleit. Miért igaz ez??

Az emberek gyakran olyan termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek az interneten, amelyek megoldhatják valamelyik problémájukat. Tehát, ha egy cikket ír egy olyan termékről, amelyet felsorolt ​​a boltjában, valaki könnyebben megtalálja az áruházat, mert a tartalom írt róla.

Lehet, hogy csak az egyik új cikküket olvassák el, de amíg a webhelyen maradnak, vásárolhatnak még valamit. Mindenesetre, ha rendszeresen frissít blogot, több látogatóhoz és valószínűleg több ügyfélhez is vezet.

A „Blogbejegyzések” gomb mellett egy másik lehetőség a „Termékek” szakasz. Nyilvánvaló, hogy mi ez: új termékek felvétele a boltba. Végül is ez a fő rész az online piac birtoklásáról. Termékek nélkül nem lehet online bolt.

Az új termékek hozzáadása kivételével a lapfülön valamit megtehetsz, ha készen áll az új termékek felvétele. Ez nagyon fontos. Ez segít könnyen ellenőrizni, hogy termékei hogyan teljesítenek az ügyfelek között.

Használhatja a „Ajándékkártyák” szakaszt is, ha van egy terv, amely ezt a funkciót engedélyezi.

Ennek a résznek a következtetése: ha úgy dönt, hogy online piacot hoz létre a Shopify segítségével, akkor sokkal gyorsabban és könnyebben megszokja az interfészt, mintha a WooCommerce választotta. De ha egy jól személyre szabott áruházat szeretne elérni, akkor a WooCommerce az Ön számára. Minden olyan funkcióval együtt jár, amelyre gondolhat, és segít professzionálisabban megteremteni saját márkáját.

Most menjünk tovább, és beszéljünk egy kicsit a WooCommerce és a Shopify által kínált szolgáltatásokról.

WooCommerce szolgáltatások

A WooCommerce ezen a téren nagy plusz a kiterjesztések hatalmas választéka. A kiterjesztés alapvetően egy olyan program, amelyet telepíthet a WooCommerce-ba egy lehetséges probléma megoldására. Nagyon hasonlítanak a WordPress pluginjaihoz. Csak ebben az esetben a plug-inek a WooCommerce számára.

Miben segíthetnek ezek a kiterjesztések? Segítenek bármiben, amire az online áruháznak szükség lehet. Több mint 400 kiterjesztés használható a WooCommerce-hez. Vannak kiterjesztések a fizetések kezelésére, a termékek felsorolására, a termékek áttekintésére és megjegyzéseire, a kifizetések feldolgozására (fizetési átjárók), a szállításra, a marketingre és egyéb feladatokra..

Néhány kiterjesztés ingyenesen használható, mások havi vagy éves előfizetéssel fizetnek. Az alábbiakban láthatja az online áruház legnépszerűbb kiterjesztéseit:

 • PayPal – fizetés feldolgozására. Sok más fizetési feldolgozó közül választhat (Stripe, Square, Amazon Pay stb.)
 • MailChimp kiterjesztés – az e-mail marketinghez. Összekapcsolja a WooCommerce üzletet a MailChimp fiókjával.
 • WooCommerce Shipping – a szállítások gondozásáért
 • WooCommerce számlák – számlák előállításához és csatolásához a feldolgozott megrendelésekhez
 • WooCommerce előfizetések – ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy feliratkozzanak az Ön szolgáltatásaira vagy termékeire

Sok más szolgáltatás is megtalálható a WooCommerce szolgáltatásban. Íme egy lista néhányuk közül: készletgazdálkodás, e-mail sablonok, egy kattintással történő visszatérítések, ügyfélszámlák, SEO eszközök, kuponok, személyre szabhatja az áruházat az Ön helyére (pénznem / nyelv / egységek), termékszűrés, korlátlan galéria az Ön termékeire , integrált blogrendszer és még sokan mások.

Most továbblépünk és megnézzük, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Shopify.

Shopify szolgáltatások

Amikor a Shopify árképzéséről beszéltünk, felsoroltunk néhány olyan funkciót, amely ehhez a platformhoz tartozik. Most közelebbről megvizsgáljuk, mi teszi ezeket a szolgáltatásokat fontosnak az üzlet számára.

A Shopify áttekintő irányítópultot tartalmaz, ahol láthatja, hogyan működik üzlete. Számos statisztika jelenik meg itt, amelyek lehetővé teszik az előzetes tervezést és a vállalkozásában jobb munkát. Például láthatja az értékesítéseket különböző időszakokra.

Megállapíthatja azt is régiónként, ahonnan ügyfelei származnak. Ez nagyszerű, mert az itt megszerzett információk lehetővé teszik, hogy pontosabban meghatározza az oldalon kínált ajánlatait. Az ügyfelek jobban elégedettek lesznek üzletével.

A WooCommerce esetében a támogatás nem a legjobb. Ha bármilyen problémája van az üzlettel, meg kell találnia a módját annak megoldására. Ha nem tudsz, akkor előfordulhat, hogy bérelsz egy fejlesztőt, aki ezt elvégzi az Ön számára.

De a Shopify esetében ez teljesen más. Az ügyfélszolgálat nagyszerű. Nyugodtan küldhet e-mailt, felhívhatja őket, vagy akár valós időben cseveghet is velük. Ha probléma merül fel a piaccal kapcsolatban, a támogatási csoport mindent megtesz annak érdekében, hogy megoldja azt.

Ilyen esetben az erőforrásait és ötleteit az üzlet vezetésére összpontosíthatja, és nem fenntarthatja az üzlet funkcionalitását.

Már említettem, hogy az általuk kínált 3 terv bármelyikéhez tartozik SSL tanúsítvány. A WooCommerce használatával ezt egyedül kell megvásárolnia, vagy keressen egy host szolgáltatót, aki ezt a tervében kínálja. A Shopify választása jobb, ha ezt figyelembe veszi.

Következtetés

Tehát a Shopify jobb, mint a WooCommerce? Vagy fordítva van? Figyelembe véve mindazt, amelyet már említettek mindkét platformon, nyugodtan mondhatjuk: IT függ.

Mit kérdezel? Nos, a személyes igényeid.

Egyrészt a WooCommerce lehet a legjobb dolog az Ön számára. Ha olyan eszközt keres, amely szabadságot ad az üzlet tervezéséhez, akkor a WooCommerce a legjobb. Láttuk, hogy a kettő közül nagyobb a témátárgyalása. Még ha nem talál semmit, amely az Ön számára működne, egy témát csak az üzletéhez tervezhet. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni, béreljen fel egy fejlesztőt.

A WooCommerce az Ön számára is használható, ha sokféle funkciót és lehetőséget szeretne bevinni a boltba. A kiterjesztések a tökéletes megoldás ennek megvalósításához.

Másrészt a Shopify a legjobb jelölt, ha nem ilyen tech ember. Mint már beszéltünk, a Shopify nem igényel hatalmas mennyiségű tudást. Megtanulhatja az üzlet „éjszakai” kezelését. Mivel a WooCommerce-t elsősorban a fejlesztők számára hozták létre, nem olyan könnyű kezelni.

A Shopify tartalmaz néhány nagyszerű biztonsági funkciót (SSL és mások). Ha nem akarja időnként kezelni a karbantartási kérdéseket, válassza a Shopify lehetőséget.

Az árképzés nem annyira probléma, hogy itt nyerjünk győztest. Ha a WooCommerce-ra megy, pénzt kell költenie az üzlet online tárhelyére. Tehát ez biztosan fog fizetni valamit.

Ha a Shopify-t választja, akkor mindenképpen havi díjat kell fizetnie a szolgáltatás használatáért. Akárhogy is, költségek merülnek fel az üzlet létrehozásával és kezelésével kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy kiválassza a tökéletes eszközét a következő „Amazon” számára, gondosan mérlegelnie kell az előnyeket és hátrányokat. Nézze meg, milyen személyes prioritások.

Ha pontosan tudja, hogyan kíván sikereket elérni, és mi az üzlet célja, biztonságosan kiválaszthatja a vállalkozása győztesét.

Reméljük, hogy a cikk elolvasása után jobb ötlete van arról, hogy mit tehet ez a 2 platform az Ön számára.

De válasszon okosan, így az eredmény lesz az, amit terveztél.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map