Miért válassza a Drupal webhely készítéséhez?

miért válassza a drupal szolgáltatást webhelyéhez


A Drupal egy ismert, összetett tartalomkezelő rendszer, amely csodálatos webhelyek létrehozására szolgál, több mint 200 funkcióval. Novemberben a CMS megkapta a 8. hatalmas frissítést.

A Drupal nyerte el a Pakt Publishing nyílt forrású CMS-díjat 2007-ben és 2008-ban, amely akkoriban nagyon népszerű volt, és most az WordPress, a Joomla és a Magento együttesen az 5. helyezettben helyezkedik el..

Jelenleg több mint 3200 közreműködő és 1220 vállalat használja a Drupal-ot, és mind egy nagy közösség részét képezik, amely segíthet a CMS-ben..

Számos oka van annak, hogy miért kell a Drupal-ot választania a webhely felépítéséhez, például eszközök, teljesítmény, egyszerűség, nyelv, bővítés, nyílt forráskód, sebesség, kompatibilitás és biztonság.

Maroknyi beépített eszköz

A Drupal számos hasznos eszközzel rendelkezik, mint például a natív integráció a RESTful webszolgáltatásokhoz, a HAL, a HTPP hitelesítés, a szerializálás és így tovább. Az erőforrások granulált ellenőrzése alatt áll, és az API első publikációs eszközével strukturált tartalmat hozhat létre, amely JSON, XML, HTML formátumban jelenik meg..

Vannak elérhető gyorsítótárazási eszközök és a CSS / JS összesítés alapértelmezés szerint be van kapcsolva, a Drupal szintén mobilbarát, így a JS funkciókat a mobil eszközök támogatják..

További érdekes eszközök a Tartalom, amely segít szöveges és képtartalom létrehozásában, a Struktúra, ahol beállíthatja a weboldal szerkezetét, a Megjelenés, ahol kiválaszthat témát, az Emberek, ahol szerkesztheti a felhasználókat és engedélyeket, és a Jelentések, ahol láthatja webhelyének statisztikáit.

Erőteljes és rugalmas

Használhat nagy teljesítményű testreszabási összetevőket, például adminisztrációs eszközöket, listákat, blokkokat, nézeteket, hogy ellenőrizze a megjelenített adatokat és a szerkezet tartalmát, SEO-barátságos legyen a natív Schema.org jelöléssel. Ugyancsak rendelkezésére áll egy drag and drop felhasználói felület és WYSIWYG, így különféle tartalmi elemeket hozhat létre, például e-mailt, linket, telefonokat, hivatkozásokat, dátumot, és egyedi blokkokkal, például zsemlemorzsa felhasználásával használható..

Egy másik hatalmas elem a telepítési lehetőség, ahol szó szerint kibővítheti webhelyét új fejlesztésekkel, a modulok telepítésével vagy frissítésével. És nem szabad elfelejteni a Súgó elemet, amely szükség esetén különféle útmutatókat kínál Önnek.

Egyszerű és könnyen használható

A Drupal segítségével könnyen létrehozhat szöveget és képeket tartalmazó tartalmat a drag and drop segítségével, vagy a CKEditor nevű kontextus-szerkesztőben, amely szintén WYSIWYG szerkesztő. Azonnal közzétehet friss tartalmakat, például híreket, termékeket vagy cikkeket a számítógépről, táblagépéről vagy mobiltelefonjáról, és akár ütemezheti tartalmát.

Készíthet akár blogokat, fórumokat, prezentációs webhelyeket vagy bármilyen webhelyet a Drupal használatával anélkül, hogy egyáltalán tudná a webes programozási nyelveket..

A Cpanel és a Softaculous használatával egyszerűen telepítheti a Drupal-ot közvetlenül a gazdagépről, csak néhány kattintással, anélkül, hogy műszaki ismeretekre vagy programozási ismeretekre lenne szükség.

Támogatás több mint 100 nyelven

A Drupal több mint 100 nyelvet támogat, és mindenki számára elérhető fordítási támogatás, aki a Drupal nyelvét a saját nyelvére szeretné lefordítani, így bárhol felhasználhatja. A Drupal lokalizációval automatikusan megkeresi, letölti és telepíti a kiválasztott nyelv fordítási fájljait anélkül, hogy a webhelyen bármit megváltoztatna.

Választhat katalánról angolra, oroszra és így tovább, és ezeket a fordításokat helyesen készíti egy olyan speciális tagokból álló csapat, aki ismeri az angol nyelvet, és nem kell küzdenie ismeretlen vagy nem megfelelő fordításokkal, mint a többi CMS, ami csalódást okoz..

Bővítse a magot a modulok használatával

Még tovább bővítheti a Drupal-ot testreszabott modulokkal, ezek közül a legnépszerűbbek devel amely csomópontokat, megjegyzéseket, kifejezéseket és felhasználókat generálhat, Káosz eszközkészlet amely kezeli az oldalakat, és különösen a panel oldalakat, Elrendezés plugin amely lehetővé teszi a modulok és témák számára, hogy regisztrálja az elrendezéseket a YAML fájl és a Configuration Update Manager amely javítja a magot azáltal, hogy jelentéseket készít az elemek közötti különbségekről, amelyeket a modulok vagy témák különböző verziói nyújtanak, de olyan témákkal is, mint például a Bootstrap, az AdaptiveTheme, a Zurb Alapítvány, a Mayo vagy a fordítások.

A Drupal közösség útmutatásainak, tippeinek, trükköinek és egyéb tanácsainak felhasználásával kibővítheti a Drupal szolgáltatást, különösen akkor, ha ismeri a PHP, CSS, JS vagy HTML programozási nyelveket..

A Drupal nyílt forráskódú

A Drupalt egy olyan cég támogatja és hozza létre, amely más önkéntesként vagy együttműködőként működő programozók segítségét is felhasználja, ez lehetővé teszi a Drupal számára, hogy még tovább terjesszen és oldja meg a régi hibákat..

Nyílt forráskódúként bárki, aki rendelkezik programozási ismeretekkel, dolgozhat a Drupal CMS-ben, és testreszabhatja azt saját céljára vagy az alapító társaság számára. A programozók általában témákat vagy modulokat készítenek a Drupal funkcióinak kiterjesztésére személyes felhasználók számára..

Miután létrehoztak egy témát vagy modult, a programozók beterjesztik a projektüket a hivatalos Drupal weboldalra, ahol igazolják, majd hozzárendelnek egy oldalt a projekthez, amely letöltést, információkat és automatikus tesztelést kínál..

Könnyű és nagy sebességű

Az agilis fejlesztés segítségével a Drupal az egyik legnagyobb sebességgel rendelkezik, gyors telepítéssel, a Web 2.0-ban működik, és alapvető jellemzői, témái és moduljai testreszabottak és optimalizáltak a Drupal webhelyek sebességének javításához..

A Drupal közösség sok hasznos tippet és trükköt ad a weboldalnak a sebesség további javításához, például gyorsítótár-optimalizálás, Drupal-specifikus tárhely, nem használt modulok letiltása vagy azok, akik sok CPU-t használnak, mint például a Statisztika, lehetővé teszik a gyorsítást, gyors 404 oldalak, letiltja a PHP-szűrőt, átméretezi a képeket, korlátozza a cron futtatásának számát és csökkenti a modulok számát.

Nagyon kompatibilis a harmadik fél szoftverével

Ha fotókat szeretne feltölteni a Flickrről, a YouTube-ról vagy a Facebook-ból, vagy a Facebook-on szeretnél szociális megjegyzéseket fűzni, akkor a Drupal segítségével integrálhatja azokat más szociális médiumokkal, például a Twitter hozzászólásokkal vagy más online szolgáltatásokkal, például a Dropbox fájlmegosztással..

Ha olyan speciális modulokat használ, mint a YouTube mező akár különféle méretű YouTube-videókat és miniatűröket is megjeleníthet a képstílusokkal. A Facebook modulokkal felhatalmazhatja a felhasználókat az Ön webhelyére, vagy felhasználhatja a Drupal összes erejét a Facebook alkalmazásban, amely tartalmat küld a Drupaltól a Facebook oldalára.

A Drupal nagy biztonságot nyújt

A Drupalnak van egy dedikált csapata, amely figyelemmel kíséri és megoldja a biztonsággal kapcsolatos kérdéseket. Mivel a Drupal a közösségben található, sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ellenőrzik a felhasználókat és az engedélyeket, és rugalmasságot adnak a CMS tulajdonosának..

Mivel minden modul vagy témafejlesztő saját biztonsági intézkedéseit alkalmaz, a Drupal magas szintű biztonsággal rendelkezik, amelyet különböző Drupal-tagok felhatalmaznak, akik folyamatosan dolgoznak a dolgok biztonságosabbá tétele érdekében.

Összecsomagolás …

A végén csak emlékeztetem Önöket, hogy vannak olyan nagyvállalatok vagy kormányok, amelyek használják a Drupalt, például a Yahoo, a Google, a Metallica, a FedEx, a Novell, a Disney, a Warner Bros Music, az Adobe, a Nike, a Belga Királyság és még sokan mások..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map