Hozzon létre egy weboldalt, kapjon egy ingyenes COM domént és üzleti e-mail címet

webhely felépítése ingyenes domain név üzleti e-mail címet kap


Webhelyet szeretne létrehozni vállalkozása számára? Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan állíthatja be webhelyét, és hogyan kaphat ingyenes .com domain nevet, valamint üzleti e-mail címet. Itt található két lépésről lépésre szóló útmutató, amely segít professzionális webhely felépítésében:

  1. Hogyan készítsünk üzleti webhelyet a WordPress segítségével
  2. Hogyan lehet professzionális weboldalt létrehozni HTML / CSS segítségével

A domain nevekről

A domainneveket egy webhely azonosításához és annak könnyű eléréséhez használják, különben a látogatóknak be kell lépniük böngészőjébe a szerver IP-jét, amelyet nagyon nehéz megjegyezni..

Különféle kiterjesztések léteznek, néhányuk egyes országokat képvisel, míg mások kormányokat, szervezeteket és így tovább.

bluehost ingyenes domain üzleti e-mail

Bármely internetes host társaságtól, például a Bluehost-tól, megvásárolhat domainneveket, amelyek .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz és .name host gazdagépet kínálnak a termékeknél. és domainek menü, ahol megírja a kívánt domain nevet, és a legördülő menüből válassza ki a kiterjesztést.

Ezután a következő lépés: nyomja meg a következő kék gombot, és ellenőrizze, hogy a kívánt domain elérhető-e. Abban az esetben, ha elérhető, regisztrálnia kell ökölnév, vezetéknév, ország, utcai cím, város, állam, irányítószám, telefonszám és e-mail cím mellett a számlázási adataival, és azt is választhatja, hogy Ön szeretne egy olyan domain adatvédelmet igényelni, amely havonta 0,99 dollárba kerül, és a fióktervébe, ahol láthatja, hogy mekkora költségekkel jár a kívánt domain, ha egy évre előre fizet, ebben az esetben a .com 11,99 dollárba kerül..

Ha webes tárhelyt választ, akkor ingyenes domain nevet is kap, de az árak havi, tehát egy évre az előleg 6,95 dollár, két évre 5,95 dollár, három évre 4,95 dollár, az Business Pro évre 19,95 dollár, két a Business Pro éve 16,95 dollár, a Business pro három éve 14,95 dollár, egy dedikált szerver esetében egy hónap ára 144,99 dollár, de az első hónap 75 dollár, míg a standard VPS 1 ára havonta 24,99 dollár, ahol az első hónap 15 dollár.

A webtárhelyről

A web hostok hozzászoktak a webes alkalmazások és különösen a webhelyek tárolásához. Ezek többféle típusú tárhely, olyan ingyenesek, amelyek általában csak a szkriptek és a CMS tesztelésére szolgálnak, a megosztott ideálisak kis blogokhoz, fürtözött, viszonteladókhoz, virtuális magánszerverhez, dedikált tárhelyhez, elhelyezkedéshez központ és felhő tárolása. FTP-kliensen keresztül szinte bármit feltölthet webes gazdagépére, például fájlokat, képeket, videókat vagy zenét, de lehet, hogy korlátozások vonatkoznak az erőszakra, a szerzői jogokra vagy a meztelenségre, ha ilyen fájlok vannak.

A Bluehost megosztott tárhelyet kínál, amelynek ára havi 3,95 és 14,95 dollár között van, a VPS tárolása pedig 14,99 és 59,99 dollár közötti, dedikált tárhely pedig 74,99 dollár..

bluehost megosztott tárhely-tervei

A megosztott tárhelynek egy alapcsomagja van, amely lehetővé teszi 1 webhely használatát, 50 GB helyet, nem mért sávszélességet, normál teljesítményt, 5 parkolt domaint, 25 aldomaint, 5 e-mail fiókot és 100 MB e-mail tárhelyet fiókonként, a plusz csomag 10 webhelyet is lehetővé tesz és 150 GB hely, 20 parkolt domain, 50 altartomány, 100 e-mail fiók, 150 dolláros marketing ajánlat, 1 SpamExperts, Global CDN és 500 MB e-mail tárhely fiókonként, míg az üzleti pro csomag korlátlan webhelyet és korlátlan lehetőséget kínál Önnek. webhely, sávszélesség, nagy teljesítmény, korlátlan parkolt domain, aldomain, e-mail fiókok, e-mail tárolás, 300 dolláros marketing ajánlat, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 dedikált IP, 1 domain adatvédelem és SiteBackup Pro.

Négy VPS csomag van, az első a szokásos, 2 CPU maggal, 30 GB SAN tárolóval, 2 GB RAM-mal, TB sávszélességgel, 1 IP-címmel, a második a legnépszerűbb és továbbfejlesztett névvel rendelkezik, amelynek 60 GB-ja van. SAN tároló, 4 GB RAM, 2 TB sávszélesség és 2 IP cím. A prémium csomag továbbfejlesztett: 3 CPU mag, 120 GB SAN tároló, 6 GB RAM, 3 TB sávszélesség, míg a végső csomag 4 CPU mag, 240 GB SAN tároló, 8 GB RAM és 4 TB sávszélességet kínál..

A dedikált webtárhelyhez három csomag van, ezek közül az egyik a szokásos, amelyben 2,4 GHz-es CPU, 1 TB tárolóhely, 4 GB RAM, 5 TB sávszélesség, 3 IP cím található, a másik pedig a továbbfejlesztett csomag 4 x 2,5 GHz processzorral. , 8 GB RAM, 10 TB sávszélesség, 4 IP cím, míg az utolsó a prémium szintű, 4 x 3,3 GHz-es CPU-val, 16 GB RAM-mal, 15 TB sávszélességgel és 5 IP-címmel.

A felhőtárhely kezdő, előadói vagy üzleti pro csomagot jelent, míg az első csomag csak 1 webhelyet enged meg, csak 100 GB tárhelyet, 100 e-mail fiókot és 500 MB e-mail tárolást kínál, a másik kettő korlátlan webhelyet tesz lehetővé, korlátlan számla, korlátlan e-mail tárolás, dupla vagy háromszoros RAM-mal és CPU-val, valamint a marketing ajánlatok időértékével. A helyi gyorsítótárazás és az 1-kattintásos erőforrás-méretezés mindhárom csomaghoz elérhető, de a második csak 1 SpamExpert-et tartalmaz, míg az utolsó csomagban 2 van, dedikált IP-vel, SSL-tanúsítvánnyal, domain adatvédelemmel, valamint a webhely biztonsági másolatával és visszaállításával.

Különleges valakinek, valaminek WordPress A Bluehost felhasználók 4 csomagot kínálnak, mint például blogger, professzionális, üzleti és vállalkozói havi 100 millió korlátlan látogatás, 30 GB-os 240 GB tárhely, 30 GB – 240 GB biztonsági mentés, 2 GB 8 GB RAM, 5–30 WP oldal , 1 IP-cím, pozitív SSL, SiteLock Premium vagy Enterprise és pozitív helyettesítő SSL.

Hogyan kaphatunk ingyenes .com domain- és üzleti e-mail címet

Az összes tárhely-csomag árai csökkennek az első hónapban, vagy ha egy, két vagy három évig előre fizet, akkor is ingyenes domain névvel rendelkezik, például www.example.com és ha a leghatékonyabb csomagokat választja, akkor ingyenes üzleti e-mail címe van, korlátlan számlával és korlátlan tárhellyel, például az [email protected]

Ezenkívül a VPS csomagoknak és a dedikált csomagoknak pénz-visszatérítési garanciával és 24 órás támogatással is rendelkeznek, rendkívül rugalmasak és bármilyen ügyfél számára használhatók, míg a WordPress csomagok pénz-visszatérítési garanciával, 24 órás támogatással, de továbbfejlesztett cPanel-rel is rendelkeznek., SiteLock Biztonsági szempontból a CDN és legalább a SiteLock Pro.

A Bluehost webtárhely-szolgáltatásának felhasználásával nemcsak ingyenes vagy akár korlátlan e-mail fiókokat és tárhelyet is kap, de ingyenes .com domain nevet kap, de a cPanel segítségével létrehozhat egy erős, SEO optimalizált, többnyelvű és felhasználóbarát felhasználást is. , a Softaculous automatikus telepítési szkript, az FTP és a forráskód-szerkesztő, mint például a WinSCP / Notepad ++, de a saját programozási készségeivel vagy csak a Bluehost által kínált webhely készítőjével is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map