Hol lehet ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatást szerezni?

ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatás


Ideális esetben, ha elégedett az internetes fogadó szolgáltatásaival, akkor nem kell foglalkoznia a webhelyek áttérésével. Ideális esetben. De sok körülmény arra késztetheti Önt, hogy webhelyét új gazdagépre szeretné helyezni. És amikor ez megtörténik, az ingyenes webes migrációs szolgáltatások áldásnak számítanak, különösen akkor, ha nincs műszaki ismeretek a saját webhelyed migrálására..

Általában a webhelytulajdonosok úgy döntnek, hogy egy másik gazdagépre költöznek, amikor már nem elégedettek a kapott hostolási szolgáltatásokkal, vagy azért, mert teljesítményproblémákat tapasztalnak, vagy elégedettek az ügyfélszolgálattal, vagy a webhelyük kinövi az általuk alkalmazott hosting tervet. , és a hostnak nem állnak rendelkezésre frissítési lehetőségek. A webhelyek ingyenes áttelepítése egy jobb gazdagépre könnyedén megoldhatja ezeket a problémákat.

De hol lehet ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatásokat szerezni, ha a dolgok nem jelennek meg a jelenlegi internetes fogadónál? Cikkünk azért van, hogy a helyes irányba mutatjon, ha bármilyen okból szüksége van a házigazdák áthelyezésére.

Tehát, ha új webhelyre kíván áthelyezni a webhelyet, de nincs meg a műszaki ismeretek a webhelyed egyedülálló migrálásához, nézd meg ezt a három web hosting szolgáltatót, amelyek ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatásokat kínálnak:

Hosting társaság
Promóciós ár
Ingyenes migráció

1inmotion legjobb ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatás3,49 USD / hónap
2hostgator ingyenes weboldalátvitel3,95 USD / hónap
3greengeeks ingyenes weboldal migráció3,95 USD / hónap

InMotion tárhely

Látogasson el a webhelyre »

inmotion tárhely ingyenes webes migrációval

Az InMotion Hosting Linux alapú, teljes SSD tárhely-terveket kínál magánszemélyeknek, IT szakembereknek vagy vállalkozásoknak, különféle tárolási szinteken keresztül, kezdve a megosztott tárhelyen a robusztus, kereskedelmi osztályú dedikált szerverekig.

Az InMotion tárhely-tervei a teljesítményre, a szerver menedzselésére, az ingyenes biztonsági eszközök (ingyenes SSL, egyéni tűzfal, hack-védelem, DDoS-védelem) összességére épülő tárhely-igények kielégítésére készülnek, és könnyedén beállíthatók egy szabad húzással és drop weboldal készítő, 1 kattintásos alkalmazástelepítő, ingyenes domain név, ingyenes adatmentések, 90 napos pénz-visszatérítési garancia és 99,99% -os hálózati rendelkezésre állási garancia.

Az egyes csomagokkal kínált csodálatos tárhelyfunkciók között az InMotion Hosting ingyenes weboldal-migrációs szolgáltatást is kínál, amelyet azoknak terveztek, akik meg akarják változtatni a webtárhelyet és áthelyezik webhelyüket az InMotion tárhelybe..

Az InMotion ingyenes, leállás nélküli webátviteli szolgáltatást kínál akár 3 adatbázishoz és / vagy webhelyhez. Több mint 3 elem esetén az InMotion 10 dollárt számol fel / elem, ami szintén nagyon nagy összeg.

Az InMotion ingyenes webhelyátviteli szolgáltatását használhatja, függetlenül a megvásárolt tárhely-terptől és a képzettségi szintjétől.

A gondtalan webhely-migrációs szolgáltatást annak biztosítására tervezték, hogy webhelyét adatvesztés vagy leállási problémák nélkül helyezzék el az InMotion szervereire, így a lehető leghamarabb élvezhetik új gazdagépének szolgáltatásait..

HostGator

Látogasson el a webhelyre »

hostgator ingyenes webhely-migrációs szolgáltatás

Egy másik web hosting cég, amely ingyenes webátviteli szolgáltatásokat kínál, a HostGator. Ez a hosting cég az egyének és a kis- és középvállalkozások számára a legnépszerűbb internetes fogadó, amely megfizethető áron kínál széles tárhely-választékot..

Több hostcsomagjuk egyaránt tartalmaz Windows- és Linux-alapú terveket. A megosztott tárhelyet, a felhő-tárhelyet, a WordPress-tárhelyet, a VPS-t vagy a dedikált szervereket különféle tervekkel képviselik, amelyek olyan funkciókkal büszkélkednek, mint 99,9% -os rendelkezésre állás, 24 órás ügyfélszolgálat, 45 napos pénz-visszafizetési garancia, könnyű méretezhetőség, cPanel vagy Plesk vezérlőpult, egy kattintással történő telepítés, a webhely-készítő eszköz húzása és dobása, heti helyszíni biztonsági mentések stb.

A HostGator kiváló webhelyátviteli szolgáltatással rendelkezik, amelyet ingyenesen kínálnak az új fiókokhoz a regisztrációtól számított 30 napon belül, vagy az újonnan frissített fiókokhoz (szerverek közötti átvitel). Ha 30 nap telt el a terv feliratkozása óta, akkor is kérhet árajánlatot a HostGator-tól, ha webhelyét át akarja vinni hozzájuk.

A HostGator weboldalon található egy részletes oldal a weboldalátviteli szolgáltatásukban, amely részletes információkat tartalmaz a jogosult átutalások számáról, az űrlapról, amelyet ki kell töltenie, hogy ingyenes webhelyátadást kérjen, és hogyan lehet kapcsolatba lépni a ügyfélszolgálat, ha nem biztos abban, hogy jogosult-e ingyenes transzferekre.

A felajánlott ingyenes átutalások száma a használt hostfiók típusától függ. Például a megosztott tárhely-fiókok jogosultak egyetlen helyszínen történő átvitelre, amely lehet kézi vagy cPanel-átváltás a cPanel-be. A VPS és a dedikált tárhelyfiókok korlátlan cPanel átutalásokra és legfeljebb 10 kézi átvitelre jogosultak a VPS-re, és akár 100 kézi átvitelre dedikált számlákkal.

GreenGeeks

Látogasson el a webhelyre »

greengeeks ingyenes webhely-transzfer

A GreenGeeks egy környezetbarát internetes házigazda, amelynek célja, hogy minimalizálja környezeti hatásaikat azáltal, hogy megújuló energiaforrásokra vált, és háromszor visszahelyezi a hálózatba az általuk fogyasztott.

Környezettudatos webtárhely-megközelítésén kívül a GreenGeeks egy teljes funkcionalitású webhely, amely megosztott, VPS, dedikált, viszonteladói és WordPress tárhelyet kínál. Tárhelyi szolgáltatásai között szerepel az ingyenes Cloudflare CDN integráció, SSD merevlemezek, testreszabott házon belüli gyorsítótárazási technológia, valós idejű biztonsági szkennelés, fürtözött fenyegetések elemzése és biztonsági megfigyelés, zavartalan erőforrás-frissítések, 99,9% -os rendelkezésre állás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

Ha el akarja helyezni a webhelyét a GreenGeeks felé, feliratkozhat bármelyik tervükre, és ingyenesen élvezheti weboldal-átadási szolgáltatásaikat. Egyszerűen töltse ki migrációs igénylő űrlapját, és a webhely szakértőinek migrációs csapata gondoskodik a webhely migrációjáról az Ön számára.

A GreenGeeks weboldalon megtalálhatja a weboldal átviteli folyamatának részleteit, valamint azon webgazdagépek listáját, amelyekről a GreenGeeks a webhelyeket továbbította..

Ha a jelenlegi internetes házigazda már nem felel meg az elvárásainak, vagy egyszerűen csak zöldre vágyik, akkor a GreenGeeks ingyenes segítséget nyújt Önnek a házigazda megváltoztatásában..

Következtetés

Előfordulhat, hogy web hosting szolgáltatója már nem lesz megfelelő az Ön számára, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy új otthont keressen webhelyének. A webhely áthelyezése egy új webtárhely-szolgáltatóra azonban gyakran nagy kihívás a legtöbb ügyfél számára, különösen azok számára, akik nem rendelkeznek képességekkel, hogy ezt az átmenetet önmagukban elvégezzék..

Szerencsére a jó hírű internetes házigazdák megtalálták a módját, hogy a weboldalátadást hozzáadják az ingyenes szolgáltatások listájához, és segítsék az ügyfeleket probléma nélkül egy jobb gazdagéphez költözni. A GreenGeeks, a HostGator és az InMotion között vannak azok a webgazdagépek, amelyek nem számítanak fel díjat a weboldalátvitelért, és örömmel vállalják ezt a feladatot az Ön számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map