Hogyan lehet online boltot létrehozni a WordPress használatával?

hogyan lehet online boltot létrehozni a WordPress segítségével


2016-ban az e-kereskedelem az Egyesült Államokban elérte a 396 milliárd dollárt, 2020-ra várhatóan az e-kereskedelem piaca óriási 684 milliárd dollárra növekszik.. Nyilvánvaló, hogy ez jobb idő, mint bárki más, annak az online üzletnek az ötletéhez, amelyet mindig is a hátsó égőre helyeztek..

A mai diverzifikált e-kereskedelmi megoldások és eszközök segítségével az online áruház elindításának folyamata nagymértékben leegyszerűsödött, és még az első felhasználók is minimális erőfeszítéssel meglátogathatják azt..

Építsen a WordPress-re

Az online üzlet létrehozásának megközelítésétől függően két lehetőség közül választhat: integrált e-kereskedelmi platform megoldás mellett, ahol a legtöbb műszaki és hosting kérdéssel már megismételt havi díjat fizetnek (pl. Weebly vagy Volusion), vagy választhat egy saját üzemeltetett platformot a fokozott rugalmasságért és az online bolt minden aspektusának teljes ellenőrzése érdekében. Ha nem rajongója a havi kötelezettségvállalásoknak és a teljes rugalmasság hiánya, akkor a legjobb megoldás az ön üzemeltetett e-kereskedelmi megoldás..

Általános célú tartalomkezelő rendszerként a WordPress képes bármilyen típusú webhelyet üzemeltetni, amely magában foglalja az e-kereskedelmi webhelyeket is.

Ha korábban már használta a WordPress-t – akár bloghoz, akár más típusú webhelyhez – akkor valószínűleg tisztában van annak számos erősségével. A WordPress mindenütt jelen van az interneten, mivel számos webhely választott CMS. Függetlenül attól, hogy előnyeit SEO szempontból, a használhatóság vagy a rugalmasság szempontjából elemezzük – a WordPress mindezen kategóriákban jól fizet.

A WordPress a tartalomfogyasztást szem előtt tartva épül (szöveg, képek, videók, képek stb.). De mi van az e-kereskedelemmel? Megvan-e a WordPress az e-kereskedelmi webhelyek sajátos valóságának kezeléséhez??

Bármely online bolt fő jellemzője a fizetőfal, amely a kínált termékek / szolgáltatások és a fogyasztók között helyezkedik el. De más szolgáltatások, mint például a fizetési átjárók, a megrendelések feldolgozása, a készletkezelés, a szállítási ár kiszámítása, a termékkatalógusok, a kedvezményes kuponok, a termékértékelések stb., Szintén olyan szolgáltatások, amelyekre szüksége lehet egy online áruház működtetéséhez..

Milyen bevásárló kosarat válasszon?

A WordPress nem jön be ezekből a funkciókból, ezeket a szolgáltatásokat beépülő modulokon keresztül is megszerezheti. Ez az, ahol a bevásárlókocsik hasznosak lehetnek az e-kereskedelem funkciók hozzáadásához a webhelyéhez.

Kifejezetten a WordPress számára beépített ingyenes, nyílt forráskódú bevásárló kosár-bővítményként a WooCommerce segítséget nyújt a meglévő WordPress-webhely bevételszerzésében vagy testreszabott online üzlet felépítésében..

Íme néhány a legnagyobb előnye annak, ha a WooCommerce-t választja online bolt létrehozásához:

 • Nagyszerű bármilyen méretben: A WooCommerce bármilyen kicsi vagy nagy online bolthoz alkalmazható, zökkenőmentes vásárlási élményt nyújtva, függetlenül a bolt méretétől.
 • Mobil-barát: A mobil vásárlók növekvő számával az online áruház optimalizálása, hogy kiemelkedő vásárlási élményt biztosítson a mobilorientált vásárlók számára is, a WooCommerce újabb erőssége, és egy olyan szempont, amelyet a keresőmotorok minden bizonnyal nem fognak észrevenni..
 • Bármely profilhoz alkalmas: A WooCommerce megkönnyíti bármilyen termék – akár digitális, akár fizikai – eladását. A szállítási és adószámológépet felveheti a WooCommerce földrajzi helyzetének támogatásával.
 • A SEO szem előtt tartásával épült: A WordPress-en futó WooCommerce előnyeit élvezi SEO legjobb gyakorlatai.
 • A dobozban lévő fizetési lehetőségek: Öt beépített fizetési átjáró van (Közvetlen banki átutalás, Fizetési csekk, Készpénz átutalás, PayPal és Amerikai kereskedelem egyszerűsítése), és további néhány bővítményként elérhető (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net stb.).
 • Sok alapvető funkció és bővítmény: Használhatja az alapvető szolgáltatások hosszú listáját (készletkezelés, több pénztár opció, szállítási opciók, kedvezmények és kuponok stb.) És kiterjesztéseit (Termék-kiegészítők egyedi termékek értékesítéséhez, WooSubscription előfizetési termékek és szolgáltatások értékesítéséhez, WooCommerce Bookings) online találkozók ütemezésére stb.), amely gyakorlatilag végtelen lehetőségeket kínál az ügyfelek vásárlási élményének testreszabására..
 • Design dús: A WooCommerce nemcsak rendkívül funkcionális, hanem kiváló platform is, hogy ügyfeleit szemüveg cukorka kialakításával meghökkentje. Függetlenül attól, hogy a WooCommerce-t egy WordPress-témával integrálja, vagy egy ingyenes vagy prémium WooTheme-t választ, gyakorlatilag nincs korlátozás arra, amit el lehet érni.

Mi a PCI-megfelelőség? Mit kell tudnia a PCI megfeleléséről mint online bolt tulajdonosa?

Milyen gazdagépet válasszon a WooCommerce számára?

bluehost ajánlott woocommerce tárhely

Általában az online áruház tárhelyigénye nagyon különbözik a szokásos weboldal vagy blog igényétől. A választott tárhely típusát olyan tényezők befolyásolják, mint például az online üzlet mérete, a forgalom, amelyet kezel, és az Ön által kezelt ügyfél-információk jellege.

Az e-kereskedelem kapcsán át kell állítania a gondolkodását a hagyományos megosztott tárhely-tervektől az e-kereskedelemre optimalizált megoldások és a VPS-tervek felé. (Olvassa el: Miért nem használhat megosztott tárhelyet az online áruház számára?)

Ha nagy üzletét üzemelteti, több ezer termékkel, a VPS-tárhelyterv figyelembe veszi a speciális követelményeket (magas rendelkezésre állás, extra erőforrások, magasabb biztonság, jobb teljesítmény, skálázhatóság stb.), Amelyet az üzletnek szüksége lehet a a legjobb vásárlási élmény az ügyfelek számára.

Mint a WordPress által jóváhagyott tárhely-szolgáltató, a BlueHost négy VPS-tárhely-tervet kínál – ügyfeleinek szabványos, továbbfejlesztett, prémium és végső -, amelyek az alapoktól kezdve felhőtechnológián épülnek fel, így több ellenőrzést, nagyobb rugalmasságot és több energiát élvezhet webhely.

A választott tervetől függően akár 4 CPU-mag, 240 GB-os SAN tárolóhely, 8 GB-os RAM, 4 TB-sávszélesség, 1 ingyenes domain név, 2 IP-cím és 24/7 támogatás érhető el. Ezek a VPS tervek tartalmazzák a cPanel tartalmát, dinamikus erőforrásokat (további erőforrások felvételének lehetősége menet közben), SSH hozzáférést a root engedélyekkel, SSL és sok más funkciót az igazán átalakító tárhely élményéhez.

A BlueHost VPS-terveinek költségei havi 19,99 USD / hónap a belépő szintű VPS-terv és 59,99 USD / hónap között az Ultimate terv között.

A kisebb forgalmú, kisebb forgalmú üzletek számára előnyös lehet a BlueHost WooCommerce optimalizált tervei is, amelyek a WooCommerce előre telepített, dedikált támogatási vonalával, 1 ingyenes domain névvel, nem mért webhelyterülettel és sávszélességgel, a SpamExperts, a Domain Privacy és a SiteBackup Pro programokkal vannak egyes terveiben, Az összes tervhez tartozik SSL tanúsítvány, dedikált IP és marketing ajánlatok. A WooCommerce optimalizált tárhely-tervei mindössze 11,95 dollár / hónap.

Készítse el webáruházát most!

Állítsa be a WooCommerce online áruházát a BlueHost segítségével, és kezdje el eladni ma!

Indítás most! – 13,99 USD / hónap »

A BlueHost nem igazán az, amit keres? Nézze meg az öt legjobban ajánlott WooCommerce tárhely-szolgáltató listáját további alternatívákkal kapcsolatban.

Következtetés

Ha az a képesség, hogy testreszabja és teljes ellenőrzést gyakoroljon az online bolt minden szempontjából, úgy tűnik, mintha valami rendben lenne a sikátorban, a WooCommerce a megfelelő platform az Ön számára. A WooCommerce kihasználva a WordPress SEO előnyeit és funkcionalitását, könnyen kihasználhatja ezeket az előnyöket, ha e-kereskedelem-összetevőt ad hozzá a már meglévő WordPress-webhelyhez, vagy akár online boltot hozhat létre a semmiből..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map