Hogyan lehet díjnyertes webhelyet létrehozni 5 egyszerű lépésben

hozzon létre díjnyertes weboldalt


A modern időkben minden vállalkozásnak egyszerűen saját weboldallal kell rendelkeznie. Ezt nem nehéz elérni, és egy weboldal létrehozása olyan készség, amelyet viszonylag könnyű megtanulni akkor is, ha nincs sok műszaki ismerete vagy tapasztalata.

Vannak olyan platformok, amelyek lehetővé teszik egy weboldal létrehozását drop-and-drag eszközökkel, másoknak alapvető kódolási ismeretekre van szükségük, de figyelembe kell venni minden dolgot, ha tudod, hogyan kell számítógépet használni, és tudsz követni az utasításokat, akkor létrehozhatsz egy biztosan a saját weboldala. Ha azonban azt akarja, hogy webhelye kitűnjön többek között és segítsen a versenytársak legyőzésében, akkor több időt és erőfeszítést kell befektetnie. A díjnyertes weboldal létrehozása nem olyan egyszerű lépés, de bárki megteheti, legalább a megfelelő útmutatással.

Ebben a cikkben 5 egyszerű lépést kínálunk Önnek, amelyeket követnie kell, ha díjnyertes webhelyet szeretne létrehozni. De mielőtt odamennénk, átnézzük néhány okot a díjnyertes weboldal létrehozására az üzleti szempontból.

Miért van szüksége díjnyertes webhelyre??

Mint már említettük, a technológiai forradalom idején élünk. Most már minden online történik, és még egy nagyszerű weboldallal is jót tesz vállalkozása számára. Van díjnyertes weboldala is, amely jobbá tudja változtatni vállalkozását:

 • Az megjelenés és funkcionalitás meghatározza azt a benyomást, amelyet a potenciális ügyfelekre hagy. Ez tükrözi Önt, mint üzleti tulajdonos. Tehát, ha webhelye professzionálisnak tűnik, akkor profi is lesz. Potenciális ügyfelei biztonságban fognak érezni magát, és bíznak benne, mert úgy gondolják, mivel sikerült létrehozni díjnyertes weboldalt, hogy sikeres vagy és elég pénzed van, ami azt jelenti, hogy nagyon sok elégedett ügyfelünk van. Az előadásról szól.
 • Díjnyertes weboldal nagyobb figyelmet hív fel. Például biztosan képes lesz felhívni a média figyelmét, és ez több lefedettséget és nagyszerű lehetőséget jelent üzleti vállalkozásának terjesztésére és bevételének növelésére. A médiában való megjelenés viszont növeli a figyelmet, amelyet a helyi és a globális kilátások kapnak.
 • Mindenki online A statisztikák azt mutatják, hogy a világ egész lakosságának több mint egyharmada fér hozzá az internethez, és hogy az online vásárlás egyre növekszik az év múlásával (és ez már elég nagy). Ez azt jelenti, hogy jelen kell lennie az interneten. És ha díjnyertes weboldala van, ez a jelenlét nagyobb és erősebbé válhat.
 • Javíthatja SEO eredményeit díjnyertes weboldallal. A webhely díjának megnyeréséhez hatékony internetes marketing eszköznek kell lennie, amely képes növelni a kapott forgalmat. Önnek rendelkeznie kell egy optimalizált, reagáló és felhasználóbarát webhellyel is, ha a legjobb weboldal díjaira szeretne belépni, ezért logikus, hogy SEO eredményei jobbak lesznek, ha sikerül létrehozni díjnyertes weboldalt..

Hogyan lehet díjnyertes webhelyet létrehozni?

Most, hogy tudja, hogy mennyire fontos egy nagyszerű weboldal, különösen üzleti szempontból, most beszélhetünk azokról a dolgokról, amelyeket megtehetsz webhelyének fejlesztése érdekében, és egy olyan komoly versenytárssá válhat, amely kiemelkedik és díjakat nyerhet. Ehhez kövesse 5 egyszerű lépésünket.

1. Felépítés és navigáció

A jó, szilárd felépítés és a navigáció a webhelyén elősegítheti egy egységes, átlátható és felhasználóbarát webhely létrehozását. Ha a webhelyét túlságosan bonyolultvá teszi a navigáláshoz, a potenciális ügyfelek gyorsan elveszítik érdeklődését és elhagyják webhelyét. Ez azt jelenti, hogy a navigációt a lehető legegyszerűbbé kell tennie, hogy a látogatók gyorsan és bármilyen probléma nélkül eljuthassanak a kívánt helyre.

Ebben az esetben a „kevesebb több”, az igazi. Az egyszerűség kifizetődik, amikor webhelyének kialakításában van, és meg kell győződnie arról, hogy az elrendezése egyszerű és a navigáció könnyen kezelhető. Gondoskodnod kell arról, hogy a termékek vagy szolgáltatások területe jól látható legyen a honlapon, és elérhető legyen. A navigációs sávnak egyértelműnek kell lennie; nem akarja, hogy a látogatók órákba jussanak, hogy megtanulják, hogyan kell használni. Reagálnia kell, függetlenül attól, hogy mobiltelefonról vagy asztali számítógépről érkezik-e.

A webhely használhatóságának ellenőrzésének legjobb és egyszerűbb módja a 3 másodperces szabály alkalmazásával történő tesztelés; az Internet verzió, természetesen. Ezt a szabályt az 1990-es években fejlesztették ki a webes tervezők, és ezt a közösséget az egész világon elfogadják. Ez a szabály azt írja elő, hogy webhelyének teljes figyelmet kell fordítania a látogatókra egy három másodpercnél nem hosszabb időkereten belül. Ha ennél több időre van szüksége a kilátások bevonásához, akkor minden bizonnyal el fogja veszíteni őket. Lehet, hogy nem veszít el mindent, de a látogatók többségét biztosan.

Ha meg akarja győződni arról, hogy webhelye megfelelő-e ahhoz, hogy megfeleljen ennek a tesztnek, akkor minden tartalmat egyértelművé kell tennie, és könnyen érthetővé kell tennie. Ne használjon túl sok minőségi grafikát minden oldalon; csak néhányan csinálják a trükköt. Ezenkívül meg kell próbálnia olyan stratégiát kidolgozni, amely felhívja a látogatók figyelmét a webhelyén található legnépszerűbb információkra. Akár barátait, akár családtagjait használhatja egy kísérletben, hogy megnézze, meddig tart a navigálás az Ön webhelyén. Ez megadhatja a szükséges információkat a webhely használhatóságáról.

2. Vizuális élmény

Egy másik fontos tényező, amely díj szempontjából nagy hatással van webhelye teljesítményére, a vizuális élmény, vagy egyszerűen fogalmazva: a vizuális formatervezés. A vizuális élmény sokkal több, mint pusztán egy gyönyörű honlap. Kiváló minőségűnek, relevánsnak és megfelelőnek kell lennie a látogatók számára, valamint az üzenetnek, amelyet át kell adnia. Webhelyének kialakítása lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megtapasztalják azt, és jobban érdeklődjenek a tartalma iránt.

Annak érdekében, hogy vizuális élményt hozzon létre, amely segíti a látogatók elkötelezettségét, webhelyének simának, könnyen kezelhetőnek, navigálhatónak és kifinomultnak kell lennie. Ez nem azt jelenti, hogy a vizuális élmény létrehozása véget ér a weblap tervezésekor, hanem ez magában foglalja a megfelelő szóköz használatát is.

A webhely különböző elemeit kísérő üres tereket fehér térnek nevezzük. Ha a fehértérképet úgy használja, ahogyan kellene, akkor elegáns légkört teremthet és javíthatja a márka pozicionálását. Ezenkívül a fehér hely javíthatja a látogatók és a közönség tartalmának megértését.

Ez a megközelítés minimalista, esztétikus és karcsú, és megfelelő használat mellett rendkívül szép is. Ha egy tartalom túl zsúfolt, még akkor is, ha a tartalom vizuális jellegű, a látogatók kaotikusan és zavartan érzik magukat. Ez az oka annak, hogy a díjnyertes webhelyek a legtöbb esetben egyszerűséget alkalmaznak, és jól használják a fehér tereket.

3. Tartalom

Annak érdekében, hogy webhelye vonzó legyen a közönség számára, megfelelő és magas színvonalú tartalmat kell létrehoznia. Ennek a tartalomnak relevánsnak kell lennie a látogatók számára, ugyanakkor tömörnek és könnyen érthetőnek kell lennie. A webhelyén létrehozott tartalom nagymértékben beszéli a vállalkozást, a nézőpontot és az üzleti mottót. Informatívnak, segítőkésznek és vonzónak kell lennie. Azt is viccesvé teheti, amely jó hangulatban hagyja a látogatókat, és mindig többet akarnak.

Egy másik dolog, amire gondolnia kell a tartalom megfontolásakor a SEO szabályok. Ha azt akarja, hogy webhelye jól működjön, akkor meg kell ismernie a SEO-t, és mit tehet a tartalom SEO-barát fejlesztése érdekében, hogy magasabb rangot szerezzen a Google-on és más keresőmotorokon. Ez valószínűleg nem segít nyerni díjat webhelyéért, de biztosan segíthet bevételének növelésében, valamint vállalkozásának fejlesztésében és bővítésében.

Amikor átgondolod a tartalmat, és hogy ez hogyan befolyásolja webhelyének népszerűségét és általános teljesítményét, fontolóra kell vennie egy másik fontos módot, amellyel javíthatja ezeket a dolgokat. Az ügyfél-értékelések és az exkluzív ajánlatok hozzáadásával elősegítheti közönségének elkötelezettségét és érdeklődését az iránt.

Ez különösen igaz, ha van olyan webhelye, amely e-kereskedelem alapján működik. Néhány pozitív vásárlói vélemény és néhány exkluzív ajánlat, kuponkód vagy bármilyen egyéb promóció megjelenítheti a látogatókat a kívánt lépésekben – a termékek vásárlásában. Az Ön konverziós ráta előnyei lesznek ezeknek a dolgoknak, de ne feledje, a 3 másodperces szabályt, amelyet már említettünk. Mindezt szervezett és vonzó módon kell megjeleníteni.

4. Sebesség és egyszerűség

Az egyszerűségről már beszéltünk, amikor a webhelyén a navigációról beszéltünk, de most újra megbeszéljük az átváltási árfolyam növelése szempontjából. A konverziós ráta növeléséhez egyszerű és rövid fizetési folyamat szükséges. A pénztár folyamatának egyszerűvé tétele és ösztönzése sok látogató számára ösztönözni fogja a szükséges termékeket. Jó példa erre az Amazon, mivel egy kattintással történő vásárlási lehetőséget kínálnak a már egyszerűsített fizetési folyamat mellett.

Az egyszerűség mellett közvetlenül a sebesség, ha a webhely funkcionalitása kérdéses. Egyszerűen megjelenésének vagy kialakításának köszönhetően nem lehet díjnyertes webhely. A funkcionális tulajdonságok ugyanolyan fontosak, és a sebesség az egyik legfontosabb dolog, amiben aggódnia kell.

Még egyszer, ez különösen igaz az e-kereskedelmi webhelyekre. Az oldalak betöltésekor a lassú sebesség, valamint a mobiltelefonokon és eszközökön a webhellyel kapcsolatos problémák minden bizonnyal negatívan befolyásolják az átváltási arányt. Ez természetesen negatív hatással lehet az általános vállalati bevételekre is. Különböző statisztikák azt mutatják, hogy az online vásárlók csaknem fele nem vár több mint három másodpercet egy oldal betöltéséig, és hogy a webhely teljes sebessége fontos szerepet játszik a szóban forgó weboldalhoz való lojalitásában..

A sebesség javításának legegyszerűbb módja az, ha a mérnökei foglalkoznak vele, de vannak bizonyos dolgok, amelyeket megtehetsz a webhely sebességének növelése érdekében. Használhatja a böngésző gyorsítótárazását, a céloldal átirányítását gyorsítótárba helyezheti, CDN-t használhat, minimalizálhatja az átirányításokat, minimalizálhatja a kódjait, elkerülheti a rossz kéréseket stb..

5. Használjon adaptív tervezést

Az érzékeny weboldal megléte olyan feltétel, amelyet figyelembe kell venni bármilyen díj odaítélésekor. Az adaptív kialakítás lehetővé teszi a tartalom és az elrendezés megjelenítését bármilyen eszközön, például számítógépeken, mobil eszközökön, e-olvasókon, laptopokon stb..

Az adaptív kialakítással rendelkező weboldal létrehozása olyan befektetés, amely többféle módon megtérül. Először is optimalizálja azt, ahogyan a látogatók sok eszközön együttműködnek az Ön webhelyével. Másodszor, növeli a keresőmotor forgalmát, ami azt jelenti, hogy pozitív SEO hatással is rendelkezik. A reagáló tervezés legnagyobb előnye azonban az egyszerű számok. Minél több eszközt fed le, annál több látogató lesz, és ez remekül szolgál az üzleti életben.

Egyéb előnyök mellett kiemelkedik a reagáló weboldal költséghatékonysága. Ahelyett, hogy két külön webhelyet kellene létrehoznia, hogy ugyanazt a közönséget lefedje, ezt megteheti egy webhely áráért. A karbantartási költségek szintén nagyon alacsonyak, és ez egy másik módja annak, hogy a reagáló formatervezés hosszú távon kifizetődő legyen.

Telepítse ma csodálatos webhelyét!

Válassza a BlueHost lehetőséget & WordPress a díjnyertes webhely felépítéséhez!

Indítás most “

Csomagolás fel

Ne felejtsd el, hogy a díjnyertes weboldal olyan sok szinten jótékony hatással lehet, és elősegítheti vállalkozása sikeresebb fejlődését, mint amit valaha is elképzeltek. A technológiai fejlődés szóval, amelyben élünk, a nagyszerű weboldal valószínűleg még fontosabb, mint egy nagyszerű termék. Reméljük, hogy tippeink és trükköink hasznosak lesznek, amikor elkezdi létrehozni webhelyét, és hamarosan díjnyertes webhelyet fog létrehozni..

Kiemelt kép A Freepik tervezte

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map