A 10 legfontosabb ok, amelyet a CMS-t választania kell a webhelyéhez

okok miatt választania kell a weboldalt webhely készítésére


A tartalomkezelő rendszerek (CMS) kezdik uralni az utat az emberek weblapjainak létrehozásában. A statikus oldalak szerverekre történő feltöltésének tradicionális módja elavulttá válik, és bár egyes vállalkozások továbbra is erre a módszerre támaszkodnak, az emberek többsége elismeri annak korlátozásait, és inkább a CMS-t választja. A tartalomkezelő rendszer eszköz-, alkalmazás- és szoftvercsomag, amely támogatja a digitális tartalom létrehozását és kezelését. A tartalom létrehozását, módosítását és a weboldal kezelését könnyen elérhetik azok a felhasználók is, akik nem rendelkeznek például egy webmester hatalmas műszaki ismereteivel. A CMS egy szerver oldali szoftver, amely webböngészőn keresztül érhető el, ezért nincs szükség kliens szoftver telepítésére.

Ha már van tapasztalata a weboldalak készítésében, akkor valószínűleg tisztában van a CMS számos előnyeivel, és máris használja. Kezdőként azonban valószínűleg azon gondolkodik, miért kellene CMS-t használni a webhelyéhez? Ha szeretné megtudni, hogy miért a tartalomkezelő rendszer a legjobb választás egy webhely létrehozására, olvassa el a 10 legfontosabb okot, amelyek alapján a webhely CMS-jét kell választania:

1. Időtakarékos sablonok & témák

Ahelyett, hogy dolgokat építenének a semmiből, a tartalomkezelő rendszerek kedvelik WordPress vagy Drupal jönnek a beépített oldalsablonokkal, amelyeket tovább testreszabhat és hozzáadhat funkcionálisan az oldalak létrehozásához, és szükség esetén megőrizheti az egységességet webhelyének fejlődésével. A fejlesztési és telepítési idő lerövidül, lehetővé téve, hogy webhelye, blogja, fóruma vagy az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely gyorsan és gyorsan működjön. A témák a CMS előnyei, mivel időt spórolnak meg webhelyének tervezésénél. Adjon hozzá bővítményeket az egyenlethez, és soha nem akar visszatérni a tradicionális webhely-készítési módszerekhez.

2. Felhasználóbarát

Egy másik ok, amiért érdemes a CMS-t választania, mert technikai hozzáértéssel nem rendelkezők számára lehetővé teszi a gyors felzárkózást a CMS használatához kapcsolódó know-how-val. Az egyik legjellemzőbb és legbarátabb tartalomkezelő rendszer a WordPress, amelyet professzionális és nem szakemberek is használnak, mivel webhelyének kezelése és karbantartása kódolás nélküli erőfeszítésgé válik. A WordPress egy nyílt forráskódú és ingyenes szoftver is, így bárki szabadon használhatja.

3. Tartalom-orientált

A műszaki ismeretek és a formatervezés elkészítése nélkülözheti a tartalom létrehozását és közzétételét menet közben. Ez lehetővé teszi, hogy a minőségi tartalom létrehozására összpontosítson, javítsa a SEO-t, növelje a forgalmat az Ön webhelyén, és jobb konverziót érjen el.

4. Több szerkesztőt támogat

Ha szüksége van valakire a blog kezelésére, egy másik személyre a termékek és termékleírások feltöltésére, a CMS lehetővé teszi, hogy különböző engedélyekkel adjon különféle embereknek hozzáférést webhelyének egyes területeihez koncentráltan és korlátozott módon, anélkül, hogy felfedné a az egész weboldalon a jogosulatlan felhasználók által végrehajtott változtatásokra.

5. Támogatja a globális változásokat

CMS használatakor globális változtatások végrehajtása a webhelyen lehetséges anélkül, hogy külön fájlokat kellene frissíteni vagy megváltoztatni. Függetlenül attól, hogy meg kell változtatnia a fejléceket, a logót vagy más hasonló szempontokat, megteheti az egész webhelyén, ezért megkönnyíti a tartalom karbantartását és frissítését. Ezenkívül nagy rugalmasságot biztosít a gyors változtatások végrehajtásában, például egy kapcsolatfelvételi űrlap kicserélése vagy a cselekvésre ösztönzés gomb egyes aspektusainak módosítása, vagy egy teljesen új dizájn hozzáadása a webhelyhez. Mindez azt jelenti, hogy jobban tud reagálni ügyfelei igényeire, ami bizonyos rugalmasságot biztosít az Ön webhelyén.

6. Támogatja a fejlett funkciókat

Beépülő modulok vagy beépített elemek használatával olyan funkciókat adhat hozzá a webhelyéhez, mint például űrlapok vagy eseménynaptárok, amelyeket a CMS határain kívül nehéz végrehajtani. E funkciók megvalósításának képessége azt jelenti, hogy a webhelyén olyan dolgokat érhet el, amelyek egyébként rendkívül időigényesek és megvalósíthatatlanok.

7. Megnövelt biztonság

A CMS-környezet elég biztonságos lehet, különösen megbízható beépülő modulokkal történő használat esetén, és rendszeresen frissítve. Ha sok plugint telepít, a WAF (Web Application Firewall) használata megvédi a nem megbízható pluginek által okozott sérülékenységeket..

8. Csökkentett költségek

Az olyan dobozban lévő megoldások, mint maga a CMS és annak kiterjesztései, amelyek témák és beépülő modulok formájában jelennek meg, csökkentik az egyéni CMS felépítésének vagy a webhely régi építkezésének költségeit. Az idő múlásával, ahogy a weboldaltulajdonosok jobban megismerik a tartalomkezelő rendszer belső működését, a külső műszaki segítség igénye is csökken, és ezzel együtt a költségek is alacsonyabbak lesznek.

9. Elemző eszközök

A CMS lehetővé teszi a harmadik felek SEO és elemző eszközeinek integrálását, amelyek betekintést nyújtanak a tartalom felhasználóira gyakorolt ​​hatására. Ezek az eszközök lehetővé teszik a szöveges tartalom, a nyitóoldalak, a kapcsolatfelvételi űrlapok, a cselekvésre ösztönző gombok, a videók és a webhely egyéb szempontjainak teljesítményének nyomon követését, amelyek célja a közönség felkeltése és egy erős és aktív ügyfélkör létrehozása. . Ezek a betekintések segítenek optimalizálni webhelyének vagy online áruházának számos elemét, például az ügyfélszolgálatot, az ügyfelek fizetési folyamatát, a kapcsolatfelvételi űrlapot stb., És megnézni, hogy mely változások konvertálják jobb.

10. Teljes ellenőrzés

Valószínűleg a legnagyobb oka annak, hogy rövid idő alatt ellenőrizheti webhelye minden aspektusát, a formatervezéstől egészen annak tartalmáig, ezért a weboldal CMS-jét kell választania. A CMS egy olyan üzleti eszköz, amely felhatalmazást ad feladatok kiosztására, felügyeletére, az előrehaladás ellenőrzésére, és megadja a szükséges eszközöket a tartalom leghatékonyabb és legegyszerűbb létrehozásához és kezeléséhez..

Számos más oka van annak, hogy a CMS-eket miért használják a weboldal készítéséhez. Méretezhetőségük, alkalmazkodóképességük és testreszabhatóságuk, valamint közvetlenségük mind eleme, amelyek segíthetnek lépést tartani a mai weboldal-kialakítási trendekkel, a felhasználói élmény trendeivel, a keresőmotorok minőségi és ipari irányelveivel. A CMS-rel sokkal könnyebb lesz a munkája, és az idejét jobban költi más, a termelékenyebb vállalkozás működtetéséhez szükséges feladatokra. Tartalomkezelő rendszer nélkül is működtethet webhelyet, de miért tenné?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map