5 legjobb InMotion tárhely-alternatíva – Webtárhely és domain név regisztráció

legjobb inmotion-hosting-alternatívák


Az InMotion az üzleti élet egyik legjobbja, nem kétséges. Nem csak azért, mert stabil és gyors szolgáltatással, valamint ingyenes ügyfélszolgálattal büszkélkedhetnek, hanem valójában olyan társaság, amely mindent megtesz az ügyfél érdekében. Egy biztos, minden bizonnyal megkap minden fillért, ha megcímkéz velük. Ingyenes hasznos szolgáltatásokat is kaphat, például SSD tárolást, biztonsági mentéseket, webhelyek áttelepítését, alkalmazásokat és még sok minden mást.

Az InMotion több mint 300 000 domain számára ad otthont és jó okokból. Szervereik nagyon jól teljesítenek, átlagosan 500 milliszekundum töltési időkkel büszkélkedhetnek, és egy átlagos évben átlagosan 99,98% -os rendelkezésre állási idővel rendelkeznek. Ami azt jelenti, hogy szerverük bármely weboldala folyamatosan elérhető lesz nagy sebességgel. Mint ahogyan a weboldalukon hirdetik, az InMotion vezető szerepet tölt be az ügyfélszolgálatban, és nem teljesítik ezt az állítást. A képviselőiknek 2-3 percet kell igénybe venniük, ha az élő csevegés során válaszolnak egy kérdésre.

Nem találtam, hogy az InMotion a szolgáltatás lényegében valamelyikre hiányoljon, ezért ésszerű, hogy az alapvető megosztott tárhely-tervek havonta 3,99 dollárba kerüljenek. Sok olcsóbb lehetőség kínál odakinn hasonló kiváló minőségű szolgáltatásokat, amelyeket ma áttekintek. Fontos megemlíteni, hogy egyik sem kínál olyan magas színvonalú szolgáltatást, amilyen következetesen az InMotion. Még a friss felhasználók számára is lehetővé teszik a szolgáltatások kipróbálását 90 napos pénz-visszafizetési garanciával. Ez egy bizonyság arról, hogy bíznak abban a tényben, hogy nincs oka elhagyni őket.

Ha néhány dollárral olcsóbban keres, vagy csak azt akarja tudni, hogy milyen egyéb lehetőségei vannak, íme néhány alternatíva az InMotion számára, amelyeket határozottan ajánlhatok. Nem fogom átnézni az összes szolgáltatást, csak a legnépszerűbbet, így könnyebb a fejed köré helyezni azt, amit minden vállalat kínál.

Web Host
Promóciós ár
hostgator legjobb ipage alternatíva3,95 USD / hónap
bluehost legjobb ipage alternatíva3,95 USD / hónap
ipage legjobb ipage alternatíva1,99 USD / hónap
a2hosting legjobb ipage alternatíva3,92 USD / hónap
godaddy legjobb ipage alternatívaHavonta 2,99 USD

Az alábbiakban részletesebben bemutatom az egyes webtárhely-szolgáltatókat.

HostGator

Látogasson el a fogadóra »

Hostgator-best-inmotion-alternatívaA HostGator az internetes tárhely-üzlet Moby Dickje. Ha ezt olvassa és időnként felkeresi a YouTube-ot is, pontosan meg fogja látni, miért. Ezenkívül a világ egyik legnagyobb webtárhely-szolgáltatója, több mint 9 millió domain nevet tárolva. A HostGator partnere a Linux és a Cisco is. Nehéz is olyan videóval találkozni, amely nem készteti a HostGator hirdetésének megnézését az indulása előtt. A HostGator rengeteg erőforrást igényel önmagának hirdetésére, és már több mint 10 éve működik ezzel. Nem csak a minőségi webtárhelyről beszélnek, hanem azt továbbítják. A felhőalapú szolgáltatásaik bevezetése óta ez a cég az egyik kedvencem.

Teszteredményeim a Baby Cloud tervről:

 • Uptime: 99,99%
 • Oldal betöltése sebesség: 520 ms

Ez egy kiemelkedő ajánlat, amelyhez kevés más cég is képes megfelelni. Valójában még azt sem gondolom, hogy havonta 3,95 dollárért kapsz ilyen hatékony szolgáltatást. Értékét növeli a HostGator ügyfélszolgálata. Nem teszik meg, hogy 15 percnél tovább várjon a válaszadásra, és képviselőik meglehetősen tájékozottak. Eddig barátságosan beszéltek velünk és láttak minden problémát.

Ingyenes cuccokról a HostGator nem hiányzik. Kiváló biztonsági eszközöket kínálnak, védik Önt a DDoS támadások ellen, és SSL tanúsítvánnyal rendelkeznek a webhely tranzakcióinak feldolgozására. Továbbá, ha már van meglévő webhelye valahol másutt, akkor azt ingyenesen migrálják. Mindemellett a HostGator cPanel nagyon felhasználóbarát, hogy még az ötéves unokaöccse is tudjon egy kis idő múlva használni. Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik tervet választja, a részletes útmutatóban elmagyarázom az egyes HostGator-terveket.

A HostGator egyetlen problémája az iparági szokásos árképzési trükkök, amelyek megkövetelik, hogy kétéves előfizetéssel rendelkezzenek a meghirdetett árak elérése érdekében. Megengedheti magának az adatok biztonsági másolatának manuális készítését is, de ha ésszerű biztonsági másolatot szeretne, évente külön kell fizetnie 15,95 dollárt..

Bluehost

Látogasson el a fogadóra »

Bluehost-best-inmotion-alternatívaA BlueHost nagyszerű csillag a kezdők, a blogírók és általában a WordPress felhasználók között. Nagy népszerűsége az alacsony áraknak és a WordPress kiemelkedő támogatásának köszönhetően. Ez szilárd okot ad a WordPress.org számára, hogy a 3 tárhely-ajánlás között szerepeljen. Nagyon jól teljesítenek egy tárhelyszolgáltatás alapvető szempontjain is, mivel szilárd működési időt és gyors oldalbetöltést kínálnak. Ügyfélszolgálatuk azonban nagyon kívánatos marad, mivel átlagosan körülbelül 40 percet vesznek igénybe a felhasználók válaszadása.

A BlueHost már meglehetősen jól beépült a webtárhely-üzletbe, és tudják, hogy számukra a kezdők elsődleges célpontja. Ennek első oka az a tény, hogy szinte minden WordPress felhasználó tud róluk és erős támogatást nyújt a rendszerhez. A második ok az a tény, hogy az első megosztott tárhely tervük 2,95 dollár / hónap. Itt vannak a legnépszerűbb szolgáltatás alapjai:

A BlueHost alaptervével kapcsolatos teszt eredményeim:

 • Uptime: 99,98%
 • Oldal betöltése sebesség: 530 milliszekundum

Ingyenes cucc: domain név, alkalmazásintegrációk, drag and drop site builder, jó biztonsági lehetőségek.

Amikor a WordPressről van szó, kevés cég optimalizálja rendszereit ehhez. Ezért kínál a BlueHost Menedzselt WordPress tárhelyet. Annak ellenére, hogy ez nem a legolcsóbb hosting típusú szolgáltatás, amelynek ára 19,99 USD / hónap és 49,99 USD / hónap között van, sok a súlya a vállán. Biztos lehet abban, hogy egy szakértői csoport gondozza a WordPress webhelyet. Gondoskodnak arról, hogy az folyamatosan naprakész, biztonságos és kezelni tudja a felmerülő kérdéseket. A cég teljes felelősséget vállal az Ön webhelyéért és annak teljesítményéért, és csak annyit kell tennie, hogy használja.

Mindent figyelembe véve a BlueHost hihetetlenül olcsó és szilárd szolgáltatást kínál, egy könnyen kezelhető kezelőpanellel, amely tökéletesen elérhető kezdőknek. Rengeteg online forrása van, amelyekből tanulhat, de egy kicsit várnia kell, ha kapcsolatba akar lépni ügyfélszolgálattal. Ezenkívül nem kínálnak ingyenes webhely-migrációt, és 3 éves előfizetésre van szükségük annak érdekében, hogy alacsonyabb bevezető árakat kapjon. Nem cukorkaból vagy szivárványból készül, de a BlueHost jó választás, ha a WordPress webhelyet a lehető leghatékonyabban kívánja futtatni..

iPage

Látogasson el a fogadóra »

Ipage-best-inmotion-alternatívaAz iPage az egyik legolcsóbb tárhelyszolgáltatást kínálja. Erre gondolok, hogy furcsán olcsók, havonta 1,99 dollárt kínálnak tárhely-terveket. A társaság az Endurance International Group tulajdonában van, amely számos más hosting társaságot hozott nekünk, mint például a BlueHost, a FatCow, a VPSLink, a JustHost, a HostMonster és így tovább. Hatalmas társaság, amely vegyes érzelmeket vált ki ügyfeleik körében az egész világon. De vajon az iPage valami jót kínál-e egy igazán olcsó szolgáltatás mellett? Lássuk.

Íme a teszteredményeim a megosztott alaptervben:

 • Uptime: 99,96%
 • Oldal betöltése sebesség: 884 ms

Ez nem a legjobb odakint, de valóban furcsaság olcsó. Nem számítottam arra, hogy jó ügyfélszolgálatot kapnak, de az iPage tévesnek bizonyult. Megfelelő támogatást nyújtanak e-mailen, élő csevegőn és telefonon keresztül, körülbelül 20 percet vesz igénybe a kérdéseink megválaszolásához. De ebben a tekintetben vegyes vélemények vannak, ezért a legjobb, ha még mielőtt vásárolnának a szolgáltatásukba, ellenőrizd őket. Az iPage némi pozitivitást váltott ki bennem, amikor láttam, hogy nem használják az egyéb árképzési trükköket. Annak ellenére, hogy nevetségesen olcsók, az alacsony bevezető árat mindössze 12 hónapos előfizetéssel biztosítják. Semmi jobb, mint egy előre megadott árcímke, amely bizalmat ad a márkának.

A tisztességes, méltányos árú szolgáltatás mellett javított biztonsági lehetőségeket is kap. Az iPage a SiteLock-szal, a kiberbiztonsági céggel társul. Szoftvereik segítenek megakadályozni a biztonsági megsértéseket, és rendszeresen ellenőrizni fogják az Ön webhelyét a rosszindulatú programok ellen. Ezenkívül eltávolítja a rosszindulatú szoftvereket is, attól függően, hogy melyik iPage-tervet használja. A legnagyobb biztonsági intézkedés az, hogy rendszeres biztonsági másolatot készít a webhelyéről, amelyet az iPage minden nap megtesz az Ön számára. A legtöbb társaság külön díjat számol fel a szolgáltatásért, de az iPage ingyenesen fogja nyújtani.

Az iPage integrálódik és jól játszik harmadik fél alkalmazásaival is, mint például a PayPal, a Google Apps és a különféle e-kereskedelmi platformok. Bónusz-jóváírást nyújtanak a Google AdWords, Yahoo! és Bing.

Bár mindez nagyon jól hangzik, az iPage negatív meglepetésekkel is tele van, az első az, hogy nincs cPanel. Minden host szolgáltató rendelkezik cPanel-lel, de az iPage inkább egy kevésbé ismert szoftverrel, a vDeck néven működne. Működik, de a cPanel még mindig felhasználóbarátabb, mint a vDeck. Ezenkívül, ahol az iPage lehetővé teszi, hogy rengeteg készpénzt takarítson meg, végül többet fognak tőled vállalni. Ön feliratkozhat egy nagyon olcsó szolgáltatásra, de ha az időszak lejár, havi 8 dollárba kerül a terv megújítása – Ez egy őrült 350% -os áremelkedés! Tehát kiderül, hogy az iPage elég trükkös, és jobb lenne, ha másik alternatívát használna.

A2Hosting

Látogasson el a fogadóra »

A2Hosting-best-inmotion-alternatívaLehet, hogy az A2Hosting nem lesz olyan népszerű, mint a BlueHost vagy a HostGator, ám igazán jó hosting szolgáltatást kínálnak. Széles tárhely-tervet kínálnak, például megosztott tárhelyet Linux és Windows platformon, kezelt és nem kezelt VPS terveket, dedikált szervereket, viszonteladói tárhely terveket, domain regisztrációt és egyéb online megoldásokat. A legolcsóbb tárhely-terv a Lite Linux megosztott terv, amely havonta 3,92 dollárral kezdődik. Ez csak egyetlen webhely tárolását teszi lehetővé, tehát azt javaslom, hogy már a kezdetektől vegye figyelembe a Swift tervet.

Kutattam néhány kutatást az A2Hosting szolgáltatásról, és többnyire pozitív értékeléseket találtam, de szerettem volna biztosítani magam. Tehát végeztem néhány tesztet.

Teszteredményeim a megosztott Swift Plan (Linux) rendszeren:

 • Uptime: 99,97%
 • Oldalbetöltési sebesség: 509ms

Mind az üzemidő, mind az oldal betöltése ideális. Megfelelő támogatást kapnak e-mailen és élő csevegésen keresztül. A telefonos támogatás egy pincér játék. Nem zavarom, hogy megpróbálom felhívni őket segítségért. Csak nem érdemes 20-25 percig telefonon maradni, és várni, hogy valaki válaszoljon. Bonyolultabb kérdések esetén csak írjon egy e-mailt.

Közös tervük jellemzők szempontjából durva. Mint korábban említettem, nem választanám a Lite tervet, mert a webhelyek száma korlátozott. Minden megosztott terv korlátlan RAID-10 tárolást és korlátlan átvitelt tartalmaz. Az ingyenes SSL-tanúsítvány a Let’s Encrypt segítségével minden tárhely-terv portja. A CloudFlare ingyenes CDN szintén szerepel az összes tervben.

Ha át szeretné vinni a webhelyet az InMotion-ról az A2Hosting-ra, akkor ingyenesen áttérnék a webhelyet és a cPanel-fiókot..

Az Anytime pénzvisszafizetési garancia szintén valami egyedi ebben a társaságban. Ne feledje, hogy a teljes visszatérítés csak a regisztrációt követő 30 napon belül kerül kifizetésre.

Az A2Hosting jó tárhely-szolgáltató és kiváló alternatíva az InMotion számára.

Hajrá apu

Látogasson el a fogadóra »

GoDaddy-best-inmotion-alternatívaA GoDaddy a világ egyik legismertebb domain regisztrátora, amely felügyelt WordPress tárhely szolgáltatásokat kínál. Gyors, biztonságos és teljesen kezelt WordPress-tárhely-megoldásokat kínálnak, amelyek sok munkát és izzadságot takarítanak meg Önnek. Havi 1,00 dollárért készítheti kezdetét az első tervükre. Ezenkívül ingyenes domaint kapnak, ha feliratkoznak éves tervükre. Tehát érdemes legalább megnézni őket, bár olvastam néhány csúnya véleményt, miszerint néhány évvel ezelőtt a cég sokkal jobb volt. De még mindig meg akartam látni.

Itt vannak a teszteredményeim a megosztott tárhely-gazdaságossági tervről:

 • Uptime: 99.04%
 • Oldal betöltése sebesség: 500 ms

Az üzemidő elég megbízhatónak tűnik, de ne feledje, hogy a 99,04% -os rendelkezésre állás azt jelenti, hogy webhelye legalább két órán keresztül nem működik egész évben. Webhelyét Linux vagy Windows alapú megosztott szerverek tárolják, attól függően, hogy mit választ. Mert ugyanúgy, mint bármely más hosting társaságnál, a Windows alapú szerverek drágábbak.

Ezenkívül havonta 29,99 dollár VPS-tárhelyet és 129 dollárért még jobb tervet nyújtanak. Ugyancsak megteszik a további mérföldet, és felügyelt WordPress-tárhelyet nyújtanak. Ingyenes weboldal-készítővel is rendelkezik, amelynek segítségével webhelyet hozhat létre a drag and drop elemekből. Ügyfélszolgálatuk elég megbízhatónak tűnik, körülbelül 10 percet vesz igénybe a lekérdezés megválaszolása.

Összességében úgy tűnik, hogy a GoDaddy további mérföldet tesz annak érdekében, hogy kielégítse ügyfeleit és a lehető legjobb web hosting szolgáltatást kínálja számukra.

Következtetés

Bár véleményem szerint nem igazán érdemes egy már létező InMotion-fiókról a másikra váltani, de minden vállalat más. Ha valami mással kell mennie, akkor a HostGator lesz az első, a BlueHost pedig a második legjobb lehetőség, amellyel együtt dolgozhat. Talán a GoDaddy is érdemes kipróbálni.

Remélem, élvezte a cikk átolvasását, és hogy segítettünk valami új megismerésében ma!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map