5 legjobb Drupal alternatíva – Legjobb nyílt forrású CMS a professzionális webhelyek felépítéséhez

legjobb drupal alternatívák


A Drupal az első három legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer között az interneten. A fejlesztők támaszkodnak rá, mivel strukturált megközelítést biztosít, amely interoperábilis, moduláris kódrendszerhez vezet, amelyet hatalmas célokra lehet felhasználni. Ez a rendszer magában foglalja a fórumokból, az e-kereskedelmi webhelyekről, a tartalomkezelő rendszerekből és a blogplatformokból származó legjobb biteket. Használható publikációs, e-kereskedelmi és kommunikációs célokra, ezért fejlesztői ezt közösségi kiadói rendszernek hívják.

A Drupal nagyon rugalmas, és gondoskodik arról, hogy bármikor módosíthasson, amikor csak akarja. Alkalmazás-fejlesztési keretként is felhasználható. Ez sok fejlesztőt vonzott rá, mivel bonyolult alkalmazások fejleszthetők rajta keresztül, a lehető legnagyobb átláthatósággal az elejétől a végéig.

Ez a nyílt forráskódú CMS több mint egymillió online alkalmazást és webhelyet biztosít ingyenesen, és egy hatalmas közösség támogatja. A benne élő emberek következetesen azon dolgoznak, hogy jobbá tegyék a Drupalt, létrehozva azokat a bővítményeket és bővítményeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a következő szintre működjön.

A Drupal használatának előnyei

A Drupal valószínűleg az egyik legfejlettebb tartalomkezelő rendszer. Olyan funkciókat kínál, mint a fejlett felhasználói menedzsment, menükezelés és tartalomtípus-menedzsment. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően sokkal könnyebb egy fejlett blog, közösségi média platform futtatása, és a weboldal teljes tartalmának létrehozása, ideértve a blogokat, videókat, szövegeket, statisztikákat és egyebeket.

A Drupal nagymértékben testreszabható, így mind a tervezők, mind a fejlesztők megvalósíthatják ötleteiket. Nagyon jól kezeli a tartalomtípusokat, és erőteljes taxonómiájával lehetővé teszi a tartalom felvételét, megkönnyítve a megkeresett kulcsszavak célzását.

A vállalatok gyakran használják a Drupal-t, mert sok beágyazott funkcióval és funkcióval sokkal gyorsabbá teszi a fejlesztési folyamatot. Ezek stabil, megbízható, biztonságos és kezelhető funkciók sorát kínálják webhelyek és alkalmazások fejlesztéséhez. Így van ez a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer összehasonlítva sok iparágvezető, vállalati szintű tartalomkezelő rendszerrel.

A Drupal számos témával és bővítménnyel elérhető, így útközben is könnyen testreszabható. Könnyen képes kezelni a privát webhelyeket, és megtanulhatja, hogyan kell gyorsan használni. A Drupal azonban legjobban vállalati célokra használható. Kiválóan képes kiszolgálni a vállalkozás változatos igényeit és igényeit. Semmilyen módon nem tökéletes, de ebben a helyzetben nincs szoftver. Jó dolog az, hogy teljes mértékben módosíthatja ezt a szoftvert az egyéni igényeinek megfelelően, és beállíthatja úgy, hogy alkalmazza az alkalmazottainak, a képzettségi szintjüknek, a költségvetésének és a vállalkozást érintő bármely egyéb szempontnak. Ha olyan rendszert keres, amely nagyon jól kezeli a B2B webhelyeket, akkor a Drupal az út.

Noha más népszerű tartalomkezelő rendszerek is használhatók, ha nem az a célja, hogy nagyvállalati szintű webhelyet hozzon létre,.

A legjobb önellátó Drupal alternatívák

Ha Ön blogger vagy olyan személy, akinek nincs sok a webhely felépítéséhez szükséges műszaki ismeretekkel, örömmel fogja tudni, hogy sok más lehetősége van. Itt található az öt legfontosabb javaslatunk.

WordPress

Látogasson el a webhelyre »

wordpress legjobb drupal alternatívákA WordPress-t 2003-ban fejlesztették ki blogplatformként, de mindent átfogó, nyílt forrású tartalomkezelő rendszerré fejlődött. Legfontosabb előnye, hogy hihetetlenül felhasználóbarát, olyan szintre, amellyel a nem tech hozzáértő felhasználók használhatják. Kicsit kísérletezve és néhány oktatóanyagot megnézve könnyedén megteheti a fejét webhelye kezelésének köré. Könnyen hozzáadhat új oldalakat, képeket, blogbejegyzéseket és még sok minden mást, anélkül, hogy bármilyen rendetlenséggel szembesülne.

Ahhoz, hogy webhelye működjön, nem kell, hogy rendelkezzen HTML, CSS, PHP vagy bármilyen más kódolási nyelvvel. Ennek ellenére nagyon sokra van szüksége, ha a témát vagy a plugin-t teljesen testreszabja. A legtöbb WordPress-téma azonban sokféle rugalmassággal és testreszabási lehetőséggel rendelkezik, így egyszerűen elvégezheti a kívánt megjelenést egyszerű drag and drop eszközökkel. Még weboldalát is kezelheti, hozzászólásokat tehet közzé, mérsékelt megjegyzéseket tehet és még sok minden mást is tehet útközben a telefonjáról vagy bármely más mobil eszközről.

A WordPress előnyei

A WordPress ideális CMS, ha webhelyét egyedül készíti. Letölthet számos különféle ingyenes vagy prémium témát és bővítményt. Kevés más platform teszi lehetővé olyan egyszerű webhely létrehozását és kezelését, mint a WordPress. Ez az oka annak, hogy minden negyedik webhelyet ehhez építenek. Így 78 millió webhely támaszkodik erre a nagy teljesítményű CMS-re. Elég népszerűvé vált, hogy az elkövetkező években körül legyen, és odaadó fejlesztői közösségének köszönhetően a WordPress csak jobb lesz.

Mivel nyílt forráskódú CMS, a WordPress teljesen ingyenesen használható. Még egy saját üzemeltetett verzióval is rendelkezik, de mindig jobb, ha rendelkezel a saját tárhelyi tervvel. Az egyik biztos, hogy a WordPress minimális erőfeszítéssel és pénzzel segít nagyszerű webhely létrehozásában.

Joomla!

Látogasson el a webhelyre »

joomla legjobb drupal alternatívákJoomla! középteret teremt a WordPress és a Drupal között a bonyolultság szempontjából. Szinte bárki megszerezheti a rendszer lefagyását, de egy tapasztalt fejlesztő új magasságokba is viheti. Rugalmas és robusztus funkciókkal rendelkezik, amelyek ehhez szükségesek. Ez a CMS kezeli az összes webhely tartalmát, és segít felgyorsítani a fejlesztési sebességet. Nem csak egy kattintás, hanem a tartalom rendezése és a dolgok nyomon követése. Joomla! mindenféle webhelyet képes üzemeltetni, az egyszerűtől a legbonyolultabbig. Ez az oka annak, hogy az első három internetes tartalomkezelő rendszer közé kerüljön. Ez egy nyílt forrású CMS, így nem kell fizetnie semmit annak használatáért.

A Joomla előnyei!

A Joomla rendkívül átfogó és biztonságos szerkesztő szoftver, amely teljes mértékben biztonságban tartja tartalmát a feltöltésétől kezdve. Ez a CMS rendelkezik néhány egyedi site-building funkcióval, például egy egyszerű menükészítő eszközzel. Ez lehetővé teszi a nem technikai felhasználók számára is, hogy a hierarchikus menüket a semmiből építhessék.

A Joomla magja teljesen módosítható, így bárki módosíthatja azt elegendő PHP ismerettel. Ezt végül meg kell tennie, ha azt akarja, hogy a Joomla teljes mértékben optimalizálódjon az Ön egyéni igényeihez. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a beépített gyorsítótár, amely sok időt takarít meg, amikor webhelyének felépítésén dolgozik. Csakúgy, mint a WordPress és a Drupal, a Joomla teljesen SEO-barát, ami nagyszerű bónusz, mivel nem kell sok tennie a helyszínen.

Ha valamilyen információra van szüksége arról, hogyan lehet a legtöbbet felhasználni a Joomla-ról, vagy hogy probléma merülne fel az út mentén, akkor erős közösséggel és hatalmas mennyiségű információval rendelkezik, amelyek segíthetnek. Szinte minden olyan problémát, amelyet felbukkanna, valaki más megoldotta az interneten.

Még ha nem is nagy szakértő, könnyedén megkerülheted a Joomlát, és létrehozhatsz egy, a céljait teljesítő weboldalt..

Concrete5

Látogasson el a webhelyre »

Beton5 legjobb drupal alternatívákMiután rengeteg tapasztalatot szerzett a korábbi tartalomkezelő rendszerekből, a Concrete5 alkotói innovatívabb megközelítést kerestek. Kialakítottak egy hatékony, nyílt forrású CMS-t, amely megoldja a webhelyek felépítésének és kezelésének kihívásait.

A Concrete5 egy átfogó platform, amely rendelkezik az összes folyamattal az Ön számára, hogy egy hatalmas online jelenlétét egy dollár kiadása nélkül felépítse. Bármit megtehet vele, mivel egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftver a MIT licenc alatt. A Concrete5 hihetetlenül nagy teljesítményű funkciókat és eszközöket kínál, amelyekre sokan nem számíthatnak az ingyenes szoftverekből.

A Concrete5 megkönnyíti bárki számára, hogy percek alatt létrehozhat egy weboldalt, és szerkesztheti azt az egyéni ízlésnek megfelelően. A létrehozott webhely bármikor módosítható. A felhasználók mindezt kiterjedt műszaki ismeretek nélkül megtehetik. A fejlesztőknek ez tetszik, mert nagyon rugalmas és robusztus kerettel rendelkezik, amely stabil fejlesztési folyamatot biztosít az erős alkalmazásokhoz.

A Beton előnyei5

Az átfogó szerkesztési felület a Concrete5 egyik legerősebb tulajdonsága. Ezáltal a webhely testreszabása egyszerű és hatékony folyamat. Nincs kreatív korlát arra, amit el lehet érni, és hihetetlenül egyszerűen megkönnyíti a WYSIWYG szerkesztő segítségével. Nincs szükség kódolási ismeretekre, így bárki, aki képes kezelni egy vizuális felületet, szabadon testreszabhatja weboldalát. Mivel a Concrete5-be épített webhelyek teljes mértékben reagálnak, a mobil eszközökön is jól néznek ki.

A Concrete5 több ezer témát és bővítményt kínál, amelyek segítenek kibővíteni webhelyének funkcionalitását. Mindegyik pár kattintással telepíthető az irányítópulton. Az űrlapokat zökkenőmentesen is létrehozhatja és szerkesztheti az űrlapkészítőn keresztül. A Concrete5 szabályozott tartalmi munkafolyamatokkal, integrált jelentési rendszerekkel, felhasználói engedélyekkel és egyebekkel is rendelkezik.

Könnyedén kezelheti webhelyének felhasználóit és rendszergazdáit, és különféle csoportokat hozhat létre számukra. A közzétételi irányelveket a szervezeti szabványoknak megfelelően modellezheti, és csak azok a felhasználók dolgozhatnak az Ön tartalmán, akik hozzáférnek ahhoz.

A Concrete5 SEO-barát, közvetlenül a dobozból, anélkül, hogy további kódot vagy plug-inket kellene alkalmaznia. Segít javítani a keresési rangsorban közvetlenül a webhely elindítása után. Beillesztheti néhány kattintással a közösségi megosztási gombokat is.

A Concrete5 mindent tartalmaz, amelyre szükség van egy személyes vagy egy kisebb szervezet webhelyén. Néhány percen belül beállíthatja, ezért érdemes kipróbálni ezt a tartalomkezelő rendszert.

MODx

Látogasson el a webhelyre »

modx legjobb drupal alternatívákA MODX az egyik olyan tartalomkezelő rendszer, amely büszke arra, hogy a felhasználók számára teljes kreatív szabadságot adjon. A 2005. évi bevezetése óta több mint egymillió alkalommal töltötték le. Elsősorban népszerű, mert nagyon üzleti barát is. Ennek oka elsősorban a rugalmas fizetési terveknek tudható be, mivel azok árajánlat alapúak. Alapvetően a felhasználók csak azokért a szolgáltatásokért fizetnek, amelyekre valóban szükségük van. Kifejezetten azok számára készült, akik mélyen érdekelnek valami igazán egyedi létrehozásában, amely pontosan összhangban van látásukkal. Ez egy üres vászon, amellyel a felhasználók rajzolhatják látásukat.

A MODX előnyei

A testreszabás teljes szabadsága a MODX használatának legnagyobb előnye. Ebben a tekintetben semmilyen más tartalomkezelő rendszer vagy weboldalépítő platform nem felel meg ennek. A MODX az egyetlen, amely lehetővé teszi a nem tech hozzáértő felhasználók számára, hogy nulla kreatív korlátozás legyen érvényben. Ez az, ami a MODX-t az iparág újítójává teszi, és ez az egyik legjobb kreatív eszköz a webes tervezők számára. Még a legbátrabb és legigényesebb webprojektekkel is továbbléphet.

Az adminisztrátorok számos kiegészítőt, témát vagy akár teljes webhelyet frissíthetnek, telepíthetnek vagy áttelepíthetnek a MODX telepítőjével. Nem kell aggódniuk a függőségek miatt, mivel a folyamat ezzel a platformon egyszerűsödik. Mindent úgy készítenek, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen, tehát tökéletes eszköz a nem tech hozzáértő felhasználók számára. A tapasztalt fejlesztők azonban létrehozhatnak egyedi funkciókat anélkül, hogy feltörnék a rendszer magját. A JSON implementációk révén a MODX más rendszerekkel is kölcsönhatásba léphet. Komplett SEO kiegészítőkkel is rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén kezelheti webhelye és a tartalom optimalizálását.

A MODX határozottan kiváló eszköz azok számára, akik a kreativitást helyezik előtérbe. Nézze meg, és nézze meg, mennyire jól működik!

Typo3

Látogasson el a webhelyre »

typo3 legjobb drupal alternatívákA Typo3 sokkal kifinomultabb és komolyabb eszköz, mint sok más tartalomkezelő rendszer. Ez nem platform az alkalmi felhasználók számára, inkább egy fejlettebb programozók számára, akik ismerik a kód útját. Nagyon sok mindent tudnak előnyei, mivel a Typo3 egy átfogó alkalmazás, sok funkcióval. Be kell fektetnie az időt és az energiát a tanulásba, de ez megéri. A legtöbb internetes programozó pozitív véleményt adott a szoftverről. Nagyon fejlett és rengeteg tudást igényel, de milyen konkrét előnyei vannak ennek?

A Typo3 előnyei

A Typo3 fő előnye a sokszínűsége és a modularitás, ami nagyszerűvé teszi egy vállalati vagy egy hatalmas hírportál számára. Könnyen bővíthető, a rendelkezésre álló kiegészítők ezreivel, amelyek nagyon egyszerűen telepíthetők. Bővítik a rendszer funkcióit, lehetővé téve a felhasználó számára online bolt létrehozását, képgalériák vagy beszélgetőpanelek hozzáadását.

A Typo3 rendkívül rugalmas rendszergazdával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy meghatározott engedélyeket állítson be az egyes felhasználók számára. Nem zavarhatják a webhely kódját, vagy bármi mást, ami kívül esik a felelősségük körén.

A tartalomtípusoknál sokkal könnyebb ellenőrizni, hogy mi történik a webhelyen, különösen akkor, ha beállítani szeretné az oldal elrendezését, hozzáadni videókat, képeket vagy más szkripteket. Ha nem tudja, hogyan lehet azt teljes mértékben kihasználni, vagy bármilyen más problémája van, felveheti a kapcsolatot a fórumon. Rengeteg segítőkész felhasználó van, akikkel kapcsolatba léphet, és rengeteg dokumentációval rendelkezik.

A fejlesztés megkönnyítése és sokkal kevésbé problematikus az a változások visszavonása modul. Ez egyedülálló a Typo3 számára, és nagyon népszerű az adminisztrátorok körében, akik számára egy ilyen funkció nagyon hasznos. Könnyen visszaállíthatják a weboldal egy korábbi verzióját anélkül, hogy sok gondot kellene átélniük. A lap tetejére az oldalszerkezet megváltoztatása egyszerű és elválaszthatatlan sorrend, oszlopok, cikkek vagy szakaszok nélkül elvégezhető.

A Typo3 kiváló eszköz, ha tapasztalt programozó vagy, de meg kell említenem, hogy a kiszolgáló erőforrásaival nem könnyű. A kiszámíthatóság és a modularitás azt jelenti, hogy egy ilyen szoftver nagy terhet jelent a szerver paramétereinek. Ha a webhely nem túl nagy vagy napi látogatók száma nem több ezer, akkor jól fog működni. De a szerver frissítésére szükség lesz a webhely növekedésével.

Következtetés

A Drupal nem az egyetlen nyílt forráskódú platform, amely átfogó keretet kínál a fantasztikus webhelyek fejlesztéséhez. Bár ez az egyik legjobb, de nagy esély van arra, hogy talál valamit, amely jobban működik az Ön számára. Remélem, hogy ez a cikk segített neked ezt megtenni, és hogy a következő cikkben találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map