Sitejet anmeldelse

Leder du efter en måde at oprette et nyt websted på? I disse dage er en moderne metode til at udføre denne opgave at bruge et webstedsbyggerværktøj. En webstedsbyggerplatform er nøjagtigt, hvordan det lyder: et værktøj, som du kan bruge til at designe og udvikle din egen hjemmeside.


Og ved du hvad det bedste ved det er? At du ikke behøver at være en webudvikler for at kunne bruge en sådan platform. Selvfølgelig, hvis du ved, hvordan du koder et websted, kan du også gøre det. Men at bruge en webstedsbygger betyder at bruge et træk-og-slip-værktøj eller et Content Management System (CMS) uden behov for at have nogen programmeringsviden.

I denne artikel skal vi se på Sitejet. Dette er en site building platform, der bruges af mange mennesker over hele verden. Fra starten kan jeg fortælle dig, at det er værd at tjekke, om du vil have dit eget websted oprettet på ingen tid.

Vi ser på de funktioner, den præsenterer, prisfastsættelsen og webstedsskabeloner, der bruges til at designe dit nye websted. Men først skal vi give Sitejet en kort introduktion:

Oversigt over Sitejet

Ligesom jeg nævnte ovenfor, er Sitejet en webstedsbyggerplatform, der bruges af tusinder af mennesker på verdensplan. Det sigter mod at påtage sig giganter som WordPress. Det er ingen let opgave. Når alt kommer til alt, fra alle de websteder, der er online i dag, er over 25% WordPress-drevet. Dette siger meget om Sitejet, hovedsageligt at virksomheden har uendelig ønske om at nå store mål.

At være så god som WordPress eller endnu bedre er ikke et let formål. Sitejet lægger dog en stor indsats i at vokse og udvikle et værktøj, der konkurrerer med WordPress. Fra denne artikel kan du se, at Sitejet har mange funktioner (vi nævner ikke engang dem alle) og frynsegoder, der lader nye webstedsejere skabe sig en online tilstedeværelse.

Uden yderligere opmærksomhed, lad os tale om nogle funktioner og ressourcer, som Sitejet inkluderer:

Sitejet-funktioner

Først og fremmest skal du vide, at Sitejet er et WYSIWYG Content Management System. Hvad betyder det? WYSIWYG står for ” Hvad du ser er hvad du får ”. Nu hvor du ved dette, er det temmelig indlysende, hvad Sitejet gør.

Sitejet-funktioner

Du kan oprette dit websted på en måde, så du kan se nøjagtigt, hvad output bliver, når dit websted er online, hvor besøgende kan tjekke det ud. Grundlæggende vises alt, hvad du gør i editoren, direkte i browseren, så du ved med sikkerhed, hvad du skal ændre i henhold til din smag.

En anden stor funktion, som kun et par webstedsbyggere har, er muligheden for at tilpasse et websted til din virksomheds identitet. Lad mig forklare lidt. Lad os sige, at du ejer en virksomhed og vil oprette din egen web-tilstedeværelse ved at gå online med et nyt websted. Da du allerede ejer et firma, er det meget sandsynligt, at du også har et logo brugt det.

Dette logo er det vigtige aspekt her. Når du opretter dit nye websted med Sitejet til din virksomhed, kan du give et billede med det logo, der er til rådighed, og Sitejet vil tilpasse designen af ​​webstedet til dit allerede eksisterende logo. På denne måde forbindes alt sammen, og din online tilstedeværelse ser meget mere professionel ud. Hvor fantastisk er det?

Her er en anden stor bonus: ved hjælp af Sitejet kan du gendanne dit websted til et tidligere design, når som helst du finder det passende. Hvordan er det muligt? Sitejet leveres med integrerede backupfunktioner. Du kan oprette en sikkerhedskopi af dit eksisterende websteds design, når du vil.

Da du har denne bonus, er det meget let at gendanne til en tidligere version. Bare tag en af ​​de sikkerhedskopier, du tidligere har oprettet, og gør det til det vigtigste design, som du i øjeblikket arbejder på. På denne måde har du hvert enkelt design eller webstedsversion klar til brug.

Det er værd at nævne, at sikkerhedskopier ikke er en fælles funktion ved enhver online service, og platforme til webstedsopbygning er ingen undtagelse. De fleste andre virksomheder vil opkræve en hel del for at have lavet regelmæssige sikkerhedskopier. Med Sitejet behøver du ikke bekymre dig om det.

Hvis du vil arbejde på din hjemmeside sammen med et team af fagfolk, kan du også gøre det. Platformen blev oprindeligt oprettet for at støtte teamwork. Du kan lade dine medarbejdere og endda kunder oprette kommentarer direkte på det nye udkast til webstedet. At være mere produktiv er en standard med sådanne frynsegoder.

Hvad er noget, som ethvert websted, uanset om det er nødvendigt, har det? Ja, vært. Heldigvis tilbyder Sitejet også webhostingtjenester til de websteder, der er bygget ved hjælp af deres værktøj. Når du er færdig med et websted, behøver du ikke nødvendigvis at kigge efter en web-hostingplan bortset fra Sitejet. De leverer rimelige og effektive webhosteplaner for hver klient (vi berører dette, når vi kommer til priser).

Er du freelancer? Hvis ja, vil du være glad for at vide, at Sitejet kommer med funktioner, der er specielt oprettet til at hjælpe freelancere med at udvide deres forretning. For eksempel kan du nemt oprette et websted til dine klienter, ligesom du gør det for dig selv. Og at levere dem er også enkelt. Ikke mange tjenester lader dig gøre dette. Men heldigvis er Sitejet et af de få firmaer.

Der er mange flere funktioner, vi kunne liste her. Men pointen er, at Sitejet kan tage sig af stort set alt, der er relateret til oprettelse af websteder og vært for dem. Lad os tale lidt om de temaer, du kan bruge med Sitejet:

Sitejet-temaer

Afhængig af dine personlige behov stiller Sitejet mange forskellige skabeloner til rådighed til brug for enhver. For eksempel har du temaer, der er specifikt oprettet til personlige porteføljens websteder, eller små virksomheder, internationale virksomheder og endda blogging. Selv freelancere kan selvfølgelig nemt oprette deres eget personlige websted for at markedsføre deres tjenester.

Der er et meget vigtigt aspekt, som enhver moderne webstedsbygger skal have: skabelonerne i brug skal være lydhøre. Dette betyder, at når du opretter dit websted ved hjælp af et bestemt tema, skal det se godt ud på alle typer enheder (desktop / laptop, tablets og smartphones). Da flere og flere mennesker surfer på internettet ved hjælp af bærbare enheder, har du brug for et lydhørt tema som basen på dit websted.

Sitejet har sådanne temaer. Du kan søge gennem en lang række, og alle af dem er tilpasset til at se godt ud, uanset hvilken enhed der er til rådighed.

Hvis du kender din vej omkring webudvikling, vil du være glad for at vide, at Sitejet giver dig mulighed for at tilpasse designet til det aktuelle websted ved at gå ind i kildekoden. Ja, de lader dig ændre HTML-, CSS- og JS-koden, som dit websted er bygget på.

Sitejet-prissætning

Hvad med prissætning? Du skulle måske tro, at en sådan service skal koste en formue, ikke? Ikke nøjagtigt. Når du starter, får du en 14-dages gratis prøveversion af tjenesten. Så du har masser af tid til at prøve alle aspekter bag denne fantastiske platform. Når demonstrationsperioden udløber, skal du vælge en månedlig eller årlig betaling i overensstemmelse med dine behov.

Sitejet-pricing

Du kan vælge mellem 3 forskellige planer:

 • Professionel: koster $ 5 / måned, hvis du betaler for et år på forhånd ($ 7 på månedlig basis)
 • Hold: $ 19 / måned for en årlig betaling ($ 25 på månedlig basis)
 • Agentur: $ 89 / måned for en årlig betaling ($ 99 på månedsbasis)

Hvis du kun har brug for tjenesterne til dig selv, skal du bruge Professional-planen. Selv på månedlig basis er det ganske billigt (kun $ 7 / måned). For denne pris får du:

 • 1 hostet websted gratis. Ethvert yderligere websted koster $ 5 / måned.
 • Webstedsbygger med alle dens funktioner.
 • Automatisk webstedgeneratorværktøj (diskuteret ovenfor).
 • Mulighed for dine klienter at give feedback på specifikke kladder.
 • Tillad dine kunder (kun hvis du vil) at tilpasse deres websted til en vis grad.

Som du kan se ovenfra, er hosting inkluderet selv i den billigste pakke. Det er dog værd at bemærke, at det for flere websteder kan blive ret dyrt ($ 5 / måned hvert ekstra websted). Dette er bedst, hvis du regelmæssigt opretter websteder som freelancer.

Fordele og ulemper ved Sitejet

Sitejet er en rigtig god webstedsbygger og kan konkurrere med de store spillere i både prissætning og tilbudte funktioner. Der er dog få ulemper, som du måske vil vide. Her kommer fordele og ulemper ved Sitejet:

Fordele

 • Let at bruge WYSIWYG CMS
 • Fantastisk kundesupport
 • Automatisk websidegenerator
 • Sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktion
 • Projektstyringsfunktion
 • Super-hurtig hosting med CDN og SSL

Ulemper

 • Mangel på widgets og tilføjelser
 • Ingen APP-markedsplads
 • Ingen gratis plan (gratis prøveversion tilgængelig)
 • Mindre skabeloner sammenlignet med konkurrenter

Konklusion – Skal du bruge Sitejet?

Nu ved du, hvordan Sitejet fungerer, og hvorfor så mange mennesker vælger at bruge det. Vi talte om nogle fantastiske funktioner, du får med selv den billigste pakke. Disse er alle velkomne bonusser, der er nødvendige for at administrere et websted effektivt.

De skabeloner, der bruges af Sitejet, er også førsteklasses. Alle af dem er lydhøre, betyder, at du kan have et moderne websted, der ser perfekt ud på alle typer enheder. Det bedste ved dem er, at du ikke behøver at betale ekstra gebyrer for at bruge dem.

Alt i alt kunne Sitejet let blive en konkurrent mod andre site builder platforme. Du bliver ikke skuffet over at bruge det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map