DudaMobile.com anmeldelse

DudaMobile.com er en førende DIY-webstedsbygger, der fokuserer på at hjælpe enkeltpersoner og fagfolk med at opbygge nativt responsive websteder og websteder, der kun er mobile. Dette webstedsværktøjsværktøj giver dig også mulighed for at oprette et ultra-personaliseret websted, der ændrer sig baseret på triggere såsom tid på dagen, type enhed og placering.


På trods af det primære fokus på mobil site-building, som du vil se i vores DudaMobile.com anmeldelse, tilbyder denne service også en alt-i-en-responsiv webstedsbygger, der leveres med et imponerende sæt eCommerce-funktioner, der gør Duda til en webshop bygmester i sig selv.

DudaMobile.com Oversigt

Lanceret i 2010 af Itai Sadan og Amir Glatt, Duda sprang fra ønsket om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at holde trit med fremkomsten af ​​mobile teknologier, der krævede bedre browsingoplevelser på mobilenheder.

Mens store virksomheder med ressourcer og teknisk know-how hurtigt kunne imødekomme disse skiftende krav, lagrede SMB’er bagud. Skaberne af DudaMobile genkendte dette og skabte en service, der kunne niveauer spillet.

Baseret i Palo Alto, Californien, er Duda stolt over at være vært for over 5 millioner websteder og vinde over 10 priser i det sidste år.

DubaMobile-planer & Prisfastsættelse

dudamobile planlægger priser

Duda tilbyder 3 prislag afhængigt af den subtjeneste, du vælger – Responsive Website Builder (en alt-i-én responsiv webstedsbygger), Mobile-Only Website Builder eller Dudas forhandlerplan.

Gratis plan

Både den responsive webstedsbygger og den mobile webstedsbygger har en gratis plan, der giver dig mulighed for at nyde alle de grundlæggende funktioner i Duda. Disse gratis planer inkluderer hosting på Amazon Cloud, mulighed for at opbygge et nativt responsivt websted eller et mobilwebsted, analyse- og sporingsværktøjer, Duda-domæne (mysite.dudaone.com) eller kun til mobil-domæne (mobile.dudamobile.com/site/mysite ), community support og Duda-annoncer.

Ud over disse funktioner understøtter den responsive webside Gratis version også e-handelsfunktioner som oprettelse af en 10-produktbutik, 2 produktkategorier, ordre- og kundeadministrationsværktøjer samt integration af  PayPal-, stripe- og Global Gateway-udbydere af betaling.

Responsive webstedsplaner

dudamobile responsive websteder

Bortset fra den gratis version er der to andre planer i denne kategori – Business + og Business + eCommerce-planen.

Begge planer inkluderer de grundlæggende funktioner, du får med den gratis version – undtagen at du kan tilføje et brugerdefineret domæne med disse planer – og inkluderer sikker forbindelse via HTTPS, sikkerhedskopiering af websted, Chrome push-meddelelser, Developer Mode og Multi-Language Website.

Business + -planen har de samme e-handelsfunktioner, der er inkluderet i den gratis version, mens Business + eCommerce-planen giver dig mulighed for at oprette en produktbutik med op til 2500 produkter, ubegrænsede produktkategorier, 30+ betalingsudbydere, produktanmeldelser integreret med Facebook, og inkluderer adskillige styrings-, SEO-, marketing-, sporings- og rapporteringsværktøjer.

Duda opkræver $ 14,25 / mo (årsplan) eller $ 19 / måned til måned for Business + -planen, med mulighed for at få et websted for livet til en fast pris på $ 299. Business + e-handelsplan koster $ 22,50 / mo (årsplan) eller $ 29 / måned til måned for en butik med 100 produkter og $ 36,75 / mo (årsplan)
eller $ 46 / måned til måned for 2500-produktbutikken.

Mobil-kun webstedsplaner

dudamobile kun mobile websteder

Den gratis plan er denne kategori toppet af Premium-planen, der sælger til $ 7,20 / mo (årsplan)
eller $ 9.99 / måned til måned eller et engangsgebyr på $ 159 for at få et premium-websted, der kun er til mobil for livet.

Denne plan leveres med e-mail-support, brugerdefineret domæne, Chrome push-meddelelser og premium-funktioner som klik-til-opkald.

Duda Pro forhandlerplan

dudapro forhandler planer

Dudas forhandlerprogram for websteder koster $ 249 / år, og forhandlere har adgang til op til 40% rabatter på alle Duda-websteder og til en omfattende pakke værktøjer designet til at maksimere forretningseffektivitet og overskud. De, der er interesseret i Duda Pro-planen, kan teste tjenesten med en 30-dages prøveperiode.

DudaMobile-funktioner

dudamobile funktioner

DudaMobile-planer leveres med funktioner, der sikrer hurtige belastningstider for dit websted, fleksibilitet og ultra-tilpasbarhed i design, kraftfulde marketing- og e-handelsværktøjer og pålidelig hosting. Kort sagt, her er de funktioner, der gør DudaMobile til en førende service til at opbygge en stærk online tilstedeværelse:

 • Google-foretrukket webstedsbygger: DudaMobile-websteder optimeres automatisk til Google PageSpeed og fuldt tilpasset Googles bedste praksis;
 • Fleksibel designkontrol: du kan vælge fra et stadigt udvidet galleri med smukke naturligt responsive skabeloner, tilpasse dem i Developer Mode, redigere elementer efter enhed og tilpasse alt inklusive skrifttyper, billeder, videoer, links til webstedets tekst osv .;
 • Ultra-personaliseringsværktøj: gøre brug af foruddefinerede personaliseringsregler, oprette dine egne personaliseringsregler og brug tid, placering, antal besøg, URL og enhedstypetriggere for at skabe en ultra-personlig browsingoplevelse;
 • Et-klik-import: Med Duda kan du importere alle dine eksisterende billeder, tekst, sociale oplysninger fra et eksisterende sted eller Facebook med et enkelt klik;
 • Oprettelse af online butik: opbyg en kraftfuld eCommerce-butik med Dudas indbyggede eCommerce-løsning, der giver dig mulighed for at oprette en fuldt responsiv online shop, uanset om du sælger fysiske af digitale varer. Aktivér automatisk skatteberegning, generer kuponer, organiser produkter i kategorier, viser rabatter, forsendelsesmuligheder, forsendelsespriser og stedsporingskoder;
 • Pålidelig webstedsarkitektur: Amazon Web Services-hosting, SSL-certifikater, Global CDN, sikkerhedskopiering af websteder og dynamisk servering er kun nogle af de funktioner, der gør Duda-websteder sikre, stabile, hurtige og pålidelige;
 • Flersproget funktion: denne funktion giver dig mulighed for at gøre dit websted tilgængeligt på 55+ sprog;
 • Praktiske platformsintegrationer: udvid dit websteds funktionalitet med nyttig marketing (f.eks. MailChimp), sociale medier (Facebook, Instagram, Reddit, TripAdvisor osv.), eCommerce (f.eks. PayPal) og andre integrationer;
 • Duda White Label Editor: placer Duda’s platform under dit brand med funktionen White Label Editor.

Kundesupport hos DudaMobile

duda kundesupport

Dudas kundesupport inkluderer selvstyret hjælp, live chat support og 18 timer om dagen telefonstøtte til DudaPro-kunder. Med gratis versionplaner er kun community support tilgængelig, mens andre planer (ikke-DudaPro-planer) har e-mail-support.

Fordele og ulemper ved DudaMobile

DudaMobile er et veritabelt alt-i-et-webstedsbyggerværktøj, der tillader omfattende tilpasningskræfter og hvid mærkning. Dudas webstedsbygger-service har mange fordele og kun nogle få ulemper.

Fordele:

 • Gratis responsiv webstedsversion med online-butiksfunktioner;
 • Stærk værktøj til bygning af mobile websteder
 • Unikt ultra-personaliseringsværktøj;
 • Levetid planer for engangs fast gebyr;
 • Googles foretrukne webstedsbygger.

Ulemper:

 • Begrænsede kundesupport muligheder;
 • Ingen mulighed for at eksportere webstedet og flytte til en anden vært.

Konklusion om DudaMobile-anmeldelse

DudaMobile’s tjenester er finjusterede til at imødekomme SMB-krav. Det være sig, at de vil oprette en personsøger, en blog, et forretningswebsted eller et e-handelswebsted, Duda sørger for, at alle websteder, der er oprettet med deres værktøj, reagerer på alle enheder. Hvis du stadig diskuterer, om du vil tilmelde dig Duda, kan du tilmelde dig den gratis version og beslutte selv, om DudaMobile er det værktøj, du ser dig selv bruger til at opbygge din responsive eller kun til mobil-side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map